Jump to content

Cronut

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Cronut

  • Ημ. Γέννησης 13/05/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Cronut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να είναι μόνο μπαταρία, αλλιώς δεν τη συμφέρει. Είναι εκτός εγγύησης το κινητό πλέον.
  2. Παιδιά καλησπέρα μετά από καιρό. Έχω αποσύρει το G3 μου, ωστόσο ήθελα να το χαρίσω σε μια φίλη που το έχει αγαπήσει. Το κακό είναι ότι έχει πρόβλημα. Κάνει επανεκκινήσεις μόνο, υπερθερμαίνεται σε τραγικό βαθμό και η μπαταρία πέφτει σε 10 λεπτά. Φαντάζομαι πως φταίει η μπαταρία του και με μια νέα θα στρώσει, μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι όντως έτσι; Μην μείνει η κοπέλα με τη χαρά...
  3. Καλησπέρα σας! 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε: 250€ - 450€ μαξ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμάμε: 5.2" ιδανικά 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλάδα 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορα όλα. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Με απασχολεί να έχει Αγγλικά. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Σε ό,τι αφορά την οθόνη θα ήθελα να βλέπω άνετα κάτω από τον ήλιο. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. κάμερα, ταχύτητα, αυτονομία 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. LG G3 Πάμε λίγο να εξηγήσουμε γιατί έχω γράψει ίσως αλλοπρόσαλλα πράγματα. Κατ' αρχάς να πω ότι το ποσό που έχω ορίσει το έχω βάλει με το εξής σκεπτικό: είτε δίνω λίγα χρήματα και κρατάω το κινητό 1-1.5 χρόνο, είτε δίνω περισσότερα και πάω για 2ετία + όπως έκανα με το G3. Θα ήθελα κάτι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις διότι με έχει κουράσει κάπως το πόσο πλατύ είναι και καλύτερη απόδοση στην μπαταρία, ωστόσο είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την κάμερά του που ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που το πήρα και το κρατάω ακόμη. Δηλαδή αν έβρισκα κάτι πιο φθηνό με ίδια απόδοση με το G3 σε μικρότερες διαστάσεις με έστω λίγο καλύτερη μπαταρία, το έπαιρνα άνετα και χθες. Στις πιο ακριβές προτάσεις κοιτάζω S7, Honor 8, P10, HTC 10. Τα πιο οικονομικά μοντέλα δεν τα γνωρίζω, ούτε ξέρω τι κάνουν από κάμερες.
  4. Έδωσα τις επιλογές στον άμεσα ενδιαφερόμενο και προτίμησε το Α5. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, έτσι; :p Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  5. Τότε αγοράζεις ένα φθηνό windows phone και τα υπόλοιπα στο βιβλιοπωλείο. Απόστροφος, Πλους, κάτι τέτοιο, παραδοσιακό. :)
  6. Επειδή βλέπω ότι ασχολείστε με το θέμα της μπαταρίας στην M, γράφω εδώ. Δεν ξέρω ποιες είναι οι εμπειρίες σας, αλλά εγώ κάνοντας προφανώς ίδια χρήση του κινητού με το παρελθόν, διαπιστώνω μεγάλη διαφορά που θεωρώ ότι οφείλεται στη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης σε idle mode. Με wifi πάντα ανοιχτό, περιστασιακά δεδομένα, τηλέφωνα περίπου μια ώρα, συχνά sms, viber και ξυπνητήρι να χτυπάει κάθε τόσο το πρωί (:p) έκλεισα τρίτη μέρα με 3:15 ώρες οθόνη. Και δεν θα το άφηνα τόσο, αλλά με πήρε ο ύπνος χθες βράδυ και το έβαλα να φορτίσει. http://i1012.photobucket.com/albums/af247/MissKit_photos/03941a35-16aa-44a9-90ae-21bf8d16ced6_zpsqi9kksbm.png
  7. Χαχαχα, μην το παίρνεις τόσο σοβαρά, όλα οκ. :) Στη θέση σου ίσως να προτιμούσα το Xiaomi πάντως.
  8. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου, κι εγώ κάπως έτσι τα ζυγίζω. Έχει ίσο κόστος αγοράς εντός Ελλάδος; Σίγουρα μιλάς για το Mi4C 32GB; Εγώ το βλέπω στα 319..
  9. Επειδή ο στοκ messenger μας δεν μου αρέσει καθόλου και κολλάει, ξέρετε κανέναν πλην handcent και textra που να υποστηρίζει ελληνικά με 160 χαρακτήρες; Βρήκα έναν που μου άρεσε, mood λεγόταν, αλλά είχα όριο 70 χαρακτήρες και τον έσβησα γιατί δεν έβρισκα ρύθμιση για τους special characters..
  10. Δεν είναι κακό, έχω δει μερικά reviews που φαίνεται να είναι αρκετά σβέλτο και αν δεις τις κριτικές του πολύς κόσμος το αποθεώνει. Προσωπικά απλώς θεωρώ το design τελείως βαρετό και δεν βρίσκω κάτι πολύ ιδιαίτερο στη συσκευή που θα με κάνει να την προτιμήσω έναντι των άλλων. Λιγότερη ραμ, knox, 8gb internal memory. Καθένας βέβαια έχει τις προτεραιότητές του. :)
  11. Ωπ, να κάτι εξαιρετικά σημαντικό που δεν είχα κοιτάξει καθώς το θεωρούσα αυτονόητο σε αυτές τις κατηγορίες. Ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση, απορρίπτεται και το A5. Να είστε καλά, παιδιά.
  12. Καλησπέρα σε όλους. :) Αρχικά η συσκευή θα πάει για δώρο σε τρίτο άτομο, εγώ δεν έχω κανένα παράπονο με το G3 μου, ακόμη τουλάχιστον. Διαθέσιμο budget όπως λέει και ο τίτλος είναι πάνω-κάτω 200€. Η αγορά θα γίνει αποκλειστικά από ελληνικό κατάστημα. Τι ζητάει: άνετο multitasking όσο γίνεται μαζεμένες διαστάσεις αξιοπρεπή κάμερα μόνο android μπαταρία που να βγάζει άνετα τη μέρα Το κινητό θα λειτουργεί με δεδομένα περισσότερο, σχεδόν καθόλου wifi και θα τρέχει εφαρμογές όπως facebook lite, messenger, viber, όχι παιχνίδια και πολύ browsing. Βασικοί υποψήφιοι αυτή τη στιγμή είναι το galaxy A5 (όχι το 2016 προφανώς λόγω budget) και το P8 lite της huawei. Έχουν αποκλειστεί κάποια άλλα όπως LG Flex 2, Samsung J5. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
×
×
  • Create New...