dk65gr Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος για root[όπως είχε στην 4.4] τώρα είναι -stock recovery k cm13 μετά από αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εδώ και μιά βδομάδα παρατηρώ οτι μου έρχονται μηνύματα στο messenger αλλά δεν ακούγεται ο ήχος παραμόνο δόνηση και όταν το κάνω ρεσταρτ στρώνει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Εννοείται πως δεν το έχω στο αθόρυβο αλλά στο κανονικό προφίλ. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Είμαι στην cos 13 με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος για root[όπως είχε στην 4.4] τώρα είναι -stock recovery k cm13 μετά από αναβαθμίσεις Ο ίδιος τρόπος είναι από την αρχή. Search for it. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Καλησπέρα, έχω την TugaPower Μ60κάτι και αποφάσισα σήμερα το πρωί να κάνω ΟΤΑ αναβάθμιση σε Μ71(αφού έκανα χειροκίνητη ανανέωση ώστε να μου εμφανίσει την τελευταία διαθέσιμη). Την κατεβάζει και αφού κάνει restart σε TWRP εκκινεί την αναβάθμιση η οποία ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα και κάνω επανεκκίνηση. Φορτώνει κανονικά και εμφανίζει το Logo της εν λόγω ρομ (με κάτι φωτιές και το λογότυπό της από κάτω) και μετά από λίγη ώρα το τηλ "νεκρώνει"... Νομίζοντας ότι κάπου κόλλησε (το άφησα βέβαια κανά 10λεπτο) κάνω επανεκίννηση πατώντας το power περί τα 15δ μέχρι να ακούσω την δόνηση. Ξανά το λόγκο, ξανά νεκρώνει... Μπαίνω σε TWRP και βλέπω ότι έχει κατεβάσει την Μ76(!). Λέω μάλλον λάθος θα έκανα και την ξανακάνω Install. Η συμπεριφορά παρέμεινε η ίδια (logo + "νέκρωμα") Κατεβάζω νέα ρομ (την Μ75 αυτή την φορά) και κάνω ξανά εγκατάσταση με τα ίδια όμως αποτελέσματα... Τις πταίει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Και σε μένα 6/7 ημέρες θα έχω drain, 1 θα είναι φυσιολογική μπαταρία όπως παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Απελπισία... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Και εγώ με latest resurrection remix η μπαταρία είναι τραγική... Πολλά wakelocks... Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Flashara την έκδοση 20160520 remix και όλα είναι good όσον αφορά τα wakelocks! Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Έβγαλε πριν από λίγο ο boeffla καινούριο kernel, οπότε αύριο έχει flashάρισμα τελευταίας Nightly και kernel. Μακάρι να διορθωθούν τα πράγματα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ίσως βρήκα λύση για το drain που εχουμε κάποιοι... Ρυθμίσεις, Μνήμη, Εφαρμογές που ξεκινούν κατά την εκκίνηση. Εκεί απενεργοποίησα αυτές που πιστεύω ότι δεν χρειάζονται ... και το άφησα. Μετά από 5 λεπτά που το τσέκαρα πάλι είχα μπεί σε sleep :up: Ίσως κάποια εφαρμογή να το κάνει και σε άλλους... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Αν βοηθά, έχω μπει κι εγώ στο συγκεκριμένο μενού κι έχω επιλέξει εγώ τι θα ξεκινά κλπ κλπ... τις τελευταίες μέρες είχα drain μόνο από την εφαρμογή outlook (hotmail). Δεν "μαζευόταν" με τίποτα, οπότε την έκανα uninstall κι επανήλθα πάλι σε 4+ ώρες οθόνης... Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καμια ελπιδα πλεον... http://i63.tinypic.com/2s1x83d.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Θύμισέ μου, factory reset έχει γίνει; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Τελικά βιάστηκα να χαρώ... Έκανα αναγκαστική διακοπή σε ενα δύο apps και σταμάτησα να είμαι συνέχεια awake, αλλά ήταν για λίγο :( Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Τελικά βιάστηκα να χαρώ... Έκανα αναγκαστική διακοπή σε ενα δύο apps και σταμάτησα να είμαι συνέχεια awake, αλλά ήταν για λίγο :( Στις ρυθμίσεις μέσα, υπάρχει μια επιλογή privacy κι εκεί το privacy guard. Εκεί μπορούμε να διαλέξουμε διάφορα "δικαιώματα" για την κάθε εφαρμογή, όπως το ποια να μπορεί να κρατά ξύπνια (keep awake) τη συσκευή ή το ποια μπορεί να κοιτά τις επαφές μας ή τις κλήσεις μας. Με "προσεκτικό" κοίταγμα, μπορούν να "περιοριστούν" πολλές εφαρμογές... ;) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Λες να μην έχω προσέξει κάτι; Μπορεί! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι πλέον στα google play services δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις τη Διατήρηση Λειτουργίας. Ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Θύμισέ μου, factory reset έχει γίνει; Ναι, εχει γινει. Δεν το κανει παντα. Την μια μερα μπορει να εχεις/εχω drain στα services, την αλλη στο συστημα και την αλλη να ειναι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Παιδες την γνωμη σας παρακαλω για το παρακατω : Τσιμπησα ενα used OPO για κυριο τηλεφωνο τους επομενους μηνες. Οποτε θελω stable φαση με official αναβαθμισεις, χωρις Root, Custom ROM και bugs δεν μπορω αλλο τα βαρεθηκα με τα Samsung αυτα. Εβαλα εξ'αρχης το OxygenOS 2.1.4 γιατι βλεπω οτι αυτο δινει official η OnePlus. Ειναι οντως αυτη τη στιγμη η "καλυτερη" επιλογη για stable firmware? Με το CM 13 τι γινεται? Ειναι ακομα nightly σωστα? Υπαρχουν φημες για το αν το OPO θα παει καποια στιγμη με το oxygenOS Marshmallow(android 6) based? Και τελος εσεις που εχετε δουλεψει πολυ το τηλεφωνο... Πως το βλεπετε το OxygenOS? Αξιζει σε σχεση με το CM? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Καμια ελπιδα πλεον... http://i63.tinypic.com/2s1x83d.png Αλλο παλι κι αυτο..μετα το restart και αφου το φορτισα το βραδυ, το συστημα cyanogenmod αλλαξε σε here maps με τρελο drain κι αυτο για πρωτη φορα χωρις καν να την ανοιξω! *και εννοειται, ολο και πιο πολυ drain εχω οσο περναει η ωρα και δεν στρωνει ουτε μετα απο 10 ρεσταρτ που εκανα. **και απο κρυο το κινητο, εχει πλεον θερμοτητα σαν οταν δουλευεις μια εφαρμογη για πολυ ωρα. ***πλεον, καλυτερος φιλος του κινητου, το powerbank, γιατι αλλιως, ουτε μιση μερα βγαζει. http://i68.tinypic.com/wa3lfo.png Edited May 27, 2016 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 @DEJiX Επισημη ROM για το One ειναι η COS 13(Cyanogen OS) με Android 6.0. Η Ogyxen OS βγηκε σαν community build οταν χωρισαν η Cyanogen με την OnePlus. Δεν ξερουμε αν θα παρει και ποτε αναβαθμιση η Oxygen σε Android 6.0. Για καλυτερη μπαταρια, μεινε στην Oxygen γιατι η COS 13 δεν μας τα λεει καλα. CM13 CyanogenMod υπαρχει stable (snapshot). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 @DEJiX Επισημη ROM για το One ειναι η COS 13(Cyanogen OS) με Android 6.0. Η Ogyxen OS βγηκε σαν community build οταν χωρισαν η Cyanogen με την OnePlus. Δεν ξερουμε αν θα παρει και ποτε αναβαθμιση η Oxygen σε Android 6.0. Για καλυτερη μπαταρια, μεινε στην Oxygen γιατι η COS 13 δεν μας τα λεει καλα. CM13 CyanogenMod υπαρχει stable (snapshot). Ευχαριστω για της πληροφοριες! Το προβλημα που παρατηρω οτι εχετε πολλοι με την μπαταρια οντως ειναι ενας λογος να μεινω oxygen και να το τσεκαρω επιπλεον ομως οι snapshot versions ειναι επισης κατι που θελω να αποφυγω. Τουλαχιστον σε αλλα firmware ακομα και οι snapshot ειχαν πολλα bugs, δεν γνωριζω βεβαια τι γινεται με το OPO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpil Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 οι snapshot versions ειναι επισης κατι που θελω να αποφυγω. Τουλαχιστον σε αλλα firmware ακομα και οι snapshot ειχαν πολλα bugs, δεν γνωριζω βεβαια τι γινεται με το OPO. Χρησιμοποιώ snapshot πάνω από 2 μήνες και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ούτε έχω δει ποτέ τα drain στη μπαταρία που έχουν οι άλλοι με την COS13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Χρησιμοποιώ snapshot πάνω από 2 μήνες και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ούτε έχω δει ποτέ τα drain στη μπαταρία που έχουν οι άλλοι με την COS13 από sot που είσαι και με τι χρήση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpil Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Sot έχω 4 ώρες και συνολικά το κινητό με βγάζει ένα 24ωρο με wifi και μία μιάμιση ωρα ανοιχτά δεδομένα. Βέβαια το opo το χω 2 χρόνια, οπότε η μπαταρία είναι χειρότερα από παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Sot έχω 4 ώρες και συνολικά το κινητό με βγάζει ένα 24ωρο με wifi και μία μιάμιση ωρα ανοιχτά δεδομένα. Βέβαια το opo το χω 2 χρόνια, οπότε η μπαταρία είναι χειρότερα από παλιά και εγώ 20 μήνες το έχω.... αναρωτιέμαι αν αξίζει ο κόπος να μεταβώ στην δικιά σου ή στην sultan , τώρα είμαι με 5.1.1 sultan Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts