Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι στην ίδια φάση, έχω κατεβάσει και το OTA που λένε (571mb) και είμαι έτοιμος για πέρασμα με twrp αν αργήσει λίγο ακόμα... Βέβαια δεν ξέρω ποιά wipes ΔΕΝ κάνω, αλλά μπορεί και να μην κάνω κανένα... :wacko::D

Νίκο ακολούθησε τον οδηγό και δε θα έχεις πρόβλημα.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας έχω ένα θεματάκι ψιλό κουφό. Αφού κατέβασα την ΟΤΑ κανονικά δεν πάτησα αμέσως εγκατάσταση ενημέρωσης γιατί δεν προλάβαινα εκείνη τη στιγμή. Όταν πήγα να την εγκαταστήσω μου την εμφάνιζε κανονικά σαν ειδοποίηση στην κουρτίνα και επειδή είχα και κάτι άλλες ειδοποιήσεις άσχετες με την ενημέρωση πάτησα το κουμπί που διαγραφεί όλες τις ειδοποιήσεις της κουρτίνας μονομιάς. Επομένως εξαφανίστηκε η ειδοποίηση της αναβάθμισης. Πηγαίνοντας έπειτα στις ρυθμίσεις στις ειδοποίησεις συστήματος μου λέει οτι το σύστημα είναι ενημερωμένο!!! Κάνω restart πουθενά η ΟΤΑ!! Κάνω factory reset ακολουθώ τον wizard εγκατάστασης απο την αρχή περνάει κανονικά την 05q , ξανά έλεγχος για ενημερώσεις τίποτα!! Μην τα πολυλογώ είμαι σε 4.4.4 05q και δεν ξανά εμφανίζεται η ΟΤΑ!! Τι μπορεί να φταιει; Συγνώμη αν κούρασα.

Νίκο ακολούθησε τον οδηγό και δε θα έχεις πρόβλημα.

Ευχαριστώ αγορίνα, αλλά δεν θέλω να σβήσω τα πάντα όλα από το κινητό... Αυτό θα είναι η ύστατη επιλογή :p

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Γεια σας έχω ένα θεματάκι ψιλό κουφό. Αφού κατέβασα την ΟΤΑ κανονικά δεν πάτησα αμέσως εγκατάσταση ενημέρωσης γιατί δεν προλάβαινα εκείνη τη στιγμή. Όταν πήγα να την εγκαταστήσω μου την εμφάνιζε κανονικά σαν ειδοποίηση στην κουρτίνα και επειδή είχα και κάτι άλλες ειδοποιήσεις άσχετες με την ενημέρωση πάτησα το κουμπί που διαγραφεί όλες τις ειδοποιήσεις της κουρτίνας μονομιάς. Επομένως εξαφανίστηκε η ειδοποίηση της αναβάθμισης. Πηγαίνοντας έπειτα στις ρυθμίσεις στις ειδοποίησεις συστήματος μου λέει οτι το σύστημα είναι ενημερωμένο!!! Κάνω restart πουθενά η ΟΤΑ!! Κάνω factory reset ακολουθώ τον wizard εγκατάστασης απο την αρχή περνάει κανονικά την 05q , ξανά έλεγχος για ενημερώσεις τίποτα!! Μην τα πολυλογώ είμαι σε 4.4.4 05q και δεν ξανά εμφανίζεται η ΟΤΑ!! Τι μπορεί να φταιει; Συγνώμη αν κούρασα.

Κάνε Καθαρή Εγκατάσταση Με Stock Recovery όπως λέει ο οδηγός από το λινκ που έδωσα πιο πάνω.

Ευχαριστώ αγορίνα, αλλά δεν θέλω να σβήσω τα πάντα όλα από το κινητό... Αυτό θα είναι η ύστατη επιλογή :p

Αν κατάλαβα καλά έχεις την CM11S ρουταρισμένη με TWRP. Όταν σου έρθει ΟΤΑ δε θα μπορείς να την περάσεις. Θέλει stock recovery. Πρέπει να τη κάνεις χειροκίνητα.

Edited by kyrgeo1978

Κάνε Καθαρή Εγκατάσταση Με Stock Recovery όπως λέει ο οδηγός από το λινκ που έδωσα πιο πάνω.

Ευχαριστώ πολύ αλλα μου φαίνεται λίγο πολύπλοκο. Είμαι μαμά χωρίς ροοτ και κάνω μόνο τα ΟΤΑ updates κυρίως λόγω του οτι έχω Mac το οποίο δεν εχει όλα τα android εργαλεία που έχουν τα windows. Ο φόβος που έχω είναι μήπως εχει γίνει ignored το update και δεν μου ξαναέρθει μεσω ΟΤΑ. Εσυ τι πιστεύεις; Εχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ πολύ αλλα μου φαίνεται λίγο πολύπλοκο. Είμαι μαμά χωρίς ροοτ και κάνω μόνο τα ΟΤΑ updates κυρίως λόγω του οτι έχω Mac το οποίο δεν εχει όλα τα android εργαλεία που έχουν τα windows. Ο φόβος που έχω είναι μήπως εχει γίνει ignored το update και δεν μου ξαναέρθει μεσω ΟΤΑ. Εσυ τι πιστεύεις; Εχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ πολύ.

Δε χρειάζεται pc. Έχεις OTG;

Ναι έχω ένα sandisk dual otg usb.

Συγνώμη. Μπερδεύτηκα με το προηγούμενο παιδί που έχει TWRP recovery. Εσύ απλά το zip πρέπει να κατεβάσεις από εδώ. Δες το βιντεάκι εδώ. Μετά το 1:00 δείχνει πως φλασάρεις το ζιπάκι από stock recovery.

Οσον αφορά την μπαταρία, μόλις φλάσαρα το μεσημέρι την 12S, μπλόκαρα τις γνωστές τρεις επιλογές στο Google play services. Στην αναμονή δείχνει καλή συμπεριφορά για την ώρα. Διατηρώ επιφύλαξη για τη συμπεριφορά του με την οθόνη ανοιχτή.

Μηπως μπορεις να αναφερεις τις τρεις εφαρμογες που μπλοκαρες στο Google play services?

Οι δυο ειναι "Wake up" και "Keep awake"... η τρίτη ποια ειναι?

Μηπως μπορεις να αναφερεις τις τρεις εφαρμογες που μπλοκαρες στο Google play services?

Λογικα και την τοποθεσια.

@Sikuonas

Δυο ερωτησουλες φιλε μου γιατι ειμαι καινούριος στο θεμα..μολις 2 μερες με το OpO..περασα και την cm12s ρουταρισμενη.Ποιον AK kkernel εβαλες?ποιος ειναι συμβατος με την ρομ και σχετικα με τον κερνελ και τα super amoled χρωματα που ανεφερες τι εννοεις θες να με βοηθησεις λιγο τι και πως το κανουμε?πρωην κατοχος note 3 και καταλαβαινεις μου ελειψε λιγο..

Καλημέρα, έβαλα τον AK.141.OPO.CM12.1 τον οποίο θα βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/kernel-ak-t2832168.Φλασάρεις τον kernel και το UKM_v3.8.1.2_Special_Ed, κάνεις επανεκκίνηση και κατεβάζεις από το play store το synapse.Στις ρυθμίσεις του synapse υπό το gamma θα βρεις τις ρυθμίσεις για την οθόνη.Τις οδηγίες για τα νούμερα amoled τις έχει η παραπάνω ιστοσελίδα, εάν πάς λίγο παρακάτω θα τις δεις.

Εύχομαι να είμαι κατανοητός.

Καλημέρα

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Καλημέρα, έβαλα τον AK.141.OPO.CM12.1 τον οποίο θα βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/kernel-ak-t2832168.Φλασάρεις τον kernel και το UKM_v3.8.1.2_Special_Ed, κάνεις επανεκκίνηση και κατεβάζεις από το play store το synapse.Στις ρυθμίσεις του synapse υπό το gamma θα βρεις τις ρυθμίσεις για την οθόνη.Τις οδηγίες για τα νούμερα amoled τις έχει η παραπάνω ιστοσελίδα, εάν πάς λίγο παρακάτω θα τις δεις.

Εύχομαι να είμαι κατανοητός.

Καλημέρα

Είσαι και κατανοητος και α ρ χ ο ν τ α ς!!!!

Ευαριστω και καλημερα στην παρεα

Καλησπερα παιδια, εχω (και)το LG G2 και θελω να περασω την καινουργια cyanogenOS 12 απο το 1+1.

Αλλα θελω να ειναι ετοιμη ρουταρισμενη, να μην ασχοληθω εγω καθολου.

Μπορω να το κανω απο το στοκ recovery του LG;

Δεν θελω ουτε wipes να κανω γιατι βαριεμαι να ξαναπερασω τις εφαρμογες μου.

Απο πανω δεν γινεται;

Καλησπερα παιδια, εχω (και)το LG G2 και θελω να περασω την καινουργια cyanogenOS 12 απο το 1+1.

Απο πανω δεν γινεται;

Να περάσεις ρομ που είναι για το 1+1 στο lg σου? κάπως έτσι αποκτάς κινητό τούβλο

Οσον αφορά την μπαταρία, μόλις φλάσαρα το μεσημέρι την 12S, μπλόκαρα τις γνωστές τρεις επιλογές στο Google play services. Στην αναμονή δείχνει καλή συμπεριφορά για την ώρα. Διατηρώ επιφύλαξη για τη συμπεριφορά του με την οθόνη ανοιχτή.

Λογικα και την τοποθεσια.

Σωστά υποθέσατε και οι δύο. Αυτά τα τρία που αναφέρατε.

Εγώ φλασαρα το ζιπακι google play services drain που εχει στο xda..δεν αρκεί αυτό? Πρεπει να κάνω disable και αυτά που λέτε? Και αν ναι με πιο προγραμματακι? Tb?

Συγγνώμη αν σας πριζω προσπθω να εγκληματιστω...

Να περάσεις ρομ που είναι για το 1+1 στο lg σου? κάπως έτσι αποκτάς κινητό τούβλο

Και μετα θα παει να κανει παρεα στα ψαρακια! :p

Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. Επειδή δε μου γίνεται το OTA, αντέγραψα το zip της 05Q μέσα στο κεντρικό φάκελο και πήγα να το φλασάρω από την TWRP. Πάλι error μου έβγαλε! Πώς σώζομαι να ξεκολλήσω από την 44;

Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. Επειδή δε μου γίνεται το OTA, αντέγραψα το zip της 05Q μέσα στο κεντρικό φάκελο και πήγα να το φλασάρω από την TWRP. Πάλι error μου έβγαλε! Πώς σώζομαι να ξεκολλήσω από την 44;

στοκαρετο απο wug fresh να τελειώνεις φίλε

IPhone 15 Pro 

Πρώτα από όλα είσαι σίγουρος ότι το αρχείο zip δεν έχει κάποιο πρόβλημα; Ποια έκδοση twrp χρησιμοποιείς; Πώς την φλασάρεις; Σβήνεις μόνο dalvik και cache;

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Απο πανω δεν γινεται;

Μην το διανοηθεις! Το αχρηστεψες το LG. Η κάθε ρομ είναι συγκεκριμένα για μια συσκευή. Το LG έχει δικιες του ρομ και θέλει διάβασμα το πως να την περάσεις. Επειδή σε βλέπω λίγο αδιάβαστο καλό είναι να μην προβεις σε τέτοιες κινήσεις ακόμα.

Δημήτρης

Εγώ φλασαρα το ζιπακι google play services drain που εχει στο xda..δεν αρκεί αυτό? Πρεπει να κάνω disable και αυτά που λέτε? Και αν ναι με πιο προγραμματακι? Tb?

Συγγνώμη αν σας πριζω προσπθω να εγκληματιστω...

Αν αναφέρεσαι στο zip του Calkulin, πιστεύω ότι είναι αρκετό και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Το είχα φλασάρει πάνω από την στοκ kitkat με πολύ καλά αποτελέσματα (5,5+ ώρες SOT).

Προσοχή: υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία για kitkat και μία για Lollipop.

Επίλεξε τη κατάλληλη.

Αν έχεις custom recovery όπως είναι η TWRP άλλη είναι η διαδικασία. Δες το λινκ μερικά ποστ πιο πάνω στο #5103. Κατέβασε το ζιπ της CM OS 12 και προχώρα όπως λέει ο οδηγός για να κάνεις καθαρή εγκατάσταση από TWRP.

Αν κατάλαβα καλά έχεις την CM11S ρουταρισμένη με TWRP. Όταν σου έρθει ΟΤΑ δε θα μπορείς να την περάσεις. Θέλει stock recovery. Πρέπει να τη κάνεις χειροκίνητα.

Α ΟΚ! Τώρα αντιλήφθηκα τι εννοείς!

Οπότε αναβάθμισα το twrp σε 2.8.6.0, προχωράω σε wipes ---> cache, dalvik cache, data/factory reset και κατόπιν install CM 12 + supersu 2.46 ... Σωστα;:ninja:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Α ΟΚ! Τώρα αντιλήφθηκα τι εννοείς!

Οπότε αναβάθμισα το twrp σε 2.8.6.0, προχωράω σε wipes ---> cache, dalvik cache, data/factory reset και κατόπιν install CM 12 + supersu 2.46 ... Σωστα;:ninja:

φλάσαρε και το τελευταίο cm firmware πρώτο (θα το βρεις στο νήμα της blisspop xda μεριά)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks