Jump to content

Smoky_B

Members
  • Δημοσιεύσεις

    270
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Smoky_B

  1. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLGH-U7RD-RZHU-Z8ZD https://account.oneplus.net/invite/claim/GLNG-DLPF-0CKQ-WOWF οποιος προλαβει παιδια λιγουν σε μερικες ωρες
  2. οποιος προλαβει https://account.oneplus.net/invite/claim/GLEG-FNMN-V61H-SMES
  3. παιδια αν πουλαει καποιος tempered glass και θηκουλα για το κινητο μας ας μου στηλει ενα πμ γιατι ψαχνω αμεσα thanks :)
  4. Παιδια εγω το παρρηγγειλα σημερα και εβαλα standard shipping που ειχε 10€ γιατι το express ειχε 25€.. Ξερετε περιπου ποσο καιρο θα κανει να φτασει mailbox.de?
  5. εχω στειλει ηδη πμ στον φιλο απλα αν το εχει δωσει αν εχει και invite
  6. παιδια το κινητο το ψαχνω καιρο..εχει κανεις καποιο invite? απο γερμανια θελω να το φερω
  7. τωρα ποια βγηκε το spirit jailbrake απο τον comex οποτε http://spiritjb.com/ μεγιστος ο comex !!
  8. παιδες σορρυ που δεν διαβαζω ολες τισ σελιδες θελω να ρωτησω . θελω να αγορασω ενα iphone 3g το οποιο ειχε την 3.1.3. εκανε downgrade στην 3.1.2 με καποιο τροπο και το κινητο ειναι κλειδωμενο για τα ελληνικα δικτυα , κατι λειι οτι δεν αλλαξε το software toy modem ? ειναι αγορασμενο απο αγγλια υπαρχει τροπος να το επαναφερω στην 3.1.3 και να δουλευει σε ελληνικα δικτυα ?
  9. παιδες γεια, βασικα εχω βαλει την καινουργια την γερμανικη. Οταν με περνουν τηλ Καμια φορα μαυριζει τελειως η οθονη και το κινητο ειναι νεκρο , πρεπει να βγαλω μπαταρια για να δουλεψει . Ειναι τιποτα που αντιμετωπιζεται ?
  10. παιδες καλησπερα , ενδιαφερομαι για navigator software που να το χρησιμοποιω σε PDA HTC και για θαλλασιους χαρτες . Γνωριζει κανει τιποτα ? Eυχαριστω
  11. παιδες εχω προβλημα με το k850 , ειχα πολθ καιρο να το χρησιμοποιησω . εκανα αναβαθμιση στην πιο καινουργια εκδοση και δεν μου αναγνωριζει τις επαφες στην sim λεει οτι δεν εχω καμια ενω εχω παρα πολλες . Σορρυ ξαναεκανα αναβαθμιση και ειναι οκ τωρα.
  12. καλησπερα , εχω ενα laptop sony vaio VGN- FZ21M και εχω κανει downgrade se win xp pro . καποια drivers οπως καρτα ηχου και bluetooth δεν δουλευουν . δεν μπορω να βρω πουθενα. οποιος μπορει να βοηθησει ... ευχαριστω :(
  13. οκ ευχαριστω , ολο φημες κυκλοφορουν και τρομαζω γιατι ειναι της αδερφης μου και αν γινει καμια μλκια θα μου το φερει στο κεφαλι :) μ'αγαπα πολυ !
  14. παιδες καλημερα , θελω να κανω jailbreak στο iphone . θα εχω προβλημα με την vodafone αν χρειαστει να το παω για service ? Βγαινει απο την εγγυηση ή κατι τετοιο ? υπαρχει καποια διαδικασια reverse για το jailbreak ?
  15. εγω ρε παιδες θελω να παρω ενα κλωνο του iphone και υπαρχουν 2-3 διαφορετικα. εχουν διαφορες σε πλακετες και επεξεργαστες ? υπαρχει το hiphone το i9 3g και κατι αλλα. βασικα με ενδιαφερει dual sim και να εχει τα καπακια που μιαζουν στο καινουργιο Iphone.
  16. ευχαριστω φιλε μου !
  17. καλησπερα , μολις αγορασα ενα sony vaio και εχω το symantec antivirus corporate το οποιο κανει και για vista την εκδοση 10.2 καπως ετσι. εχω vista και οταν κανω install μου λειι σε μια φαση " symantec does not support this type of proccesors" μηπως τρεχει κατι που ειναι centrino η κατι τετοιο ?
  18. Υπαρχει περιπτωση τα φοιτητικα πακετα που δινουν οι εταιριες να περνανε απο dslams του πανεπηστημιου και απλα να σε κανουν redirect καπου πιο κοντα ? Δηλαδη το dslam να ειναι στου ζωγραφου και οχι καποιο κοντινο ?
  19. για την ακριβεια εχω 50 attenuation και ειναι πακετο . Απλα αν ηξερα που ακριβως ειναι οι κομβοι και εβλεπα οτι καποιος κομβος ειναι πολυ κοντα και εγω ενα attenuation πολυ μεγαλο και ενα SNR margin 11 , μηπως φταιει η καλωδιοση του σπιτιου . @GX2 ευχαριστω φιλε μου , respect. κατα ποσο ειναι σωστα τωρα αυτα ξερουμε ? για παραδειγμα τωρα βλεπω οτι υπαρχουν 2 dslams πολυ κοντα μου και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να φταιει η καλωδιοση του σπιτιου μου . ειναι και καμια 30αρια χρονια πολυκατοικια. μενει μονο να βρω καποιον εδω κοντα και αν δω οτι εχει πολυ καλυτερα adsl statistics τοτε καινουργια καλωδια . ειμαι εδω και ενα χρονο που πανω απο 1ΜΒ δεν παει . εχω ΟΤΕΝΕΤ παροχο . thanx :)
  20. υπαρχει καπου να ενημερωθουμε που βρισκονται οι κομβοι του ΟΤΕ πανω στον χαρτη η γενικα τοποθεσιες για να δουμε ποσο μακρια ειμαστε ?
  21. καλησπερα παιδες , εχω ενα προβλημα που με εχει ζαλισει . οταν συνδεω το κ810 με το pc σε λειτουργεια τηλεφωνου δεν το βλεπει με τιποτα . to pc suite μου εχει σπασει τα νευρα δεν νιωθει καθόλου . εχω περασει κανονικα απο το cd του κινητου . δεν ξερω τι να κανω... help..
  22. με το active sync στα windows vista τι κανουμε ? δεν το υποστηριζει το 4.5 υπαρχει τροπος να αντιγραψω τις επαφες απο τη συσκευη στην καρτα sim ?
  23. καλησπερα παιδες , με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν βρηκα πολλα πραγματα ... ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι λιγο noob με τα windows mobile, βασικα μου λειι οτι εχει 6ΜΒ ελευθερη μνημη στην μνημη της συσκευης και οταν θελω να παρω ενα τραγουδι απο bluetooth που ειναι 5 μβ δεν μου το περνει . υπαρχει καπιος τροπος να αποθηκευεται στην καρτα μνημης ? και κατι αλλο υπαρχει τροπος να αντιγραψω τις επαφες απο το τηλεφωνο στην καρτα sim μεσω του κινητου ?
×
×
  • Create New...