AlexVag Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τον τελευταιο καιρο αρχισαν τα crashαρισματα της αρχικης οθονης...και γενικα υο κινητο ειναι εκνευριστικα αργο με ελαχιστες εφαρμογες... Μαλλον παω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων... Επισης οταν βγαινω απο παιχνιδια η αρχικη οθονη ειναι μαυρη για 1-2 δευτερολεπτα...αυτο ειναι το redraw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τον τελευταιο καιρο αρχισαν τα crashαρισματα της αρχικης οθονης...και γενικα υο κινητο ειναι εκνευριστικα αργο με ελαχιστες εφαρμογες... Μαλλον παω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων... Επισης οταν βγαινω απο παιχνιδια η αρχικη οθονη ειναι μαυρη για 1-2 δευτερολεπτα...αυτο ειναι το redraw? Redraw είναι όταν ξαναφορτώνουν τα εικονίδια και τα widgets κάθε φορά που βγαίνεις από κάποια εφαρμογή π.χ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τον τελευταιο καιρο αρχισαν τα crashαρισματα της αρχικης οθονης...και γενικα υο κινητο ειναι εκνευριστικα αργο με ελαχιστες εφαρμογες... Μαλλον παω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων... Επισης οταν βγαινω απο παιχνιδια η αρχικη οθονη ειναι μαυρη για 1-2 δευτερολεπτα...αυτο ειναι το redraw? Δοκιμασε ενα restart Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Redraw είναι όταν ξαναφορτώνουν τα εικονίδια και τα widgets κάθε φορά που βγαίνεις από κάποια εφαρμογή π.χ. Και εγω αυτο ειχα διαβασει αλλα ετσι και αλλιως στην αρχικη μου δεν εχω καποιο widget εκτος απο υο ρολοι... Ουσιαστικα μου φορτωνει τα εικονιδια της αρχικης και το τολοι χωρος την εικονα που εχω για φοντο... Restart εκανα εχθες αλλα δεν αλλαξε κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Και εγω αυτο ειχα διαβασει αλλα ετσι και αλλιως στην αρχικη μου δεν εχω καποιο widget εκτος απο υο ρολοι... Ουσιαστικα μου φορτωνει τα εικονιδια της αρχικης και το τολοι χωρος την εικονα που εχω για φοντο... Restart εκανα εχθες αλλα δεν αλλαξε κατι.. Εγκατέστησες κάποια εφαρμογή πρόσφατα; Πότε άρχισε να στο κάνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μου το κανει οταν βγαινω απο βαρια παιχνιδια... Πρωτη φορα το παρατηρησα οταν βγηκα απο το παιχνιδι UFC αλλα το κανει και με αλλα παιχνιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπερα μαγκες!!Μετα απο 6 μερες χρησης του g3 (32gb) εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.Ολα αυτα περι reboot και υπερθερμανσεις δεν τα εχω συναντησει.Δεν ξερω αν φταιει που εχω αριθμο παρτιδας Μαρτη του 15.Το μονο που μετανιωσα ειναι οτι δεν πηρα τη συσκευη νωριτερα.Συναναστρεφομαι με ατομα που εχουν αλλα 5.5 ιντσα και βλεπω το οτι το g3 ειναι παρα πολυ μικροτερο και με καλυτερη οθονη(κατι huawei,κατι zte, ενα m8).To μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι το 95% των games που εχω βαλει οτι χρειαζονται συνδεση δεδομένων για να παιξουν.Τα περισσοτερα τα εχω κατεβασει cracked απο διαφορα σιτε,αλλα κ παλι θελουν να τα επιβεβαιωσεις μεσω δικυτου.Αν ειναι καποια ρυθμιση που θελει να κανω για να σταματησουν αυτες οι αναφορες επιβεβαιωσης παιχνιδιων???Και κατι ακομα, εχω την Lollipop 5.0 παρατηρησα οτι η 5.0 εχει καποια bugs(thermal problems,battery drops,ram management υψηλο.)Αυτα σε update ειτε στην 5.0.1 ειτε σε μεταγενεστερη δεν υπαρχουν.Εχει κανεις official lollipop μετα την 5.0??Το κουτι του κινητου λεει προελευση Τσεχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μου το κανει οταν βγαινω απο βαρια παιχνιδια... Πρωτη φορα το παρατηρησα οταν βγηκα απο το παιχνιδι UFC αλλα το κανει και με αλλα παιχνιδια... έχεις παρατηρήσει υπερθέρμανση? γιατί μονό αμα είναι ζεστό υπάρχει μια λογική στο να κολλάει έτσι στην αρχική χωρίς να κάνεις κάτι άλλο. Καλησπερα μαγκες!!Μετα απο 6 μερες χρησης του g3 (32gb) εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.Ολα αυτα περι reboot και υπερθερμανσεις δεν τα εχω συναντησει.Δεν ξερω αν φταιει που εχω αριθμο παρτιδας Μαρτη του 15.Το μονο που μετανιωσα ειναι οτι δεν πηρα τη συσκευη νωριτερα.Συναναστρεφομαι με ατομα που εχουν αλλα 5.5 ιντσα και βλεπω το οτι το g3 ειναι παρα πολυ μικροτερο και με καλυτερη οθονη(κατι huawei,κατι zte, ενα m8).To μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι το 95% των games που εχω βαλει οτι χρειαζονται συνδεση δεδομένων για να παιξουν.Τα περισσοτερα τα εχω κατεβασει cracked απο διαφορα σιτε,αλλα κ παλι θελουν να τα επιβεβαιωσεις μεσω δικυτου.Αν ειναι καποια ρυθμιση που θελει να κανω για να σταματησουν αυτες οι αναφορες επιβεβαιωσης παιχνιδιων???Και κατι ακομα, εχω την Lollipop 5.0 παρατηρησα οτι η 5.0 εχει καποια bugs(thermal problems,battery drops,ram management υψηλο.)Αυτα σε update ειτε στην 5.0.1 ειτε σε μεταγενεστερη δεν υπαρχουν.Εχει κανεις official lollipop μετα την 5.0??Το κουτι του κινητου λεει προελευση Τσεχια. καλορίζικο φίλος. Σε Stock όλοι την 5.0 έχουμε , δεν έχει δώσει ακόμα update... γενικά θα ανακαλύψεις αρκετά bugs στην lollipop οπότε μην σκαλώνεις. Και σε άλλα τηλέφωνα που έχουν πάρει 5.0.1 και 5.0.2 τα bugs εξακολουθούν και υπάρχουν. Ας ελπίσουμε οτι θα εξαληφθούν στην 5.1 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ειναι απλα ζεστο οπως ολα τα g3... Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οχι μονο κολλαει αλλα μου βγαζει και σφαλμα αρχικης σελιδας καποιες φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 παιδια αξιζει να παω απο το s4 στο g3? ειχα διαβασει για καποια θεματακια με την θερμοκρασια(οχι πως το S4 ειναι..ψυγειο..) και χαμηλωμα φωτισμου σε παιχνιδια. εχει γενικα θεματα το τηλεφωνο ή ειμαστε οκ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν έχει καμία σχέση με το s4 πολύ καλύτερο σε κάμερα,μπαταρία,οθόνη και ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν έχει καμία σχέση με το s4 πολύ καλύτερο σε κάμερα,μπαταρία,οθόνη και ταχύτητα. Φιλε εσενα πως σου φανηκε ως δευτερη εμπειρία? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Φιλε εσενα πως σου φανηκε ως δευτερη εμπειρία? Λοιπόν μετά από s4mini,s4,note 3,g2,z2,galaxy alpha,note 4 θεωρώ ότι σαν εμπειρία χρήσης το note 4 είναι κορυφή ,σαν μπαταρια,το note 3,z2 ειναι τα καλύτερα,σαν φορητότητα φυσικά το galaxy alpha αλλά το g3 χωρίς να υπερτερεί σε κανέναν από τους τομείς που θεωρώ εγώ ότι πρέπει να έχει ένα smartphone είναι παντού κοντά στις πρώτες θέσεις και φυσικά το μέγεθος για 5,5 ίντσες οθόνη είναι καταπληκτικό γι'αυτό ξαναγύρισα κάμερα μέγεθος ομορφιά ευκολία ρουτ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Δεν έχει καμία σχέση με το s4 πολύ καλύτερο σε κάμερα,μπαταρία,οθόνη και ταχύτητα. Βαγγελη-απ`οτι καταλαβα το περνω αβλεπη..με θεματακια τι γινεται γενικα? ευχαριστω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Φίλε δεν είχα κανένα θέμα ούτε με 2 16αρια που είχα παλιά ουτε με το 32αρι που έχω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 παιδια αξιζει να παω απο το s4 στο g3? ειχα διαβασει για καποια θεματακια με την θερμοκρασια(οχι πως το S4 ειναι..ψυγειο..) και χαμηλωμα φωτισμου σε παιχνιδια. εχει γενικα θεματα το τηλεφωνο ή ειμαστε οκ? ευχαριστω Το s4 που είχα για λίγο ζεσταινόταν πιο πολύ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Φίλε δεν είχα κανένα θέμα ούτε με 2 16αρια που είχα παλιά ουτε με το 32αρι που έχω τώρα. Το s4 που είχα για λίγο ζεσταινόταν πιο πολύ. οκ παιδια-ευχαριστω. εφυγα...:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Και εγω αυτο ειχα διαβασει αλλα ετσι και αλλιως στην αρχικη μου δεν εχω καποιο widget εκτος απο υο ρολοι... Ουσιαστικα μου φορτωνει τα εικονιδια της αρχικης και το τολοι χωρος την εικονα που εχω για φοντο... Restart εκανα εχθες αλλα δεν αλλαξε κατι.. [ATTACH]60494[/ATTACH]Οριστε και ενα screenshot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ωραίο φόντο!! :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ωραίο φόντο!! :lol: :lol: Μαλλον στην lg δεν αρεσει και αποφασισε να το εμφανιζει οσο υο δυνατον λιγοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μαλλον στην lg δεν αρεσει και αποφασισε να το εμφανιζει οσο υο δυνατον λιγοτερο... Alex φίλε κάνε ένα factory reset να βρεις την υγειά σου! Έιχες κάνει όταν πέρασες την lollipop? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ειχα κανει... Ηταν το πρωτο που εκανα αφου εγιναν ολες οι αναβαθμισεις... Μαλιστα επειδη εχω κολλημα με αυτα ειχα καινει factory reset και με κιτ κατ για να περαστει καθαρη η lolipop... Θα κανω αυριο γιατι το κινητο πλεον κολλαει σαν διαολος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ειχα κανει... Ηταν το πρωτο που εκανα αφου εγιναν ολες οι αναβαθμισεις... Μαλιστα επειδη εχω κολλημα με αυτα ειχα καινει factory reset και με κιτ κατ για να περαστει καθαρη η lolipop... Θα κανω αυριο γιατι το κινητο πλεον κολλαει σαν διαολος... Κάνε αδερφέ μου γιατί σίγουρα κάτι έχει στραβωσει και θα σου σπάσει τα νεύρα αν δεν το έχει κάνει ήδη Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ηδη εχω αρχισει να στραβωνω αλλα πιστευω οτι ειναι απο 2-3 παιχνιδια που εγκατεστησα και διεγραψα...μαλλον αφησαν σαβουρα πισω... Εχω και καμια 250αρια φωτογραφιες στην εσωτερικη μνημη, θα τις καθαρισω και αυτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Το περασες με το smart cleaning για τη σαβουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts