Lippi Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 429 πληρώνεις και παίρνεις 100 δωροεπιταγη Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpsathas Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου! Αρα 429 θα χαλασω στο γερμανό! Μπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Τη δωροεπιταγή την περνάς πάνω στο προϊόν που αγοράζεις. ;) ΑΡΑ πάει 329!!! ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Οι ειδοποιήσεις στο alpha από Facebook email Twitter κτλ φαίνονται στην οθόνη όπως στο iphone ? η τα δείχνει ψηλά στην μπάρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Ουτε στο μαγαζι που σου ειπα το ειχαν τελικα unbranded ? Μου έφυγε η διάθεσή πλέον μας και προβληματίζομαι αν θα παρει την 5 και αν την πάρει παίζει να είναι η μια και μοναδική αναβάθμιση και υπό αμφιβολία πχ η 5.1+που υποτίθεται θα διορθωσει κάποια αρνητικά της 5. Μόνο σε μαύρο η λευκο το είχαν και δεν ήθελα αυτά τα χρώματα και σε μπλε μου είπαν στα αλλά κατάστημα ότι μόνο branded συσκευή θα βρω και έτσι δεν ασχολήθηκα ούτε καν να τους ρωτήσω. Δεν πειράζει. Edited March 31, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Τη δωροεπιταγή την περνάς πάνω στο προϊόν που αγοράζεις. ;) ΑΡΑ πάει 329!!! ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Σαν ότι σου δίνουν την δυνατότητα να το πάρεις με άτοκες δόσεις, πράγμα που δεν ισχύει στα περισσότερα σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Γιατί έχετε φαγωθεί οι περισσότεροι εάν θα πάρει την lollipop.τι παραπάνω σου προσφέρει από την 4.4.4? Έχει κάνει κάποιος root την συσκευη?υπαρχουν τίποτε προβλήματα με το root? Δουλεύουν όλα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Οι ειδοποιήσεις στο alpha από Facebook email Twitter κτλ φαίνονται στην οθόνη όπως στο iphone ? η τα δείχνει ψηλά στην μπάρα ; Όταν πάρει τη lollipop θα γίνει αυτό που λες. Παρ όλα αυτά υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις εφαρμογών στο store που ξυπνάνε την οθόνη για κάθε ειδοποίηση. Μη σε σταματάει αυτό αν θες να πάρεις τη συσκευή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Όταν πάρει τη lollipop θα γίνει αυτό που λες. Παρ όλα αυτά υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις εφαρμογών στο store που ξυπνάνε την οθόνη για κάθε ειδοποίηση. Μη σε σταματάει αυτό αν θες να πάρεις τη συσκευή. Πολλές ;;; Όπως ;;; :p κατατοπίσε με αν μπορείς γιατι εχω συνηθίσει έτσι τις ειδοποιήσεις και δεν θα με βολέψει αν ειναι αλλιώς . :O Ευχαριστώ πολυυυυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πολλές ;;; Όπως ;;; :p κατατοπίσε με αν μπορείς γιατι εχω συνηθίσει έτσι τις ειδοποιήσεις και δεν θα με βολέψει αν ειναι αλλιώς . :O Ευχαριστώ πολυυυυ!!!! Αν και είμαστε off topic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slidelock Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Γιατί έχετε φαγωθεί οι περισσότεροι εάν θα πάρει την lollipop.τι παραπάνω σου προσφέρει από την 4.4.4? Έχει κάνει κάποιος root την συσκευη?υπαρχουν τίποτε προβλήματα με το root? Δουλεύουν όλα οκ? γιατι πρεπει να την παρει την νεα εκδοση και την αναμενουμε,με root χανεις εγγυηση. Αν και είμαστε off topic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slidelock δεν λειτουργει ομως αν δεν πατησεις το home buuton,Κι εγω δεν θελω να το παταω,ειχα περασει το gravity screen που με τους αισθητηρες της συσκευης ξυπναει η οθονη,σαφως και πρεπει να ηταν ενεργοβορο. Edited March 31, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 δεν λειτουργει ομως αν δεν πατησεις το home buuton,Κι εγω δεν θελω να το παταω,ειχα περασει το gravity screen που με τους αισθητηρες της συσκευης ξυπναει η οθονη,σαφως και πρεπει να ηταν ενεργοβορο. Όταν έρχονται οι ενημερώσεις ξυπνάει η οθόνη. Κοίταξε στις ρυθμίσεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Όταν έρχονται οι ενημερώσεις ξυπνάει η οθόνη. Κοίταξε στις ρυθμίσεις. ναι το ειδα,αλλα δεν με τρελανε κιολας,προτιμω το gravity screen καθως το ξεκλειδωνω οποτε θελω μονο με ενα περασμα του χεριου πανω απο την οθονη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Το ξέρω ότι χάνεις την εγγύηση αλλά ρωτώ εάν έκανε κάποιος root χωρίς προβλήματα δλδ να δουλεύει απροβλημάτιστα . Edited March 31, 2015 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις !!! Αν μου το φέρουν σήμερα το απόγευμα που το περιμένω θα τις δοκιμάσω και τις 2 !!!! :) Edit : το slidelock locker μηπως δεν λειτουργει ? το κατεβασαμε σε note 4 ζητησε να κατεβασουμε αλλες 2 εφαρμογες για να δουλεψει αλλα τιποτα ! Edited March 31, 2015 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Το ξέρω ότι χάνεις την εγγύηση αλλά ρωτώ εάν έκανε κάποιος root χωρίς προβλήματα δλδ να δουλεύει απροβλημάτιστα . κανένας με root?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Το ξέρω ότι χάνεις την εγγύηση αλλά ρωτώ εάν έκανε κάποιος root χωρίς προβλήματα δλδ να δουλεύει απροβλημάτιστα . Δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει κάποιος να χάσει την εγγύηση του στο τηλέφωνο του και συνάμα την αξία μεταπώλησης του τηλεφώνου. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις !!! Αν μου το φέρουν σήμερα το απόγευμα που το περιμένω θα τις δοκιμάσω και τις 2 !!!! :) Edit : το slidelock locker μηπως δεν λειτουργει ? το κατεβασαμε σε note 4 ζητησε να κατεβασουμε αλλες 2 εφαρμογες για να δουλεψει αλλα τιποτα ! Εγώ πέρασα ξανά το gravity,παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις και θα την καταβρεις. Έχω καλοσυνηθίσει με g2,g3,z3 πού έχουν λειτουργιά tap to unlock και δεν θέλω να πατάω καθόλου το πλήκτρο ενεργοποίησής.κόλλημα. Επίσης άλλες 2 must have application. Disable increasing ring-τα samsung ως γνωστών όταν μας καλούν χτυπάει πρώτα χαμηλά ο ήχος κι αυξάνεται απότομα,αυτό το πρόγραμμα το αφαιρεί αυτό. Swipe home button. Εκτός το κόλλημα πού έχω να μην πατάω το πλήκτρο ενεργοποίησής της συσκευής,έχω και θέμα με το κεντρικό button.δεν θέλω να το πατάω,σε κανένα samsung.η εφαρμογή λοιπόν αυτή,κάνει αυτή την δουλειά,swipe από κάτω προς τα πάνω και βγαίνεις στην αρχική οθόνη. Έχει κι αλλά gestures αλλά δε με ενδιαφέρουν. Από κει και πέρα οποιαδήποτε άλλη λειτουργιά της οθόνης κλειδώματος δεν με ενδιαφέρει και σαφώς δεν θα φορτώσω περαιτέρω την μνήμη συστήματός και συνάμα την μπαταρία.και με την μαμά οθόνη ξεκλειδωματος είμαι OK. Χαίρομαι πού βοήθησα,οποιαδήποτε άλλη ερώτηση εννοείται δεκτή. Επίσης από μπαταρία δεν τα πάει κι άσχημα τελικά.αν και δεν είχα κλήσεις,είχα μηνύματα. Edited March 31, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει κάποιος να χάσει την εγγύηση του στο τηλέφωνο του και συνάμα την αξία μεταπώλησης του τηλεφώνου. Εγώ πέρασα ξανά το gravity,παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις και θα την καταβρεις. Έχω καλοσυνηθίσει με g2,g3,z3 πού έχουν λειτουργιά tap to unlock και δεν θέλω να πατάω καθόλου το πλήκτρο ενεργοποίησής.