Alex_tz Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Αλλα γιατι δεν μου την δίνει κανονικά?? Και πως ξέρω εγώ ποια rom πρέπει να βαλω που θα έχει ελληνικά και θα είναι 8.1?? Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις ποια ROM να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εχω βρει και εχω καταλβει την ολη διαδικασια αλλα πως καταλαβενω τα frimmware ασποθμε αυτο 059R7W7 RM-821 VAR EU GR CV WHITE πως ξερω αν εχει cyan?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εχω βρει και εχω καταλβει την ολη διαδικασια αλλα πως καταλαβενω τα frimmware ασποθμε αυτο 059R7W7 RM-821 VAR EU GR CV WHITE πως ξερω αν εχει cyan?? Κοιτάς τη σελίδα της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εχω βρει και εχω καταλβει την ολη διαδικασια αλλα πως καταλαβενω τα frimmware ασποθμε αυτο 059R7W7 RM-821 VAR EU GR CV WHITE πως ξερω αν εχει cyan?? Όταν θα πας να το κατεβάσεις, θα σου λέει είναι στην τάδε έκδοση λογισμικού. Τότε μπορείς να καταλάβεις αν είναι η cyan ή κάποια παλαιότερη έκδοση. Προσοχή όμως το firmware που θα κατεβάσεις να ταιριάζει με το χρώμα της συσκευής σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Τα έκανα όλα πήρα την καινούρια έκδοση αλλά η προηγούμενη έκδοση έπιανε 1.5 GB ενώ αυτή μου έπιασε 3 GB. Είναι λογικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Τα έκανα όλα πήρα την καινούρια έκδοση αλλά η προηγούμενη έκδοση έπιανε 1.5 GB ενώ αυτή μου έπιασε 3 GB. Είναι λογικό?? Μήπως μέσα στον φάκελο που κατέβηκε το firmware ήταν και το παλιό; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Στο κιν η στο pc και αυτό πως το διορθώνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχουν κάνει καμια πατάτα με τον iexplorer; Ενώ μέχρι και στα παιχνίδια που ζεσταίνεται το κινητό η μπαταρία κρατάει περισσότερο από πριν ο explorer τη ρουφάει και μάλιστα ζεσταίνει εύκολα το κινητό κάτι που ποτε δεν το είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 το συστημα ποσα GB σου ποιανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Καλησπέρα! Εγκατέστησα κι εγώ την Cyan στο 820 μου και προς το παρόν όλα καλά! Ξέρει μόνο κανένας πώς προσθέτουμε εφαρμογές στη λίστα των εφαρμογών που θέλουμε να εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις; :confused: Edit: Απ'ό,τι είδα προστίθεται αυτόματα η εφαρμογή, μόλις ληφθεί κάποια ειδοποίηση! :) Edited August 26, 2014 by captum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 το συστημα ποσα GB σου ποιανει?? 2.95 GB αλλά το έχω ρυθμίσει σε Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να έχει και την Cortana οπότε δεν ξέρω αν συνυπολογίζεται και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Γαλλία, Cyan; Μπα, ε; Ακόμα και η Ελλάδα έδωσε..... :X Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ωραια εμενα μου ποιανει 2.66 οποτε καλα ειμαι! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τελικά όντως το ημερολόγιο των WP είναι ένα σκέτο μπάχαλο όσον αφορά τα γενέθλια. Έχει μπλέξει γενέθλια από επαφές Hotmail με αυτές του Fb με αποτέλεσμα να εμφανίζει γενέθλια επαφών που έχω αποκλειστικά στο Fb να ήταν Hotmail και φυσικά όταν ενεργοποιώ να φαίνονται και οι επαφές Fb φαίνονται ημερομηνίες διπλά και καμιά φορά και τριπλά! Επίσης δεν εμφανίζει καθόλου τα γενέθλια 2-3 επαφών που τυχαίνει να είναι και στενοί φίλοι. Εν κατακλείδι μου εμφανίζει άσχετα γενέθλια και τα περισσότερα που θέλω όχι...Προσπάθησα να τα σουλουπώσω χειροκίνητα από τον υπολογιστή αλλά και πάλι μερικά τα ξανάκανε όπως να ναι. Πραγματικά τραγική εμπειρία ...η οποία υπήρχε και πριν την αναβάθμιση άλλα δε το χα προσέξει. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Τελικά όντως το ημερολόγιο των WP είναι ένα σκέτο μπάχαλο όσον αφορά τα γενέθλια. Έχει μπλέξει γενέθλια από επαφές Hotmail με αυτές του Fb με αποτέλεσμα να εμφανίζει γενέθλια επαφών που έχω αποκλειστικά στο Fb να ήταν Hotmail και φυσικά όταν ενεργοποιώ να φαίνονται και οι επαφές Fb φαίνονται ημερομηνίες διπλά και καμιά φορά και τριπλά! Επίσης δεν εμφανίζει καθόλου τα γενέθλια 2-3 επαφών που τυχαίνει να είναι και στενοί φίλοι. Εν κατακλείδι μου εμφανίζει άσχετα γενέθλια και τα περισσότερα που θέλω όχι...Προσπάθησα να τα σουλουπώσω χειροκίνητα από τον υπολογιστή αλλά και πάλι μερικά τα ξανάκανε όπως να ναι. Πραγματικά τραγική εμπειρία ...η οποία υπήρχε και πριν την αναβάθμιση άλλα δε το χα προσέξει. κάπου τα μπλέκεις εσύ μάλλον , πήγαινε στις ρυθμίσεις και διάλεξε τα ημερολόγια που θες να συγχρονίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Πίστεψε με ασχολούμουν πολλή ώρα και συγχρόνισα ένα ένα ημερολόγιο χωριστά. Αποσυνδεσα και ξανασυνέδεσα το fb. Δε βγαίνει άκρη. Τες πα έχω βρει ένα τρόπο να βολεύομαι αλλα το θεωρο σημαντικό πρόβλημα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 επειδη την ειχα πατησει και εγω, στανταρ στον λογαριασμο του ιμειλ που εχεις το καλενταρ ειναι συνδεδεμενα κανα φεισμπουκ και σκαιπ. αν τα αποσυνδεσεις, θα παιζουν ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 επειδη την ειχα πατησει και εγω, στανταρ στον λογαριασμο του ιμειλ που εχεις το καλενταρ ειναι συνδεδεμενα κανα φεισμπουκ και σκαιπ. αν τα αποσυνδεσεις, θα παιζουν ολα κομπλε Σωστός..................... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 παίδες βοήθεια σε lumia 520 είναι δεύτερη φορά που το κάνει την πρώτη στάνιαρε με το Hard reset τώρα αν και το έκανα ξανά δεν έφτιαξε ο ήχος έπαψες να λειτουργεί τελείως ούτε σε ακουστικό ούτε σε μικρόφωνο καμία ιδέα πριν το πάω για επισκευή ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 επειδη την ειχα πατησει και εγω, στανταρ στον λογαριασμο του ιμειλ που εχεις το καλενταρ ειναι συνδεδεμενα κανα φεισμπουκ και σκαιπ. αν τα αποσυνδεσεις, θα παιζουν ολα κομπλε Έχεις δίκιο σε αυτο οποτε εξηγείται γιατί μπερδεύει τα γενέθλια επαφών που έχω και στο fb και στο hotmail. Και πάλι ομως δεν εξηγεί το γεγονός ότι δεν μου εμφανίζει καθόλου γενέθλια 2-3 επαφών. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 παίδες βοήθεια σε lumia 520 είναι δεύτερη φορά που το κάνει την πρώτη στάνιαρε με το Hard reset τώρα αν και το έκανα ξανά δεν έφτιαξε ο ήχος έπαψες να λειτουργεί τελείως ούτε σε ακουστικό ούτε σε μικρόφωνο καμία ιδέα πριν το πάω για επισκευή ;;; Είχες μήπως ενεργοποιημένο το quiet hours και την Cortana? Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Είχες μήπως ενεργοποιημένο το quiet hours και την Cortana? που τα βλέπω αυτά ;;;; εξάλλου το παρουσίασε στο ξαφνικό και με hard reset και δεν επανήλθαν οι ήχοι Edited August 27, 2014 by nikolaos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Αν δεν ξέρεις τι είναι τότε το πιθανότερο είναι να μην το είχες ενεργοποιήσει. Άρα κάτι άλλο είναι Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Αν δεν ξέρεις τι είναι τότε το πιθανότερο είναι να μην το είχες ενεργοποιήσει. Άρα κάτι άλλο είναι το πινάκακι που εμφανίζεται όταν πας να αυξομειώσεις την ένταση δεν εμφανίζεται πάει ΝΟΚΙΑ αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλημέρα, τελικά μετα από μια εβδομάδα χρήσης επιβεβαιώνω ότι το βραδυ που το αφηνω με εξοικονόμηση ενέργειας καταναλώνει περίπου 15-20 % μπαταρία κάτι εντελώς αφύσικο. Η μόνη δραστηριότητα που κάνει είναι η αναβάθμιση εφαρμογών του store. Το κάνει και σε άλλους; Δε μου το έκανε με τα 8αρια. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts