panosmaria2011 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Έβαλα τελικά την shipping address που μου έδωσε η mailbox.de στο account μου στην oneplus και μου άλλαξε και η billing address ξαφνικά και έγινε ίδια με την άλλη!! Ενώ στην billing address είχα βάλει την ελληνική διεύθυνση. Τι να γίνεται; εχει ενα κουτακι που πρεπει να το ξετσεκαρεις.(use same address αν θυμαμαι καλα,η καπως ετσι:))αν το κανεις θα μπορεις να χρησιμοποιεις διαφορετικη διευθυνση Edited October 7, 2014 by panosmaria2011 Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έβαλα τελικά την shipping address που μου έδωσε η mailbox.de στο account μου στην oneplus και μου άλλαξε και η billing address ξαφνικά και έγινε ίδια με την άλλη!! Ενώ στην billing address είχα βάλει την ελληνική διεύθυνση. Τι να γίνεται; Άσε τις διευθύνσεις να είναι ίδιες. Τι σε πειράζει; Αφού το shipping έχει σημασία. Ξέρεις κανένας η ups με ποια εταιρεία παραδίδει Ελλάδα; Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 παιδια το κινητο το ψαχνω καιρο..εχει κανεις καποιο invite? απο γερμανια θελω να το φερω Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 παιδια το κινητο το ψαχνω καιρο..εχει κανεις καποιο invite? απο γερμανια θελω να το φερω δες μερικα post πιο πισω... Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 δες μερικα post πιο πισω... εχω στειλει ηδη πμ στον φιλο απλα αν το εχει δωσει αν εχει και invite Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Για μάντεψε! Sold out.... :rolleyes: Έλεος, κιόλας, χαχα. Ωραία, θα μάθουμε γρήγορα αν είναι καλά :p Edited October 7, 2014 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έλεος, κιόλας, χαχα. Επίσης: ήρθε σε κανέναν η 38R; Εμένα όχι ακόμη... Ουτε εδω ηρθε το update..αν και οπως φαινεται το λιγοι το εβαλαν ΟΤΑ..εγω παντως θα περιμενω λιγο να δω τι φρουτο ειναι το update και μετα βλεπουμε.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Αν και το έχω πάρει από τέλος Ιουλίου Σήμερα μου ήρθε και εμένα πρόσκληση την οποία δεν χρειάζομαι, λήγει αύριο στις 20:30, όποιος την θέλει pm αρκεί να μην κάνει τίποτα χαζό και την δω να πωλείται σε κάνα διπλανό φορουμ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/ZF3J-S4J4-AJML-I0RF Έλα να δούμε ποιος είναι ο ποιο γρήγορος :) Ας την κάνετε οτι θέλετε, ρε θέλετε να την πουλήσετε εδω η insomnia στα Π.....ρια μου :D εγω την κάνω share. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Άσε τις διευθύνσεις να είναι ίδιες. Τι σε πειράζει; Αφού το shipping έχει σημασία. Ξέρεις κανένας η ups με ποια εταιρεία παραδίδει Ελλάδα; Τα παραδίδει η ίδια η UPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Άλλό ένα https://account.oneplus.net/invite/claim/DVOE-VM5J-7NQJ-XSG5 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλά, απίστευτο. Δεν ξέρω αν το έκανε έτσι η UPS ή αν απλά έτυχε... Τρεις μέρες πριν παραγγείλω το κινητό, είχα παραγγείλει μια θήκη, από Ηνωμένες Πολιτείες (δεν την έβρισκα πουθενά αλλού). Παρά το ότι τα δύο πακέτα ακολούθησαν εντελώς διαφορετική διαδρομή (USA -> Dusseldorf -> Frankfurt η θήκη και UK -> Zittau -> Bautzen -> Nurnberg το κινητό), έφτασαν Bologna την ίδια ώρα (07.10.2014, 18:30)! Λογικά θα μου έρθουν στο ίδιο πακέτο, η ημερομηνία και στα δύο είναι 10/10/2014! Ούτε συννενοημένοι να ήταν :P Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) μου ήρθε η ringe http://www.amazon.co.uk/OnePlus-One-Case-Protection-Absorption-SMOKE-BLACK/dp/B00MY9YE6Q/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1412716605&sr=8-9&keywords=oneplus+bumper+case η οποία θα γίνει μετατροπή-καγκουρια σε bumper,δηλαδή θα κοπεί και θα αφαιρεθεί με χειρουργική ακρίβεια και εργαλεία η πλάτη, λεπτομέρειες και αποτελέσματα προσεχώς :) Πάντως αν και ακριβότερη δεν είναι καλύτερη από αυτού του τύπου που ήδη χρησιμοποιώ New Gel Case Skin TPU Cover For ONEPLUS ONE Smartphone Tonsee http://www.aliexpress.com/item/New-Gel-Case-Skin-TPU-Cover-For-ONEPLUS-ONE-Smartphone-Tonsee/2030206122.html (from AliExpress Android) την θεωρώ πολύ καλύτερη, προσθέτει λιγότερο όγκο πάνω και κάτω και αγκαλιάζει καλύτερα το σημείο περιμετρικά στην οθόνη Edited October 7, 2014 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 η μία πρόσκληση έφυγε προς τον Smoky_B έχει μείνει άλλη μία προς διάθεση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 μου ήρθε η ringe http://www.amazon.co.uk/OnePlus-One-Case-Protection-Absorption-SMOKE-BLACK/dp/B00MY9YE6Q/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1412716605&sr=8-9&keywords=oneplus+bumper+case η οποία θα γίνει μετατροπή-καγκουρια σε bumper,δηλαδή θα κοπεί και θα αφαιρεθεί με χειρουργική ακρίβεια και εργαλεία η πλάτη, λεπτομέρειες και αποτελέσματα προσεχώς :) Ωραία, περιμένω να μας πεις αν γίνεται μετά το κόψιμο όπως το official bumper του Nexus 4. Βάλε και καμιά φωτογραφία. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τελικά έκανα την παραγγελία αλλά όπως είπα παραπάνω η διευθύνσεις billing και shipping είναι ίδιες (της mailbox.de) Ελπίζω να μην πειράζει τι λέτε γιατί ο οδηγός του γνωστού post λέει ότι η billing πρέπει να είναι ίδια με του PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 καλησπερα παιδιά. ο γαμπρός μου από Ιταλία έχει 1 invite και το προσφέρει στο forum. λήγει σε 3 ημέρες. στειλτε pm. ο ποιο γρηγορος θα παρει την προσκληση για 1 μαυρο 64. καλη επιτυχ smoky B ελπίζω να πηρες την προσκληση που σου εστειλα. καλοριζικο ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατι εγινε με τις προσκλησεις. μου ηρθε σημερα νεα. την διαθετω και αυτη στο forum. https://account.oneplus.net/invite/claim/F77D-GXEM-TEXK-DA5A. καλοριζικο για οποιον την θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 καλοριζικο φιλε μου,ποτε ειχες κανει την παραγγελεια? Ευχαριστω πλ! 19/9 εκανα την παραγγελεια στην 1+1 (παρασκευη) οποτε απο δευτερα (22/9) ουσιαστικα την πηραν, εφτασε 25/9 mailboxde, εκαναν post αυτοι στις 26/9 (παρασκευη πλ..) οποτε πιστευω παλι απο δευτερα (29/9) το στειλαν... και εφτασε σε μενα τελικα 7/10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ρε παιδιά με το που πατάω στην διεύθυνση γράψει ότι δεν στέλνουν Ελλάδα, αφού έχω κάνει ότι είναι να κάνω με τις διευθύνσεις στην εγγραφή στο φόρουμ γιατί το βγάζει αυτό; Μήπως να πατήσω claim anyway και μετά θα δει την διεύθυνση; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ρε παιδιά με το που πατάω στην διεύθυνση γράψει ότι δεν στέλνουν Ελλάδα, αφού έχω κάνει ότι είναι να κάνω με τις διευθύνσεις στην εγγραφή στο φόρουμ γιατί το βγάζει αυτό; Μήπως να πατήσω claim anyway και μετά θα δει την διεύθυνση; Κάνε το claim όπως και να έχει. Δεν σου γράφουν κάτι τρομερό, απλά ότι δεν στέλνουν Ελλάδα. Εσύ θα κάνεις το claim και όταν έρθει η ώρα να δηλώσεις διεύθυνση αποστολής του πακέτου θα βάλεις τη γερμανική. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Υπαρχει ακομα μια προσκληση οποιος την θελει μολις δοθηκαν δυο τελικα στον @spaced & @xrc187 Edited October 8, 2014 by T-Devil Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpil Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Και εγω εχω μια προσκληση. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μία πρόσκληση για One+1 64 GB Sandstone Black που ληγει σήμερα το βράδυ 8/10/2014. Θα τη δώσω σε κάποιον που δεν έχει πάρει άλλη πρόσκληση ή κινητό. Στείλτε PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Κάνε το claim όπως και να έχει. Δεν σου γράφουν κάτι τρομερό, απλά ότι δεν στέλνουν Ελλάδα. Εσύ θα κάνεις το claim και όταν έρθει η ώρα να δηλώσεις διεύθυνση αποστολής του πακέτου θα βάλεις τη γερμανική. Αα ωραία, τότε, νόμΙζα ότι δεν έπρεπε να το βγάζει αυτό Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Θέλει κανείς πρόσκληση για Sandstone 64GB; PM... Edit: Δόθηκε, καλή παραλαβή και καλορίζικο! Edited October 8, 2014 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts