Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Nikolas14

    Nikolas14

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      9.888


  2. csmt

    csmt

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      179


  3. andreas545

    andreas545

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      74


  4. HORGRAP

    HORGRAP

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      1.458


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 01/04/2024 in Δημοσιέυσεις

  1. Στη Πάτρα προς Κυλληνη που κατέβηκα ειδα κάποιες αλλαγές και Ν78 στο Ριο με μέγιστο 700Mbps Download. Καμια σχέση με δυο χρόνια πριν. Κεφαλονιά έκαναν μια γερή αναβάθμιση, άνοιξαν 5G αλλά έκαναν μισές δουλειές. Όταν παίζεις με 2 κεραίες και μια από Ληξούρι σε κάποια σημεία έχεις κάλυψη ραδιόφωνο. Υποψιν μέσα στο Αργοστόλι έχει κεραια η Vodafone αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν έκανε διασύνδεση η Nova. Η 1512 βγάζει ενα μεγάλο μερος της πολης λόγω στρατηγικής τοποθεσίας.
    3 points
  2. Βγήκε ενημέρωση για always on display στο galaxy app store που φτιάχνει το θέμα με το ρολόι.
    2 points
  3. Η 1512 βγάζει μέσα στο βουνό( περιοχή Ομαλά και τον Άγιο Γεράσιμο). Τα υπόλοιπα cell πιάνουν όλη την είσοδο προς Αργοστολι, λιμνοθάλασσα Κουταβου, Γέφυρα De Bosset και το 1/3 της πολης. Η Vodafone επειδή έχει σταθμό εντός κάνει δουλειά συν κάτι Micro. Επίσης στη θέση της 665 πιανει από ψηλά το Αργοστόλι και καλύπτει το κέντρο και έχει η Nova δικό της ιστό με άδεια από το 1998. Αυτός πιανει το μισό Αργοστόλι, τον φάρο του Αργοστολίου και φτάνει μέχρι το Αεροδρόμιο.
    2 points
  4. Ενδιαφέρον ερώτημα! Βέβαια μέχρι το καλοκαίρι ίσως υπάρξουν αλλαγές! Βελτιώσεις-Αναβάθμισεις εννοώ.
    1 point
  5. Στη διαδρομή με πλοίο προς Χίο και στο ίδιο το νησί ποια είναι καλύτερη μεταξύ Cosmote και Nova για 4G/5G;
    1 point
  6. Να στο θεσω διαφορετικα ως προς αυτο η Cosmote εχει τρυπες στην πολη μου(Πειραιας)λογω σχετικα χαμηλης ισχυος και μπορω να γραψω αρκετα τετοια σημεια. Ενα παραδειγμα δεν γινεται να ειμαι σε σπιτι για δουλεια ουτε 200 μετρα απο την "τουμπανο" κεραια της Τερψιθεας(100357-200357)και στους δυσκολους χωρους να εχει με το ζορι δυο γραμμες και μολις βγαινω στο παραθυρο να πιανει καμπανα..
    1 point
  7. Όσοι έχετε What's Up (1/4/24) Καλό μήνα!
    1 point
  8. Επιτέλους, μετά από πολλούς μήνες... ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα έκδοσης eSim στην εφαρμογή my VODAFONE σε iPhone...
    1 point
  9. 1 point
  10. Την 1512 ειδικά πρέπει να την τουμπανιάσουν! Full Bands + N78 φυσικά και προσθήκη επιπλέον πάνελ και αναβάθμιση backhaul!
    1 point
  11. Φυσικά και θα κάνει επενδύσεις! Απλά δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την πώληση και τα πλάνα του νέου μετόχου για τις επενδύσεις.
    1 point
  12. Στο Αργοστόλι αυτά. Εγώ όπου κινούμαι βλέπω συνεχείς αλλαγές.
    1 point
  13. Cosmote δεν μας τα λες καλα... Ο ανταγωνισμός ανοιξε Carrier Aggregation εν ωρα VoLTE κλήσης. Ο ανταγωνισμός άνοιξε Carrier Aggregation απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ κελιά ΚΑΙ σε 4G Bands ... Ο ανταγωνισμός δεν κλείνει τα Secondary Bands για οικονομία ρεύματος πλέον. Ο ανταγωνισμός κανει Optimize στους δρόμους και τις πλατείες και κοιτάει ΟΛΑ τα KPIs.... Απο ταχύτητες καλά πας ακομη και με MIMO 2 επειδή έχεις .... πολυ φασμα... Για ποσο ακομη ομως στους πελατες με 4G θα παιζεις με παλιες κεραίες και MIMO 2 ? Άλλαξε κεραίες !!! ΧΤΕΣ !!
    1 point
  14. 10 Απριλίου ξεκινάει και για μας το μεγάλο update.για να δούμε θα αν θα μας δώσει και εμάς κάποια από τα AI.
    1 point
  15. Εγώ έχω βάλει τον nova launcher και με διπλό ταμπ κλείνει η οθόνη.
    1 point
  16. Λοιπόν αισθάνομαι πολύ ηλίθιος.. Με προβλημάτισε αυτό που λέτε για τη θήκη, σκέφτηκα κάτι και λέω, λες..; Μαζί με τη θήκη είχα πάρει ένα tempered glass που είχε δώρο και προστατευτικά καμερών. Δεδομένου ότι δεν είχα ξανά τοποθετήσει προστατευτικά φακών, έκανα μια προσπάθεια να τα βάλω, αλλά νόμιζα ότι απέτυχα. Νόμιζα ότι είναι απλά μια μεμβράνη που τοποθετείται πάνω στους φακούς. Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι τα προστατευτικά είχαν τοποθετηθεί και είναι σαν μικρά καπάκια που τοποθετούνται πάνω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο όγκος τους. Ήταν τόσο καλά τοποθετημένα που ήταν αδύνατο να τα δεις με το μάτι. Παρ'όλα αυτά αισθάνομαι τελείως ηλίθιος!!!!! Δεν έφταιγε η θήκη. Εγώ έφταιγα!!!! 😂
    1 point
  17. Ενα ακόμη κελι με κλειστό το 5G εκτάκτως χωρίς EN DC . χωρίς καν 5G flags .
    1 point
  18. Στον Πειραιά η Vodafone ξέμεινε απο Core Network και έκλεισε το 5G σε πολλά κελιά για να μην ρίχνει τα QoS σε conflicting performance. ( κλήσεις και prioritized πελάτες ) Απαράδεκτη !
    1 point
  19. Τα Netmonitor, Netmonster, ΚΑΙ το G-mon Pro χρησιμοποιουν σε αρχειο την βαση δεδομενων των κυψελων καθε δικτυου. Τα πρωτα δυο ειδικα φορτωνουν αυτοματα τη δικια μου βαση σε clf και ntm format αντιστοιχα. Το τριτο παιρνει το clf version 4 format, που μεχρι περισυ δημοσιευα/εστελνα. Εχω επικοινωνησει με τον developer να φτιαξει κι αυτος εναν αυτοματισμο, αλλα δεν απαντησε. Το clf version 4 εχει μεσα παρα πολλα στοιχεια για τους σταθμους που εγω τα ενσωματωνω (οσο μπορω) στη βαση. Στοχευω σε ακριβεια (θεσης) μερικα μετρα, αλλα πολλες φορες αυτο ειναι αδυνατο λογω ελλιπων δημοσιων δεδομενων, ανυπαρξια google streets images, κλπ. Τοτε βαζω ενα ~ στο τελος του ονοματος. Πλεον εχω > 10 συνεργατες/συναγωνιστες που μου στελνουν δεδομενα και ακομα περισσοτερους που ανεβαζουν (share) μετρησεις απο το Netmonster. Το δε καλοκαιρι γινεται χαμος γιατι μπαινουν στο "χομπυ" και τουριστες ραδιοβαρεμενοι. Αντλω στοιχεια και απο τις συζητησεις εδω. Γενικα εχω πολυ backlog απεραστο (στις Vodafone - Nova) γιατι εχω και τη ζωη μου να ζησω!!! Τα στοιχεια που δημοσιευω μιλανε μονα τους για την αξιοπιστια τους, για να απαντησω στην ερωτησή σου. Για το cellmapper εχω πει πολλες φορες τη γνωμη μου. Κατα καιρους κανω ονειρα οτι θα βρεθει καποιος μερακλης ντηβελοπας και θα συνεργαστουμε να βγαλουμε τα στοιχεια με μια php/mysql/python something σε αξιοπρεπη μορφη (οπως το cellmapper π.χ.), με χρηστες, διαχειριστες, αυτοματη ενσωματωση των shares/uploads, και λοιπα διαφορα καλουδια. Αλλα αρκουμαι στο λιτο/μινιμαλιστικο https://www.ham.gr/gsm/ και βεβαια στην ικανοποιηση οτι οσοι φορτωνετε τα δεδομενα στις εφαρμογες εχετε μια αξιοπρεπη τοποθετηση/ονομασια να βλεπετε. Μακαρι να βρισκοταν καποιοι να μοιραστουν τον φορτο (για τις Vodafone - Nova) και να προxωραγε το πραγμα πιο γρηγορα. Ειμουν παντα ανοικτος σε συνεργασιες, και ποτε δεν με ενδιεφερε το "ονορε". Information wants to be free is my moto!
    1 point
  20. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπηρέτησε τη θητεία του, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.
    1 point
  21. Α, ναι σωστά. Και εγώ είχα κάνει online ανανέωση τον Ιανουάριο με το data jump, όμως 10 gb πρέπει να γράφει... αυτό ήταν το δώρο της online ανανέωσης. 10 gb τον μήνα. Άρα πρέπει να λέει ότι από μένουν 4,21gb από τα 10...κάτι έχει γίνει και δεν εμφανίζεται σωστά αυτό το δώρο, τσάμπα ανησυχησαμε τελικά
    0 points
  22. Είναι κρίμα να βγάζει συσκευές σαν αυτές που έβγαλε φέτος και να μην υπάρχει το after sales που θα έπρεπε να είχαν. Πιστεύω αυτό αποθαρρύνει αρκετούς.
    0 points
  23. Αυτό σίγουρο. Απλά εννοώ ότι δουλεύουν ήδη στα όρια της εκπομπής σήματος, ώστε να αποφύγουν τα έξοδα επενδύσεων στο δίκτυο.
    0 points
  24. Οκ είναι μια πατέντα που φυσικά στις περίπου 450 επαφές που έχω δεν μπορώ να το κάνω, ωστόσο είναι μια λύση που θα μπορούσα να βάλω σε ορισμένες συχνές επαφές ! Ευχαριστώ, αν και θα επιμείνω ότι δεν έχεις επαφή μεγάλη με android, εκτός και αν απλά είσαι αντιδραστικός. anyway ευχαριστώ για το τιπ!
    0 points
  25. Υποψιαζομαι οτι το ενεργοποίησαν σε όλους τους συνδρομητές και έστειλαν ενημερωτικό μήνυμα Στο εταιρικό μου νούμερο που δεν δούλευε, τώρα δουλεύει. Το ίδιο και στον πατέρα μου.
    0 points
  26. μου ήρθε αυτό σήμερα ενώ έχω wifi calling εδώ και καιρό ....
    0 points
  27. Και σε μενα κατεβαίνει !
    0 points
  28. Τελικά αρχίζω και πιστεύω ότι για την nova κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά.
    0 points
  29. Άρα τώρα είσαι συνδρομητήτης της Vodafone. Μπορείς να φύγεις χωρίς συνέπειες μέσα σε 2 μήνες αν θυμάμαι καλά (ένα μήνα σίγουρα). Οπότε παίρνεις τον εκπρόσωπο της Cosmote και ζητάς φορητότητα σε αυτούς με τους όρους που σου υποσχέθηκαν.
    0 points
  30. Από κάποιο χρηματικό μπάτζετ και πάνω όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Σαν του βραχίονα όμως δεν έχει. Αυτό τουλάχιστον (το huawei) έχει το πλεονέκτημα πως είναι αυτόνομο και δεν χρειαζεται συγχρονισμό σαν τα υπόλλοιπα. Έχει φούσκα, όχι πλά αισθητήρα σαν τα κοινά smartwaches. Τόσοι καρδιοπαθέις πάντως επι χρόνια είχαν έστω ένα πιεσόμετρο καρπού μαζί τους, τα smartwches είναι πολυτέλεια των τελευταίων ετών και σε καμία περίπτωση δεν είναι ιατρικά εργαλεία, ειδικά αν έχεις πρόβλημα. Το διάβασες κάπου ή είναι προσωπική εικασία μετά από τόσο καιρό που το έχουν αφαιρέσει;
    0 points
  31. Ναι, αυτό είναι. Διάβασα όμως κάτι κριτικές πως η φούσκα χαλάει εύκολα. Όλα τα άλλα πρέπει καθε μερικές μέρες να τα συγχρονίζεις με κλασικό πιεσόμετρο. Εκτός αυτού και αφού πρόκειται για σοβαρή κατάσταση πρέπει να γνωρίζεις πως οι μετήσεις από τον καρπό δεν είναι τόσο ακριβείς και είναι προτιμότερο πιεσόμετρο του στυλ περιβραχιόνιο και μάρκες εξειδικεύμενες και πιστοποιημένες όπως omron και microlife.
    0 points
  32. Παιδιά, εαν τους ενοιαζαν να κανουν σωστό διαγωνισμό, θα έκαναν. Αυτο που κάνουν είναι μια παρωδία...
    0 points
  33. H TIM στη μισή Ιταλία έχει Νοκια και στη μισή Ericsson. Αν πάτε βόρεια (///) η κατάσταση είναι καλή. Αν πάτε Ρώμη και νότια η κατάσταση είναι αστα να πάνε. Δε ξέρω τι έχει κάνει η Νοκια εκεί αλλά θέλουν δουλειά… η windtre έχει 100% /// το ίδιο και fastweb.
    0 points
  34. Βασικά το καλύτερο είναι να πας με Vodafone ή Cosmote στο εξωτερικό.
    0 points
  35. Εγώ σκεφτόμουν να πάρω OnePlus άλλος Μ είπε να πάρω poco Να σ πω την αλήθεια βοήθησε αρκετά να περάσω μερικά βιντεάκια όχι όλα.
    0 points
  36. Οχι και "σε ολους": Καρτα καθε 13 μηνες απο μενα, παντως. Κι εαν ενδιαμεσως δυναμαι και για 16 η 18 η 20 μηνες, ακομα καλυτερα: Ο,τι της αρμοζει.
    0 points
  37. Άντε ρε. Τι να πω. Οσες φορές εχω πάει στη Βόρεια Ιταλία και τη Ρωμη η ΤΙΜ ήταν εξαιρετική. Δεν έχει παντου 5G όντως, μόνο η WINDTRE δεν ξεκολλαει ποτέ από 5G παρά μόνο για κλήσεις Επισης αν δεν κάνω λάθος η Cosmote δίνει και VoLTE μέσω ΤΙΜ. Όποτε νομίζω με Cosmote στην Ιταλία επιβαλλεται να εισαι στην ΤΙΜ, είναι ατού το VoLTE. Ειδάλλως WINDTRE που έχει 5G παντου αλλα για κλήσεις πέφτει 3G.
    0 points
  38. Το Q-star huge με 16,10€ είναι και για δεδομένα και για ομιλία σε ΕΕ. Ενώ τα προσωπικά πακέτα "δωράκια" δεν ισχύουν για περιαγωγή στην ΕΕ όπως πικρά έμαθα στην πράξη και δεν το λέει και πουθενά που ισχύουν! (σου λέει ασ'τον να δοκιμάσει). Το πακέτο κατηγορίας DATA 5gb με δώρο λεπτά 200' ομιλίας είναι μονο τα DATA για ΕΕ και όχι τα λεπτά ομιλίας αλλά δεν το λέει βέβαια στην πράξη το μαθαίνεις. (ο,τι να ναι). Το από κάτω (τώρα βλέπω μονο unlimited, νομίζω είχε και άλλο εκεί) ΔΕΝ ισχύουν σε ΕΕ. Τα Compo ΔΕΝ έχουν περιαγωγή ούτε δεδομένα ούτε ομιλία Υ.Γ. Στην frog από την άλλη έχει πακετάκι DATA με 8.9€ σου δίνει 10gb και 200' που ισχύουν και για ΕΕ και το λέει ξεκάθαρα.. Εκεί θα πάω.. και τον πρώτο χρόνο δίνει και άλλα δωράκια (120' κάθε μηνα κτλ).
    0 points
  39. Εχει καταντησει υπερβολικα γραφικη η συμπεριφορα των κατοικων στον Βολο ας λαβουν σοβαρα αντιμετρα οι εταιριες ειδαλλως οι "αντιδραστικοι" ας πεταξουν τα κινητα τους και των δικων τους ανθρωπων που ειναι ολη τη μερα πανω σε αυτο.
    0 points
  40. Πάντως μιας και μιλάμε για θήκες Η Spigen rugged armor Δεν λείπει ποτέ από οποία συσκευή iphone ή Samsung έχω στην κατοχή μου... Συγκεκριμένα στο s24U εκτός από εκπληκτικό κράτημα έχει και σχεδόν στρογγυλοποίησει τις γωνίες του... . Την συστήνω ανεπιφύλακτα
    0 points
  41. να μου απαντήσω εγώ λοιπόν γιατί τα έχω πάρει κρανίο που λέμε με την κοροϊδία.. Πάω ταξιδάκι Ρουμανία περνώντας οδικώς από Βουλγαρία πρώτα. Εχω ενεργοποιημένο το "προσωπική προσφορά" πακέτο με άπειρα λεπτά 10gb (που μου μένουν ακόμα 9) και δεν μπορώ να βρω πληροφορίες επίσημε ΑΝ ισχύει σε περιαγωγή. Βέβαια παλαιότερα αυτό που ξέραμε με οδηγία της ΕΕ ήταν ότι οποιοδήποτε "αγορασμένο" πακέτο δεδομένων (που δεν είναι δώρο με ανανέωση) ισχύει κανονικά στην ΕΕ ίσως με κάποια πολιτική ορθής χρήσης (πχ έως 4gb ξέρω γω). Αλλά ΟΧΙ Μολις πέρασα τα σύνορα με έβαλε σε ένα δίκτυο Edge 2G και αυτό. Από τις ρυθμίσεις το αναγκάζω να συνδεθεί σε 4G δίκτυο της Βουλγαρίας και αμέσως με χρεώνει 2€ (με αφήνει με 0,25€) και μου δίνει 1gb για την σημερινή μέρα μέχρι την επόμενη τα μεσάνυχτα (περίπου 2 μέρες δλδ). Που θα πει τα "προσωπικά δωράκια" πακέτα ΔΕΝ ισχύουν σε περιαγωγή ούτε ομιλία ούτε δεδομένα και ας μη το λέει πουθενά όταν το επιλέγεις να το αγοράσεις! Αυτό είναι το π..στικο! Οτι ΔΕΝ το λέει πουθενά όπως λέει σε άλλα πακέτα, και πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου αν ισχύει ή να ρωτάω σε forum (που δεν μου απάντησε κάποιος). Βρίζω λίγο λέω ούτε να μιλήσω δεν μπορώ, τες πα σε 2 μέρες βάζω κάρτα 13Ε και διαλέγω πακέτο DATA 5gb + δώρο 200' ομιλίας μέχρι νεωτέρας όπως το λέει με 9,80 και περισσεύουν και 2,5€ στο υπόλοιπό μου. Κοιτάω καλά το i (πληροφορίες) του πακέτου ΑΝ λειτουργούν αυτά τα mb στο εξωτερικό και διαβάζω κάπου ότι ναι τα mb λειτουργούν/ισχύουν σε περιαγωγή στην ΕΕ! Δε λέει όμως τπτ για τα λεπτά ομιλίας! Ούτε αν ισχύουν ούτε αν δεν ισχύουν. Λέω εγώ δεν μπορεί; Αφού ισχύουν τα mb θα ισχύει και η ομιλία.. Τι στο δι..λο; Μόνο τα mb και όχι η ομιλία από το ίδιο το πακέτα; Αν είναι δυνατόν! Κάνω ένα τηλέφωνο ελλάδα στα ούτε 5 λεπτά η γραμμή πέφτει. Εκεί κατάλαβα ότι μου έχει φάει το υπόλοιπο 2,5€ ευρώ που είχα. Και ναι, μου είχε φάει 0,20€/λεπτό όσο είναι η default χρέωση ομιλίας περιαγωγής και με μηδένισε.. Τα mb κανονικά δουλεύαν βεβαια και το υπόλοιπο 200' ήταν εκεί ακέραιο αφού είχε φάει από τα χρήματα και όχι από το πακέτο! Που θα πει η ΘΕΑ Q έχει πακέτο που τα mb ισχύουν περιαγωγή αλλά τα λεπτά ομιλίας του ίδιου πακέτου ΔΕΝ ισχύουν περιαγωγή και καθαρά δεν το λέει πουθενά!! ΓΤΠ (για τα πανηγύρια) είναι αυτός που το σκέφτηκε γιατί το μόνο που κατάφερε είναι να με τσαντίσει και να κάνω τον άλλο μηνα αίτηση φορητότητας στην frog. Είπα να τους πάρω να τους βρίσω στο chat ή σε τηλέφωνο να μου απαντήσουν γιατί ολόκληρο τμήμα μαρκετινγκ εταιρίας τάχα σοβαρής ΔΕΝ μπορεί να γράψει ένα i (information) σε κάθε πακετάκι ΣΩΣΤΑ, δλδ τι ισχύει και τι ΔΕΝ ισχύει να το ξέρουμε πριν την πατήσουμε. Εμένα μου "έφαγε" (θεωρώ με εξαπάτησε) 4,5€ από αυτήν την ιστορία δλδ θα το ξεπεράσω. Αλλά με τσάντισε τόσο που δεν λέγεται! Να τους χαίρονται του μανατζαραίους και αν διαβάζουν να τους δώσουν παράσημο γιατί είναι μανούλες να χάνουν πελάτες.. Αυτά.. 😠
    0 points
  42. Έχω καιρό να έρθω στην πατρίδα, οπότε η γνώμη μου είναι μπαγιάτικη και την κρατάω για τον εαυτό μου. Cosmote γενικά έχω δει μπόλικο 4ΜΙΜΟ, ειδικά στον βορρά λόγω παλιών Ericsson προ 5G που ήταν ήδη 4MIMO. Τα ΝΟΚΙΑ στον νότο ήταν 2MIMO, οπότε όντως θέλουν καλωδίωση και πάνελ για 4MIMO. Παρεπτόντως η Vodafone ζητάει να ανέβουν τα όρια εκπομπής ( https://www.powergame.gr/epichirisis/475745/vodafone-ta-4-aitimata-pros-ton-neo-ypourgo-psifiakis-diakyvernisis/ ). Μάλλον προσπαθούν να μην αναγκαστούν να προσθέσουν σταθμούς βάσης και απλά να τσιτώσουν το TX.
    0 points
  43. παντως χθες που ειχα μια δυσκολη μερα με κλησεις απανωτες το κινητο δεν ανταπεξηλθε καθολου καλα. ΠΡωτον σε εισερχομενες κλησεις ηταν τραγικο, απαντουσα και κολλουσε, με αποτελεσμα να κλεινω και να παιρνω πισω, 2ον ετρωγε κολλημα ο dialer και το κουμπι απαντησης που το εσερνα δεξια δεν πηγαινε με αποτελεσμα να μην μπορω να απαντησω κλησεις και 3ον στο τελος εχασε και τη φωτο που εχω φοντο στην επαφη της γυναικας μου οταν μιλαμε, και εβγαζε μια μαυρη οθονη και το ονομα της αντι για τη φωτο...το οποιο λυθηκε με επανεκκινηση του τηλεφωνου. Δεν ειναι η πρωτη φορα που τα αντιμετωπιζω αυτα, πραγματα που δεν τα εχω παθει ποτε με ανδροιδ. Δε νομιζω να φταιει η cosmote, μιας και με ανδροιδ ειχα wind, καθως αλλαξα δικτυο προσφατα, αλλα θεωρω οτι μονο σταθερο και smooth δεν ειναι το αι φον. το θεμα ειναι οτι και με το 14αρι ειχα τετοια θεματακια αλλα πλεον τα παθαινω πιο συχνα. απο κλησεις δεχομαι αρκετες μες τη μερα, ισως και 50 μεσα σε 3 ωρες το πρωι αλλα δεν θεωρω οτι δικαιολογειται.
    0 points
  44. Το να κρίνουμε τις απόψεις των άλλων, είναι παραβίαση των κανονισμών. Για το λόγο αυτό και σε συνδυασμό με τις εκτός θέματος τοποθετήσεις, έχουν αφαιρεθεί αρκετά post. Προσπαθούμε να κρατάμε τα θέματα «καθαρά» για να αποφεύγονται οι όποιοι διαξιφισμοί οι οποίοι δεν οδηγούν πουθενά. Μη το παίρνετε προσωπικά λοιπόν, αν αφαιρούνται κάποια post, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ή μεροληπτική αντιμετώπιση σε κάποια άτομα και σε άλλα όχι, κρατήστε τη γενική εικόνα. Γενικά μιλάω τώρα και όχι συγκεκριμένα.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...