paanos Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 2 ώρες πριν, c3250 said: Καλημερα Παιδιά Και εμενα μου Ηρθε μηνυμα Σημερα πριν 1 ωρα οτι Η Προσφορα CU Student ΕΛΗΞΕ. Τα 50GB δώρο εννοεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 18 minutes ago, paanos said: Τα 50GB δώρο εννοεί. Λες Να Εννοει Αυτο ??? Μακαρι .....να Το δουμε ?? Στην Πορεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 Ναι, και εγώ το έλαβα σήμερα το πρωί επειδή σήμερα λήγανε τα 50GB. Όταν πάει να λήξει η φοιτητική προσφορά σου έρχεται ενημερωτικό για να στειλεις εκ νέου το πάσο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 Σήμερα μου έληγε το δώρο των 50GB. Πάτησα να το ενεργοποιήσω ξανά και το δέχτηκε. Και μου ανανεώθηκε. Για μια φορά δεν υποτίθεται ότι είναι; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 12 minutes ago, flandra said: Σήμερα μου έληγε το δώρο των 50GB. Πάτησα να το ενεργοποιήσω ξανά και το δέχτηκε. Και μου ανανεώθηκε. Για μια φορά δεν υποτίθεται ότι είναι; Άλλος ένας λόγος που αγαπάμε την Vodafone... 😉 😋 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 1 minute ago, konstantinos77 said: Άλλος ένας λόγος που αγαπάμε την Vodafone... 😉 😋 Α καλά ναι!! Εννοείται ευπρόσδεκτο το δώρο απλά μου έκανε εντύπωση!! Και μου ήρθε κουτί γιατί μέχρι τέλος του μήνα δεν ίντερνετ σπίτι μου. Οπότε όσο πιο πολύ μπορώ να σερφαρω δωρεάν, τόσο το καλύτερο. 3 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Έχει παραγγείλει κανείς το φοιτητικό από delivery.gr? Έρχεται ενεργοποιημένο ή θέλει μεταβίβαση σε κατάστημα για ενεργοποίηση με στοιχεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 22 ώρες πριν, flandra said: Σήμερα μου έληγε το δώρο των 50GB. Πάτησα να το ενεργοποιήσω ξανά και το δέχτηκε. Και μου ανανεώθηκε. Για μια φορά δεν υποτίθεται ότι είναι; Για δες την ημερομηνία λήξης. Τρέχει μια όμοια προσφορά 50GB free για 5 μέρες ως του Βαλεντίνου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Izar Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 On 8/2/2022 at 8:48 ΠΜ, kalitexnis_g said: Παιδιά το έκανα εγώ.. φυσικά και έχασα τα συσσωρευμένα του 7.. μόνο τα προς cu μείνανε που δεν είναι του 7 αλλά του φοιτητικού γενικώς.. Και εννοείται πως ενεργοποίησα το 8,5 πριν λήξει το 7 μπας και.. αλλά.. εγω ειχα 40GB κουβά από το cu xclusive 7 και μολις ενεργοποιησα το cu xclusive 8.5 μου το έδωσαν x12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Σου έδωσαν 480gb??? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 - τα 30gb απο online bonus τα δινει καθε μηνα ? ειναι σε σταθερη βαση η για μερικους μηνες σαν προσφορα η δωρο ? - η χρηση τους γινεται μολις τελειωσουν τα δεδομενα του πακετου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 On 11/2/2022 at 8:29 ΜΜ, balkos said: Για δες την ημερομηνία λήξης. Τρέχει μια όμοια προσφορά 50GB free για 5 μέρες ως του Βαλεντίνου. Ενεργοποίησα 2 φορές το student offer, πέρασε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 15 ώρες πριν, paanos said: Ενεργοποίησα 2 φορές το student offer, πέρασε κανονικά. Κι εγώ και μάλιστα σήμερα που θεωρητικά έχει λήξει η προσφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 10 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Κι εγώ και μάλιστα σήμερα που θεωρητικά έχει λήξει η προσφορά.. Και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Καλημέρα παιδιά! Ενεργοποίησα τον αριθμό μου στις τέσσερις Φεβρουαρίου, οπότε το χρηματικό μου υπόλοιπο έχει ημερομηνία λήξης τέσσερις Αυγούστου (σε έξι μήνες από την αρχική ενεργοποίηση). Σήμερα, ενώ έχουν περάσει δώδεκα ημέρες από την ενεργοποίηση του αριθμού, το χρηματικό μου υπόλοιπο έχει διατηρήσει την ίδια ημερομηνία λήξης (τέσσερις Αυγούστου). Το ερώτημά μου είναι το εξής: Στο φοιτητικό CU, η λήξη του χρηματικού υπολοίπου δεν λαμβάνει αυτόματα ανά οκτώ - εννέα ημέρες παράταση, ώστε να μην λήγει ποτέ (για όσο διάστημα παραμένει ενεργή η φοιτητική προσφορά στον αριθμό)? Στο παρελθόν, όπου είχα και πάλι φοιτητικό αριθμό CU, αυτό συνέβαινε από ό,τι θυμάμαι. Γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει κάτι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Καλημέρα παιδιά! Ενεργοποίησα τον αριθμό μου στις τέσσερις Φεβρουαρίου, οπότε το χρηματικό μου υπόλοιπο έχει ημερομηνία λήξης τέσσερις Αυγούστου (σε έξι μήνες από την αρχική ενεργοποίηση). Σήμερα, ενώ έχουν περάσει δώδεκα ημέρες από την ενεργοποίηση του αριθμού, το χρηματικό μου υπόλοιπο έχει διατηρήσει την ίδια ημερομηνία λήξης (τέσσερις Αυγούστου). Το ερώτημά μου είναι το εξής: Στο φοιτητικό CU, η λήξη του χρηματικού υπολοίπου δεν λαμβάνει αυτόματα ανά οκτώ - εννέα ημέρες παράταση, ώστε να μην λήγει ποτέ (για όσο διάστημα παραμένει ενεργή η φοιτητική προσφορά στον αριθμό)? Στο παρελθόν, όπου είχα και πάλι φοιτητικό αριθμό CU, αυτό συνέβαινε από ό,τι θυμάμαι. Γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει κάτι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Πλέον έχει πάει στο εξάμηνο. Σε αντίθεση με απλά CU που είναι στο δίμηνο. Πρέπει να βάλεις κάρτα για παράταση άλλους έξι μήνες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Αυτόματη ανανέωση φοιτητικού καταργήθηκε, όπως λέει ο φίλος πιο πάνω μια κάρτα κάθε 6 μηνεςSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 1 ώρα πριν, pn1fon1 said: 1 ώρα πριν, Gm87 said: Καλημέρα παιδιά! Ενεργοποίησα τον αριθμό μου στις τέσσερις Φεβρουαρίου, οπότε το χρηματικό μου υπόλοιπο έχει ημερομηνία λήξης τέσσερις Αυγούστου (σε έξι μήνες από την αρχική ενεργοποίηση). Σήμερα, ενώ έχουν περάσει δώδεκα ημέρες από την ενεργοποίηση του αριθμού, το χρηματικό μου υπόλοιπο έχει διατηρήσει την ίδια ημερομηνία λήξης (τέσσερις Αυγούστου). Το ερώτημά μου είναι το εξής: Στο φοιτητικό CU, η λήξη του χρηματικού υπολοίπου δεν λαμβάνει αυτόματα ανά οκτώ - εννέα ημέρες παράταση, ώστε να μην λήγει ποτέ (για όσο διάστημα παραμένει ενεργή η φοιτητική προσφορά στον αριθμό)? Στο παρελθόν, όπου είχα και πάλι φοιτητικό αριθμό CU, αυτό συνέβαινε από ό,τι θυμάμαι. Γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει κάτι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πλέον έχει πάει στο εξάμηνο. Σε αντίθεση με απλά CU που είναι στο δίμηνο. Πρέπει να βάλεις κάρτα για παράταση άλλους έξι μήνες Μάλιστα! Λήξη υπολοίπου στο εξάμηνο λοιπόν. Φαντάζομαι, και φραγή εισερχόμενης και εξερχόμενης κίνησης στο επτάμηνο? Μου θυμίζει το πιστοποιητικό εμβολιασμού! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Για κάποιο λόγο ενώ έληγε το xclusive 7 και το καταργησαν σαν πακετο ενεργοποίησα το xclusive 8 την ημέρα που έληγε και παρόλο που τα χώρισε σε ημερομηνία λήξης τώρα μπήκα τυχαία και είδα ότι τα έχει προσθέσει και παρατείνει την διάρκεια τους. Αν και προφανώς δεν τα είχα ανάγκη και δεν με ένοιαζε να χαθούν (50gb +10000' προς όλους) μπράβο στην Vodafone που στο τέλος τα πρόσθεσε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Μάλλον είναι και η τελευταία φορά αυτό το μήνα που έστειλαν το 052 στο 1355 για το 8,5άρι με 3,5Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 καλησπέρα σας, μόλις μου ήρθε μύνημα οτί τελείωσε το φοιτητικό πακέτο. τα mb που έχω απο το φοιτητικό θα μηδενιστούν στις 1/4 λόγω μη ανανέωσης ή θα παραμείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 6 minutes ago, DEERHUNTER said: καλησπέρα σας, μόλις μου ήρθε μύνημα οτί τελείωσε το φοιτητικό πακέτο. τα mb που έχω απο το φοιτητικό θα μηδενιστούν στις 1/4 λόγω μη ανανέωσης ή θα παραμείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα? ευχαριστώ Θα λήξουν τότε που αναφέρει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 3 minutes ago, CaptainNickGR said: Θα λήξουν τότε που αναφέρει η εφαρμογή. ευχαριστώ ! μπορώ με κάποιο τρόπο (ενεργοποίηση πακέτου ή κάτι άλλο ) να διατηρήσω τα mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 2 minutes ago, DEERHUNTER said: ευχαριστώ ! μπορώ με κάποιο τρόπο (ενεργοποίηση πακέτου ή κάτι άλλο ) να διατηρήσω τα mb? Αν εννοείς τα mb που δίνει κάθε 1η του μήνα, αυτά δεν μπορείς να τα διατηρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 7 minutes ago, CaptainNickGR said: Θα λήξουν τότε που αναφέρει η εφαρμογή. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts