Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι , φυσικά θα πάρω nandroid:)

wipe ( εκτός από εσωτερική μνήμη ) θα κάνω έτσι και αλλιώς πριν το φλασάρισμα των ρομ, χρειάζεται και μετά dalvik & cashe ?

Tελευταία ερώτηση ......για να περάσω το νεο recovery μέσω της flashify, πάω στην εφαρμογή κατεβάζω το recovery image και μετά πάω στο choose a file το βρίσκω και το φλασάρω ? Δεν παθαίνω καμιά ζημιά ????? :)

Χωρίς να θέλω να σε επηρεασω εγώ με την twrp 2.8.0.6 δεν είχα θέμα μόνο το su χρειάστηκε να αλλάξω.. Διόρθωση 2.8.6.0

Edited by stratos4

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε Android 6 (COS 13.1), θέλουμε Super SU 2.71 και TWRP 3.0.2.0

Τα έχω περάσει και γω χωρίς κανένα πρόβλημα

αν βαλουμε την νεοτερη εκδοση super su δλδ την beta 2.74 ή την stable 2.65 υπαρχει κανενα προβλημα??

γιατι εβαλα την 2,71 και δεν μου δουλευε το root

Edited by eveles

αν βαλουμε την νεοτερη εκδοση super su δλδ την beta 2.74 ή την stable 2.65 υπαρχει κανενα προβλημα??

Την πέρασες ως apk ή ως zip ? ( δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, απλά ρωτάω)

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ σήμερα έβαλα την 2.71 και είναι μια χαρά.. Με cos 13.1

Με ζιπ αρχείο το φλασαρα

δοκιμασα πρωτα με φλασαρισμα το ζιπ μεσω twrp, μετα το εσβησα και εβαλα το play store edition που δεν δουλεψε και αυτο και το εσβησα και παλι εβαλα παλι μεσω twrp την 2.74 και παλι τα ιδια.

εν τω μεταξυ το root checher λεει οτι εχω root αλλα το προβλημα μου ειναι με το es file explorer οταν παω να ενεργοποιησω την γνωστη επιλογη που εχει για root explorer τοτε τρωω ακυρο. Μηπως ειναι μη συμβατο τελικα το es file explorer? το εχει δοκιμασει κανεις??

εχω την cos 13,1 με twrp 3.0.2.0

Edited by eveles

δοκιμασα πρωτα με φλασαρισμα το ζιπ μεσω twrp, μετα το εσβησα και εβαλα το play store edition που δεν δουλεψε και αυτο και το εσβησα και παλι εβαλα παλι μεσω twrp την 2.74 και παλι τα ιδια.

εν τω μεταξυ το root checher λεει οτι εχω root αλλα το προβλημα μου ειναι με το es file explorer οταν παω να ενεργοποιησω την γνωστη επιλογη που εχει για root explorer τοτε τρωω ακυρο. Μηπως ειναι μη συμβατο τελικα το es file explorer? το εχει δοκιμασει κανεις??

εφόσον λέει πως είσαι root, είσαι... τώρα τι προσπαθείς να κάνεις με τον es file explorer και δεν παίζει, είναι άλλο θέμα.. μήπως να δοκίμαζες με άλλον file explorer; Π.χ. υπάρχει ακόμα και root explorer... σε περίπτωση που θες να κάνεις κάτι "περίεργο"..

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Ναι όντως αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ με τον es fıle Explorer και δεν με αφήνει να διαγράψω εφαρμογές συστήματος αλλά με τον root Explorer όλα είναι κομπλέ!

παιδιά μία ερώτηση ακόμα.....

οκ φλάσαρα την official, τώρα είμαι στην διαδικασία επαναφοράς μέσω titatium, ποια είναι η σωστή σειρά ? αναβάθμιση των εφαρμογών της google μέσα από το play store και μετά επαναφορά μέσω titanium ή το αντίστροφο ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ελπιζω σε επομενο update, να μην πειραξουν τιποτα απο την μπαταρια γιατι πολυ απλα, δεν υπαρχει η αυτονομια που εχει. Εκαναν τρομερη δουλεια στην 13.1 εκδοση σε ολους τους τομεις.

Ελπιζω σε επομενο update, να μην πειραξουν τιποτα απο την μπαταρια γιατι πολυ απλα, δεν υπαρχει η αυτονομια που εχει. Εκαναν τρομερη δουλεια στην 13.1 εκδοση σε ολους τους τομεις.

Και γω βλεπω βελτιωση! το θεμα ειναι οτι εξακολουθει το sytem να ειναι 2ο σε καταναλωση:mad:

Κάποιος με CM13 Nightlies που να είχε τα γνωστά προβλήματα με την αυτονομία της μπαταρίας μπορεί να μου πει αν έχει διορθωθεί στα τελευταία releases;

Δυστυχώς έχω να κάνω πολύ καιρό update, και στην πορεία των εκδόσεων κάτι άλλαξε στον κώδικα (νομίζω το radio) και πλέον δεν μπορώ να κάνω dirty flash, πέφτω σε boot loop.

Η μόνη λύση είναι το clean install αλλά λόγω φόρτου εργασίας το αναβάλλω, αλλά η κατάσταση δεν παλεύεται!!!

Αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά (όπως διαβάζω με τα παιδιά που έχουν την stock rom), τότε πρέπει να βρω χρόνο για flashάρισμα.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εμένα πάντως το drain έφυγε με clean install, οπότε νομίζω ότι είναι μονόδρομος...

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Μερικές παρατηρήσεις από τις 2 πρώτες μέρες χρήσης της cos 13.1

Παιδεύτηκα με την επαναφορά μέσω titatium, την 1η φορά δεν μου πέρναγε με τίποτα όλες τις εφαρμογές, τις πέρασε μετά από 3 προσπάθειες και τελικά δεν πέρασε τους λογαριασμούς των email μου, αφού έκανα την διαδικασία ξανά , να τους περάσω δηλαδή έναν-έναν στο τέλος κόλλησε το τηλ στο logo και αναγκάστηκα να κάνω πάλι factory και wipe και πέρασμα της ρομ ξανά.

Μετά από αυτά το titanium δούλεψε κανονικά και τα πέρασε όλα.

Προβλήματα δεν έχω γενικά παρά μόνο χτες μου έκανε μία φορά επανεκκίνηση που μάλλον οφείλετε στην Handcent SMS, κάποια ασυμβατότητα παίζει με την εν λόγω εφαρμογή γιατί βλέπω ότι αργεί να στείλει sms και όταν το στείλει δείχνει ότι έχουν φύγει 2 sms ( ενώ ο παραλήπτης έχει λάβει ένα ).

Μπαταρία ΔΕΝ είναι στα επίπεδα της 5.1.1 και ίσως το σήμα να είναι ένα κλικ κάτω από την 5.1.1.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα

Εμένα πάντως το drain έφυγε με clean install, οπότε νομίζω ότι είναι μονόδρομος...

Θα προσπαθήσω να το κάνω clean install τη Δευτέρα.

Τα ποσοστά draining για Cyanogen System και Play Services (ακόμη και με την τελευταία έκδοση, 9.2.56) είναι στον Θεό. Από το πρωί χωρίς να ακουμπήσω το κινητό έχω 63%, με τα ποσοστά να είναι στο 6% και 4% αντίστοιχα.

Ευχαριστώ.

Θα προσπαθήσω να το κάνω clean install τη Δευτέρα.

Τα ποσοστά draining για Cyanogen System και Play Services (ακόμη και με την τελευταία έκδοση, 9.2.56) είναι στον Θεό. Από το πρωί χωρίς να ακουμπήσω το κινητό έχω 63%, με τα ποσοστά να είναι στο 6% και 4% αντίστοιχα.

Ευχαριστώ.

Γιατι 9.2.56? Εγω με 9.0.83 (δεν κανω χειροκινητα, παρα μονο οταν κανει μονο του την ενημερωση οταν ειναι διαθεσιμη για το κινητο μου) ειμαι σε απιστευτα καλη μπαταρια κ αυτονομια με την cos13.1

Επισης, βγαζω 4,5-5 ωρες οθονη με 100% φωτεινοτητα + auto, πολυ ομιλια, viber, σερφαρισμα αρκετο, instagram κ τελος αρκερα emails.

Γιατι 9.2.56? Εγω με 9.0.83 (δεν κανω χειροκινητα, παρα μονο οταν κανει μονο του την ενημερωση οταν ειναι διαθεσιμη για το κινητο μου) ειμαι σε απιστευτα καλη μπαταρια κ αυτονομια με την cos13.1

Επισης, βγαζω 4,5-5 ωρες οθονη με 100% φωτεινοτητα + auto, πολυ ομιλια, viber, σερφαρισμα αρκετο, instagram κ τελος αρκερα emails.

Το έκανα επίτηδες manual install μήπως και διορθωνόταν το πρόβλημα. Τζίφος.

Anyway, μόλις τελείωσα με το clean flash της τελευταίας Nightly και επανέφερα όλες μου τις εφαρμογές. Βρήκα όμως κάτι που με πείραξε και δεν ξέρω αν είναι feature (αν είναι, δεν βρήκα κάποια ρύθμιση για να το αλλάξω) ή bug.

Όποτε περνάει το δάχτυλο μου πάνω από τον proximity sensor σβήνει η οθόνη!!!!!!!,

Γνωρίζει κανείς αν είναι feature και πως το απενεργοποιώ;

Αν είναι bug, είναι πάντως πιο σπαστικό και από το battery draining που είχα. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνω nand restore..

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Δες μήπως φταίει το "πρόληψη ακούσιας αφύπνισης".

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Δες μήπως φταίει το "πρόληψη ακούσιας αφύπνισης".

Λογικά εννοείς το Prevent accidental wake up μέσα στο Display & Lights.

Εκτός του ότι ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνει αυτή η επιλογή, δεν πρέπει να έχει σχέση με το δικό μου πρόβλημα. Εμένα το κινητό 'κοιμάται' όταν το δάχτυλο μου περνάει από την μπροστινή κάμερα/proximity sensor, δεν 'ξυπνάει'.

Σαν επιλογή πάντως, ανέκαθεν την είχα απενεργοποιημένη.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη... Ο ίδιος σένσορας είναι

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη... Ο ίδιος σένσορας είναι

Δεν αλλάζει κάτι είτε το έχω ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο.

Γι' αυτό σου έγραψα ότι δεν καταλαβαίνω τί κάνει αυτή η ρύθμιση.

Είναι για να μην ανοίγει η οθόνη στην τσέπη. Είχα την εντύπωση ότι το είχα ξανασυναντήσει αυτό το bug... Αν δεν είναι από τρίτο app τότε είναι σίγουρα bug της nightly!

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

κλίμακες κίνησης τις έχετε αφήσει στο 1.0x ή τις έχετε καταβάσει στο 0,5x ?

Στο 1.0 τις έχω..

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Είναι για να μην ανοίγει η οθόνη στην τσέπη. Είχα την εντύπωση ότι το είχα ξανασυναντήσει αυτό το bug... Αν δεν είναι από τρίτο app τότε είναι σίγουρα bug της nightly!

Από άλλη εφαρμογή ΔΕΝ είναι σίγουρα, έχω περάσει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές που είχα και πριν.

Έβαλα και το σημερινό release και πάλι τα ίδια. Το περίεργο είναι πως δεν απαντάει κανείς σε xda και G+, φαίνεται πως είμαι τελείως μόνος!!!

Η συσκευή είναι παντελώς άχρηστη, και το χειρότερο πρέπει να γυρίσω στο παλιό μου setup που πάσχει από το battery draining.

Από άλλη εφαρμογή ΔΕΝ είναι σίγουρα, έχω περάσει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές που είχα και πριν.

Έβαλα και το σημερινό release και πάλι τα ίδια. Το περίεργο είναι πως δεν απαντάει κανείς σε xda και G+, φαίνεται πως είμαι τελείως μόνος!!!

Η συσκευή είναι παντελώς άχρηστη, και το χειρότερο πρέπει να γυρίσω στο παλιό μου setup που πάσχει από το battery draining.

https://forums.oneplus.net/threads/issue-proximity-sensor-not-working-properly.231665/page-2

Φαίνεται ότι μάλλον είναι θέμα modem... Να δοκίμαζες να φλασάρεις άλλο μόντεμ; Ψάξτο καλύτερα ως proximity prob!

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks