Jump to content

maxmouts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    253
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maxmouts

  1. Η υπηρεσία ξεκλειδωματος από τον πάροχο είναι πάντα επί πληρωμή ή υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως να έχει λήξει κάποιο δεσμευτικό συμβόλαιο;
  2. Καλησπέρα παιδιά, Το βασικό μου ερώτημα είναι στο τέλος, απλά δίνω και κάποια στοιχεία παραπάνω για παν ενδεχόμενο. Πριν λίγο καιρό, ένας φίλος από Αμερική μου έδωσε ένα από τα παλιά του iphone, το 6 συγκεκριμένα. Είχε πρόβλημα η μπαταρία και έτσι προχώρησα σε αλλαγή της. Το Θέμα τώρα είναι ότι είχε βάλει κάποιο κωδικό για το ξεκλείδωμα της συσκευής το οποίο όμως φαίνεται να μην θυμάται μιας και το είχε ξεχασμένο. Από ότι είδα, μπορώ να το κάνω reset και να το παρακάμψω αυτό το θέμα. Με ποιον τρόπο μπορώ να ξεκλειδώσω το δίκτυο του κινητού και να αναγνωρίζει τις ελληνικές κάρτες sim? Μπορώ να το κάνω εγώ απλά με το IMEI της συσκευής ή πρέπει να μιλήσει ο φίλος μου με το κατάστημα από το οποίο το προμηθεύτηκε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Άναβε ρε συ. Σε εμένα τουλάχιστον.. Είχα την global stable με miui8 και συνέχισε και στην miui9
  4. Ξέρουμε αν δουλεύει και στο mi 5x?
  5. Πως κάνουμε καλιμπράρισμα στη μπαταρία?
  6. Τελικά το έβαλα κι εγώ το miui9. Όντως πάει σφαίρα! Ωστόσο, το update το έκανα με τον εξής τρόπο. Έκανα πρώτα ένα hard reset όσο ήμουν ακόμα σε miui8, έπειτα έκανα το update σε miui9 και μετά ξανά έκανα hard reset. Είχα διαβάσει ότι είναι καλό να το κάνεις έτσι για να "κάτσει" (πολύ ελεύθερη μετάφραση) καλύτερα το update.
  7. Όσοι βάλατε την 9άρα, πείτε εντυπώσεις. Ευχαριστώ
  8. Μου ήρθε το update, αλλά δεν θέλω να το βάλω ακόμα :D
  9. Ίδια φάση ακριβώς και σε μένα. Χάνει συνήθως 1% μπαταρία την ώρα.. Αλλά έχω και ανοιχτό wifi, οπότε αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι και πολύ παράλογο ή "προβλημα". Γενικά η μπαταρία του κινητού είναι μέτρια. Είχα lg g3, το οποίο με ίδια μπαταρία του mi5 έβγαζε τις ιδιες ώρες, αλλά είχε 5,5 ίντσες οθόνη και ήταν και 2Κ ανάλυση.. Το mi5, δεν..
  10. Μπορείς να περάσεις και την ελληνική xtrv?
  11. Όντως, δίκιο έχεις. Το είχα ξεχάσει εντελώς το κομμάτι των μοντέλων που έχουν φέρει στην Ελλάδα. Μεγάλη παράλειψη από μέρους μου..
  12. Όχι, δεν είναι. Το miui9 θα είναι διαθέσιμο μέσα προς τέλη Οκτωβρίου για το mi5 για τις global stable εκδόσεις. Κι εγώ την περίμενα πως και πως, αλλά τελικά δεν με βλέπω να κάνω την αναβάθμιση, τουλάχιστον αν δεν περάσει αρκετός καιρός, να τεσταριστεί πρώτα και να δούμε τα υπέρ και τα κατά..
  13. Μα καλά, τι μ******ίες είναι αυτές.. Δεν αναλαμβάνουν το κινητό ούτε επί πληρωμή??!! Ότι να ναι.. Υποψιάζομαι πρόβλημα με το digitizer.. Το κινητό μπορεί να φτιαχτεί και μπορείς να μειώσεις κατά πολύ το κόστος της επισκευής. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και χρόνος. Μιας και δεν αναλαμβάνουν αυτοί οι βλάκες, θα πας σε κάποιο ανεξάρτητο σέρβις (όχι σε ένα, θα κάνεις μία έρευνα αγοράς να βρεις την καλύτερη τιμή για να σου κάνουν την επισκευή) ή θα ψάξεις να βρεις έναν γνωστό που το "έχει" με τέτοια θέματα να σου κάνει αυτός τη δουλειά. Δεν είναι δύσκολη η επισκευή, απλά χρειάζεσαι κανα 2 εργαλεία που δεν έχουμε όλοι σπίτι μας. Το ανταλλακτικό θα πρέπει να το αγοράσεις μόνος σου είτε από σκρουτζ - best price είτε από Κίνα μεριά για να μειώσεις το κόστος. Βέβαια θα πρέπει να σιγουρέψουμε που ακριβώς οφείλεται το πρόβλημα. Το ψάχνω εγώ και ελπίζω να υπάρχει και κάποιος άλλος που να γνωρίζει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και να βοηθήσει..
  14. Εγώ τελικά το γύρισα σε Ινδία και με πάει σταδιακά, από την 8.1.2.0 στην 8.1.4.0, τώρα στην 8.2.2.0 και συνεχίζω :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί ξανά με αυτές τις διαδικασίες και κάθομαι και τα ψάχνω τώρα όλα αυτά, μήπως και περάσω την ελληνική ρομ.
  15. Ακολούθησες τον τρόπο που πρότεινε ο daitalos? Ευχαριστώ
  16. Κι εμένα με αυτήν την έκδοση μου ήρθε το κινητό και δεν κάνει αναβαθμίσεις. Δεν βρίσκω τον λόγο να του κάνω κάποιο update ωστόσο. Θα περιμένω μέχρι τέλη Σεπτέμβρη που θα έχει βγει η αναβάθμιση για Nougat..
  17. Είναι εφικτή η σύνδεση του κινητού με τηλεόραση μέσω καλωδίου ή συνδέεται μόνο ασύρματα;
  18. Αναφέρομαι στη μπροστινή κάμερα, όχι την πίσω. Αν πάω να βγάλω μια σελφι με άλλα δύο άτομα από πίσω μου, εγω θα είμαι μια χαρά και οι άλλοι πίσω θα φαίνονται θολά. Τι να πω θα το ψάξω λίγο ακόμα, αν δεν βρω κάτι θα συμβιβαστώ, δεν καίγομαι κιόλας :D ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστός, ευχαριστώ :)
  19. Καλησπέρα παιδιά, έχω παρατηρήσει ότι όταν βγάζεις φωτογραφία με την μπροστινή κάμερα γίνεται εστίαση στο ποιο κοντινό αντικείμενο/πρόσωπο και όλα τα υπόλοιπα πίσω είναι θολά. Αυτό μπορεί να αλλάξει κάπως ή έτσι λειτουργεί η συγκεκριμένη κάμερα?
  20. Ευχαριστώ φίλε, έκανα το καλιμπραρισμα και έφτιαξε (προς το παρόν τουλάχιστον) και ελπίζω έτσι να παραμείνει. Να σαι καλά φίλε!
  21. Απλά το θέμα ποιο είναι. Αυτή τη λειτουργία την είχα ενεργοποιειμενη και δεν είχα θέμα. Σήμερα μου το έβγαλε το πρόβλημα. Την απενεργοποιησα τη λειτουργία αυτή και όλα καλά όπως είπα. Τώρα παρατήρησα ότι όταν παίρνω τηλέφωνο και είμαι σε κλήση και παίρνω το κινητό από το αυτί, η οθόνη παραμένει μαυρισμένη. Οπότε κάποιο θέμα παίζει με τον αισθητήρα.. Και επίσης παρατήρησα ότι όταν το κινητό είναι σε ίσκιο έχει αυτό το πρόβλημα και όταν έχω τον αισθητήρα σε ήλιο λειτουργεί..
  22. Όντως φίλε μου, αυτό ήταν! Σε ευχαριστώ πολύ!
  23. Καλημέρα παιδιά. Μου εμφάνισε κι εμένα το κινητό ένα θεματακι. Έχω την οθόνη του κινητού κλειστή, πατάω το home button για να ανοίξει και ξεκλειδωνω με δακτυλικό αποτύπωμα. Η οθόνη ξεκλειδώνει, είμαι στην αρχική οθόνη και μόλις πατάω πάνω στην αρχική μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "μην καλύπτετε το πορτοκαλί μέρος του κινητού εννοώντας το επάνω μέρος που βρίσκονται ο αισθητήρας, η κάμερα και το ακουστικό. Αυτό συμβαίνει ενώ δεν καλύπτεται κανένα από αυτά. Δεν του έχω βάλει ακόμα καμιά ζελατίνη για να πεις ότι φταίει αυτό. Το κινητό το έχω κοντά ένα μηνα. Λογικά τώρα είναι θέμα του σενσορα αριστερά από το ακουστικό. Ελπίζω κάπως να φτιάξει γιατί αλλιώς θα πρέπει να μπω σε άλλες διαδικασίες, να στέλνω Κίνα και τέτοια... Πφφ
  24. Να πάω σε nougat ή δεν αξίζει;
  25. Εγώ παιδιά έχω την 8.1.2.0 (MAAMIDI), official δεν είναι; Κι εμένα δεν μου έχει έρθει κάποια ενημέρωση.
×
×
  • Create New...