Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα! Παρέλαβα σήμερα το δικό μου. 32αρι Ρουμάνικο. Όλα καλά με το κινητό μέχρι στιγμής.

Θέλω να βάλω nova launcher και αναρωτιέμαι αν θα δουλεύει το διπλό ταπ για να κλείσει η οθόνη. Ή πρέπει να βάλω εφαρμογή;

Βαζεις απ' το Play την εφαρμογη "Screen off and lock", την επιλεγεις μεσα απ' τις ρυθμισεις του nova (prime) και δουλευει ΑΚΡΙΒΩΣ οπως και στον "μαμα" launger το διπλο tab.....

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βαζεις απ' το Play την εφαρμογη "Screen off and lock", την επιλεγεις μεσα απ' τις ρυθμισεις του nova (prime) και δουλευει ΑΚΡΙΒΩΣ οπως και στον "μαμα" launger το διπλο tab.....

Θα το δουλέψω λίγο με τον μαμά launcher αλλά με βλέπω να αλλάζω σύντομα.. :p

:D

Τι έχει το λευκό? Τι έχω χάσει?

Ραγίζει.στις πρώτες παρτίδες είχε εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπερα. Δυστυχως με το nova το tap σε εμενα δεν δουλευε. Το κλεισιμο νομιζω. Οποτε μεχρι να φτιαχτει δεν θα απενεργοποιησω το πιο cool χαρακτηριστικο μονο και μονο για να εχω το nova.

Αυτό που είπε ο titarasaudi... Δεν το χάνεις. Απλά το κάνεις με διαφορετικό τρόπο. Θες βέβαια nova prime αν δεν κάνω λάθος. Εγώ τον έχω αγοράσει πολλά χρόνια τώρα. Από τις καλύτερες αγορές μου.

Google Pixel 9 Pro XL

Ωραιος φιλε μου!!!και πως βλεπω την χωρα που ειναι το κινητο???

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επισης παιδια απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο δεν μπορω να βγαλω ακρη και θα τους το παω πισω...Ελεος δηλαδη πως γινετε το imei που γραφει πισω απο την μπαταρια να ειναι διαφορετικο με αυτο που γραφει μεσα η συσκευη στις ρυθμισεις???και επισης με το *#06# ουτε καν το βρισκει εκει δεν βγαζει τιποτα απολυτως!!!

Απο ποιους το πήρες να ξέρουμε. Τα αρνητικά να λέγονται μπας και βελτιωθεί η αγορά.

Εννοείται το πας πίσω όπως ειναι.

Απο ποιους το πήρες να ξέρουμε. Τα αρνητικά να λέγονται μπας και βελτιωθεί η αγορά.

Εννοείται το πας πίσω όπως ειναι.

Μου το εφεραν δωρο ρε συ και ξενερωσα...το πηγα πισω κ μου εδωσαν αλλο σημερα κιολας!!!απο ενα μαγαζι μεσα στην ομονοια...δεν ειναι απο τα γνωστα μαγαζια!!!

Ενα vs που δειχνει για αλλη μια φορα την εξαιρετικη καμερα του G3: http://www.phonearena.com/news/LG-G3-vs-Sony-Xperia-Z3-camera-comparison-heres-how-LGs-flagship-outpaces-the-Z3_id64051

Α θελει το prime ε; Οκ, να ειστε καλα.

Αυτό που είπε ο titarasaudi... Δεν το χάνεις. Απλά το κάνεις με διαφορετικό τρόπο. Θες βέβαια nova prime αν δεν κάνω λάθος. Εγώ τον έχω αγοράσει πολλά χρόνια τώρα. Από τις καλύτερες αγορές μου.

Νομίζω έχω ένα Bug. Όταν μου έρχεται ένα μήνυμα από viber ή WhatsApp και το ανοίξω από την lockscreen μετά μου βγάζει μήνυμα ότι το home έχει σταματήσει να δουλεύει. Και μετά από λίγο μου εμφανίζει τη homescreen. Αν πρώτα ξεκλειδώσω το κινητό και μετά ανοίξω το μήνυμα, όλα δουλεύουν κανονικά.

Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω.

:D

Στο tab το lg πάντως που έχω nova έβαλα την εφαρμογή screen off πατάω μια σβήνει η οθόνη ενώ με κλειστή οθόνη και διπλό χτύπημα ανοίγει κανονικά

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Θα το δουλέψω λίγο με τον μαμά launcher αλλά με βλέπω να αλλάζω σύντομα.. :p

Α θελει το prime ε; Οκ, να ειστε καλα.

Στο tab το lg πάντως που έχω nova έβαλα την εφαρμογή screen off πατάω μια σβήνει η οθόνη ενώ με κλειστή οθόνη και διπλό χτύπημα ανοίγει κανονικά

Η πολύ απλά δέν βάζετε καμία εφαρμογή κ απλά κάνετε double tick ακριβώς πάνω στο notification bar (δλδ τέρμα πάνω της οθόνης) του nova κ κλέινει αμέσως η οθόνη :)

Πάρης......

Η πολύ απλά δέν βάζετε καμία εφαρμογή κ απλά κάνετε double tick ακριβώς πάνω στο notification bar (δλδ τέρμα πάνω της οθόνης) του nova κ κλέινει αμέσως η οθόνη :)

Ακριβώς και αυτό που το είχα ξεχάσει !

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Νομίζω έχω ένα Bug. Όταν μου έρχεται ένα μήνυμα από viber ή WhatsApp και το ανοίξω από την lockscreen μετά μου βγάζει μήνυμα ότι το home έχει σταματήσει να δουλεύει. Και μετά από λίγο μου εμφανίζει τη homescreen. Αν πρώτα ξεκλειδώσω το κινητό και μετά ανοίξω το μήνυμα, όλα δουλεύουν κανονικά.

Το έχω και εγώ,είναι bug της LP αυτό και μεταξυ άλλων θα διορθωθεί με την 5.1 ελπίζω σύντομα.

Μια απο τα ιδια

Πολυ φτωχη μου φαινεται η καμερα σε επιλογες.. Κανενα εφφε, τιποτα..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε λευκό φόντο.με φωτεινότητά γύρω στο 50% έχει παρατηρήσει κανείς ότι δεν είναι το χρώμα ίδιο σε όλη την οθόνη?θέλει αρκετή προσοχή για να το παρατηρήσει κανείς.σε κάποια πού εχω δει είναι ένα ελάχιστο πιο σκούρος ο τόνος του λευκού προς τα πάνω.δεν είναι πρόβλημα βεβαία αυτό.εννοώ ότι δεν είναι κιτρίνισμα.αν ήταν θα ήταν σίγουρα πολύ έντονο.άραγε όμως,υπάρχει περίπτωσή με την πάροδο του χρόνου να δημιουργηθεί σκιά?

Όχι. Και λέω όχι γιατί και στο G pad είχαμε τέτοιο θέμα αλλά δεν άλλαξε το παραμικρό σε όσους το είχαν εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο .

Καλό αυτό.η αλήθεια βεβαία είναι ότι σε κανένα κινητό δεν εχω δει συμμετρικό χρώμα του λευκού σε όλη την επιφάνειά τής οθόνης.

Γεια σας παιδιά και από μένα!

Είμαι και γω κάτοχος εδώ και ένα μήνα ενός LG G3 αλλά είχα την ατυχία να μου πέσει κάτω σε μαρμάρινη γωνία και να σπάσει το πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Με αποτέλεσμα να ραγίσει από εκεί και να εχω πρόβλημα με το touch της οθόνης. (Δεν δούλευε το πάνω μερος της οθόνης και πατιώταν πολύ δύσκολα, από τη μεση και κάτω δούλευε σχεδόν κανονικά. Αυτό έγινε βράδυ και την επόμεμενη μερα το πρωί, προς έκπληξή μου η κάρτα sim δε λειτουργούσε (νεκρό δίκτυο). Παρήγγειλα μέσω ebay προεγκατεστημένη touch οθόνη με lcd & frame. Το συναρμολόγησα με επιτυχία αλλά το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από τρελό.

Η οθονη δουλευει κανονικά και παρουσιάζονται τα εξής προβλήματα:

Δεν έχω δίκτυο, δεν κάνει rotate, και το ποιο περίεργο: δε βγάζει το κινητο imei. Μου γραφει στο status: unknown σε όλα!!!!!

Πάω να κάνω update στη συσκευή και μου βγάζει your phone is not registered yet!

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πρωτα περνα απο την αρχη το λογισμικο με flashtool αν δε γινει τπτ. Καντε επανελεγχο αν ολα μεσα κανουν σωστη επαφη ή για καποια αλλη ζημια.

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Παιδιά καλημέρα και Χρόνια Πολλά με υγεία. Σε Android 5.0 άκουσα ότι μπορείς να κάνεις Screen Record ακόμα και αν δεν είσαι Root..ισχύει? Αν ναι, με ποια εφαρμογή?

Το έχω και εγώ,είναι bug της LP αυτό και μεταξυ άλλων θα διορθωθεί με την 5.1 ελπίζω σύντομα.

Μια απο τα ιδια

Περίεργο, εγώ δεν έχω αυτό το bug.

Μην μπερδεύουμε το χρώμα με την ένταση. Το ανομοιομορφο χρώμα Δεν είναι αθώο.

Μπορεί να μην είναι όμως υπάρχει.έστω και με τρελή προσοχή υπάρχει.

Μπορεί να μην είναι όμως υπάρχει.έστω και με τρελή προσοχή υπάρχει.

Στο πρώτο κινητό που μου είχε στείλει το Amazon το είχα παρατηρήσει κι εγώ. Στο δεύτερο και το τρίτο δεν είδα κάτι παρόμοιο.

Πάντως μετά από τόσα G3 που άλλαξα έχω να πω ότι όλες οι οθόνες ήταν διαφορετικές, μια πιο ζέστη και έβλεπα εύκολα το γνωστό oversharpening, η δεύτερη ήταν πολύ πιο ψυχρή και η τελευταία είναι ακριβώς στα γούστα μου, ισορροπημένη. Όλες καλές ήταν όμως και θέμα γούστου.