Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικά πες μου πια τηλεόραση lg έχεις και πια είσοδο χρησιμοποίησες για το 4k με σύνδεσή δικτύου.

Δοκίμασες μέσω HDMI θύρας;

Σε usb θύρα εισόδου με στικάκι αρχείο δεν το παίζει;

Η τηλεόραση είναι η LG TV 55UB830V

http://www.lg.com/gr/televisions/lg-55UB830V

Στο λαπτοπ κατέβασα το lite codec pack basic,τα παίζει βέβαια τώρα,αλλά σε αργή κίνηση.

Στην τηλεόραση τα στέλνω με δεξί κλικ και >αναπαραγωγή σε>Lg Tv όμως δεν παίζουν.

Από το G3 αναπαράγοντας το βίντεο,πατάω smart share>Lg Tv όμως πάλι δεν παίζουν.

οι παραπάνω διαδικασίες,γίνονται μέσω δικτύου wifi

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι τελικα μετα απο κανα μισαωρο μου εβγαλε μνμ οτι απετυχε και το backup και το upgrade. Τωρα χωρις την επιλογη για backup προχωραει κανονικα. Ευχαριστω!

Μέσω pc suite πάντα και χωρίς επιλογή αντιγράφου,κατευθείαν η αναβάθμιση,μου πήρε 50 λεπτά και αφού έκανε επιτυχής αναβάθμιση,εκανε ενημέρωση εφαρμογών και άνοιξε το κινητό για χρήση.

Αφού έβαλα pin,μου έβγαλε και έκανα ενημέρωση των υπηρεσιών google play και αυτό ήταν.....

Όπως προείπα,δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό,ταχύτατο, με την μπαταρία όπως πρίν στην λόλιποπ,κρατάει μια χαρά(η επισημη εφαρμογή του facebook πετάχτηκε,διότι κατανάλωνε πόρους) ,μέχρι τώρα ΟΛΑ μια χαρά και δεν χρειάστηκε,ούτε πρόκειται να κάνω hard reset.Οπότε γλύτωσα και τα σεταρίσματα κλπ..Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημενος από το g3 και διαβάζοντας τα προβλήματα μερικών,λέω φτου φτού σκόρδα καθημερινά:up::up:

Edited by diamantis_69
Ζεις μονάχα μια φορά..

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από το Αλμπουμ πλεον δεν μπορεις να κρυψεις φωτο και video. Όλα στη φόρα.

λαθος πατησε επιλογες στο αλμπουμ εχει επιλογη λουκετο.

:ninja:

Παιδιά μετά την αναβάσμιση δοκιμασα τον nova launcher και μου φαίνεται

καλύτερος από τον μαμά,και με περισότερες ρυθμίσεις.Δεν τον είχα δοκιμάσει

στήν 5 γιά να δώ διαφορές.

Έχει κάποιος άποψη γιά τον Nova που το ξέρει καλύτερα;

Παιδιά μετά την αναβάσμιση δοκιμασα τον nova launcher και μου φαίνεται

καλύτερος από τον μαμά,και με περισότερες ρυθμίσεις.Δεν τον είχα δοκιμάσει

στήν 5 γιά να δώ διαφορές.

Έχει κάποιος άποψη γιά τον Nova που το ξέρει καλύτερα;

Ειναι οντως πολυ καλος και ωραιος αλλα εχει κοστος σε μπαταρια

:ninja:

Ρε παιδια...μ φαινεται οτι την καταπινει την μπαταρια στο αυτοματη φωτεινοτητα..δεν ξερω ιδεα μ ειναι αλλα βλεπω κ στη χρηση ιντερνετ τρωει πιο πολυ την μπαταρια απο την 5.0..ξερει καποιος τη διαδικασια για να γυρισουμε στη 5;;καθε αναβαθμιση κ χειροτερα μ φαινεται...

Ξερει καποιος πως μπορω να δωσω το πιν με χειρισμο με το ενα χερι;;οπως ειχε η 5.0 επιλογη με το ενα χερι χειρισμο.για το πιν.για τα αλλα τα χω βρει..

Πήγαινε στο

Μπαταρία και εξοικονόμηση ενέργειας

Χρήση μπαταρίας

Παράκαμψη βελτιστοποιήσεων

εκεί θα επιλέξεις την εφαρμογή για να εξαιρείται από τη βελτιστοποίηση της μπαταρίας εφόσον σου παρουσιάζει πρόβλημα.

Λογικά μετά θα βλέπεις την ροή από το Viber.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρχικά πες μου πια τηλεόραση lg έχεις και πια είσοδο χρησιμοποίησες για το 4k με σύνδεσή δικτύου.

Δοκίμασες μέσω HDMI θύρας;

Σε usb θύρα εισόδου με στικάκι αρχείο δεν το παίζει;

Επιλεγμένο το είχα...

Τι να πω.... Το πείραμα πάλι, για να δούμε.

Στον Nova με το διπλό χτύπημα δεν κλείνει η οθόνη;

Κλείνει. Πήγαινε στα gestures και επέλεξε το double tap. Απλά πρέπει να τον αγοράσεις.

Live to ride, ride to live

Ναι!!! είναι πολύ καλός launcher.Εχω τον επί πληρωμή, είναι παραμετροποιήσιμος και δίνει άλλη εμφάνιση στην συσκευή..:p

Ζεις μονάχα μια φορά..

Oχι , ειναι λειτουργια του LG home.Για να κλεινει στον νοβα και οποιον αλλο πρεπει να βαλεις απο play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock αυτο πχ και να πας στις ρυθμισεις του νοβα και στις χειρονομιες να πας στο διπλο πατημα και να επιλεξεις να τρεχει την εφαρμογη αυτη.Εγω πχ εχω βαλει στο διπλο πατημα το κλειδωμα και αδρανοποιηση του greenify.

Μέχρι να αγοράσεις το nova prime πάντως μπεις να την κλείνεις με διπλόχ,ψ χτύπημα στο επάνω μέρος. Στο χώρο των ειδοποιήσεων.

Oχι , ειναι λειτουργια του LG home.Για να κλεινει στον νοβα και οποιον αλλο πρεπει να βαλεις απο play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock αυτο πχ και να πας στις ρυθμισεις του νοβα και στις χειρονομιες να πας στο διπλο πατημα και να επιλεξεις να τρεχει την εφαρμογη αυτη.Εγω πχ εχω βαλει στο διπλο πατημα το κλειδωμα και αδρανοποιηση του greenify.

Στις τελευταιες εκδοσεις του nova υπαρχει η δυνατοτητα στις Χειρονομιες να βαλεις στο διπλο tap το σβησιμο της οθονης, χωρις εξτρα εφαρμογη. Απλα θελει, εννοειτε, την paid εκδοση του nova....

Κάτι άσχετο βρε παιδία,που έχει σχέση με το τηλέφωνο όμως,είναι ότι παρατήρησα το εξης φαινόμενο....

...οτι βίντεο έχω τραβηξει με ανάλυση ultrahd,δεν μου τα παίζει κανένας player στον Η/Υ μου,όμως ΄τα βίντεο σε χαμηλότερες αναλύσεις τα παίζει.

Τα στέλνω μέσω δικτύου και μέσω του τηλεφώνου για αναπαραγωγή στην smart tv LG που έχω και είναι ULTRA K και πάλι δεν παίζουν τα βίντεο.Τα χαμηλότερα ανάλυσης βίντεο παίζουν κανονικά.Εντάξει πεστε οτι στο λαπτοπ δεν τα υποστηρίζει η κάρτα γραφικών,στην τηλεόραση γιατί να μη παίζουν;

Είναι νομίζω θέμα player. Θα πρότεινα κάτι παράξενο. Ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube και δες το από εκεί.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι νομίζω θέμα player. Θα πρότεινα κάτι παράξενο. Ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube και δες το από εκεί.

Εγώ έχω Windows 10 και ο Player που έχουν τα 10 τα παίζουν κανονικά τα UHD.

Από τούς άλλους player που δοκίμασα μόνο το Kit Light (321) τα παίζει κανονικά.

Επειδή ο στοκ messenger μας δεν μου αρέσει καθόλου και κολλάει, ξέρετε κανέναν πλην handcent και textra που να υποστηρίζει ελληνικά με 160 χαρακτήρες; Βρήκα έναν που μου άρεσε, mood λεγόταν, αλλά είχα όριο 70 χαρακτήρες και τον έσβησα γιατί δεν έβρισκα ρύθμιση για τους special characters..

Η τηλεόραση είναι η LG TV 55UB830V

http://www.lg.com/gr/televisions/lg-55UB830V

Στο λαπτοπ κατέβασα το lite codec pack basic,τα παίζει βέβαια τώρα,αλλά σε αργή κίνηση.

Στην τηλεόραση τα στέλνω με δεξί κλικ και >αναπαραγωγή σε>Lg Tv όμως δεν παίζουν.

Από το G3 αναπαράγοντας το βίντεο,πατάω smart share>Lg Tv όμως πάλι δεν παίζουν.

οι παραπάνω διαδικασίες,γίνονται μέσω δικτύου wifi

Το streaming από μεριά της τηλεόρασης είναι ok για το μοντέλο της τηλεόρασης που αναφέρεις, το πρόβλημα είναι στον υπολογιστή σου.

Δηλαδή κάνεις streaming το υλικό σου στη τηλεόραση εκτός από θέμα απόδοσης cpu του υπολογιστή είναι και θέμα ρυθμίσεων αλλά δεν τα κατέχω τόσο ώστε να στα εξηγήσω κατανοητά.

Αν είχες δοκιμάσει να συνδέσεις το υλικό σου μέσω hdd in ή μέσω usb θύρα θα το έβλεπες πιστεύω.

Το δίκτυο του σπιτιού σου το βλέπει η τηλεόραση μέσα από το μενού της, έχεις τοπικό δίκτυο;

Από αυτά που βλέπω στο διαδίκτυο για το k-lite στο codec tweak tool θα είναι ο ρυθμίσεις εκεί πρέπει να είναι επιλεγμένο το mp4 ή mp4v αν το καταλαβαίνω σωστά.

Ποια έκδοση του k lite εγκατέστησες υποστηρίζει 4k ανάλυση;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιλεγμένο το είχα...

Τι να πω.... Το πείραμα πάλι, για να δούμε.

Δεν έχω βάλει την εφαρμογή, προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων είναι το viber, αν αλλάζει κάνε τον κόπο μήπως και στρώσει...

Edited by roll

Το streaming από μεριά της τηλεόρασης είναι ok για το μοντέλο της τηλεόρασης που αναφέρεις, το πρόβλημα είναι στον υπολογιστή σου.

Δηλαδή κάνεις streaming το υλικό σου στη τηλεόραση εκτός από θέμα απόδοσης cpu του υπολογιστή είναι και θέμα ρυθμίσεων αλλά δεν τα κατέχω τόσο ώστε να στα εξηγήσω κατανοητά

Μια παρατήρηση έχω εδώ. Δεν κάνει μετάδοση στην τηλεόραση από τον υπολογιστή, αλλά από το smartphone. Και εκεί δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα. Θα το δοκιμάσω κι εγώ στις δικές μου τηλεοράσεις να δω αν παίζουν.

παιδιά είναι φυσιολογικό που στο g3 μου είναι η μνήμη (ραμ) 2,3 σε χρήση ? δηλαδή λέει οτι το 80% είναι σε χρήση χωρίς ουσιαστικά να έχω κάτι να τρέχει στο παρασκήνιο παρα μόνο απο fb,ρυθμίσεις,μεσσεντζερ κλπ αλλα αυτά ειναι φρεεζαρισμένα δεν νομίζω να παίζουν ρόλο...

παιδιά είναι φυσιολογικό που στο g3 μου είναι η μνήμη (ραμ) 2,3 σε χρήση ? δηλαδή λέει οτι το 80% είναι σε χρήση χωρίς ουσιαστικά να έχω κάτι να τρέχει στο παρασκήνιο παρα μόνο απο fb,ρυθμίσεις,μεσσεντζερ κλπ αλλα αυτά ειναι φρεεζαρισμένα δεν νομίζω να παίζουν ρόλο...

το παρατήρησα κι εγώ αυτό τις προάλλες, αλλά δεν έχω lag ή γενικά ενδείξεις ότι κολλάει το κινητό..

το παρατήρησα κι εγώ αυτό τις προάλλες, αλλά δεν έχω lag ή γενικά ενδείξεις ότι κολλάει το κινητό..

κανε καμια επανεκκινηση.εμενα πριν λιγο μου εγραφε 100% σε χρηση και η μνημη αντι για 1.8 gb μου ελεγε 130 gb.εχω το καλυτερο g3 το ξερω αλλα οχι και 130 ram υπερβολη.

Ούτε εγώ έχω το παραμικρό lag,με την 6.0 νομίζω πως έχω στα χέρια μου διαφορετικό κινητό !!

κανε καμια επανεκκινηση.εμενα πριν λιγο μου εγραφε 100% σε χρηση και η μνημη αντι για 1.8 gb μου ελεγε 130 gb.εχω το καλυτερο g3 το ξερω αλλα οχι και 130 ram υπερβολη.

να τέτοια μου λέτε και λέω εντάξει,δεν είναι μονο το δικό μου g3 χαζο.. :p

Επειδή ο στοκ messenger μας δεν μου αρέσει καθόλου και κολλάει, ξέρετε κανέναν πλην handcent και textra που να υποστηρίζει ελληνικά με 160 χαρακτήρες; Βρήκα έναν που μου άρεσε, mood λεγόταν, αλλά είχα όριο 70 χαρακτήρες και τον έσβησα γιατί δεν έβρισκα ρύθμιση για τους special characters..

Google messenger. Είναι πολύ απλή, δεν δέχεται πολλή παραμετροποίηση, βασικά μονο τον ήχο του μηνύματος μπορείς να αλλάξεις, αλλά μπορείς να επιλέξεις να στέλνεις 160 χαρακτήρες.

Και μένα δεν μου άρεσε η στοκ εφαρμογή και ψαχνόμουν.

Είναι η μόνη που τόσο καιρό δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Σταθερή σαν βράχος. Στη προτείνω με κλειστά μάτια.

Μια παρατήρηση έχω εδώ. Δεν κάνει μετάδοση στην τηλεόραση από τον υπολογιστή, αλλά από το smartphone. Και εκεί δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα. Θα το δοκιμάσω κι εγώ στις δικές μου τηλεοράσεις να δω αν παίζουν.

Σωστά με το wifi direct πρέπει να βλέπει τη τηλεόραση άμεσα από τη πρώτη στιγμή μετά ζευγάρωμα και παίζει αυτά που επιτρέπει η συσκευή.

Από το μόνιτορ της lg που διαθέτω το ενσωματωμένο manual είναι ιδιαίτερα επεξηγηματικό προς αυτά που μπορεί να παίξει, το ίδιο φαντάζομαι και στη τηλεόραση.

Μετά ένα τηλέφωνο στο support της lg θα βοηθούσε αν οι γνώσεις του υπαλλήλου...

Ξερει καποιος επιστροφη στην 5.0;πως γινεται η διαδικασια;η εκτος αν ξερει καποιος αν θα παρουμε κ αλλη αναβαθμιση..π.χ την Ν,η καποια αλλη που να διορθωνει πραγματακια..για να περιμενουμε αν αξιζει..