Jump to content

mariosp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mariosp

  1. mariosp

    Honor 6

    Έχει κανείς προβλήματα/κολλήματα με τις επαφές? Εδώ και κανένα μήνα όταν ανοίγω κάποια επαφή αργεί αρκετά και αν προσπαθήσω να κάνω κάποια τροποποίηση σε υπάρχουσα επαφή αργεί πολύ και τελικά κρασάρει η εφαρμογή με τις επαφές. Καμία ιδέα?
  2. mariosp

    Honor 6

    Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις-μηνύματα από διάφορα προγράμματα π.χ. 3g watchdog, birthdays, εορτολόγιο κλπ. στο επάνω μέρος της οθόνης;
  3. mariosp

    Honor 6

    Δοκιμασμένο μέσω bluetooth αυτοκινήτου γράφει κανονικά.
  4. mariosp

    Honor 6

    Κατά τη διάρκεια της κλήσης το κινητό βγάζει αρκετές επιλογές (π.χ. τo Σημειωματάριο είναι πολύ βολικό) και μια από αυτές είναι το record.
  5. mariosp

    Honor 6

    Άσχετο, αλλά μήπως όταν τραβάς φωτο το δάκτυλο σου καλύπτει λιγάκι το flash? Στο λέω γιατί στο σημείο που είναι τοποθετημένο εύκολα γίνεται... (από προσωπική εμπειρία :) )
  6. mariosp

    Honor 6

    Σ' ευχαριστώ komatoza!
  7. mariosp

    Honor 6

    Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρει κανείς τι δείκτη SAR έχει? Αναφέρει κάτι το Manual? Λίγο που το έψαξα κάπου πέτυχα να λέει 0.645w/kg (δεν ξέρω από που το βρήκαν) αλλά στα πιο πολλά λέει ΝΑ. Επίσης έχει πάρει κανείς το μαύρο? ή τα έχει δει και τα δυο από κοντά να μας πει εντυπώσεις όσον αφορά την εμφάνιση? Ευχαριστώ!
  8. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ξέρει κανείς αν μπορείς να καλείς από μια sim μια συγκεκριμένη επαφή, ενώ έχεις θέσει ως default sim για όλους την άλλη κάρτα (δηλαδή να την συνδέσεις κάπως με την επαφή) ή έστω κάπως να σου δίνει την δυνατότητα επιλογής από ποια κάρτα θα καλέσεις. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...