Jump to content

kotzak45

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kotzak45

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

kotzak45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εγώ παράγγειλα στην χθεσινή προσφορά του e-shop 19€.Κατεβάζεις την ανάλογη εφαρμογή από το play store και παίζει τα ψηφιακά κανάλια τής tv χωρίς σύνδεσή στο internet.Απλά θέλει micro sub otg.
  2. Ενα ανταπτοράκι θέλω να πάρω για ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης το οποίο είναι συμβατό μόνο με micro usb otg.Λογικά θα παίζει. Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά μιά βοήθεια. Ξέρει κάποιος αν το g3 η θύρα micro usb είναι otg;
  4. Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το g3 και διαβάσει εδώ στό φόρουμ όλα αυτά που γράφονται θα πάρει δρόμο... Καί εγώ πού έχω το 32άρι περίπου 2 μήνες (Γαλλικό)και προβληματίστηκα να περάσω την ΜΜ τελικά την πέρασα, συνολικά από το τηλεφωνο είμαι πολύ ευχαριστημένος με νορμάλ χρήση πού του κάνω.Στα 260 € που το πήρα θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές.
  5. Εγώ έχω το 32άρι ένα μήνα του πέρασα την ΜΜ όλα μιά χαρά.Χτές πήρε ο ξαδελφός μου το 16άρι με την Lolipop,και σήμερα τα συγκρίναμε. Πραγματικά μεγάλη διαφορά στήν ταχύτητα και σε στίς εφαρμογές και στό Internet. Δεν το περιμέναμε με τίποτα,αλλά δεν ξέρω αν φταίει η μικρότερη μνήμη πού έχει το 16άρι ή αν περάσει την ΜΜ θα γίνει το ίδιο κάτι πού δεν το βλέπω γιατί εγώ το έχω πολύ φορτωμένο σε εφαρμογές ενώ αυτός είχε ελάχιστες.
  6. Εγώ έχω Windows 10 και ο Player που έχουν τα 10 τα παίζουν κανονικά τα UHD. Από τούς άλλους player που δοκίμασα μόνο το Kit Light (321) τα παίζει κανονικά.
  7. Ευχαριστώ παιδιά θα το δω.
  8. Στον Nova με το διπλό χτύπημα δεν κλείνει η οθόνη;
  9. Παιδιά μετά την αναβάσμιση δοκιμασα τον nova launcher και μου φαίνεται καλύτερος από τον μαμά,και με περισότερες ρυθμίσεις.Δεν τον είχα δοκιμάσει στήν 5 γιά να δώ διαφορές. Έχει κάποιος άποψη γιά τον Nova που το ξέρει καλύτερα;
  10. Αυτό με την κάμερα συμβαίνει με όλους με τη ΜΜ; Γιατί στην 5 το θάμπωμα δεν υπήρχε καθόλου.
  11. Ναί από χθές το βράδυ είμαι με την ΜΜ σε Γαλλικό 32άρι. Όλα πήγαν καλά και σήμερα πού ασχολήθηκα αρκετά έχω να πώ ότι έχει βελτιώσεις,όχι μεγάλες κατά την γνώμη μου(και με την 5 μιά χαρά ήταν)αλλά το έχω μόνο 20 μέρες.Έχει μιά συνολικά καλύτερη αίσθηση, ταχύτατο ήταν και είναι,περισότερες επιλογές στίς ρυθμίσεις,καλύτερο μενού στό παράθυρο της quick cairle Θήκης πού το έχω(παρεπιπτόντως φοβερή θήκη).Στή μπαταρία διαφορά σήμερα δεν είδα. Καί επειδή είχα κάποιες αμφιβολίες χθές, τελικά σίγουρα άξιζε πού έκανα τώρα την αναβάθμιση. Μία απορία μόνο έχω,σχετικά με την κάμερα,πού είδα δύο αλλαγές.Έγινε πιό πρακτική η διαγραφή των φωτογραφιών,και όταν γίνεται η αλλαγή μπροστά με πίσω κάμερα,ή το αντίθετο η οθόνη είναι θαμπή για 2 δευτ. Τό έχει δεί και κάποιος άλλος ή μόνο σε μένα συμβαίνει;
  12. Με το pc suite ολη η αναβάθμιση γίνεται με το κινητό συνδεδεμένο με το καλώδιο;
  13. Με βλέπω το βράδυ να το αναβαθμίσω σε ΜΜ με αυτά πού γράφετε. Να το κάνω με το PC Suite ή με το Lg phone from που μου ήρθε και εκεί η 30C.Με ποιό τρόπο είναι καλύτερα και γιατί αν ξέρετε;(ΟΤΑ δεν μού ήρθε)
  14. Μου ήρθε σήμερα η ΜΜ σε Γαλλικό 32άρι μέσω Pc Suite. Είμαι προβληματισμένος άν αξίζει να την κάνω τώρα την αναβάθμιση, ή να περιμένω, γιατί διαβάζω κάποια θεματάκια, όπως αυτό με τα μικρά γράμματα (έχω και πρεσβιοπεία).Διαβάζω βέβαια και καλά(πιό γρήγορο με καλύτερη αίσθηση). Αν την κάνω με το Pc Suite τώρα είναι ευκολο, και πόση ώρα περιπου θέλει για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση.
  15. Παιδιά έχει κάποιος άποψη γιά τον ασύρματο φορτιστή WCD-100; Μού αρέσει και η όρθια στάση πού φορτίζει.Έχει διαφορά μέ τόν WCD-110 και αν αξίζει 10€ παραπάνω (22€ και 32€ τούς βρίσκω).
×
×
  • Create New...