johnnie_ Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Τι είναι τα gapps; Google APPlicationS. Δεν έχω πάρει οτα ακόμη, αλλά αν βρεις απάντηση σ'αυτό που ρωτάς, πες... :) Ακόμα δεν έχω βρει, μάλλον δεν υπάρχει. Αλλα OK συνηθίζεται.. Edited April 18, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Τελικά την πέρασα και όλα τέλεια εκ πρώτης όψεως πλην του οτι η εφαρμογή των sms κρασαρει.ξέρει κανεις γιατί και πως λύνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Δεν είναι και τόσο τραγικό. Υπάρχει η επιλογή για manually flass της Rom. Και είναι αρκετά απλό. Edit: Δεν έχω βρεί ακόμα πως μπορώ με ενά πάτημα να απενεργοποιήσω-ενεργοποιήσω τα δεδομένα, όπως γινόταν στην K.K. πατώντας πάνω στο σύμβολο του σήματος στο not. drawer. Με ένα μάλλον δεν παίζει πια... Αλλά ακόμα κι έτσι όταν κατεβάζεις την κουρτίνα και πατάς πάνω στο κουμπί, έχεις μια γενική εικόνα δεδομένων-κατανάλωσης. Απλά μετά πατάς ακόμα μια φορά Τελικά την πέρασα και όλα τέλεια εκ πρώτης όψεως πλην του οτι η εφαρμογή των sms κρασαρει.ξέρει κανεις γιατί και πως λύνεται? Αν ψάξεις μερικά ποστ πιο πίσω έχει δοθεί λύση Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εδώ και μέρες έχω περάσει την cm12 και έβαλα και τον ΑΚ κερνελ αλλά αποφάσισα να περάσω την FIUI για να την δω και αφού την είδα πήγα να περάσω την euphoria 5.1 αλλά μου έβγαζε ερρορ μόλις πήγαιναν να την φλασαρω οπότε δοκιμασα να κάνω restore την cm12 αλλά αρχισε τα bootloops! Την cm11s ομως την κανω κανονικα restore χωρις καποιο προβλημα!Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Τελικά την πέρασα και όλα τέλεια εκ πρώτης όψεως πλην του οτι η εφαρμογή των sms κρασαρει.ξέρει κανεις γιατί και πως λύνεται? Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα μόλις πέρασα την CM12 και μάλιστα ετοιμαζόμουν για factory reset, αλλά έκανα πρώτα έναν καθαρισμό της εφαρμογής των SMS από το μενού εφαρμογές και τώρα όλα εντάξει. Δοκίμασε και εσύ. Εμένα αυτό που μου παρουσίαζε, ήταν να μου λέει, κάθε φορά που προσπαθούσα να ανοίξω την εφαρμογή, η εφαρμογή έκλεισε. Τελικά τώρα με τη CM12, δεν υπάρχουν στη μπάρα ειδοποιήσεων οι επιλογές, όπως να κλείνουμε τον ήχο, ή να βάζουμε μόνο δόνηση; Από το λίγο που το έψαξα, δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Για να κλείνω τον ήχο, εάν είμαι π.χ. κάπου και δεν θέλω να χτυπάει, τον κλείνω από το πλαϊνό πλήκτρο. Επίσης δεν μπορώ να βρω εάν έχει τρόπο να αλλάζω πληκτρολόγιο. Στην 4.4.4 εάν ήθελα να το αλλάξω, κατέβαζα τη μπάρα και είχε εκεί επιλογή πληκτρολογίου. Στο nexus 7 tablet με lollipop, την επιλογή αυτή την έχει κάτω δεξιά. Τελικά έχει σαν επιλογή, να προσθέσεις πλακίδιο προφίλ συστήματος. Edited April 19, 2015 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εδώ και μέρες έχω περάσει την cm12 και έβαλα και τον ΑΚ κερνελ αλλά αποφάσισα να περάσω την FIUI για να την δω και αφού την είδα πήγα να περάσω την euphoria 5.1 αλλά μου έβγαζε ερρορ μόλις πήγαιναν να την φλασαρω οπότε δοκιμασα να κάνω restore την cm12 αλλά αρχισε τα bootloops! Την cm11s ομως την κανω κανονικα restore χωρις καποιο προβλημα!Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;; Τελικά γύρισα σε στοκ ρομ (cm11s) με το toolbox και τα έκανα όλα απο την αρχή ξανά (δηλ. unlock bootloader,root,custom recovery) αλλα οταν παω να περασω την Euphoria 5.1 μου βγάζει το παρακάτω error! Τι μπορεί να κάνω λάθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένος από την cm12s, αλλά όλες οι lollipop rom που έχω δοκιμάσει έχουν το ίδιο πρόβλημα: η αναμονή σε 3g καταναλώνει πολύ μπαταρία, και αυτό μπορείτε να το δείτε και στα επιμέρους services με τίτλο "mobile radio active" και δίπλα πολύ μεγάλη διάρκεια. Συγκεκριμένα σήμερα που έκατσα σπίτι και είχα τη δυνατότητα με έντονη χρήση και το δίκτυο να είναι σχεδόν όλο σε wifi έπιασα 6:30 H SOT σε αντίθεση με τις 3:00 h που πιάνω τις καθημερινές με 50% χρήση σε 3g και από τόσο σε wifi, με το 3g να είναι κυρίως αναμονή και κλειστή οθόνη. Έχει βγει κανένας κάποια λύση σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Τελικά γύρισα σε στοκ ρομ (cm11s) με το toolbox και τα έκανα όλα απο την αρχή ξανά (δηλ. unlock bootloader,root,custom recovery) αλλα οταν παω να περασω την Euphoria 5.1 μου βγάζει το παρακάτω error! Τι μπορεί να κάνω λάθος;; Κατα πασα πιθανοτητα χρειαζεται πρωτα να κανεις update to latest firmware:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Κατα πασα πιθανοτητα χρειαζεται πρωτα να κανεις update to latest firmware:) Αυτό είναι σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Φλάσαρε την τελευταία nightly της cyanogen Και μετά ξεκίνα την διαδικασία της ευφορίας Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Κατα πασα πιθανοτητα χρειαζεται πρωτα να κανεις update to latest firmware:) Αυτό είναι σίγουρα. Φλάσαρε την τελευταία nightly της cyanogen Και μετά ξεκίνα την διαδικασία της ευφορίας Επιτελους εγινε! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εγώ που έβαλα euphoria και πριν με cyanogen 12 δεν έμεινα ευχαριστημένος.Όλα με full clean install. Ξαναγύρισα σε cyanogen 12.Και εκεί θα μείνω.άλλοι λένε ότι είναι άψογη, τι να πω. Τι δεν σου αρεσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μια εβδομαδα και ακομα τιποτα μεσω ΟΤΑ σε δυο συσκευες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μια εβδομαδα και ακομα τιποτα μεσω ΟΤΑ σε δυο συσκευες... Είναι 5 λεπτά υπόθεση να βάλεις το zip στον κεντρικό φάκελο και να το τρέξεις από το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 απο μπαταρία είναι ικανοποιητική η c12? Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένος από την cm12s, αλλά όλες οι lollipop rom που έχω δοκιμάσει έχουν το ίδιο πρόβλημα: η αναμονή σε 3g καταναλώνει πολύ μπαταρία, και αυτό μπορείτε να το δείτε και στα επιμέρους services με τίτλο "mobile radio active" και δίπλα πολύ μεγάλη διάρκεια. Συγκεκριμένα σήμερα που έκατσα σπίτι και είχα τη δυνατότητα με έντονη χρήση και το δίκτυο να είναι σχεδόν όλο σε wifi έπιασα 6:30 H SOT σε αντίθεση με τις 3:00 h που πιάνω τις καθημερινές με 50% χρήση σε 3g και από τόσο σε wifi, με το 3g να είναι κυρίως αναμονή και κλειστή οθόνη. Έχει βγει κανένας κάποια λύση σε αυτό; Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Δεν υπάρχουν wakelocks (σύμφωνα με το wakelock detector) αλλά το Google Play Services και το Android System έχουν το mobile radio active σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αν βρεθεί λύση ας την πούμε εδώ. Σημείωση: ΔΕΝ έχει να κάνει με το πρόβλημα του SystemUpdateService γιατί ΔΕΝ υπάρχουν wakelocks. Κάτι άλλο συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Είναι 5 λεπτά υπόθεση να βάλεις το zip στον κεντρικό φάκελο και να το τρέξεις από το recovery. Πραγματικα θελω να δω ποσο θα το τραβηξουν το θεμα με τις ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Υπάρχει mod που είχα περάσει πριν πάω στην 12.1 θα το βρω και θα βάλω link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Πραγματικα θελω να δω ποσο θα το τραβηξουν το θεμα με τις ΟΤΑ. Φίλε έχεις τρελή υπομονή.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Καλησπέρα κ από μένα! Έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες, Θέλω να ρωτήσω αν το αρχείο zip που θα κατεβάσω για την cm12s είναι διαφορετικο για το 64αρι που έχω, και αν μετά την εγκατάσταση χρειάζεται να κάνω wipe cache - wipe Data . Ευχαριστώ προκαταβολικά Edited April 20, 2015 by jeronimo7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Φίλε έχεις τρελή υπομονή.... Δεν ξερω γιατι το αρχειο οτα ειναι μεγαλυτερο σε mb απο το .zip που κυκλοφορει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Δεν ξερω γιατι το αρχειο οτα ειναι μεγαλυτερο σε mb απο το .zip που κυκλοφορει... Που το είδες?ίσως παίζει ρόλο που είναι ΟΤΑ άλλα γιατί κολλάς?Το zip το δίνουν στο επίσημο site της oneplus one.Μήπως δεν είναι stock και τίποτα τέτοιο??:p:p βαλτην τώρα να ηρεμήσεις :rolleyes::rolleyes: για δυο κλικ περιμένεις πόσες μέρες.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Fotis, βλεπω να μπαινει ο Αυγουστος και εσυ θα περιμενεις ακομα την ΟΤΑ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 http://www.oneplusgreece.com/install-manual-ota-cm12s/ come on fotis come on!!!:p:p Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Fotis, βλεπω να μπαινει ο Αυγουστος και εσυ θα περιμενεις ακομα την ΟΤΑ:p Ποσο τρομπες μπορει να ειναι ? *μεσα στην εβδομαδα θα ξεκινησει ξανα αν καταλαβαινω καλα? Edited April 20, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts