Jump to content

thunderc8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thunderc8

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

thunderc8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα φίλε μου!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω για μια αγορά που έκανες για το κινητό Huawei honor 6 σε αθτό το post : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394568

    Μπορείς να μου πεις λίγα λόγια για το site από το οποίο το παρήγγειλες? Γιατί θέλω να το πάρω και εγώ και το site αυτό δεν μου φαίνεται και πολύ καλό!! Θα περιμένω μήνυμά σου!

    Σε αυχαριστώ εκ' των προτέρων!

  2. thunderc8

    Honor 6

    Όλα στο normal, με την οθόνη στα 720p στις 5 ίντσες δεν βλέπω διαφορά εγώ.
  3. thunderc8

    Honor 6

    Ναι έχω βγάλει σε δοκιμές που έκανα στο ποδήλατο της κόρης μου με φλας και χωρίς είναι σχεδόν ίδιες απλά όταν κάνεις ζουμ εμφανίζεται πιο γρήγορα θόρυβος στο huawei. Θα τις περάσω στο PC μην παιδεύομαι από τηλέφωνο, το πορτάκι κλείνει πολύ καλά τώρα για το πόσες φορές δεν ξέρω θα σε γελάσω αν αντέξει για 100 η 1000 χρήσεις. Για τον επεξεργαστή δεν δουλεύουν 4 την φορά όταν το ζητήσει δουλεύουν και οι 8 ταυτόχρονα για αυτό και το υψηλό σκόρ είναι ο πρώτος επεξεργαστής που ξέρω με 4+4 cores που δουλεύουν ταυτόχρονα, για την μνήμη μένει κάπου 1.8-1.6gb.
  4. thunderc8

    Honor 6

    Κανένα πρόβλημα ☺ θα το λατρέψεις όπως εγώ. Από hotmid τελείωσε το stock στην Ελλάδα εγώ το πήρα με ems είναι η τρίτη φορά που παίρνω με ems κάνει μια εβδομάδα και δεν έχει πάει τελωνείο γιατί έρχεται με ελτα. Για τα ακουστικά που ξέχασα να αναφέρω ο ήχος είναι πολύ καλός με εμφανή διαφορά από το s5 πρέπει το dac που έχει πάνω να είναι καλύτερο από το ενσωματωμένο της qualcom του s5 και με δυνατό ήχο, το έχω δοκιμάσει με ψείρες Sony και με καλά headphones Sennheiser*HD 558 πολύ καλές ψιλές και μεσαίες αλλά στο μπάσο θα το ήθελα πιο δυνατό, μάλλον είναι τα ακουστικά αδύναμα σε αυτό το κομμάτι μιας και τα hd558 δεν φημίζονται για το μπάσο τους. Υπόψιν πώς με ems έχω πάρει 3 φορές και δεν πήγε τελωνείο μην το δένεται κόμπο πώς και σε εσάς δεν θα πάει και μου ρίχνεται ευθύνη. ☺
  5. thunderc8

    Honor 6

    Το έχω αρκετό καιρό τώρα και θα σας γράψω τις απόψεις μου για αυτό το τηλέφωνο. Σαν μέτρο σύγκρισης έχω το Htc sensation, htc one x και Galaxy s5 που ακόμα κατέχω. Σε γενικές γραμμές είναι τέλειο... Από ταχύτητα είναι πιο γρήγορο από το galaxy s5 αλλά μιλάμε για κλάσμα δευτερολέπτου όταν ανοίγω εφαρμογές όπως facebook GTA san andreas κ.α Στο antutu χτυπάει 38κ και δεν είναι cheat αλλα πραγματικό σκόρ μιάς και το είδα και σε real life use. Πολύ καλή οθόνη και με τρελαίνει και η επιλογή που έχει να την γυρνάς σε 720p από 1080p τα χρώματα πολύ καλά και απαλά. Η μπαταρία... τι να πώ... 4 ώρες on screen time με antutu ,internet, κλήσεις και λίγο gaming. Και το καλύτερο? όταν το γυρνάς στις 720p όσο και να το παλέψεις δεν τελειώνει η μπαταρία σε μια μέρα με τίποτα μιλάμε για 6 ώρες on screen time όσοι φορτίζατε το τηλέφωνο σας κάθε μέρα ξεχάστε το, πλέον κάθε δεύτερη. Το touch screen είναι βελούδο και έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση η καλύτερη που έχω νιώσει και ναι είναι καλύτερο από htc one x και galaxy s5, τώρα πρέπει να έχει κάποια ειδική επίστρωση που το κάνει αυτό, ελπίζω να μην γρατζουνιέται εύκολα (η επίστρωση εννοώ γιατί για το gorilla glass 3 δεν τίθεται θέμα). Αυτό που με χαλάει είναι ότι είναι πιο συμπαγές και γερό από το galaxy s5 μου :confused: και κοστίζει τα μισά λεφτά, όταν πιέζω το s5 ακούγετε τρίξιμο το honor 6 δεν κουνιέται καν, τι να πείς... Πολύ βολικό για την δουλειά μιας και έχει 2 sim και έχω και τις 2 μέσα προσωπική και δουλειάς και πολύ χώρο μιας και έχω βάλει 64gb sd card. H Camera είναι απίστευτη σε καλό φωτισμό είναι στα επίπεδα galaxy s5 δεν περίμενα και κάτι λιγότερο από sony exmor imax 214, σε χαμηλό φωτισμό είναι καλές αλλά χάνει από το galaxy s5 και μόνο όταν κάνεις zoom του Huawei έχουν ποιο πολύ θόρυβο το βράδι, το φλάς είναι πιο δυνατό του honor 6 από to s5 και με εμφανή διαφορά, με το honor 6 βγάζεις φωτό το βράδι στα 5 μέτρα φωτίζει άνετε το s5 στα 4 χάνετε. Στα μείον βάζω μόνο τα on screen buttons, έχει επιλογή και να τα κρύψεις και έτσι βλέπεις full screen μόνο που θα πρέπει να κάνεις swipe από κάτω από το μαύρο πλαίσιο προς την οθόνη για να ξανα εμφανιστούν, η έχει και την επιλογή για αιρούμενο κουμπί σε όποια γωνιά της οθόνης θες. Μιλάμε ουσιαστικά για flag ship phone με τα μισά λεφτά από τον ανταγωνισμό και με 2 sim και sd τι άλλο να θέλει κανείς.
  6. thunderc8

    Honor 6

    Από hotmid.com τηλέφωνο + αποστολή + screen protectors για εμπρός και πίσω και η αποστολή ήταν με ems για να έρθει γρήγορα. Το screen protector στην ουσία είναι για μια χρήση είπα 2 γιατί είναι για την πρόσοψη και το πίσω μέρος απλά είναι 2 κομμάτια (μπρος ,πισω).
  7. thunderc8

    Honor 6

    Παιδιά μαζί με το δικό μου έφερα και για ξάδερφο και δεν το θέλει γιατί είχε το note 2 και η οθόνη του φαίνετε πολύ μικρή , μάλλον ήταν ενθουσιασμός για την απόδοση και το πήρε, το φέραμε από hotmid.com το μοντέλο HL 02 μαύρο σε τέλεια κατάσταση και δουλεμένο το πολύ 2 μέρες Τιμή 320 ευρώ με 2 screen protectors όσο κόστισε δηλαδή. Δεκτή και η επιστροφή αν παρατηρήσετε το παραμικρό για να μην υπάρχουν υποψίες. Email thunderc8@yahoo.com έχω και paypal σήμερα πληρώνεις Αύριο το έχεις χαχα. Εννοείται με όλα τα αξεσουάρ και ένας χρόνος εγγύηση.
  8. thunderc8

    Honor 6

    Τι να γράψω για αυτά? Έχω πάρει 2 huawei honor 2 δικό μου και φίλου, ένα xiaomi mi3 για μετά πώληση 2 xiaomi Hongmi 1s ξαδέρφου μου και της κοπέλα του 1 honor 3 x και 3 honor 3c πάλι για μετά πώληση και το honor 6 με το Lenovo που το πήρα για φτηνό και χάλασε το ηχείο, που ίσως φταίει και η γυναίκα μου γιατί το έδινε στην μικρή να ακούει YouTube δυνατά. Τελικά έχω πάρει πιο πολλά... Είμαι τεχνικός υπολογιστών και στο χώρο μου ρωτάνε εμένα για ότι έχει σχέση με τεχνολογία φυσικά βάζω και ένα δεκάρικο παρά πάνω :) και το ότι έχει PayPal νομίζω τα λέει όλα. Αυτό με το send from Greece τώρα το είδα 3 χρόνια που παίρνω από εκεί δεν το έχω ξανά δει και δεν μπορώ να πω και πολλά. Ένα μείον που μπορώ να πω είναι πως όταν το τηλέφωνο δεν έχει Ελληνικά και google apps φαίνετε ότι έχει ανοιχτεί για να βάλει την γλώσσα και τα google apps. Δεν γράφω συχνά παρά παλιά που είχα πάρει το honor 2 και τώρα για το honor 6 όντας κάτοχος galaxy s5 και για 2 εβδομάδες του iPhone 5s λόγο κλειδώματος κάρτα SIM έχω ενθουσιαστεί με το honor 6 παρά πολύ καλά δουλειά.
  9. thunderc8

    Honor 6

    Ναι είναι πολύ αξιόπιστο, το honor 6 ήταν το ένατο τηλέφωνο που έχω πάρει από εκεί και ένα Lenovo της γυναίκας μου που χάλασε το ηχείο στους 8 μήνες το έστειλα μετά από συναίνεση και το άλλαξαν. και συν της άλλης Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για honor 6 η xiaomi mi4 μου έβγαλε φωτο δίπλα δίπλα από όλες τις μεριές και έστειλε και camera φώτο της στιγμής και του honor 6 ήταν πιο καθαρές. Καλές και οι δύο...μιλάμε πολύ καλές αλλά όταν κάνεις πολύ ζουμ του xiaomi mi4 πιξελιάζουν πιο γρήγορα, άσε που είναι σχεδόν ίδια σε design...κινέζος αντέγραψε κινέζο χαχα δεν ξέρω ποιος όμως αντέγραψε ποιον.
  10. thunderc8

    Honor 6

    397 δολάρια τελική. Και κατι άλλο το touch είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει, είναι βελούδο και απαλό, γουστάρεις να κάνεις Swype. Πρέπει να έχει κάποια ειδική επίστρωση πάνω από το γυαλί ελπίζω να μην κάνει γρατζουνιές (η επίστρωση εννοώ, για το gorilla glass 3 δεν ανησυχώ).
  11. thunderc8

    Honor 6

    Το έχω τώρα περίπου μια εβδομάδα και σας λέω την εμπορία μου. Άπαιχτο! Πολύ γρήγορο, παρά πολύ καλή κάμερα, δυνατό φλας , καθαρός ήχος, τα on screen buttons έχει επιλογή να τα βγάζεις τελείως και εμφανίζονται με Swype από κάτω ποιες τα πάνω, μπαταρία 2 μέρες με 5 ώρες και 20 λεπτά on screen time με 3 antutu bench marks, αλλα με την οθόνη γυρισμένη στα 720p. Το wi fi δεν πιάνει όσο μακριά πιάνει το galaxy s5 μου, και θα προτιμούσα Τελικά capacitive buttons έχω συνηθίσει από το s5. Με λίγα λόγια παίρνεις καλύτερο τηλέφωνο από s5 με τα μια λεφτά. Το πήρα από http://www.hotmid.com και σε 7 μέρες το είχα σπίτι , από Τρίτη σε Τρίτη.
  12. Την πατήσαμε τελικά... Καλά spec αλλά μουφα η κατασκευή, κρίμα τον mtk cpu πάει χαμένος
  13. Εγώ παράγγειλα 1 και έπαιξε για 20 μέρες τώρα χάλασε το touch screen δεν πατάει καθόλου και στο άσχετο πατιέται μόνο του. Και παράγγειλα αλλα 2 για φίλους... δεν μπορούσε να χαλάσει πιο νωρίς να καταλάβω που είναι μούφα πριν παραγγείλω και άλλα... Βρήκα ένα fix για να φτιάξω το touch screen αλλα δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο. Αν τα καταφέρει κανένας ας το αναφέρει. http://android-24.com/star-w450-touchscreen-fix/
  14. thunderc8

    Honor 2

    H b550 είναι official και θέλει το original recovery. Για costum - Chinese και για official - original recovery
  15. thunderc8

    Honor 2

    Πρέπει να περάσεις Chinese recovery πρώτα.
×
×
  • Create New...