Jump to content

tpsathas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tpsathas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

tpsathas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νομίζω το έκανα αυτό, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω κάνει με αυτή τη σειρά!!! Τα στοιχεία που έχει καταγράψει 3 μέρες τώρα, θα χαθούν ή θα τα ξανά κάνει sync από κάπου ή πρέπει να τα αποθυκεύσω καπου και να τα ξανα περ'ασω?
  2. Καλημέρα φίλε μου. Όταν λες reset το κινητό, δλδ εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά από την αρχή; Γιατί αυτό δεν παίζει να το κάνω! Thanks
  3. Δοκίμασα και Ελλάδα και ελληνική και αγγλική γλώσσα! Τίποτα Μπορείτε να δείτε ποιο firmware έχετε στο ρολόι; Εμένα έχει την 0.0.8.90. Κάπου είδα ότι παίζει και η 0.0.8.92.
  4. Τι region επίλεξες? Ελλάδα; Και ποια έκδοση έχεις; Την 8.90; Thanks
  5. Ρε παιδιά εγώ το αγόρασα χθες, έκανε και τα updates του και πάλι δεν εχει ελληνικούς χαρακτήρες στις κλήσεις. Βγάζει ???? Γνωρίζει κανείς κάτι?
  6. Ωραίος! Δίκιο έχεις οτι την έχει! Την έχω δει τη Spigen! Στα υπόψιν είναι και αυτή ;)
  7. Ρε παιδιά την οφίσιαλ δερμάτινη θήκη (όχι αυτή με το καπάκι μπροστά) την έχει κανείς; Και αν ναι που μπορούμε να την βρούμε εκτός από σκρουτζ που βρήκα την μπλε με 65€! Επίσης αντιμετωπίζει κανένας με αυτή τη θήκη πρόβλημα; Του τύπου ότι έχει κενό στο κάτω μέρος και να κουνιεται το κινητό; Κάπου το διάβασα αλλά δε θυμάμαι που! Ευχαριστώωω
  8. Ωπ ωπ! Άντε να δούμε την τύχη μας!!! By the way το κινητό τα σπάει!
  9. Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου! Αρα 429 θα χαλασω στο γερμανό! Μπα!
  10. Βασικά δεν έχω καταλάβει τι παιζει με γερμανό. Ποια είναι η τελική τιμή;
  11. Ε όταν ξεκινάει από σκρουτζ στα 303! Είναι λίγο πιο ακριβο!
  12. Και πάλι ακριβά το έχει!
  13. Πάντως παιδιά σε μαύρο χρώμα & άμεσα διαθέσιμο δεν παίζει πουθενά, και όπου το βρήκα η τιμή ήταν πάνω από 335€! Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να το έχει σε μαύρο???
×
×
  • Create New...