gesamfunai Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Είναι μια συσκευή που κάνει την τηλεόραση smart tv. Απόλυτα συμβατή με όλα τα Android (phones, tablet) και με τον chrome browser σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή (laptop, pc, mac, iphone) με τις κατάλληλες εφαρμογές. Θα το βρεις εύκολα στα καταστήματα ηλεκτρονικών από 40 έως 60 €. Υ.Γ. Sorry για το off-topic, απλά ήθελα να βοηθήσω τον φίλο. φιλε jimi σε ευχαριστω πολυ :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 τι ειναι αυτο ρε παιδια?? Συνδέετε με την tv μέσω hdmi απευθείας(τροφοδοτείται από μια usb θύρα ή από πρίζα) και με το router ασύρματα.Με το κινητό σαν οδηγό του λες τι να στριμάρει Android + kodi + localcast+chromecast = endless possibilities Έχει αντικαταστήσει και με το παραπάνω ενα android box tv που είχα Αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent τα λεφτά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Όταν είναι οριζόντιο το τηλ εννοείς..... Όταν είναι χωρισμένο στη μέση βάλε το ένα δάκτυλο σου στο δεξί μέρος και το άλλο στο αριστερό και κανε swipe προς το κέντρο. Συνονόματε είχες δίκιο, αυτό ήταν. ths Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παιδιά πλέον με power bank είμαι χαρούμενος.... Φορτίζει το κινητό πιο γρήγορα και από τον φορτιστή του.. TP-LINK. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Καλως την και ας αργησε. Εμφανιστηκε και η ρωγμη στο πανω μερος του κινητου. Αντε να κανει παρεα στη κατω. :D καλως ηρθες στο κλαμπ...αραξε και γινε φιλος με την ρωγμη διοτι θα τραβηξει πολυ η ιστορια.δεν παιζει ανταλακτικο μεχρι νεοτερας :lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 καλως ηρθες στο κλαμπ...αραξε και γινε φιλος με την ρωγμη διοτι θα τραβηξει πολυ η ιστορια.δεν παιζει ανταλακτικο μεχρι νεοτερας :lol::lol: Δηλαδή αν το στείλουμε procordia, θα καθυστερήσουν να το επιδιορθώσουν? Ένα παιδί είδα ότι είχε πάρει πίστωση το ποσό της αγοράς στο κατάστημα που το αγόρασε γιατί δεν είχαν ανταλλακτικά(αλλαγή οθόνης). Γνωρίζουμε τι συμβαίνει τώρα σε περίπτωση που το στείλουμε γιατί και μένα έχει παρουσιάσει ρωγμές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 καλως ηρθες στο κλαμπ...αραξε και γινε φιλος με την ρωγμη διοτι θα τραβηξει πολυ η ιστορια.δεν παιζει ανταλακτικο μεχρι νεοτερας :lol::lol: Ωω να σαι καλα. :D Ετσι και αλλιως δεν θα το πηγαινα. Εφοσον δεν μου δημιουργει προβλημα στη λειτουργια του κινητου δεν θα ασχοληθω. Το αισθητικο δεν με πειραζει δα και τοσο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ωω να σαι καλα. :D Ετσι και αλλιως δεν θα το πηγαινα. Εφοσον δεν μου δημιουργει προβλημα στη λειτουργια του κινητου δεν θα ασχοληθω. Το αισθητικο δεν με πειραζει δα και τοσο. :) Να κάτι τέτοια μικρά χαριτωμένα πραγματάκια είναι που μας δένουν με τα κινητά μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παιδια απο οσο ξερω η εταιρεια οφειλει να δωσει κινητο αντικαταστασης εαν η επισκευη διαρκεσει πανω απο 10 εργασιμες ημερες... Γιατι δεν μαζευεστε ολοι μαζι και να κανετε κατι μεσω lg? Προφανως δεν θα εχουν κινητα αντικαταστασης να σας δωσουν αλλα μπορει να κερδισετε κατι...οπως αλλαγη συσκευης. Ειδικα αν πιεσετε μεσω καποιου συλλογου καταναλωτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ωραια ολα αυτα στη θεωρια και εγω συμφωνω μαζι σου αλλα στη πραξη θα μπλεξεις. Αμα ειχα μια συσκευη που δεν δουλευε σαφως και θα το ετρεχα πολυ το θεμα. Αλλα αυτη τη στιγμη εχω μια συσκευη που δουλευει αψογα και απλα εχει δυο μικροσκοπικες ρωγμες. Αντε και το δινω και μου δωσουν και κινητο αντικαταστασης, αν το αποτελεσμα της επισκευης δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτο που βγαινει απο το εργοστασιο, τι κανεις; Το στελνεις ξανα γιατι "τριζει σε μια γωνια, δεν ειναι το ιδιο σε αισθηση οπως πριν, αλλαξαν τα χρωματα της οθονης" κτλ; Αλλες τοσες μερες ξανα τα ιδια. Και επιπλεον, σου γυριζει το κινητο, και μετα απο ενα 6μηνο να τις παλι οι ρωγμες. Ξανα τα ιδια; Εγω προσωπικα ενω κυνηγαω τα θεματα σαν καταναλωτης, ομως δεν εχω τα κουραγια, το χρονο και πανω απο ολα δευτερο κινητο για να τα κανω ολα αυτα, για 2 ρωγμες. Παντα φιλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το σκεπτικο μου ηταν οτι οπως σε καποιο αλλο μελος μπορει να σας δωσουν νεα συσκευη...εφοσον δεν υπαρχουν ανταλλακτικα. Αρα διορθωνεται η ρωγμη και το αλοτελεσμα ειναι "εργοστασιακο"... Τωρα για την επισκευη της ρωγμης εννοειται πως υπαρχει ενα μικρο ρισκο να μην γινει σωστα η τοποθετηση και εννοειται οτι η ρωγμη μπορει να εμφανιστει ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elviraa Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 πηγαινε στις ρυθμισεις/ηχος/ειδοποιησεις/κλειδωμα οθονης/εμφανιση ολων των ειδοποιησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλημέρα παιδιά θέλω να μου ενημερώσετε πως θα αλλάζω τους launchers στο κινητό από τον ένα να πηγαίνω στον άλλο. Και (να μην ανοίξω άλλο θέμα) πως στον nova με διπλό κτύπημα να κλείνει η οθόνη όπως στον αρχικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Για τους launchers. Ρυθμίσεις/αρχική οθόνη/επιλέξτε αρχική οθόνη/ και διαλέγεις όποιον launcher θέλεις. Για το κλείσιμο με 2πλο χτύπημα έχεις 2 τρόπους. 1ος. Διπλό χτύπημα ψηλά στη μπάρα και κλείνει. 2ος. Κατεβάσεις την εφαρμογή screen off kai lock από εδώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dscreen+off+and+lock&pcampaignid=APPU_1_njrIVdnEIMLZU8TKgoAG Την ενεργοποιείς πατώντας το εικονίδιο της. Μετά πας ρυθμίσεις Nova, χειρονομιες και εισαγωγές και πατάς διπλό πάτημα. Σου ανοίγει ένα παράθυρο από οπου διαλέγεις εφαρμογές και απο αυτές το screen off. Edited August 10, 2015 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Για τους launchers. Ρυθμίσεις/αρχική οθόνη/επιλέξτε αρχική οθόνη/ και διαλέγεις όποιον launcher θέλεις. Για το κλείσιμο με 2πλο χτύπημα έχεις 2 τρόπους. 1ος. Διπλό χτύπημα ψηλά στη μπάρα και κλείνει. 2ος. Κατεβάσεις την εφαρμογή screen off kai lock από εδώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dscreen+off+and+lock&pcampaignid=APPU_1_njrIVdnEIMLZU8TKgoAG Την ενεργοποιείς πατώντας το εικονίδιο της. Μετά πας ρυθμίσεις Nova, χειρονομιες και εισαγωγές και πατάς διπλό πάτημα. Σου ανοίγει ένα παράθυρο από οπου διαλέγεις εφαρμογές και απο αυτές το screen off. Σε ευχαριστώ φίλε για την άμεση και λεπτομερή απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ωραια ολα αυτα στη θεωρια και εγω συμφωνω μαζι σου αλλα στη πραξη θα μπλεξεις. Αμα ειχα μια συσκευη που δεν δουλευε σαφως και θα το ετρεχα πολυ το θεμα. Αλλα αυτη τη στιγμη εχω μια συσκευη που δουλευει αψογα και απλα εχει δυο μικροσκοπικες ρωγμες. Αντε και το δινω και μου δωσουν και κινητο αντικαταστασης, αν το αποτελεσμα της επισκευης δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτο που βγαινει απο το εργοστασιο, τι κανεις; Το στελνεις ξανα γιατι "τριζει σε μια γωνια, δεν ειναι το ιδιο σε αισθηση οπως πριν, αλλαξαν τα χρωματα της οθονης" κτλ; Αλλες τοσες μερες ξανα τα ιδια. Και επιπλεον, σου γυριζει το κινητο, και μετα απο ενα 6μηνο να τις παλι οι ρωγμες. Ξανα τα ιδια; Εγω προσωπικα ενω κυνηγαω τα θεματα σαν καταναλωτης, ομως δεν εχω τα κουραγια, το χρονο και πανω απο ολα δευτερο κινητο για να τα κανω ολα αυτα, για 2 ρωγμες. Παντα φιλικα. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ κάπου στα ίδια είμαι. Δεν υπάρχει χρόνος για να μείνω χωρίς κινητό. Οπότε έχω αφήσει τη ρωγμή και την έχω ξεχάσει. Το μόνο άγχος είναι αν αρχίσει και μεγαλώνει. Αν και τόσους μήνες με τη ρωγμή δεν έχει δείξει να μεγαλώνει. Αν μείνει ως έχει, είναι εξαιρετικά μικρή για να ασχοληθώ. Ίσα που φαίνετε. Θα πρέπει να το ξέρει κανείς για να τη δει. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Για τους launchers. Ρυθμίσεις/αρχική οθόνη/επιλέξτε αρχική οθόνη/ και διαλέγεις όποιον launcher θέλεις. Για το κλείσιμο με 2πλο χτύπημα έχεις 2 τρόπους. 1ος. Διπλό χτύπημα ψηλά στη μπάρα και κλείνει. 2ος. Κατεβάσεις την εφαρμογή screen off kai lock από εδώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dscreen+off+and+lock&pcampaignid=APPU_1_njrIVdnEIMLZU8TKgoAG Την ενεργοποιείς πατώντας το εικονίδιο της. Μετά πας ρυθμίσεις Nova, χειρονομιες και εισαγωγές και πατάς διπλό πάτημα. Σου ανοίγει ένα παράθυρο από οπου διαλέγεις εφαρμογές και απο αυτές το screen off. σε εμενα με τον μανησιο κλεινει με 2πλο χτυπημα οπουδηποτε στην οθονη και οχι μονο ψηλα στην μπαρα,ετσι ειναι κανονικα? η ειναι μπαγκ:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μάλλον φίλε έχεις σοβαρό πρόβλημα με τη πλακετα. Να σου στείλω τη διεύθυνση μου να μου το χαρισεις.:p:p Πέραν της πλάκας...Έτσι πρέπει να δουλεύει μια χαρα ειναι. Ο φίλος έχει βάλει άλλο launcher πέραν της lg γιαυτό ρώταγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Για τον nova, πρεπει να πληρωσεις τον prime για να κλειδωνει οπως πριν με διπλο tap. Αλλιως κατεβαζεις κατι σαν και αυτο που σου ειπε ο φιλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Το σκεπτικο μου ηταν οτι οπως σε καποιο αλλο μελος μπορει να σας δωσουν νεα συσκευη...εφοσον δεν υπαρχουν ανταλλακτικα. Αρα διορθωνεται η ρωγμη και το αλοτελεσμα ειναι "εργοστασιακο"... Τωρα για την επισκευη της ρωγμης εννοειται πως υπαρχει ενα μικρο ρισκο να μην γινει σωστα η τοποθετηση και εννοειται οτι η ρωγμη μπορει να εμφανιστει ξανα Επειδη με τα παιδια απο την lg εχουμε γινει κολλητοι..καθε 2 μερες τηλεφωνα και αρπαγματα,1ον δεν εχει διαθεσιμο πλαισιο για το titanium grey η ιδια η lg οποτε υπαρχει ελειψη απο το ιδιο το εργαστασιο.2on Οταν απετησα αντικασταση και τους ειπα πως ειναι απο γερμανικο αμαζον με φουλ εγγυηση κλπ μου αρχισαν tα μα μου και πως ΜΟΝΟ αμα ηταν ελληνικης αντιπροσωπειας θα προσπαθουσαν να κανουν κατι και αφου ειναι αισθητικο το προβλημα γτ τοσος σαματας κλπ κλπ....Το κινητο ελπιζω να φτιαχτει και προς χριστουγεννα παμε για Moto X stylus ... εχω ξενερωσει με την συσκευη και την ιδια την lg ... λες και το κινητο ειναι κλεμμενο απο ομονοια ξερω γω ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή αν το στείλουμε procordia, θα καθυστερήσουν να το επιδιορθώσουν? Ένα παιδί είδα ότι είχε πάρει πίστωση το ποσό της αγοράς στο κατάστημα που το αγόρασε γιατί δεν είχαν ανταλλακτικά(αλλαγή οθόνης). Γνωρίζουμε τι συμβαίνει τώρα σε περίπτωση που το στείλουμε γιατί και μένα έχει παρουσιάσει ρωγμές? H περιμενεις να το φερουν το αναταλκτικο η' το αφηνεις εκει το κινητο μεχρι να το φερουν ... αλλα καλοκαιρι χωρις συσκευη ? ουτε στον εχθρο μ Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 το γεγονος να εχετε σημα αλλα να μην περνετε κλήση και μετα να ερχεται ενημερωση με μηνυνα οτι σας καλεσε ο ταδε το εχετε και σεις???η μονο εγω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 το γεγονος να εχετε σημα αλλα να μην περνετε κλήση και μετα να ερχεται ενημερωση με μηνυνα οτι σας καλεσε ο ταδε το εχετε και σεις???η μονο εγω??? Χωρίς να βάζω το χέρι στην φωτιά νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα παρόχου παρά συσκευής. Κι αυτό γιατί μου έχει συμβεί σε διάφορες συσκευές αυτό. Και με διαφορετικό τρόπο. Δηλαδή άλλοτε χάνεται το σήμα στιγμιαία και η συσκευή δείχνει ότι δεν έχω σήμα. Άλλοτε δεν προλαβαίνει η συσκευή να δείξει ότι χάθηκε το σήμα γιατί επανέρχεται άμεσα, αλλά την κλίση την έχασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Για τον nova, πρεπει να πληρωσεις τον prime για να κλειδωνει οπως πριν με διπλο tap. Αλλιως κατεβαζεις κατι σαν και αυτο που σου ειπε ο φιλος. Exω φιλε τον nova prime.Που ειναι η ρυθμιση; γιατι παω στο διπλο πατημα αλλα δεν εχει για κλεισιμο τιποτα...:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Exω φιλε τον nova prime.Που ειναι η ρυθμιση; γιατι παω στο διπλο πατημα αλλα δεν εχει για κλεισιμο τιποτα...:( Θα κατεβάσεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Και θα ορίσεις αυτή την εφαρμογή στο διπλό πάτημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Θα κατεβάσεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Και θα ορίσεις αυτή την εφαρμογή στο διπλό πάτημα! Μα ο φιλος ποιο πανω λεει οτι με την prime εκδοση σου δινει τη δυνατοτητα και χωρις εxtra εφαρμογη.:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts