Jump to content

noumeraki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About noumeraki

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

noumeraki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγω το απολαυσα απιστευτα! Καθε αλλο παρα βαρετό! Αγωνία στο φουλ, ωραίοι στο ρόλο τους, Νίγκαν και ¨|μικρος|..! Ελάτε,,, ακόμη και όσοι δεν τον χωνεύατε τον καρλ , παραδεχτείτε ότι ήταν εκπληκτικός , και στο ρόλο του σαν ηθοποιός και στο ρόλο του λόγω σεναρίου... Και ο Νίγκαν φανταστικος και ψαρωτικός οσο δεν παει... Μ αρεσε! Το επόμενο, τελευταιο της mid-season..
  2. Δικαιολογημενη η χαμηλη βαθμολογια. Υποτονικό το επεισόδιο. Δεν αφορά κάποιον αγαπημενο ,γενικως, χαρακτήρα. Ειναι η ιστορια της Ταρα που ελειπε μετα το μακελειο στον δορυφορο. Δεν ειχε αγωνία ουτε καποια ανατροπή. Προσθέτει όμως , ίσως,για το μέλλον καινουρια στοιχεια και καταστάσεις.
  3. Νιγκαν, ροπαλο, πεταμενο ματι, βασιλιας με τιγρη.... Αρχισε να κομικιζει περισσοτερο ή μονο εμενα μου φαινεται....? Με τα κομικ του δεν ασχοληθηκα ποτε. Και δειχνει οτι ΕΚΕΙ θελει να βασιστει, και να ειναι λιγοτερο αληθινο, ρεαλιστικο. Παλι καλα που η καρολ το γειωνει. Μ αρεσε το επεισοδιο! Αλλα βρε παιδια γιατι ο τυπος εμπιστευθηκε τοσο γρηγορα την καρολ? Και αν αυτη τον προδιδε στο λαο του?
  4. Ναι , αλλα ειναι πιο cult στιγμη...:rolleyes:
  5. Δε νομιζω οτι πρεπει να απολογηθω για το πως με εκανε να νιωσω το επεισοδιο.Εχετε δικιο για το σπλατερ στοιχειο που υπαρχει σε ολοκληρη τη σειρα , αλλα το στοιχειο της αγωνιας και της περιπετειας μου τραβουσε την προσοχη και το ενδιαφερον, σαν την γενικοτερη υποθεση.. Ο καθενας επικεντρωνεται σε αυτο που τον εκφραζει και τον 'τραβαει'. Επισης αισθανομαι οτι οποιο τελος και να εχει ο Νηγκαν δε θα με ικανοποιησει, δε θα νιωσω την καθαρση.. Ή οπως αναφερατε ειναι τοσο σαδομαζο, που μπορει και να γελαει ή να το θελει ο πισινος του.. Ειδομεν.. .. ..
  6. Χαλια κατ εμε... Χαλαστηκα παρα πολυ με το επεισοδιο.... Και το περιμενα πως και πως... Και τωρα θυμηθηκα το λογο για τον οποιο σταματησα να βλεπω splatter ταινιες. Ειχα συνηθισει τη σειρα σαν μια σειρα αγωνιας, περιπετειας, θανατους απροσμενους ναι, σοκ ναι... αλλα οχι και τοση ωμη βια, οχι τοσο σάικο "αιμα"...! Εχει περασει μια ωρα και ακομη εχω ενα σφιξιμο στο στομαχι... Δεν ειναι για καθε στομαχι το επεισοδιο αυτο. Καλως αρεσε σε πολλους. Καλως και πεθανε ο χαρακτηρας που ηθελαν και περιμεναν πολλοι να πεθανει.. αλλα για εμενα ηταν θλιβερο να πεθαινει ο χαρακτηρας που βλεπουμε στη σειρα αυτη απο το σημειο "μηδεν" της.
  7. Νομιζω οτι ειναι προφανες οτι . Απο οτι εχω καταλαβει θα διαδραματισει σπουδαιο ρολο , ποσο μαλλον που μενουν και αλλα τρια?? επεισοδια για το φιναλε.Δεν εχω διαβασει το κομικ οποτε παρακαλω ας πουνε τη γνωμη τους οσοι δεν τον εχουν διαβασει επισης...
  8. Ειναι "βγαλμενο" απο το κομικ ή απο το μυαλο του σεναριογραφου?? Για να καταλαβω αν θα παιζει σημαντικο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας..
  9. Whaaat......????? Αιφνιδιαστικο! Ξεκινα νεο κεφαλαιο!
  10. Ειχα το iphone 4s το οποιο επεσε και εσπασε η οθονη του. Χτυπαει οταν με καλουν , αλλα δεν βλεπω τιποτα. Εχω παραγγειλει ενα 5s. Υπαρχει περιπτωση να καταφερω να ανακτησω και να μεταφερω καποια δεδομενα οπως επαφες και σημειωσεις? Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει το icloud. Σημερα που προεκυψε αυτο, μπηκα για πρωτη φορα με το apple id μου και δεν ειχε περιεχομενα, ενω με αναγνωριζε σαν χρηστη. Οταν παω στις σημειωσεις πχ. γραφει οτι απαιτειται email icloud. Μαλλον δεν ειχα κανει συγχρονισμο. Επειδη δεν ειμαι καλος γνωστης , γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος να βρω τα δεδομενα μου. Καμια ιδεα????
  11. To εκανα ηδη. Ευχαριστω!
  12. Εαν "μετραει" ηδη ωρες χρησης το αναφερει στο σαιτ, σωστα? Τιμη στα 340 ευρω.
  13. Απο Skrootz. Πχ απο τo kaizershop.gr. οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη
  14. Σκοπευω να παραγγειλω ενα I phone 5s ηλεκτρονικα. Τι σημαινει το 3 pin eu?? Τι να προσεξω? Θα ειναι σιγουρΑ γνησιο? Επισης υπαρχει περιπτωση να ειναι χρησιμοποιημενα?
  15. Να προσθέσω και αυτή την ταινιάρα στη λίστα σου? http://m.imdb.com/title/tt1172570/ Πραγματικά αγνώριστος...!
×
×
  • Create New...