Jump to content

noumeraki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by noumeraki

  1. Εγω το απολαυσα απιστευτα! Καθε αλλο παρα βαρετό! Αγωνία στο φουλ, ωραίοι στο ρόλο τους, Νίγκαν και ¨|μικρος|..! Ελάτε,,, ακόμη και όσοι δεν τον χωνεύατε τον καρλ , παραδεχτείτε ότι ήταν εκπληκτικός , και στο ρόλο του σαν ηθοποιός και στο ρόλο του λόγω σεναρίου... Και ο Νίγκαν φανταστικος και ψαρωτικός οσο δεν παει... Μ αρεσε! Το επόμενο, τελευταιο της mid-season..
  2. Δικαιολογημενη η χαμηλη βαθμολογια. Υποτονικό το επεισόδιο. Δεν αφορά κάποιον αγαπημενο ,γενικως, χαρακτήρα. Ειναι η ιστορια της Ταρα που ελειπε μετα το μακελειο στον δορυφορο. Δεν ειχε αγωνία ουτε καποια ανατροπή. Προσθέτει όμως , ίσως,για το μέλλον καινουρια στοιχεια και καταστάσεις.
  3. Νιγκαν, ροπαλο, πεταμενο ματι, βασιλιας με τιγρη.... Αρχισε να κομικιζει περισσοτερο ή μονο εμενα μου φαινεται....? Με τα κομικ του δεν ασχοληθηκα ποτε. Και δειχνει οτι ΕΚΕΙ θελει να βασιστει, και να ειναι λιγοτερο αληθινο, ρεαλιστικο. Παλι καλα που η καρολ το γειωνει. Μ αρεσε το επεισοδιο! Αλλα βρε παιδια γιατι ο τυπος εμπιστευθηκε τοσο γρηγορα την καρολ? Και αν αυτη τον προδιδε στο λαο του?
  4. Ναι , αλλα ειναι πιο cult στιγμη...:rolleyes:
  5. Δε νομιζω οτι πρεπει να απολογηθω για το πως με εκανε να νιωσω το επεισοδιο.Εχετε δικιο για το σπλατερ στοιχειο που υπαρχει σε ολοκληρη τη σειρα , αλλα το στοιχειο της αγωνιας και της περιπετειας μου τραβουσε την προσοχη και το ενδιαφερον, σαν την γενικοτερη υποθεση.. Ο καθενας επικεντρωνεται σε αυτο που τον εκφραζει και τον 'τραβαει'. Επισης αισθανομαι οτι οποιο τελος και να εχει ο Νηγκαν δε θα με ικανοποιησει, δε θα νιωσω την καθαρση.. Ή οπως αναφερατε ειναι τοσο σαδομαζο, που μπορει και να γελαει ή να το θελει ο πισινος του.. Ειδομεν.. .. ..
  6. Χαλια κατ εμε... Χαλαστηκα παρα πολυ με το επεισοδιο.... Και το περιμενα πως και πως... Και τωρα θυμηθηκα το λογο για τον οποιο σταματησα να βλεπω splatter ταινιες. Ειχα συνηθισει τη σειρα σαν μια σειρα αγωνιας, περιπετειας, θανατους απροσμενους ναι, σοκ ναι... αλλα οχι και τοση ωμη βια, οχι τοσο σάικο "αιμα"...! Εχει περασει μια ωρα και ακομη εχω ενα σφιξιμο στο στομαχι... Δεν ειναι για καθε στομαχι το επεισοδιο αυτο. Καλως αρεσε σε πολλους. Καλως και πεθανε ο χαρακτηρας που ηθελαν και περιμεναν πολλοι να πεθανει.. αλλα για εμενα ηταν θλιβερο να πεθαινει ο χαρακτηρας που βλεπουμε στη σειρα αυτη απο το σημειο "μηδεν" της.
  7. Νομιζω οτι ειναι προφανες οτι . Απο οτι εχω καταλαβει θα διαδραματισει σπουδαιο ρολο , ποσο μαλλον που μενουν και αλλα τρια?? επεισοδια για το φιναλε.Δεν εχω διαβασει το κομικ οποτε παρακαλω ας πουνε τη γνωμη τους οσοι δεν τον εχουν διαβασει επισης...
  8. Ειναι "βγαλμενο" απο το κομικ ή απο το μυαλο του σεναριογραφου?? Για να καταλαβω αν θα παιζει σημαντικο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας..
  9. Whaaat......????? Αιφνιδιαστικο! Ξεκινα νεο κεφαλαιο!
  10. Ειχα το iphone 4s το οποιο επεσε και εσπασε η οθονη του. Χτυπαει οταν με καλουν , αλλα δεν βλεπω τιποτα. Εχω παραγγειλει ενα 5s. Υπαρχει περιπτωση να καταφερω να ανακτησω και να μεταφερω καποια δεδομενα οπως επαφες και σημειωσεις? Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει το icloud. Σημερα που προεκυψε αυτο, μπηκα για πρωτη φορα με το apple id μου και δεν ειχε περιεχομενα, ενω με αναγνωριζε σαν χρηστη. Οταν παω στις σημειωσεις πχ. γραφει οτι απαιτειται email icloud. Μαλλον δεν ειχα κανει συγχρονισμο. Επειδη δεν ειμαι καλος γνωστης , γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος να βρω τα δεδομενα μου. Καμια ιδεα????
  11. To εκανα ηδη. Ευχαριστω!
  12. Εαν "μετραει" ηδη ωρες χρησης το αναφερει στο σαιτ, σωστα? Τιμη στα 340 ευρω.
  13. Απο Skrootz. Πχ απο τo kaizershop.gr. οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη
  14. Σκοπευω να παραγγειλω ενα I phone 5s ηλεκτρονικα. Τι σημαινει το 3 pin eu?? Τι να προσεξω? Θα ειναι σιγουρΑ γνησιο? Επισης υπαρχει περιπτωση να ειναι χρησιμοποιημενα?
  15. Να προσθέσω και αυτή την ταινιάρα στη λίστα σου? http://m.imdb.com/title/tt1172570/ Πραγματικά αγνώριστος...!
  16. Δεν ξέρω για τι είδος ταινίας πρόκειται γιατι δεν την είδα ακόμη ολόκληρη, αλλά........ ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ η εισαγωγή της ταινίας......
  17. Οσον αφορά τις ενστάσεις του panos75: Συμφωνώ ότι αγάπη και σεβασμός πανε μαζι , αλλα επίσης πιστεύω ότι η κοπέλα πιστεύει ότι τον αγαπάει. Καθώς επίσης, μετα απο 6 χρονια με έναν ανθρωπο δε γίνεται να μην υπάρχει αγάπη. Υπάρχουν πολλα είδη αγάπης. Αυτο δε σημαίνει ότι ο φίλος μας πρέπει να συμβιβαστεί και να δεχτεί κάτι που δεν του αξίζει. Επιπλέον , δε λέω πουθενα ότι πρεπει να την περιμένει και να την δεχτεί πίσω. Το αντίθετο μάλιστα. Ο ίδιος θα εχει καταλάβει τι εγινε και δε θα θέλει. Καλύτερα να μη γυρίσει ποτε και του ξαναναστατώσει τη ζωή. Δε μπορείς να είσαι ποτε απόλυτος, γιατι η κάθε περίπτωση σχέσης ειναι ένας διαφορετικός οργανισμός και οι παράμετροι αλλάζουν. Κάθε άνθρωπος εχει τις δικές του εμπειρίες και περνάει τις δικές του κρίσεις σε κάποιον τομέα. Ολοι έχουν δικαίωμα λάθους και όλοι έχουν υποχρέωση να διατηρούν την αξιοπρέπεια τους(οπως ο Νίκος) . Εγωισμός δε χωράει για να το ξεπερασει γιατι δε θα υπάρχει αληθινή λύτρωση. Μονο συνειδητοποίηση των γεγονότων , αξιοπρέπεια και έκφραση αγάπης και όλων των συναισθημάτων. Συμφωνώ ότι εχουμε χάσει το νόημα του να είσαι σε μια μακροχρόνια σοβαρή σχέση. Ειναι δύσκολη η ανανέωση και η διατήρηση του αισθήματος ότι τίποτα δεν ειναι δεδομένο. Υγ: Αρχισε να με εκνευριζει η ύπαρξη των τρίτων προσώπων που χωνονται ανάμεσα σε ενα ζευγάρι που εχει ιστορία , οπως επισης και των ατόμων που ,ενώ ειναι σε σχέση, ψάχνονται. Για την φιλαρεσκεια και την αναζητηση αυτοεπιβεβαιωσης , άνθρωποι πληγώνονται και άντε να συμμαζέψουν τα τα κομμάτια τους....
  18. Κατα τη γνωμη μου, η κοπέλα απο πέρυσι θέλει να αποδεσμευτεί. Ίσως όμως Εξ αιτίας της αγάπης; , της συνήθειας; , των καλών σου προθέσεων; , της υπέρπροσπάθειας σου; , της κοινής σας ιστορίας; , όλων των παραπάνω; , δεν μπορούσε να το κάνει. Αυτη η μεσοβεζική κατάσταση όμως , την οποία κ εσυ επετρεψες, δε την αφήνει τόσο καιρο να πάρει αποφάσεις κ να τις στηρίξει. Καταλαβαίνω ότι το επετρεψες διότι την αγαπάς πολυ και δεν ήθελες να τη χάσεις. Και πολυ καλα έκανες και επεμεινες για όλο αυτο το διάστημα γιατι έτσι αισθανόσουν. Ειναι σίγουρο ότι σε αγαπάει η κοπέλα , όμως ειναι και μεγάλο γεγονός ότι δε σε σέβεται κρατώντας κρυφή επαφή , οποιουδήποτε είδους , με κάποιον άλλον άντρα. Και ο σεβασμός ειναι θεμέλιο σε μια σχέση η σε έναν μελλοντικό γάμο. Σου ζήτησε να την αφήσεις μονη. Προσπαθησες πολυ τόσο καιρο να το αποτρεψεις. Εφόσον την αγαπάς, κανε αυτο που σου λέει. Κοίταξε όμως παράλληλα και τον εαυτο σου και τι σου αξίζει. Ειναι πολυ δύσκολο , καταλαβαίνω , να πιστεψεις ότι η ζωή συνεχίζεται. Ιδίως οταν αυτο συμβαίνει σε περίοδο εορτών που όλοι δείχνουν ευτυχισμένοι. Μέσα απο όλο αυτο όμως θα βγεις δυνατοτερος, σοφοτερος και πιο έτοιμος για ότι συναντήσεις στο μελλον.θα περάσει ο καιρός, και όλο αυτο που θα έχεις ξεπεράσει θα ειναι ενα τίποτα . Και μη βιαστεις να βρεις κάποια, διότι θα μπερδευτεις χειρότερα εάν η κοπέλα σου ξαναγυρίσει και σου ζητήσει δεύτερη ευκαιρία, θα πληγωσεις και την επομενη που δε φταίει. Πρόβλεψη: εάν σταματήσεις εντελώς τις επαφές, αφου έχεις κατανοήσει ότι δε σε σεβάστηκε, και αφου αυτη γνωρίσει καλύτερα τον επόμενο , ο οποίος δε θα της "δωθει" οπως εσυ, θα ξενερωσει και θα νοσταλγησει τον παλιό καλο πρώην -εσένα. Θα θέλεις όμως εσυ τότε;;;;; Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο απλά θα γίνονται τα πράγματα στο μυαλο σου και η λύση θα δωθει αυτόματα.. Υπομονη...
  19. Face off παρακολουθεί κανένας? Φέτος παίζεται η εβδομη σεζον. Πολύ δημιουργικο και ενδιαφερον ριαλιτυ σόου! Και μόλις τελευταία ανακάλυψα και αυτό το ριαλιτυ που είναι σε παρόμοια πλαίσια :Jim Henson's Creature Shop Challenge http://www.imdb.com/title/tt3275212/ Τα τελευταία επεισόδια είναι τρομερά! (Αν το thread δεν έχει να κάνει με σειρά ριαλιτυ ζητώ συγγνώμη..) :worry: :)
  20. Attack on titan! Τρομερο ανιμ! Το είδα με πολύ ενθουσιασμό και αγωνία! Είχε βάθος σε κάποια σημεία, ωραίους χαρακτήρες και υπόθεση που σε κρατάει.. Για πότε άραγε η δεύτερη σεζόν? Εχει κανείς να προτείνει κάποια σε παρόμοιο στυλ? Απο άνιμ έχω δει μόνο το Deathnote. Προσπάθησα να ξεκινησω και το Code Geass αλλά δε μου πολυάρεσε από την αρχη. Δε μου αρεσουν και πολύ οι πόλεμοι , τα ρομποτ και τα πολλά παιδιαρίσματα στους χαρακτήρες ανιμ.. Any suggestions???
  21. Και ναι! Με ψήσατε , το ξαναέβαλα μπρος και είδα όοολο το death note...! Απίστευτο το τελευταίο επεισόδειο....!!! Είναι μερικά πράγματα που δε μου κολλούσαν αλλά ισως ασήμαντα, γιατί το τέλος κλείνει τον κύκλο..
  22. Το έχεις δει καθόλου? Βασικά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το είδα...( κανένας χρόνος..? ) και δε θυμαμαι. Αυτο που θυμάμαι όμως έιναι ότι κάτι με ξενέρωσε στην υπόθεση και φυσικά δε λέω πολλά για να μην σποιλεριάσω.. Αλλά τώρα ξαναψήθηκα. Δεν είμαι απο τους μάνγκα φανς , και όμως αυτό το αγάπησα..!
  23. Χαχα! Εύστοχο! Για να εξηγηθώ λοιπόν. Οι άνθρωποι οι οποιοι επιμένουν εντόνως στην άποψη τους, θέλοντας να την επιβάλλουν και στο συνομιλητη τους. Έχει ο καθένας την άποψη του, δε χρειάζεται να φυγουμε απο το τραπέζι μόνο όταν θα μου έχεις κάνει πλύση εγκεφάλου.. Καλή η απολυτότητα σε κάποια πράγματα , αλλά καλό και το μέτρο.. Να αφήνουμε και λίγα περιθώρια μήπως και υπάρχει κάποιος που ιιιίσως γνωρίζει λίγα παραπάνω...;)
  24. Death note!!! Εκπληκτικό!!!! Απλά έφτασα στο τέλος και για κάποιο λόγο το άφησα... 3,4 επεισόδια... Κρίμα... Σα να έκανε λιγη κοιλιά.. Όταν μπορέσω θα το ξαναπιάσω Και ίσως δοκιμάσω και το Code Geass, μια και λέτε ότι είναι σε παρόμοια πλαίσια.
  25. Εμένα πάντως η τρίτη σαν πιο light, μου άρεσε πολύ..! Είναι και θέμα γούστου.. Η δεύτερη ας πούμε μου φάνηκε υπερβολική με τόσα θέματα που έμπλεξε. Δεν άφησε και κάτι απέξω... Με αγρίεψε πάρα πολύ... Θα μου πείτε : "αυτό είναι το κονσεπτ της σειράς" και θα έχετε και ένα δίκιο.. αλλά... είπαμε .. περί ορέξεως.... Και από ηθοποιούς η σειρά σκίζει!!!Όλοι ενας κ ένας! Και τελευταία αυτό παρατηρώ, ότι τις σειρές οι ηθοποιοι τις κάνουν.. Πλέον μεγαλύτερο κύρος για μένα έχουν ηθοποιοι όπως Jessica Lange, Glenn Close, Eva green παρά ηθοποιοι σε εμπορικές ταινίες..
×
×
  • Create New...