κόλλημα. Επίσης άλλες 2 must have application. Disable increasing ring-τα samsung ως γνωστών όταν μας καλούν χτυπάει πρώτα χαμηλά ο ήχος κι αυξάνεται απότομα,αυτό το πρόγραμμα το αφαιρεί αυτό. Swipe home button. Εκτός το κόλλημα πού έχω να μην πατάω το πλήκτρο ενεργοποίησής της συσκευής,έχω και θέμα με το κεντρικό button.δεν θέλω να το πατάω,σε κανένα samsung.η εφαρμογή λοιπόν αυτή,κάνει αυτή την δουλειά,swipe από κάτω προς τα πάνω και βγαίνεις στην αρχική οθόνη. Έχει κι αλλά gestures αλλά δε με ενδιαφέρουν. Από κει και πέρα οποιαδήποτε άλλη λειτουργιά της οθόνης κλειδώματος δεν με ενδιαφέρει και σαφώς δεν θα φορτώσω περαιτέρω την μνήμη συστήματός και συνάμα την μπαταρία.και με την μαμά οθόνη ξεκλειδωματος είμαι OK. Χαίρομαι πού βοήθησα,οποιαδήποτε άλλη ερώτηση εννοείται δεκτή. Επίσης από μπαταρία δεν τα πάει κι άσχημα τελικά.αν και δεν είχα κλήσεις,είχα μηνύματα. Θα τις δοκιμάσω και αυτές αρκεί να έρθει σήμερα η συσκευή !:O Που παρεπιπτόντως δεν ξέρω αν θα ειναι χρυσό η μπλε ! :p Εγώ παλι κάνω λίγο από όλα στο τηλέφωνο και αν ειναι στα επίπεδα του iphone 6 η μπαταρία θα το βάζω κάθε βράδυ στην φορτιση ! Συνηθισμένη ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έχω την εντύπωσή ότι είναι κατώτερό στην αυτονομία από το 6αρι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έχω την εντύπωσή ότι είναι κατώτερό στην αυτονομία από το 6αρι. ωχ κακο αυτο !!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 κανένας με root?:rolleyes: το εχω ρουταρει μετα τον ενα μηνα εξαλλου χρησιμοποιω εφαρμογες που με εξυπηρετουν και απαιτουν ροοτ δεν με ενδιαφερει η εγγυηση και αυτο γιατι οσα κινητα ειχα μεχρι τωρα δεν εχουν παθει τιποτε απο αυτα που καλυπτει η εγγυηση συνηθως αλλα συμβαινουν τωρα αν τυχει γκαντεμια ....:X. το κινητο το εχω περιπου 4 μηνες περιττο να πω οτι απο τοτε που πεταξα την σαβουρα της σαμσουνγκ ακομα και η αυτονομια του εχει μεγαλωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μου φαίνεται πάω για ρεκόρ μπαταρίας :) Η μπαταρία έχει πέσει μόλις 24% σε 1 μέρα 4 ώρες και 45 λεπτά ! Του έχω κάνει σε αυτό το διάστημα ελαφριά χρήση με μόνο κλήσεις, sms, λίγο σερφάρισμα, λίγο playstore και λίγο παιχνίδι. http://s15.postimg.org/86uelbip3/Screenshot_2015_03_31_19_27_57.jpg Εντωμεταξύ οριστικοποιήθηκε επίσημα το lollipop update από τη Samsung Δανίας. Το πιο αισιόδοξο σενάριο για Απρίλη, το πιο απαισιόδοξο για εντός του 2ου 3μηνου 2015, δλδ με ανώτατο χρονικό όριο τα τέλη Ιουνίου. Αυτά για όσους θέλουν τη lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Δυο πράγματα με κρατάνε μακριά απο την συσκευή. Απαράδεκτο να μην εχουν δώσει ακόμα lollipop. Περί μπαταρίας το δεύτερο. Αν υπάρχει κάποιος πρώην κάτοχος s4 θα ήθελα να μου πει ποσο καλύτερη ειναι η μπαταρια του alpha. Η τιμή του κινητού ειναι όντως χώμα και η προσφορά του Γερμανού πολυ καλή. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Περι lollipop : http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_alpha_will_get_lollipop_alongside_the_note_ii-news-11742.php Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αν υπάρχει κάποιος πρώην κάτοχος s4 θα ήθελα να μου πει ποσο καλύτερη ειναι η μπαταρια του alpha. Η τιμή του κινητού ειναι όντως χώμα και η προσφορά του Γερμανού πολυ καλή. ειμαι και εγω στη θεση σου και θυμαμαι πριν καποιες μερες ενα παλικαρι απο εδω ειχε κανει ενα ποστ οτι το alpha ειναι σε ολα καλυτερο του s4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts