Smartdigi Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Κατεβαίνει ήδη... καλόβαλτη ... εγώ ξαναστείνω το κινητό εξαρχής ...... για να ειδούμε....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Ευχαριστούμε και πάλι για την άμεση υποστήριξη. Εγώ μόλις πριν λίγο κατάφερα να στήσω την 1.62 v3 clean και μόλις ψιλοέφερα το τηλέφωνο στα σωστά του, βγήκε η καινούργια. Αλλά τουλάχιστον θα μείνουμε με αυτή για τις γιορτές. Edited December 5, 2014 by sthatzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ευχαριστούμε και πάλι για την άμεση υποστήριξη Να σαι καλά, Ότι προλαβαίνουμε και μπορούμε θα το κάνουμε..εδώ είμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Να σαι καλά, Ότι προλαβαίνουμε και μπορούμε θα το κάνουμε..εδώ είμαστε Εγώ μόλις πριν λίγο κατάφερα να στήσω την 1.62 v3 clean και μόλις ψιλοέφερα το τηλέφωνο στα σωστά του, βγήκε η καινούργια. Αλλά τουλάχιστον θα μείνουμε με αυτή για τις γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ακόμα πιο χαμηλή τιμή για το Σ/Κ http://www.to2c.com/zte-nubia-z7-mini-basic-4g-lte-mobile-phone-qualcomm-msm8974aa-2-0ghz-5-0-fhd-1920x1080-2gb-ram-16gb-13-0mp-camera-wcdma-dual-sim.html Και το αφεντικό τρελάθηκε...:) Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Η φωτογραφία δεν είναι καλή, καθώς δεν επαρκούν τα μερικά ΚΒ που έχει μια φωτογραφία όταν ανέβει σε μια υπηρεσία φιλοξενίας τους και συμπιεστούν από αυτή. Γι' αυτόν τον λόγο ζήτησα σύνδεσμο προς αρχεία φωτογραφιών από το Ζ7. Τώρα θα με κάνετε να ζητήσω και βιντεάκι :p #Βελτιώθηκε η ανάλυση οθόνης Δηλαδή; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 $3 πιο χαμηλά, τρελή έκπτωση! Πριν λίγο καιρό το To2c έδινε και tempered glass screen protector ως δώρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Καλημέρα, SmartDigi ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για την άμεση έκδοση της ROM. Την έβαλα να κατεβαίνει και ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να είναι εγκατεστημένη στο κινητό :). Θα σας μεταφέρω και τις δικές μου εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Που πήγε το bug με το voice search? :mad: εμένα μου άρεσε αυτό το bugάκι :( ευχαριστώ smarty! η rom είναι απίθανη! Στη V3 είχα παρατηρήσει αρκετά bugaκια (ψιλοπραματα) και καθυστέρηση στο άνοιγμα της οθόνης στο διπλό tap. Αλλα τωρα μιλάμε για πολύ smouth καταστάσεις!!!!! Edited December 6, 2014 by dimitris_30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Από μπαταρία πως πάει; Ελπίζω να μην είναι το χάλι όπως στην οfficial που είπε ο smartdigi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Από μπαταρία πως πάει; Ελπίζω να μην είναι το χάλι όπως στην οfficial που είπε ο smartdigi. πρώτη μέρα είναι δεν ξέρω αλλα με πάνω απο μισή ram ελεύθερη δεν πιστεύω να έχει θέμα η μπαταρία. Ο smarty παίρνει τις ram τις υποβάλει σε αυστηρή δίαιτα και μετά μας τις παραδίδει μισές :lol: η μπαταρία μας είναι υπερβολικό "φαΐ" για αυτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Η εγκατάσταση της Rom ολοκληρώθηκε μαζί με την εγκατάσταση όλων των εφαρμογών μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι τώρα όλες οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά, το wifi & το δίκτυο λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα (δεν έχω 4G κάρτα για να δοκιμάσω). Το bluetooth θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω εάν λειτουργεί κανονικά. Μετά από δύο με τρεις μέρες θα ενημερώσω για την συνολική άποψη μου για την συγκεκριμένη rom :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 πρώτη μέρα είναι δεν ξέρω αλλα με πάνω απο μισή ram ελεύθερη δεν πιστεύω να έχει θέμα η μπαταρία. Ο smarty παίρνει τις ram τις υποβάλει σε αυστηρή δίαιτα και μετά μας τις παραδίδει μισές :lol: η μπαταρία μας είναι υπερβολικό "φαΐ" για αυτές! xaxaxaxaxaxa λιτότητα ! ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από μπαταρία πως πάει; Ελπίζω να μην είναι το χάλι όπως στην οfficial που είπε ο smartdigi. οκ είναι η μπαταρία σε καλύτερα επίπεδα ακόμα από την 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εξαιρετικά, κατέβηκε και την βάζω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Τον επόμενο μήνα θα βγεί η Lollipop 5 beta για το MAX και το Mini Z7 η μεταγωγή του συστήματος της nubia στο 5.0 τελείωσε , και τώρα διορθώνονται τα bug.. preview... [ATTACH]53683[/ATTACH] Εμείς πρίν τα Χριστούγεννα θα βγάλουμε την V5 με κάποιες αλλαγές στην ταχύτητα (βελτιώσεις) που δοκιμάζουμε τώρα .... :cool: Edited December 6, 2014 by Smartdigi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Τον επόμενο μήνα θα βγεί η Lollipop 5 beta για το MAX και το Mini Z7 η μεταγωγή του συστήματος της nubia στο 5.0 τελείωσε , και τώρα διορθώνονται τα bug.. preview... [ATTACH]53683[/ATTACH] Εμείς πρίν τα Χριστούγεννα θα βγάλουμε την V5 με κάποιες αλλαγές στην ταχύτητα (βελτιώσεις) που δοκιμάζουμε τώρα .... :cool: για donate έχεις κάπου να σου βάλουμε κάνα φράγκο ? είναι γαιδουριά να σε εκμεταλεβόμαστε τζάμπα :O ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για donate έχεις κάπου να σου βάλουμε κάνα φράγκο ? είναι γαιδουριά να σε εκμεταλεβόμαστε τζάμπα :O βασικά δεν ξέρω καν τον τρόπο, με paysafe γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) για donate έχεις κάπου να σου βάλουμε κάνα φράγκο ? είναι γαιδουριά να σε εκμεταλεβόμαστε τζάμπα :O ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βασικά δεν ξέρω καν τον τρόπο, με paysafe γίνετε? Καλησπέρα μπορείς μέσω του needrom ή κατευθειαν στο email μας μέσω paypal > smartdigigr@gmail.com http://www.needrom.com/download/nubia-z7-mini-1-62-clean/ νομιζω πως όχι paysafe δεν αναγνωρίζει το paypal Ευχαριστούμε! Edited December 6, 2014 by Smartdigi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά γιατί το backup που έκανα με το Rayglobe δεν με αφήνει να κάνω restore τα data μόνο ? Μου βγάζει σαν επιλογή μόνο το system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Βρήκα γιατί δεν με αφήνει. Γιατί το backup κολάει και δεν φτάνει στο τέλος. Τελικά μάλλον είχε δίκιο κάποιος φίλος που ζητούσε CWM. Το Rayglobe μου κολλάει συνέχεια όταν πάω να κάνω backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ήλπιζα να γράψω για το τηλέφωνο όταν το παραλάμβανα αλλά μιάς και το παρήγγειλα από το mionbuy ζητάω τα φώτα σας εάν κάποιος γνωρίζει. Μου έστειλαν tracking number αλλά όταν το τσεκάρω σαν χώρα προορισμνού βγάζει Ισπανία. Τους έστειλα και email και περιμένω απάντηση. Όσον αφορά το paypal (ο λόγος που το αγόρασα από εκεί), κάνω άμεσα dispute; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Περιμενε να δεις τι θα απαντησουν. Μην κανεις αμεσος dispute. Το δικο μου δεμα ειναι απο την πεμπτη στο αεροδρομιο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Πρώτα από όλα να συγχαρώ τον Smartdigi για την καταπληκτική δουλεία που κάνει και ας ελπίσω να μπορώ να το επιβεβαιώσω γύρω στα μέσα-τέλη Ιανουαρίου:D Να κάνω μια ερώτηση?? Γιατί δεν βάζεις την ROM στο XDA? Λογικά θα έχει μεγαλύτερη απήχηση και αξίζει αν είναι τόσο καλή όσο λένε οι άλλοι χρήστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Η έκδοση rayglobe του TWRP είναι για τα μπάζα και, το λιγότερο, unstable. Δεν μπορεις να κάνεις ένα backup χωρίς να κρεμάσει :p Η καλύτερη λύση θα ήταν να φτιαχτούν τα bugs, αλλα επειδή αυτό είναι ψιλοαδύνατον, καθώς δεν υπάρχει άπειρος χρόνος, ιδανικότερο θα ήταν να διορθωθεί η συμβατότητα με την CWR. btw, είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος το theme apk για το nubia ui; Έχει ωραιότατα θέματα και εικονίδια και κρίμα να μείνουν τα στοκ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Περιμενε να δεις τι θα απαντησουν. Μην κανεις αμεσος dispute. Το δικο μου δεμα ειναι απο την πεμπτη στο αεροδρομιο. Μου απάντησαν αμέσως με το εξής μύνημα: Order Number: 1411 Detailed Invoice: index.php?main_page=account_history_info&order_id=1411 Date Ordered: Wednesday 03 December, 2014 Order Number: 1411 Detailed Invoice: index.php?main_page=account_history_info&order_id=1411 Date Ordered: Wednesday 03 December, 2014 The comments for your order are: tracking code correction:RF300375***SG,sorry that we make a mistake,your tracking code is RF300375***SG,the RF300371***SG is for another customer in Spain! Your order has been updated to the following status: New status: Processing Δε μου ήρθε όμως ενημέρωση από το paypal έτσι ώστε στο Transaction ID να φαίνεται διόρθωση με το νέο tracking number. Σε αυτό το σημείο δε μένω ακάλυπτος; Edited December 8, 2014 by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Η έκδοση rayglobe του TWRP είναι για τα μπάζα και, το λιγότερο, unstable. Δεν μπορεις να κάνεις ένα backup χωρίς να κρεμάσει :p Η καλύτερη λύση θα ήταν να φτιαχτούν τα bugs, αλλα επειδή αυτό είναι ψιλοαδύνατον, καθώς δεν υπάρχει άπειρος χρόνος, ιδανικότερο θα ήταν να διορθωθεί η συμβατότητα με την CWR. Υπάρχει άλλη λύση backup όλου του συστήματος αλλά που να σε αφήνει να κάνεις restore μόνο τα data σε περίπτωση που είναι όλα ok με τη νέα rom? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- btw, είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος το theme apk για το nubia ui; Έχει ωραιότατα θέματα και εικονίδια και κρίμα να μείνουν τα στοκ :O Που ακριβώς βρίσκεται αυτό για να το αντιγράψουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts