sou_d Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 7 minutes ago, cu2goup said: Άμα έχεις φραγή, πού να στείλουν; Στον αριθμό που είχες βάλει κι εσύ, όταν πήγες Cosmote 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 1 minute ago, sou_d said: Στον αριθμό που είχες βάλει κι εσύ, όταν πήγες Cosmote 😉 Δεν πάει εκεί το μήνυμα.. αυτό παίζει να είναι για τη συνεννόηση με το κούριερ.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Πέρναγαν οι μέρες κ δεν προχωρούσε η φορητότητα. Στην nova είχαν άγνοια γιατί δεν προχωρά. Ώσπου μου ήρθε φλασιά κ τους είπα ότι το νούμερο είναι σε φραγή. Εκεί μου εξήγησαν ότι γι αυτό δεν προχωρά το αίτημα. Προφανώς εννοούσαν από την πλευρά της vodafone. Η Nova ούτε μπορούσε να δει την φραγή ούτε είχε κανένα κόλλημα να προχωρήσει το αίτημα. Δεν χρειαζόμουν κλάμα. Έτσι κ αλλιώς έχω 2 νούμερα κ ανανεώνω στο 2ο κάθε μήνα. Το 1ο το διατηρούσα με cashback έως τον Δεκέμβριο κ μετά από 3 μήνες δηλ. αρχές Μαρτίου μπήκε σε φραγή. Απλά αντί να βάλω χρήματα στο 2ο , έβαλα χρήματα και πακέτο στο 1ο (το οποίο κ θα μεταφέρω στη Nova για να βάζω μια κάρτα ετησίως). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Από την στιγμή που δεν χρωστάς η Vodafone δεν έχει δικαίωμα να μη σε αφήσει να κάνεις φορητότητα. Σηκώνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ κατά την άποψή μου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου (edited) On 4/4/2025 at 1:41 ΜΜ, balkos said: Αυτή είναι ενδιαφέρουσα πληροφορία On 4/4/2025 at 1:41 ΜΜ, balkos said: Ώσπου μου ήρθε φλασιά κ τους είπα ότι το νούμερο είναι σε φραγή. Εκεί μου εξήγησαν ότι γι αυτό δεν προχωρά το αίτημα. On 4/4/2025 at 11:29 ΜΜ, spiliot said: Από την στιγμή που δεν χρωστάς η Vodafone δεν έχει δικαίωμα να μη σε αφήσει να κάνεις φορητότητα. Σηκώνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ κατά την άποψή μου. Κι εγώ έτσι πιστεύω. Ωστόσο, έχουμε δει και περιπτώσεις συμβολαίων σε εκκρεμότητα που πραγματοποιείται η φορητότητα. Τι να παίζεται άραγε; Edited 6 Απριλίου by sou_d 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου η ημερα του θανατου πλησιαζει Από 30/4/2025 τροποποιούνται και διευκρινίζονται τα ακόλουθα: -Η φοιτητική προσφορά των συνδρομητών Vodafone CU που προσφέρει 600’ προς CU & 600MB για 30 μέρες τροποποιείται και θα προσφέρει απεριόριστα λεπτά προς CU και 2GB για 10 ημέρες. https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/dpo-page-anakoinosi-kartokinitis-3-2025 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 39 minutes ago, HEO said: η ημερα του θανατου πλησιαζει Από 30/4/2025 τροποποιούνται και διευκρινίζονται τα ακόλουθα: -Η φοιτητική προσφορά των συνδρομητών Vodafone CU που προσφέρει 600’ προς CU & 600MB για 30 μέρες τροποποιείται και θα προσφέρει απεριόριστα λεπτά προς CU και 2GB για 10 ημέρες. https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/dpo-page-anakoinosi-kartokinitis-3-2025 Τι ωραίες εποχές έχουμε περάσει με δυνατά φοιτητικά πακέτα.. Τώρα άλλες οι ανάγκες και οι απαιτήσεις..Κάτι θα βρεθεί πάλι. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 46 minutes ago, George6633 said: Τι ωραίες εποχές έχουμε περάσει με δυνατά φοιτητικά πακέτα.. Τώρα άλλες οι ανάγκες και οι απαιτήσεις..Κάτι θα βρεθεί πάλι. η καλυτερη εποχη ηταν φοιτιτικο με liquid και cashback ανα εξαμηνο θα τα θυμομαστε και θα κλαιμε με μαυρο δακρυ 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 37 minutes ago, HEO said: η καλυτερη εποχη ηταν φοιτιτικο με liquid και cashback ανα εξαμηνο θα τα θυμομαστε και θα κλαιμε με μαυρο δακρυ Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε!Ουδέν μονιμώτερον του προσωρινού! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου 50 minutes ago, HEO said: η καλυτερη εποχη ηταν φοιτιτικο με liquid και cashback ανα εξαμηνο θα τα θυμομαστε και θα κλαιμε με μαυρο δακρυ Και θα τρώμε... 😉😉😂😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου On 28/4/2025 at 5:07 ΜΜ, HEO said: η ημερα του θανατου πλησιαζει Από 30/4/2025 τροποποιούνται και διευκρινίζονται τα ακόλουθα: -Η φοιτητική προσφορά των συνδρομητών Vodafone CU που προσφέρει 600’ προς CU & 600MB για 30 μέρες τροποποιείται και θα προσφέρει απεριόριστα λεπτά προς CU και 2GB για 10 ημέρες. https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/dpo-page-anakoinosi-kartokinitis-3-2025 Άρα χάνεται και το υπόλοιπο ΜΒ να φανταστώ. Έχω μια Vodafone CU φοιτητική στη 2η θέση μπας και με κρεμάσει η Cosmote στο δίκτυο, έτσι να υπάρχει. Τώρα μετά τις 10 μέρες θα είναι άχρηστο; 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Just now, MIKU said: Άρα χάνεται και το υπόλοιπο ΜΒ να φανταστώ. Έχω μια Vodafone CU φοιτητική στη 2η θέση μπας και με κρεμάσει η Cosmote στο δίκτυο, έτσι να υπάρχει. Τώρα μετά τις 10 μέρες θα είναι άχρηστο; Θα είναι χρήσιμο τις πρώτες 10 μέρες του μήνα.. 😉 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 10 minutes ago, MIKU said: Άρα χάνεται και το υπόλοιπο ΜΒ να φανταστώ. Έχω μια Vodafone CU φοιτητική στη 2η θέση μπας και με κρεμάσει η Cosmote στο δίκτυο, έτσι να υπάρχει. Τώρα μετά τις 10 μέρες θα είναι άχρηστο; δυστυχως την πατησαμε....😞 αν θελεις επιλογες για λιγο ιντερνεt σε αλλο δικτυο εκτος cosmote παιρνεις μια wifi on the spot που δινει 200 ΜΒ ανα μηνα, ειναι δωρεαν και δεν θελει ανανεωση αλλη λυση esim εξωτερικου με internet που δεν ληγει ποτε, τιμες παιζουν και πρεπει να αγορασεις και την καρτα για να βαλεις την e-sim, αν δεν εχει esim το κινητο σου για οποιον θελει ιντερνετ στην cosmote αγοραζει με 20 ευρω την παρακατω: 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 15 minutes ago, HEO said: δυστυχως την πατησαμε....😞 αν θελεις επιλογες για λιγο ιντερνεt σε αλλο δικτυο εκτος cosmote παιρνεις μια wifi on the spot που δινει 200 ΜΒ ανα μηνα, ειναι δωρεαν και δεν θελει ανανεωση αλλη λυση esim εξωτερικου με internet που δεν ληγει ποτε, τιμες παιζουν και πρεπει να αγορασεις και την καρτα για να βαλεις την e-sim, αν δεν εχει esim το κινητο σου για οποιον θελει ιντερνετ στην cosmote αγοραζει με 20 ευρω την παρακατω: Αυτό με την Cosmote που λες, είναι το internet on the go με κάρτα. Το έχω στο εξοχικό σε 5G router. Έχει προσφορά έως 30/5 (που λογικά θα παραταθεί όπως και πέρσι) που δίνει με 25€ απεριόριστα δεδομένα για 1 μήνα ή τρίμηνο με 55€. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Θυμάμαι καλά ότι θα επιλέγει ο συνδρομητής ποιο 10ήμερο θα έχει διαθέσιμη την προσφορά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 1 hour ago, Raskonikas13 said: Θυμάμαι καλά ότι θα επιλέγει ο συνδρομητής ποιο 10ήμερο θα έχει διαθέσιμη την προσφορά; ποτε γραφτηκε αυτο;;; δεν θυμαμαι κατι 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, HEO said: ποτε γραφτηκε αυτο;;; δεν θυμαμαι κατι "Από 05/05/2025 (νέα ημερομηνία) τροποποιούνται και διευκρινίζονται τα ακόλουθα: (...) Η φοιτητική προσφορά των συνδρομητών Vodafone CU που προσφέρει 600’ προς CU & 600MB για 30 μέρες τροποποιείται και θα προσφέρει απεριόριστα λεπτά προς CU και 2GB για 20 ημέρες χωρίς αυτόματη ενεργοποίηση. Ειδικότερα, η φοιτητική προσφορά δεν θα ενεργοποιείται αυτόματα κάθε 1η του μήνα αλλά θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν ενεργοποίηση μία φορά το μήνα μέσα στο My CU App." (Απόσπασμα από την ανακοίνωση της Βονταφον στις 1.4.2025) Όλα εγώ πχια; 😀 3 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 8 ώρες πριν, Raskonikas13 said: Όλα εγώ πχια; 😀 😀 Σωστός !! Μπράβο γατονι 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Αργεί ακόμα.. 😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 28 minutes ago, cu2goup said: Αργεί ακόμα.. 😂😂😂 Εμένα νομίζω δεν μου γραφει "χωρις να βάλεις κάρτα χωρίς να κάνεις τίποτα"... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 6 minutes ago, VIPdriver said: Εμένα νομίζω δεν μου γραφει "χωρις να βάλεις κάρτα χωρίς να κάνεις τίποτα"... Εμμ.. μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο;; 😉😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 3 minutes ago, cu2goup said: Εμμ.. μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο;; 😉😂😂 Πες ότι είσαι φιλαράκι του Μήτσου χωρίς να πεις οτι είσαι φιλαράκι του Μήτσου... 😋 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 25 minutes ago, VIPdriver said: Πες ότι είσαι φιλαράκι του Μήτσου χωρίς να πεις οτι είσαι φιλαράκι του Μήτσου... 😋 Δεν σας ξέρω είναι η αλήθεια.. απλώς θυμάμαι την ατάκα να κυκλοφορεί.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Μια χαρά και αυτόν τον μήνα Μπήκαν τα δωράκια Για να δούμε 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Το δικό μου δεν λεει "φοιτητική προσφορά", αυτή είναι η διαφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts