Ilias1908 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Τωρα χρησιμοποιω το Ultrex Daily Relax. Βεβαια δεν το χω συνεχεια αυτο. Οταν τελειωσει περνω διαφορετικο :o Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 :)to sugekrimeno sampouan mou eixe systhsei o kthniatros touy skulou mou gia ena problhma kshrodermias pou eixe...pragmatika ekane douleia!! :cry: ωχ!!! Λες να πήγα σε λάθος γιατρό... γιατί και εμένα γιατρός μου το πρότεινε.... :blink: αφου θυμάμαι η ταμπέλα του ιατρείου έγραφε δερματολόγος και όχι κτηνίατρος.... λες να θέλω τελικά οφθαλμίατρο!!! :p Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 :cry: ωχ!!! Λες να πήγα σε λάθος γιατρό... γιατί και εμένα γιατρός μου το πρότεινε.... :blink: αφου θυμάμαι η ταμπέλα του ιατρείου έγραφε δερματολόγος και όχι κτηνίατρος.... λες να θέλω τελικά οφθαλμίατρο!!! :p xaxa..oxi bre..mia xara sampouan einai!!!mallon exeis to idio problhma me ton skulo mou :o :X :o Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 επειδή βλέπω ότι το θέμα είναι κύριο :p Αdvance Techniques - Avon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 kalo einai den to exw dokimasei..alla apo oti thimame einai se bazaki..k einai arketa kalo apo oti exw akousei!! ;) Μια χαρα ειναι το -OUT OF BED-... :) Εμενα με βολεψε γιατι ουτε "τσιμεντο" τα κανει αλλα ουτε και χαλαρα, κατι στο ενδιαμεσο ! Αλλο ενα καλο του ειναι οτι δεν χρειαζετε να βαλεις τεραστια ποσοτητα για να τα φιξαρεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Εγω παλι απο σαμπουαν χρησιμοποιω διαφορα.. Κατα κυριο λογο χρησιμοποιω το Ultrex (αυτο με το αρωμα λεμονι που ειναι φανταστικο..) επισης αρκτα συχνα χρησιμοποιω ενα της Πολυ κουρ (νομιζω ετσι γραφετε..) με μπλε σκουρο μπουκαλακι! Αυτο εχει μακραν το καλυτερο αρωμα απ'ολα.. Σαν να φοραω κολωνια ειμαι μετα το μπανιο! Και τελος χρησιμοποιω αραια και που αλλο ενα της Ultrex με φυσικο menthol (αλλα εχω προβλημα διοτι "καιει" σε διαφορα ευαισθητα σημεια του σωματος αν με πιανετε... Απο Gel για τα μαλλια της L'oreal το Radical gel συνηθως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Απο Gel για τα μαλλια της L'oreal το Radical gel συνηθως... Τί σαμπουάν χρησιμοποιείτε; ;) :cool: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 na sas rwtisw paidia..uparxei sampouan me murwdia --> καρύδα ??? :whistle: den 3erw ti gnwmh sas..alla exw ena zele k murizei mamata...ean kapoios 3erei as apadisei..ee amelidis..ayto to sampouan pou les oti mirizei san kolonia..des ligo 3ana pws legetai..k pes mou apo pou to agorases?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Στα ελληνιικα το ονομα του ειναι πολυ-κούρ, δεν ξερω ακριβως πως γραφετε(αν το πεις σε καμια πωλητρια θα σε βοηθησει)...εχω και καιρο να το αγορασω! Οσες φορες το εχω αγορασει το αγορασα απο το ΑΒ Βασιλοπουλος (αυτο με του πουλιου το γαλα.. :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 To fructis exei fasi an kai exw tin entipwsh oti kanei ta malia oligwn lipara... :( Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Στα ελληνιικα το ονομα του ειναι πολυ-κούρ, δεν ξερω ακριβως πως γραφετε(αν το πεις σε καμια πωλητρια θα σε βοηθησει)...εχω και καιρο να το αγορασω! Οσες φορες το εχω αγορασει το αγορασα απο το ΑΒ Βασιλοπουλος (αυτο με του πουλιου το γαλα.. :p) xm...ok..tha perasw ayrio..k tha dw..tnx filaraki !! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Το ονομα του ειναι "Poly kur" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 dikio exeis opos kai ta sampouan palmolive(o papoutsanhs de ta bgazei?oraia sa pounia exei de leo,alla to palmolive mono gia ta piata kanei:p) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 paidia phga na dw gia sampouan me karida sta <<Hondos Center>> k tipota..eixe ena 2kila gia 3ira mallia..alla den to xreiazomai...eida omws ena afroloutro me karida...mmmm teleiooo !!amelidis tnx re..tha to psa3w.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostpap Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 ULTREX portokali....Teleia myrwdia kai apo piturida PALIA!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 kanenas den xrisimopoiei apo dw wash n go(sport) ??toso xalia einai ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Head&Shoulders - Με μέντα κατά της πιτυρίδας Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 sampouan:Head&Shoulders (to ble kata tis pitiridas pou den exw) afroloutro:axe unlimited (teleio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Οτιναναι, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 garnier fructis ( για κανονικα μαλλια ) και μετα το γαλακτωμα. για το σωμα axe . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 σαμπουαν μόνο απο φαρμακεία (dercos , mars and moller), ολα των σουπερμαρκετ είναι γελοία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 σαμπουαν μόνο απο φαρμακεία (dercos , mars and moller), ολα των σουπερμαρκετ είναι γελοία. τριχόπτωση, τριχόπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 ε οχι και τριχοπτωση ειπαμε ,απλά θέλω ποιότητα στη ζωή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Εγω χρησιμοποιώ το Ultrex Daily Refresh... απλά το καλύτερο ! Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 ti diafora exoun ta sampouan twn farmakeiwn me ta koina sampouan twn souper market ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts