sikuonas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παράθεση από JeisBlack > Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά με το Oneplus One , ως κάτοχος και εγώ της πολυπόθητης αυτής συσκευής πήρα τη πρωτοβουλία και ξεκήνησα ένα thread στο forum της Oneplus για να δείξουμε λίγο ότι υπάρχουμε μπας και μας φτιάξουν δικό μας section στο regional forum τους. Το link σας το παραθέτω εδώ: https://forums.oneplus.net...munity.117867/ Αν θέλετε μπείτε και ψηφίστε στο poll ότι θέλετε και εσεις να φτιαχτεί ξεχωριστό section για την Ελλάδα!! Παιδια στηριξτε την προσπαθεια του φιλου ολοι Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Έχω 3 invitations για το 64αρι.Τα 3 πρωτα PMs θα τα παρουν Σημ. Μην τα βαλετε προς πώληση.Ξέρω και εγώ να το κανω Update: Δόθηκαν τα invitations tonyragou Astrovilos Avadonmod Edited September 22, 2014 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ευχαριστώ πολύ τον φίλο afilopou για το invite! Θα ανταποδώσω στο forum όταν με τη σειρά μου λάβω τα δικά μου invites. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παράθεση από JeisBlack > Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά με το Oneplus One , ως κάτοχος και εγώ της πολυπόθητης αυτής συσκευής πήρα τη πρωτοβουλία και ξεκήνησα ένα thread στο forum της Oneplus για να δείξουμε λίγο ότι υπάρχουμε μπας και μας φτιάξουν δικό μας section στο regional forum τους. Το link σας το παραθέτω εδώ: https://forums.oneplus.net...munity.117867/ Αν θέλετε μπείτε και ψηφίστε στο poll ότι θέλετε και εσεις να φτιαχτεί ξεχωριστό section για την Ελλάδα!! Παιδια στηριξτε την προσπαθεια του φιλου ολοι Το poll έχει κλείσει από τις 20/9. Πως να βοηθήσουμε ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ευχαριστώ για το Invite αλλά τελικά δεν θα το χρησιμοποιήσω, γιατί πρώτον λείγει σε 1 μέρα, και είχα σκοπό να κάνω την αγορά αργότερα και δεύτερον νομίζω στέλνουν ελλάδα.. Πως το δίνω πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsiout77 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ευχαριστώ για το Invite αλλά τελικά δεν θα το χρησιμοποιήσω, γιατί πρώτον λείγει σε 1 μέρα, και είχα σκοπό να κάνω την αγορά αργότερα και δεύτερον νομίζω στέλνουν ελλάδα.. Πως το δίνω πίσω? Καλησπέρα, μπορείς να μου το στείλεις εμένα που θέλω να κάνω την αγορά άμεσα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vdiesel Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ξερή κανείς αν αυτά τα ακουστικά κάνουν για το θηρίο New Original Gold Xiaomi 2nd Piston :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ξερή κανείς αν αυτά τα ακουστικά κάνουν για το θηρίο New Original Gold Xiaomi 2nd Piston :) Μια χαρά κάνουν. Αυτά εχω και εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vdiesel Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μια χαρά κάνουν. Αυτά εχω και εγω :) Απο που τα πήρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το poll έχει κλείσει από τις 20/9. Πως να βοηθήσουμε ;;; Γράψε ένα μύνημα στο thread του poll! Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimihatzi Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εχω ενα invite για 64GB Blackstone.Oποιος ενδιαφέρεται ασ μου στείλει pm Thanks Παράθεση dimihatzi My devices:OnePlusOne, HTC ONE, Blackberry Z10, iPhone Παλιές αγάπες :iphone,Blackberry Bold 9900, Palm Pre,Palm Treo Pro, N95 8GB, m105,m505,Zire,Tungsten T, Tungsten C, TX, Treo 650, Life Drive, Nokia Communicator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Για την αγορά του One Plus One, από τις διαθέσιμες σήμερα (Αυγουστος 2014) χώρες, η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι η Γερμανία, αφού η έκδοση 64Gb στoιχίζει €299 (30 ευρώ πάνω από την έκδοση 16Gb) Ο τρόπος παραγγελίας λοιπόν ειναι ο ακόλουθος: [...] Παιδιά κάποιες ερωτήσεις για τα διαδικαστικά της παραγγελίας μιας και σε λίγες ημέρες θα προχωρήσω σε αυτή: Αφενός, τώρα πια που η OPO μας επιτρέπει να έχουμε ξεχωριστή billing/shipping address φαντάζομαι η χρήση tunnelbear δεν είναι απαραίτητη, σωστά; Επίσης, σύμφωνα με το επιβεβαιωτικό mail που μου έστειλε το mailboxde.com, είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του site, ο κωδικός ID και το όνομα μας στη διεύθυνση αποστολής. (Please cite Mailboxde.com always in the first or second line [...] If there is a possibility to split the street into 2 lines, write your name and ID in the first line and the real street in the second line) Κάπως έτσι δηλαδή; http://i.imgur.com/szPSxOR.png Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_this Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το poll έχει κλείσει από τις 20/9. Πως να βοηθήσουμε ;;; Δεν έχει κλείσει άπλα πρέπει να κάνεις λογαριασμό. Κανε εγγραφή στο σάιτ και μετά πήγαινε στο poll και πάτα ναι !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Παιδιά κάποιες ερωτήσεις για τα διαδικαστικά της παραγγελίας μιας και σε λίγες ημέρες θα προχωρήσω σε αυτή: Αφενός, τώρα πια που η OPO μας επιτρέπει να έχουμε ξεχωριστή billing/shipping address φαντάζομαι η χρήση tunnelbear δεν είναι απαραίτητη, σωστά; Επίσης, σύμφωνα με το επιβεβαιωτικό mail που μου έστειλε το mailboxde.com, είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του site, ο κωδικός ID και το όνομα μας στη διεύθυνση αποστολής. (Please cite Mailboxde.com always in the first or second line [...] If there is a possibility to split the street into 2 lines, write your name and ID in the first line and the real street in the second line) Κάπως έτσι δηλαδή; http://i.imgur.com/szPSxOR.png Δεν χρησιμοποιήσα tunnelbear και δεν είχα πρόβλημα με την παραγγελία Όσο για την διεύθυνση την είχα ως εξης: Mailboxde.com e.K. όνομα μου, ID ......... Äussere Weberstr....... Zittau, ......... Germany Edited September 22, 2014 by panosmaria2011 Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Απο που τα πήρες . Απο merimobiles. Νομίζω τα εχουν ακόμα σε προσφορά στα 20 με δωρεάν ταχυδρομικά. ¨Εκαναν 2 βδομαδες να έρθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saman25 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Σημερα μπήκε Ελλάδα !!! Ελπίζω αυριο να το εχω!!!.... Επειδή οι 5,5 μου φαίνονται κάπως δίπλα στο αυτί εν ώρα κλήσης ... Χρησιμοποιεί κανεις hands free - Bluetooth για αυτή την συσκευή και αν ναι , ποια θεωρεί καλύτερα??? Edited September 22, 2014 by Saman25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Απο merimobiles. Νομίζω τα εχουν ακόμα σε προσφορά στα 20 με δωρεάν ταχυδρομικά. ¨Εκαναν 2 βδομαδες να έρθουν. Και εγώ από εκεί τα πήρα, τα έστειλαν 3/09, αλλά δεν ήρθαν ακόμα, να αρχίσω να ανησυχώ; Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgfgscript Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 .. όποιος το θέλει μου στέλνει το e-mail του στο inbox .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 .. όποιος το θέλει μου στέλνει το e-mail του στο inbox .. Θα την ήθελα εγώ !! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Λοιπόν όποιος θέλει αυτό εδώ http://www.amazon.co.uk/Diztronic-Flexible-TPU-Case-OnePlus-Matte-Black/dp/B00MBS1NA0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1411127821&sr=8-1&keywords=diztronic+oneplus+one+black Να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής αν θέλετε. Θα σας βγει από 22 ευρώ στα 16-17 ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά.... Όποιος θέλει να μου κάνει pm. Επειδή ο sheva (είμαι φίλος του) έφαγε μπαν μου πε να πω στο παιδί που θελε την μπλε θήκη να μου στείλει πμ να συνεννοηθούμε (δεν θυμάται ακριβώς ποιος είναι και δεν μπορεί να δει τα πμ του). Το άλλο παιδί τον θυμάται και θα του στείλω πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδιά κάποιες ερωτήσεις για τα διαδικαστικά της παραγγελίας μιας και σε λίγες ημέρες θα προχωρήσω σε αυτή: Αφενός, τώρα πια που η OPO μας επιτρέπει να έχουμε ξεχωριστή billing/shipping address φαντάζομαι η χρήση tunnelbear δεν είναι απαραίτητη, σωστά; Ποτέ δεν ήταν υποχρεωτική η χρήση του του tunnelbear και από την αρχή η OPO σου επέτρεπε να έχεις διαφορετική billing/shipping address. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να παραγγείλεις είναι να αλλάξεις χώρα από το εικονίδιο με το σημαιάκι στο κάτω μέρος του oneplus.net. Billing address βάζεις την δικιά σου στην Ελλάδα και για shipping του Mailbox.de ως εξής: First Name: Mailboxde.com Last Name: e.K. Telephone: Το δικό σου στην Ελλάδα Address: Your Name, ID ... Äussere Weberstr. 57 City: Zittau Postal Code: 02763 Country: Germany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Βοήθεια συμφουρίτες !! Εχθες παρήγγειλα το 1+ από το επίσημο store , έβαλα όπως πρέπει τις διευθύνσεις του mailbox.de, όλα οκ. Παω τώρα να δω το status της παραγγελίας είναι στο processing αλλά έχουν σβήσει τελείως το mailbox.de απο τη διεύθυνση !!! Τι κάνω τώρα? Ξέρω πως έχει κάπου απαντηθει αυτό που ρωτάω, αλλά δεν μπορω να το βρω:sick: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 [/color]Βοήθεια συμφουρίτες !! Εχθες παρήγγειλα το 1+ από το επίσημο store , έβαλα όπως πρέπει τις διευθύνσεις του mailbox.de, όλα οκ. Παω τώρα να δω το status της παραγγελίας είναι στο processing αλλά έχουν σβήσει τελείως το mailbox.de απο τη διεύθυνση !!! Τι κάνω τώρα? Ξέρω πως έχει κάπου απαντηθει αυτό που ρωτάω, αλλά δεν μπορω να το βρω:sick: Μην ανησυχείς καθόλου,τώρα τελευταία το κάνουν αυτο..και εγώ που έκανα παραγγελία την προηγούμενη βδομάδα,μου το άλλαξε και έστειλα στο Mailboxde.com εμαιλ να ρωτησω αν υπάρχει προβλημα και μου απάντησαν οτι θα το παραλαβουν κανονικα... Λογικα στο εμφανισε ετσι e.K. ονομα σου, ID κωδικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ούτε e.K. ούτε τίποτα οι άτιμοι. Μονο το ονομά μου το id και από κάτω τη γερμανική διεύθυνση, λυπεί το mailbox.de e.K. Κριμα που εχθές διάβαζα μια ώρα πως να συμπληρώσω σωστά τις διευθύνσεις. Λες να μην ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ούτε e.K. ούτε τίποτα οι άτιμοι. Μονο το ονομά μου το id και από κάτω τη γερμανική διεύθυνση, λυπεί το mailbox.de e.K. Κριμα που εχθές διάβαζα μια ώρα πως να συμπληρώσω σωστά τις διευθύνσεις. Λες να μην ανησυχώ? οχι μην ανησυχεις καθολου..απ την στιγμη που γραφει το ID και τις γερμανικες διευθύνσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...αν θες για να σου φύγει απο το μυαλό στείλε εμαιλ να ρωτήσεις εδω support@mailboxde.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts