Ma3stros Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ενα σταθερο προφιλ εχω και τα δεδομενα τα ανοιγω και τα κλεινω εγω παντα χειροκινητα,και ενω ειναι κλειστα με στελνουν μνμ οτι συνδεθηκα στο δικτυο. Αυτό το θέμα το έχω κ γω με κοσμοτε... Παρόλο που τα έχω κλειστά και είμαι σπίτι με wifi με χρεώνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) φλασαρα τον ak kernel και βλέπω οτι μου άλλαξε τελειως το color setup, εχει πολύ κίτρινο ετώς των άλλων!! Ψάχνοντας να γυρίσω στα default χρωματα της οθόνης διάβασα στο xda σε ενα post οτι πρέπει μέσω synapse να αλλάξω το gamma σε 1. υπέθεσα οτι ενοουσε το gamma selection που έχει ενα slider και by default ειναι στο 0 , το έσυρα λοιπον λιγο δεξια στο 1 εκανα και ενα reboot αλλα τιποτα δεν αλλαξε... ακόμα εβαλα την ak233 έκδοση (τελευταια) αλλά το ak kernel updater apk μου ζηταει να αναβαθμίσω στην ak231 έκδοση!!!! τί παίζει? Edited April 26, 2015 by eveles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Παιδιά στη 12 έχουν ξαναβάλει τις ρυθμίσεις για color και saturation της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδιά στη 12 έχουν ξαναβάλει τις ρυθμίσεις για color και saturation της οθόνης; Ναι, υπάρχουν στο τέλος του μενού Display & lights. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Ερώτηση για φίλο που έχει το τηλέφωνο: Έκανε την αναβάθμιση σε lollipop 5.1 (μάλλον χειροκίνητα απ' ότι κατάλαβα) και από τότε δεν μπορεί να εγκαταστήσει καμία εφαρμογή εκτός play store, ενώ έχει ενεργοποιήσει την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Όταν πάει να τρέξει κάποιο apk που έχει για να κάνει την εγκατάσταση, μετά την οθόνη με τις άδειες και τα δικαιώματα που ζητάει η εφαρμογή, το κουμπί "Εγκατάσταση" είναι ανενεργό. Έχει κάνεις καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και για πιθανή λύση; Edited April 27, 2015 by tonikar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Meniou Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδες τα φωτα σας.... Πρωτο ακομα δν μου εχει ερθει η αναβαθμιση για να την κανω μεσω ΟΤΑ...η αληθεια ειναι δν πολυκαιγομαι κιολας....απλα δν εχει φτασει σε ολους? Δευτερον κ σημαντικοτερο.... συνδεω μεσω usb το κινητο στο λαπτοπ κ τρωω ακυρο....δν αναγνωριζει με τπτ την συσκευη.... ειναι καποια ρυθμιση κτ που δν γνωριζω εγω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Οι incremental ειναι η εκδοση που αυτοι που ειχαν την πρωτη εκδοση lollipop και τους εβγαλε ΟΤΑ για να πανε στην τελευταια ενημερωση? Γι'αυτο και ειναι 100% το ποσοστο? Επειδη θα την περασω μεσω recovery ισως ειναι χαζη η ερωτηση μου, αλλα ελληνικα εχει αμα την περασω μεσω ρεκοβερι, ε? Edited April 27, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Οι incremental ειναι η εκδοση που αυτοι που ειχαν την πρωτη εκδοση lollipop και τους εβγαλε ΟΤΑ για να πανε στην τελευταια ενημερωση? Γι'αυτο και ειναι 100% το ποσοστο? Επειδη θα την περασω μεσω recovery ισως ειναι χαζη η ερωτηση μου, αλλα ελληνικα εχει αμα την περασω μεσω ρεκοβερι, ε? Έχει Ελληνικά. Προχώρα Φώτη. Όλοι περιμένουμε πως και πως αυτή τη στιγμή! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έχει Ελληνικά. Προχώρα Φώτη. Όλοι περιμένουμε πως και πως αυτή τη στιγμή! :lol: Ειναι ηδη στην φορτιση. Μολις φτασει 100%, ξεκιναω. Πραγματικα, καταντησε κουραστικο μεχρι να την δωσουν ΟΤΑ. Ακομα 5% ειναι το ποσοστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ειναι ηδη στην φορτιση. Μολις φτασει 100%, ξεκιναω. Πραγματικα, καταντησε κουραστικο μεχρι να την δωσουν ΟΤΑ. Ακομα 5% ειναι το ποσοστο. πάμε Φώτη γερά!!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 πάμε Φώτη γερά!!!!! Έλα, την πέρασα. Έβγαλε καινούργιες κατηγορίες στο recovery απ' ότι είχε πριν σε 4.4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έλα, την πέρασα. Έβγαλε καινούργιες κατηγορίες στο recovery απ' ότι είχε πριν σε 4.4.4. είναι ενημερωμένο πιο καινούργιο...απόλαυσε...κοίτα θεματαρες.....κοιτα ταχυτης...κανε κ κάνα factory reset να κάτσει καλά!!!Σημερα εχει παρτυ εβαλε ο Φωτης lollipop!!Περιμένουμε γνώμες..:D:D:p:p:wacko::wacko: Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) είναι ενημερωμένο πιο καινούργιο...απόλαυσε...κοίτα θεματαρες.....κοιτα ταχυτης...κανε κ κάνα factory reset να κάτσει καλά!!!Σημερα εχει παρτυ εβαλε ο Φωτης lollipop!!Περιμένουμε γνώμες..:D:D:p:p:wacko::wacko: Την περασα χωρις wipe κτλ, ανοιξε και στο καπακι απο ρεκοβερι εκανα wipe cache, factory reset και wipe media, δηλαδη ολα και τωρα ανοιξε απο την αρχη κανονικα. Ξεκιναω το ψαχουλεμα. Ενημερωνω αργοτερα... :lol: Εχει καποια αγγλικα πεταχτα ενω το εχω στα ελληνικα και δεν ξερω γιατι...λες επειδη δεν ηρθε ΟΤΑ? :p Edited April 27, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Την περασα χωρις wipe κτλ, ανοιξε και στο καπακι απο ρεκοβερι εκανα wipe cache, factory reset και wipe media, δηλαδη ολα και τωρα ανοιξε απο την αρχη κανονικα. Ξεκιναω το ψαχουλεμα. Ενημερωνω αργοτερα... :lol: Εχει καποια αγγλικα πεταχτα ενω το εχω στα ελληνικα και δεν ξερω γιατι...λες επειδη δεν ηρθε ΟΤΑ? :p Που σου βγάζει αγγλικά εμένα όλα ελληνικά είναι Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 είναι ενημερωμένο πιο καινούργιο...απόλαυσε...κοίτα θεματαρες.....κοιτα ταχυτης...κανε κ κάνα factory reset να κάτσει καλά!!!Σημερα εχει παρτυ εβαλε ο Φωτης lollipop!!Περιμένουμε γνώμες..:D:D:p:p:wacko::wacko: Έχω αγορασμένο τον nova launcher και σε όλες τις προηγούμενες android συσκευές τον φόρτωνα. Τώρα με τα υπέροχα θέματα που έχει το one, δεν μου πάει να τον βάλω. Το μόνο που θα με παρότρυνε να βάλω πάλι τον nova, είναι ότι είναι λίγο πιο γρήγορος σε σχέση με τον stock. Αν και το έχω ρωτήσει πάλι, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, θα ρωτήσω ξανά. Το factory reset μέσω recovery, θεωρείται καλύτερο, ή είναι το ίδιο με το να κάνω εργοστασιακή επαναφορά μέσα από τα αντίγραφα ασφαλείας; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Με ποιον τρόπο μπορώ να γυρίσω στην επίσημη 44s χωρίς να έχω το μήνυμα αναβάθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έχω αγορασμένο τον nova launcher και σε όλες τις προηγούμενες android συσκευές τον φόρτωνα. Τώρα με τα υπέροχα θέματα που έχει το one, δεν μου πάει να τον βάλω. Το μόνο που θα με παρότρυνε να βάλω πάλι τον nova, είναι ότι είναι λίγο πιο γρήγορος σε σχέση με τον stock. Αν και το έχω ρωτήσει πάλι, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, θα ρωτήσω ξανά. Το factory reset μέσω recovery, θεωρείται καλύτερο, ή είναι το ίδιο με το να κάνω εργοστασιακή επαναφορά μέσα από τα αντίγραφα ασφαλείας; είναι το ίδιο φίλε :):) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Δεν ξερω γιατι, αλλα μου κολλαει πολυ η τελευταια ενημερωση lollipop... Εχει μια καθυστερηση σε καθε πατημα που κανω... Πατατα μου φαινεται... *ακυρο, εγω εκανα τλκ την πατατα με μια επιλογη που ενεργοποηση καταλαθος απο την προσβασιμοτητα. Edited April 27, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 φλασαρα τον ak kernel και βλέπω οτι μου άλλαξε τελειως το color setup, εχει πολύ κίτρινο ετώς των άλλων!! Ψάχνοντας να γυρίσω στα default χρωματα της οθόνης διάβασα στο xda σε ενα post οτι πρέπει μέσω synapse να αλλάξω το gamma σε 1. υπέθεσα οτι ενοουσε το gamma selection που έχει ενα slider και by default ειναι στο 0 , το έσυρα λοιπον λιγο δεξια στο 1 εκανα και ενα reboot αλλα τιποτα δεν αλλαξε... ακόμα εβαλα την ak233 έκδοση (τελευταια) αλλά το ak kernel updater apk μου ζηταει να αναβαθμίσω στην ak231 έκδοση!!!! τί παίζει? Έκανες αλλαγές και είσαι ξανά με stock χρώματα; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Έκανα ******* και απεγκατεστησα το Gmail.apk και τώρα κάτι έπαθε το Google play services και δεν υπάρχει ούτε αυτό στα apps και δεν ανοίγει ούτε play store ούτε YouTube. Ξανά έκανα εγκατάσταση τη Rom(euphoria 5.01) αλλά τα ίδια. Καμία ιδέα; Βρήκα νομίζω το πρόβλημα, μπορεί να μου στείλει κάποιος με lollipop τους 2 φακέλους απο το /data/app/com.android.google.gm ??? Edited April 27, 2015 by Brolly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Αθόρυβο η μόνο με δόνηση, πως γίνεται ρε παιδια? Επίσης, πιο αμεσως τροπος για ενερ/απενερ δεδομένων, υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Αθόρυβο η μόνο με δόνηση, πως γίνεται ρε παιδια? Επίσης, πιο αμεσως τροπος για ενερ/απενερ δεδομένων, υπαρχει? το αθόρυβο το έβγαλε η google από την lollipop......ενερ/απενερ δεδομένων εγω το κανω απο την μπαρα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 το αθόρυβο το έβγαλε η google από την lollipop......ενερ/απενερ δεδομένων εγω το κανω απο την μπαρα Α, ναι ρε συ, δεν το προσεξα οτι ειναι πανω δεξια. Το αθορυβο με χαλασε αρκετα θα ελεγα. Θα πρεπει να κατεβαζω και να ανεβαζω την ενταση συνεχεια για να παει στο αθορυβο με δονηση. Επισης, μια εφαρμογη που ειχε προεγκατεστημενη Bota, την εδωσα δρομο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Αθόρυβο η μόνο με δόνηση, πως γίνεται ρε παιδια? Επίσης, πιο αμεσως τροπος για ενερ/απενερ δεδομένων, υπαρχει? το αθόρυβο το έβγαλε η google από την lollipop......ενερ/απενερ δεδομένων εγω το κανω απο την μπαρα Με το VOL (-) Edited April 27, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Α, ναι ρε συ, δεν το προσεξα οτι ειναι πανω δεξια. Το αθορυβο με χαλασε αρκετα θα ελεγα. Θα πρεπει να κατεβαζω και να ανεβαζω την ενταση συνεχεια για να παει στο αθορυβο με δονηση. Επισης, μια εφαρμογη που ειχε προεγκατεστημενη Bota, την εδωσα δρομο. :lol: το baton ενοεις??κ εγω ειναι ακομα σε εκδοση beta :D Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts