Romanos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Αν μιλάς γιαυτα τα 2 κάτω αριστερά, το μενού τους είναι στα αγγλικά Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos74 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αν μιλάς γιαυτα τα 2 κάτω αριστερά, το μενού τους είναι στα αγγλικά Ναι, γι'αυτά μιλάω...εμένα είναι στα κινέζικα!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικά χρήσιμα shortcuts που ανακάλυψα παίζοντας με τα πληκτρα ήχου/power: Διπλό volume down ενώ είναι σε standby-> γρήγορη φωτογραφία. Volume down+power -> screenshot Volume down πατημενο για μερικά δευτερόλεπτα ενω ειναι standby -> voice command activation ....υποθέτω γιατί ακούω τον ήχο αλλά δεν ενεργοποιείται η οθόνη και δεν κανει κατι...ισως καποια λειτουργια σε επομενη εκδοση (?). ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης πληκτρολογούμε * # * # 2846579159 # * # * στο μενου κλησεων για να παμε στο κρυφο μενου με λεπτομερείς πληροφοριες για το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteli Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ναι, γι'αυτά μιλάω...εμένα είναι στα κινέζικα!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικά χρήσιμα shortcuts που ανακάλυψα παίζοντας με τα πληκτρα ήχου/power: Διπλό volume down ενώ είναι σε standby-> γρήγορη φωτογραφία. Volume down+power -> screenshot Volume down πατημενο για μερικά δευτερόλεπτα ενω ειναι standby -> voice command activation ....υποθέτω γιατί ακούω τον ήχο αλλά δεν ενεργοποιείται η οθόνη και δεν κανει κατι...ισως καποια λειτουργια σε επομενη εκδοση (?). ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης πληκτρολογούμε * # * # 2846579159 # * # * στο μενου κλησεων για να παμε στο κρυφο μενου με λεπτομερείς πληροφοριες για το κινητο. Μπράβο και στους δύο σας (Talos74-Romanos)είστε ξάγμένοι και μας βοηθάτε πολύ.Ο κωδικός που μας δίνεις έχει αρκετές έξτρα πληροφορίες.Ευχαριστώ:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Επίσης άμα έχεις ανοιχτό φακό και η οθόνη είναι κλειστή με volume down κλείνει ο φακός. Νομίζω μου το έκανε και με εφαρμογή μουσικής. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos74 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Εγώ νόμιζα μιλούσες για το MeituPic. Ένταξει το βρήκα. Επειδή η γλώσσα είναι Ελληνικά στο τηλέφωνο μόλις το γυρίσω Αγγλικά η εφαρμογή της κάμερας το γυρίζει αγγλικά. Η επιλογή γλώσσας στο Meitupic δυστυχώς δεν υπάρχει στο add-on της κάμερας με αποτέλεσμα όταν δεν βρίσκει σαν system language τα αγγλικά να το γυρίζει στο δικό του default που είναι τα κινέζικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Βιαστηκα μαλλον να χαρω:(:(:mad:!!! Πρωτη ενεργοποιηση χθες απογευμα, αποσυνδεεται πολυ συχνα η SIM1 απο το δικτυο!!!! Δοκιμασα και τις 3 επιλογες συνδεσης, αλλα το προβλημα παραμενει....σ' επικοινωνια με το service της Huawei στην Πατρα, μου συνεστησαν ν' αλλαξω SIM, πιθανως αυτη δημιουργει το προβλημα....μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του η να το επιστρεψω στον κινεζο και βλεπουμε????:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Βιαστηκα μαλλον να χαρω:(:(:mad:!!! Πρωτη ενεργοποιηση χθες απογευμα, αποσυνδεεται πολυ συχνα η SIM1 απο το δικτυο!!!! Δοκιμασα και τις 3 επιλογες συνδεσης, αλλα το προβλημα παραμενει....σ' επικοινωνια με το service της Huawei στην Πατρα, μου συνεστησαν ν' αλλαξω SIM, πιθανως αυτη δημιουργει το προβλημα....μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του η να το επιστρεψω στον κινεζο και βλεπουμε????:blink: Ξεκίνα με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν δεν στρώσει τότε πιθανότατα έχεις παλιά SIM άλλαξε την και δοκίμασε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Οι τιμές στα περισσότερα κινεζομάγαζα έχουν πάρει την ανηφόρα σε αυτό βοηθάει και η τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ / Δολλαρίου ελπίζω οι τιμές να πέσουν σύντομα. :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 καλημερα ξερει κανεις αν αυτα http://www.vickmall.com/original-earphone-for-xiaomi-smartphones.html ειναι συμβατα με το honor 6; διαβασα σε αλλο νημα οτι ειναι κορυφαια ακουστικα αλλα φοβαμαι για τη συμβατοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 καλημερα ξερει κανεις αν αυτα http://www.vickmall.com/original-earphone-for-xiaomi-smartphones.html ειναι συμβατα με το honor 6; διαβασα σε αλλο νημα οτι ειναι κορυφαια ακουστικα αλλα φοβαμαι για τη συμβατοτητα Κατα 99% είναι (με το Honor 3C παίζουν φανταστικά!) Αν τα πάρεις με αγορά τηλεφωνου, να παρεις τα GOLD και να ζητήσεις (στο chat) καλύτερη τιμή, εμένα μου τα αφήσαν $20 (όσο τα πουλάει το merimobiles). Εννοείται οτι είναι γνήσια.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 ευχαριστω πολυ asot. παιδια ειμαι κοντα στο να το παραγγειλω. αγοραζω πρωτη φορα απο κινεζομαγαζο. να εχω το νου μου να ζητησω κατι απο το μαγαζι για να μην τρεχω αργοτερα? κατι σχετικα με λογισμικο ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 καλημέρα, με ψήσατε! παρήγγειλα χθες από Minideal, αλλά ακόμα (μία μέρα μετά) είμαι ακόμα σε κατάσταση "processing" :( . Υπομονή! Προς το παρόν θα διαβάζω τα μυνήματά σας και θα είμαι έτοιμος να το πειράξω όταν έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παιδιά από 25/8 η Singapore post, μου λέει:Send*item*abroad*(Export), πόσες μέρες περίπου απαιτούνται τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παιδιά από 25/8 η Singapore post, μου λέει:Send*item*abroad*(Export), πόσες μέρες περίπου απαιτούνται τώρα; Θέλει 15-40 ημέρες δεν είναι κάτι στανταρ. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Θέλει 15-40 ημέρες δεν είναι κάτι στανταρ. Α δεν παίζουν υα 5-10ημερα πουυλεγανε ορισμένοι;... Γαμωτο άδικα χάρηκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Α δεν παίζουν υα 5-10ημερα πουυλεγανε ορισμένοι;... Γαμωτο άδικα χάρηκα.. Ενδέχεται να γίνει κάτι τέτοιο, όπως είπα δεν είναι κάτι στανταρ. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderc8 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το ειδα φιλε μου το review σου και είναι ακρετα πληρες και χρήσιμο Συγχαρητήρια… Εχω αποιες αποριες σχετικα με τις δυο εικονες που παραθέτεις σχετικα με την μπαταρια του. Η λειτουργία ηταν με την ανάλυση στα 720 η στα 1080; Μηπως ειχες ενεργοποιημένες τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας; Όλα στο normal, με την οθόνη στα 720p στις 5 ίντσες δεν βλέπω διαφορά εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Για κάποιον που ρωτούσε για μαύρο εγω πείρα μαύρο και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Την οθόνη στα 720ρ δεν βλέπω διαφορά. Έβαλα το sygic και το GPS κλείδωσε πρώτη φορά μόλις άνοιξε το πρόγραμμα που το sygic δεν θέλει πάνω από 2 δεύτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το sar που είδα στα χαρτιά γράφει 0.44 Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosp Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Για κάποιον που ρωτούσε για μαύρο εγω πείρα μαύρο και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Την οθόνη στα 720ρ δεν βλέπω διαφορά. Έβαλα το sygic και το GPS κλείδωσε πρώτη φορά μόλις άνοιξε το πρόγραμμα που το sygic δεν θέλει πάνω από 2 δεύτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το sar που είδα στα χαρτιά γράφει 0.44 Σ' ευχαριστώ komatoza! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos74 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Επίσης το sar που είδα στα χαρτιά γράφει 0.44 Στο εγχειρίδιο χρησης στο κουτι βλέπω SAR 0.422W/Kg. Επίσης τώρα που σκάλιζα το κουτί βρήκα ενα μικρό πλαστικο μεγέθους sim. Μην το πετάξετε. Βοηθάει να βάζετε/βγάζετε τις sim/microsd ευκολότερα, εγω είχα μία δυσκολία....εκτός κι αν έχεις λίγο μεγάλο νυχάκι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Και φώτο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ναι έχεις δίκιο δεν το θυμόμουν. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalaitzos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε τη ρύθμιση στα SMS, ώστε να στέλνουμε μήνυμα με 160 χαρακτήρες στα ελληνικά, αντί για 70 ? Επίσης στην τελευταία έκδοση του Antutu έχει παρατηρήσει κανεί αύξηση του σκορ? Εμένα έβγαλε περίπου 43.500, ενω σε διαφορα reviews "έπαιζε" από 38.000 μέχρι 40.000. (όχι ότι παίζει και κανένα ρόλο βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλημέρα και από εμένα. Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε τη ρύθμιση στα SMS, ώστε να στέλνουμε μήνυμα με 160 χαρακτήρες στα ελληνικά, αντί για 70 ? Επίσης στην τελευταία έκδοση του Antutu έχει παρατηρήσει κανεί αύξηση του σκορ? Εμένα έβγαλε περίπου 43.500, ενω σε διαφορα reviews "έπαιζε" από 38.000 μέχρι 40.000. (όχι ότι παίζει και κανένα ρόλο βέβαια). αν δεν σε ενδιαφέρει το δικαρτο τότε όποια εφαρμογή μηνυμάτων πλην της εργοστασιακής στέλνει με 160.αν έχεις δύο σιμ προς το παρόν μόνο το go sms αλλά δεν υποστηρίζει όλα τα δικαρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalaitzos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 αν δεν σε ενδιαφέρει το δικαρτο τότε όποια εφαρμογή μηνυμάτων πλην της εργοστασιακής στέλνει με 160.αν έχεις δύο σιμ προς το παρόν μόνο το go sms αλλά δεν υποστηρίζει όλα τα δικαρτα OK, ευχαριστώ πολύ. Ήδη δοκιμάζω το Handcent SMS και φαίνεται εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts