Jump to content

senniha1994

Members
  • Δημοσιεύσεις

    182
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About senniha1994

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

senniha1994's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα είμαι με την official global dev στην τελευταία έκδοση.Το ακουστικό έχει χαμηλή ένταση στις κλήσεις πως μπορω να το αυξήσω χωρίς root,kernel tweaks κτλ.Ευχαριστω.
  2. H RR 582 r21 σε zte z7 mini πετάει πραγματικα.Ο μόνος λογος που δν την περασα είναι γτ έστρωσε με την 7.3.2 η μπαταρία,και επειδή κουβαλάω το zte σαν tablet,xaxa
  3. Εγώ πέρασα την τελευταία beta 7.2.9 και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος γτ είχα θέμα με την κατανάλωση ,είχα το πολύ 5 ώρες ενεργεί οθόνη με πολλά πετσοκοματα,greenify, κλείσιμο συγχρονισμό, επιλογή gsm στην κάρτα που δεν χρησιμοποιώ δεδομένα.Μεχρι τώρα η μπαταρία δείχνει πολύ καλύτερα και η ταχύτητα της όλης rom έχει βελτιωθεί αισθητά.
  4. Καλημέρα φίλε μου,μόλις παρέλαβα το redmi note 3 pro με την global developer,ενώ σαν συσκευή hardware είναι εξαιρετική το miui 8 σέρνεται,και από μπαταρία δεν μπορώ το είναι αξιοπρεπής με 5 ώρες οθόνης, περίμενα πολύ καλύτερα.Σε σύγκριση με την RR 5.8.0 που έχω περασμένη στο zte z7 mini το redmi note 3 σέρνεται.Αφου τις έχεις δοκιμάσει όλες ,πόσες ενεργές ώρες έχεις με την RR;.Σε ευχαριστώ.
  5. Καλησπερα,απο τις 7.1.1 που ξεφυτρωσαν στο needrom εχετε flashαρη για τις εντυπωσεις;
  6. Ressurection v5.7.4,είναι πιο ολοκληρωμένη αυτή την στιγμη με τα λιγότερα bugs,ελληνικά μενού,κάμερα port nubia.την δοκιμασία και αυτή,λίγο tweak του kernel να μν τρέχει στα 2265 και ν ανταποκρίνεται πιο ομαλά ο cpu για την κατανάλωση.
  7. Εκανα παράπονα στο twitter postnl,και το παιζουν τρέλα για.τις καθυστέρησης.οτι είχαν απεργία τ ferries,οτι απλα μεσολαβούν,κ δεν φέρουν ευθύνη, να επικοινώνησε με το τοπικό ταχυδρομείο η τον αποστολέα.οι τύποι δεν ξέρουν που τους πάνε τ ...
  8. εαν σε καλυπτει η μπαταρια του για την χρηση που κανεις ναι,αξιζει ακομα σαν κινητο εχει τ παντα,εγω παραγγειλα ενα xiaomi redmi note 3 pro και εχω ξενερωση με την αναμονη και μαλλον την καμπανα του τελωνειου.Αγορασα το xiaomi λογο μπαταρια γτ το zte δν με καλυπτει με δεδομενα κτλ οχι σαν κινητο ακομα παει σφαιρα απλα σε βαρια παιχνιδια που δν παιζω θ εχει θεμα. Μολις περασα και εγω την τελευταια 7.1.1 + gapps mini.Ολα δειχνουν να δουλευουν σωστα.Δυστυχως η εφαρμογη της καμερας δν δουλευει απο οτι βλεπω ειναι cm13.με την καρτα sd ακομα δν την εκανα format.με την καταναλωση ακομα δν μπορω ν πω μετααπο καμια εβδομαδα χρησης κανονικης.Σαν rom ειχει τ παντα,απο παραμετροποιησεις. Μετα απο 3-4 μέρες χρήσης της nougat τελευταία έκδοσης μπορω ν πω με σιγουριά οτι είναι απο τις καλύτερες ROM.έχει αρκετά bugs με τον dialer δεν κρατάει ρυθμίσεις σε επανεκκίνηση,αλλά κ αυξημένη κατανάλωση διότι α)τρέχουν όλες οι εφαρμογες,notifications,κτλ β)γιατί ο kernel είναι ξεκλειδωτος και τρέχει πλεον στα 2265 απο 2000 που ηταν περιορισμένο.οποτε θέλει ενα tweak ξανά.μέχρι τώρα βλέπω έχω το πολύ 3,5-4 ώρες οθόνης.Η μπαταρία μου δεν είναι καλη αλλά σαν ROM είναι πολύ καλη,με πολλές παραμετροποιήσει.
  9. Ressuraction remix 7.1.1 έχει γίνει port για το ke note?μόλις την πέρασα σε zte z7 mini και δουλεύει μια χαρά,απλα θέλει ν γίνει ενα port της cameras.
  10. Μεσα στο μυαλο μου εισαι, απο καιρο σκεφτομαι να περασω την 5.7.4 αλλα λογο τις καμερα το καθυστερο.Πες μου εντυπωσεις αξιζει η μεταβαση;Ειμαι στην τελευταια του cuoco92 v3.90. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  11. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ netherland τιποτα αλλο.Τελικα ξερει κανει πως γινεται το customer contact?καποιο link,να αρχισουμε να τους ενοχλουμε,δεν μπορει να εχει φρακαρει εδω και 1 μηνα ολες. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  12. Καλησπερα,χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια!!Δεν μπορω να βρω το customer contact απο postnl πουθενα,υπαρχει τροπος να επικοινωνησουμε μαζι τους;2 δεματα περιμενω απο vickmall απο τις 11/12 ειναι NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD. Εαν αρχισουμε να πιεζουμε βλεπω να κανουμε πανω απο 40 μερες. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  13. Καλημερα,προχωρησα στην αγορα του ,redmi note 3 pro 2 gb λογο οικονονικης στενοτητας στα 126€ απο vickmall για τον αδελφο μου,αφου ειδα σε video οτι το μοντελο με τα 2 gb ειναι κοντα.Επειδη δν προκειται να ασχολειθει με φλασαρισματα επελεξα την global dev.Το ευχαριστω ειναι οτι βλεπω πολλους απο zte z7 mini και zte v967s χρηστες εδω οποτε το forum ειναι δυνατο.Εγω σκεφτομαι να παω στο xiaomi mi5 απο το zte z7 mini.Η ερωτηση μου ειναι για καθημερινη χρηση η global dev εαν εχει θεματα;Σας ευχαριστω.
  14. Android 6 - vulkan api Καλημερα θα ηθελα ν μαθω εαν στις νεες ROM εχει αναβαθμιστη το api απο την Mali.Σας ευχαριστω.
  15. καλη χρονια σε ολους!! Δυστυχώς ειναι οι μπαταρίες σας και εγω ειχα τ ιδια θεματα μεχρι που δν αναψε το κινητο κάποια στιγμη.με την χρηση που κανω αναγκαστικα με βγαζει μεχρι το απογευμα δηλ καθε 18 ωρες θελω φορτιση.Ημουν εντος εγγυησης στο vickmall επικοινωνήσα με την βοηθεια του experience φιλου μου talos_2002 gr και μου ζητησαν ν επιστρεψω το κντ για να σταλει στην zte ενω στην αρχη μου ειχαν πει οτι εχουν αυθεντική η "αλλη" μπαταρία.εκανε περιπου 1 μηνα ν το εχω παλι πισω αλλα τι ν κανουμε ετσι ειναι τ θεμα.οποτε μαλλον πατε για αλλαγη μπαταριας.Οπως βρει λυση και για μεγαλύτερη ας το πει,εγω εχω δει αλλα πατέντα απο z9 mini.
×
×
  • Create New...