Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. MIKU

    MIKU

    Members


    • Πόντοι

      8

    • Δημοσιεύσεις

      4.401


  2. Vasileios

    Vasileios

    Global Moderators


    • Πόντοι

      8

    • Δημοσιεύσεις

      14.538


  3. Arinos

    Arinos

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      1.140


  4. Gv2008

    Gv2008

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      2.551


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 25/04/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Vasileios Δημ. just now · IP Ενημέρωση. Σαν moderator του forum σας ενημερώνω ότι έχω διαπιστώσει κατάχρηση του συστήματος αξιολόγησεων. Να τονίσω ότι είναι δικαίωμα του κάθε μέλους να αξιολογεί θετικά ή αρνητικά ένα μήνυμα. Το δικαίωμα όμως αυτό δεν μπορεί να ασκείται με κατάχρηστικό τρόπο. Αν συνεχιστεί το φαινόμενο είμαι υποχρεωμένος να λάβω μέτρα (διαγραφές μηνυμάτων η και λογαριασμών). Παρακαλώ για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιων. Καλό Πάσχα.
    5 points
  2. Και εμένα στην Πάτρα που είμαι από χτες άριστη μου φαίνεται η nova. Θα ανεβάσω μετα speedtests από χτες και από Ναυπακτο που θα πάω σε λίγο
    5 points
  3. https://nova.gr/offers/aperiorista-data?utm_source=inapp&utm_medium=mobile_page_1&utm_campaign=easter_promo
    4 points
  4. Λένορμαν στα McDonald's https://maps.app.goo.gl/aiJ4fFRyZ6S4WVSY9 Nova Vodafone Cosmote Περιστέρι στον Άγιο Αντώνιο Nova https://maps.app.goo.gl/CgfTDhxyNc3dmnwp6 Vodafone Cosmote Δάφνη πλατεία Καλογήρων Nova Vodafone Cosmote
    4 points
  5. Αφου δινουν παλι extra sim με 3 ευρω παλι καλα. Παλι καλα μεχρι του χρονου Μαρτιο θα την εχω μετα ελπιζω κατι να εχουν βγαλει αλλιως παλι θα παιζουμε με 6.5 ευρω τη βδομαδα σε whats up για απεριοριστα σπιτι μιας και επιστροφη στην αθλια 50αρα vdsl δεν ξανα γυρνας. Μετα υπαρχει το NEO στα 33 ευρω το μηνα και αυτο συμφερει να μπει σε ενα ρουτερ και τελος αλλα το θεμα ειναι να βγαλουν μια κανονικη καρτα με απεριοριστα ακομα και στα 15 20 ευρω και τελος. Η ας βαλουν παντου οπτικη ινα να εχουμε 1GB/100MB με 30-40 ευρω να τελειωνουμε. Οχι να μας κοροιδευουν. Προμοταρουν τα 10GB και οι περισσοτεροι ειναι με adsl 24αρες που πιανουν 10mb. Ναι μολις κανεις αιτημα για να φυγεις ομως τι καλα στηνονται. Καπως ετσι φιλος πηρε με 13.5 το gigamax unlimited και καπως ετσι θειος μου παλιος συνδρομητης δινει 43 ευρω το μηνα για το ιδιο προγραμμα και το εκαναν τον ιδιο μηνα. Αν δεν κλαψει το παιδι δεν του δινει η μανα λεει η παροιμια. Αν και εδω αυτοι θελουν ξεκαθαρο εκβιασμο απο τον πελατη για να απαιτησει αυτα που αλλοι περνουν πολυ φθηνοτερα.
    3 points
  6. Είναι από το cu special, να διορθώσω ότι δεν είναι πακέτα αλλά προσφορές.
    3 points
  7. Για να δούμε Μελίσσια. Χθες είπαν ότι βλέπουν "βλάβη".
    2 points
  8. Ενημέρωση. Σαν moderator του forum σας ενημερώνω ότι έχω διαπιστώσει κατάχρηση του συστήματος αξιολόγησεων. Να τονίσω ότι είναι δικαίωμα του κάθε μέλους να αξιολογεί θετικά ή αρνητικά ένα μήνυμα. Το δικαίωμα όμως αυτό δεν μπορεί να ασκείται με κατά χρηστικό τρόπο. Αν συνεχιστεί το φαινόμενο είμαι υποχρεωμένος να λάβω μέτρα (διαγραφές μηνυμάτων η και λογαριασμών). Παρακαλώ για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιων. Καλό Πάσχα.
    2 points
  9. Απεριόριστα DATA για μια εβδομάδα δωρεάν απεριόριστα DATA για έναν μήνα με 11,90
    2 points
  10. Δεν σέρνεται με πίτα στον τουρίστα Αύγουστο με unlimited, και θα σέρνεται τώρα; 😉
    2 points
  11. - Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 07/05. - Τα απεριόριστα GB ισχύουν για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση της προσφοράς. - Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά. - Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από τις 25/03/2024 και μετά. - Τα απεριόριστα GB του πακέτου καταναλώνονται με προτεραιότητα. - Τα GB του πακέτου δεν μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή και δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές (Data Sharing). - Τα GB της προσφοράς δεν κάνουν rollover με τα GΒ άλλων πακέτων και δεν είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase. - Η προσφορά εφόσον είναι ήδη ενεργή μεταφέρεται κατά την μετατροπή από καρτοκινητό (What’s Up, COSMOΚΑΡΤΑ, Frog) σε καρτοκινητό (What’s Up, COSMOΚΑΡΤΑ, Frog) ή COSMOTE Neo και αντίστροφα. - Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα μείωσης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για τη συγκεκριμένη σύνδεση. 2023: Δεύτερη προσφορά από την COSMOTE με απεριόριστα data για 1 μήνα μόνο με 10,90€ 2024: Πασχαλινή προσφορά! 70GB για 30 μέρες με 13,50€
    2 points
  12. Δώσε να δούμε 😂😂😂😂
    2 points
  13. Το δεύτερο είναι ψιλό ντροπή 🤦‍♂️
    2 points
  14. Γελάσαμε και πάλι 🤣 Τρελα γκαζια. Παμε για starlink
    2 points
  15. Μια βδομάδα απεριόριστα giga, δωρεάν!
    1 point
  16. οκ...ευχαριστω... να σε ρωτησω οταν μου λεει να συνταξω προσκληση στο Meet μου πεταει ενα αλλο παραθυρο προσκληση σε κληση meet και μου βγαζει εικονιδιο My Drive..αν πατησω αυτο με παει σε αλλη καρτελα να αποθηκευσω..ετσι πρεπει να ειναι το σκηνικο..?
    1 point
  17. Ή αλλιώς μέσω εφαρμογών πχ. messenger, Viber, κλπ
    1 point
  18. φιλάκια απο το parking του mediterranean cosmos. https://www.speedtest.net/result/i/6079684833
    1 point
  19. Θα έχουν μεριμνήσει, δεν μπορεί να αφήσουν να "κρεμάσει" έτσι το δίκτυο. Πάντως από το CC ενημερώθηκα ότι εντός καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στην γειτονιά μου στο Μαρούσι. Ελπίζω να ισχύει και να μη το είπε έτσι ο υπάλληλος για με "ξεπετάξει".
    1 point
  20. The truth has been spoken!
    1 point
  21. Και η Vodafone έχει βελτίωση σε ταχύτητες. Δεν ξέρω τι κάλυψη και τι ταχύτητες είχε αλλά έχουν αναβαθμίσει σε αντίθεση με την NOVA που φαίνεται πως έχουν εγκαταλειφθεί.
    1 point
  22. Nova συμβόλαια: Απεριόριστα Data για 15 μέρες με 5,90. https://nova.gr/offers/aperiorista-data?utm_source=inapp&utm_medium=mobile_page_1&utm_campaign=easter_promo
    1 point
  23. Ναι είναι πολύ καλύτερη από της Vodafone.
    1 point
  24. Με κάλεσαν χθες και σήμερα από το 13888 και οι προσφορές που έλαβα για unlimited χρόνο ομιλίας και δεδομένα (το συμβόλαιό μου δηλαδή) ήταν χθες 41,5€/μήνα +3€ η extrasim σήμερα 43,5€/μήνα +3€ η extrasim Τους ευχαρίστησα, δεν δέχθηκα και βλέπουμε.
    1 point
  25. Μπράβο. Η Vodafone θέλει μέχρι 20 μέρες πριν ανανέωση και όχι μήνα
    1 point
  26. Εε δώσε λινκ αυτά είναι τα ωραία χαχα
    1 point
  27. Μου απάντησαν στον FB Messenger από το πρωί αλλά μόλις το είδα. Όταν υπάρχει λόγος ύπαρξης για screenshot θα το ανεβάσω, όταν δεν υπάρχει λόγος δεν θα μπω καν στην διαδικασία, τόσο απλό... 😊😉 Αργότερα και όταν έχω όρεξη θα τους ενημερώσω για τις αντίθετες απαντήσεις που έδωσαν σε άλλους συνδρομητές και θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο. Καλό μεσημέρι κορίτσια!! 😘😘
    1 point
  28. Κρατάνε τα προσχήματα τουλάχιστον. Δεν δείχνουν edge. Και βγάζουν και μια κληση χωρίς να πέσει. Και στα ιωαννινα είναι περιοχές που οι συνεργάτιδες δίνουν μονοψήφια και η Cosmote αργεί να στείλει ακόμα και… sms
    1 point
  29. Βασ. Όλγας, πριν τη Μαρτίου
    1 point
  30. Ειλικρινά, ποτέ δεν έχουν μια ημερομηνία. Αν τους ρωτήσεις ποια χρονιά αναμένετε η ολοκλήρωση των εργασιών; Δεν πρόκειται να απαντήσουν πχ μέσα στο 2024. Είναι σαν να μην έχουν καμία εικόνα ή επικοινωνία με το τμήμα και όλους αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τα αδύνατα δυνατά θα έλεγα. Βέβαια μπορεί και να ξέρουν πράγματι και να μην λένε λόγω πολιτικής.
    1 point
  31. Στο μυαλό μου είσαι. Φαντάζομαι κάποιο καινούργιο Golden boy ή θα πέσαν γκάζια από την μητρική κ τρέχουν να πιάσουν στόχους. Ότι κ να πιάσουν πάντως θα είναι σαν την Wind προσωρινό. Πριν από 4-5 χρόνια είχα σταθερό κ ένα σωρό κινητά που διαχειρίζομαι στην Wind. Με τις μαγκιές κατάργησα το σταθερό κ τα γύρισα σε vodafone (frog k intertelecom για τους γέρους). Ήδη αρχίζω κ κάνω έρευνα αγοράς στις άλλες. Θα δω το καλοκαίρι τι θα κάνω. Το σήμα με κολλάει γιατί έχω σήμα καμπάνα μόνο από την vod στο σπίτι. Για το κινητό το είχα. Και στο σπίτι tethering από το κινητό. Χωρίς σταθερό κ μου περίσσευε. Κάποια στιγμή με διαδοχικά rollover το είχα φτάσει 1ΤΒ
    1 point
  32. Με 22 ευρώ το Unlimited All,νομίζω κακώς που δεν το επέλεξες.Σούπερ τιμή και ξενοιάζεις μιά και καλή. Βέβαια αν σε καλύπτει αυτό που διάλεξες οκ!
    1 point
  33. περαν πάσης αμφιβολίας , Τα 3 χρόνια που έζησα σε χώρα της Ε.Ε. τηλεφωνούσα με τα α;γορασμένα πακέτα, σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Δηλαδή απο την Μάλτα καλούσα Πολωνία Γαλλία και Ιταλία και Μάλτα και Ελλάδα, Είναι προφανές ότι ισχύει για όλη την Ε.Ε. Επίσης από Βουλγαρία κάλεσα Μάλτα και Πολωνία και Κύπρο. Αυτά είναι εμπειρία όχι θεωρεία .
    1 point
  34. Την έχω κάνει σε Redmi Note 13 Pro Plus. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει κάποια χαζοbug σε ανύποπτες φάσεις, γενικά πάντως, δεν θα έλεγα ότι έχει καταστραφεί το τηλέφωνο, όπως έχει αναφερθεί από άλλους χρήστες. Στην τελική, για να μη τα ρίχνουμε μόνο στην Xiaomi ως τη συνήθη ύποπτη σε προβλήματα με το λογισμικό, έχω συναντήσει θέματα και με τις θεωρητικά απροβληματιστες υλοποιήσεις της Samsung και της Apple, επομένως, ότι και να πάρει κάποιος, μέσες άκρες θα έχει τα θεματάκια του, αρκεί να είναι δευτερεύοντα. Στα του HyperOS τώρα, δεν είναι ιδιαίτερα τρελή αναβάθμιση συγκριτικά με το MIUI, μια φυσική συνέχεια θα έλεγα περισσότερο. Επίσης, δεν έχω κάνει κανένα hard reset, έκανα το update και τέλος. Ούτως ή άλλως, ακόμα και να το τρεναρεις το θέμα, διορθωτικά update θα κυκλοφορήσουν δεν ξέρουμε πότε επομένως, αν τυχόν προκύψει κάνα θέμα, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα διορθωτικά update. Επίσης, περίμενα πότε θα έρθει η αναβάθμιση, δεν έκανα τη γνωστή πατέντα που έκαναν πολλοί αλλάζοντας περιοχή και χώρα για να μου έρθει νωρίτερα, πιθανόν και αυτό παίζει ρόλο.
    1 point
  35. Παρατήρησε καλύτερα την 2η εικόνα, απεριόριστα Data λέει με 11.90.
    0 points
  36. Κάτσε να ακολουθήσει και η Ευρωπαϊκή Ένωση τα βήματα της κυβέρνησης των ΗΠΑ και θα δείτε πως θα εξαφανιστούν κατι τέτοιοι
    0 points
  37. Το δώρο το βάζεις όποιες ημέρες θες η είναι standard μέρες όπως της vodafone ?
    0 points
  38. Επανήλθαν τα πακέτα χωρίς αλλαγές.
    0 points
  39. Μήπως είναι η λεγόμενη GTP εικόνα; 😂
    0 points
  40. Σήμερα όλη μέρα αργεί υπερβολικά, περιοχή Ξάνθης.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...