Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. zerokill

    zerokill

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      7.207


  2. kmpatra

    kmpatra

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      8.740


  3. aektzhs 1

    aektzhs 1

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.971


  4. MeteorX

    MeteorX

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      630


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 17/09/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Η κόκκινη έχει τελειώσει και δεν το ξέρει. Sent from my iPhone using Tapatalk
    4 points
  2. Τρεχει το Ios 15.7.5 , το πιο πρόσφατο για το μοντελο του. Παρόλα αυτα αλλαξε μόνο του σε nova μόλις αλλαξα το pin της κάρτας sim. Προσωπικά προτιμούσα το wind, φαίνεται καλυτερα στο ματι.
    2 points
  3. δεν ξερω αν φταιει η αλλαγη που εκανες αλλα νομιζω θα σε απαντησουν τα παιδια εδω που κανανε το ιδιο
    1 point
  4. Για να έρθεις δωρεάν στο ΝΕΟ F2G στείλε SMS F2G ΣΤΟ 1264 και μετα SMS OXI AUTO στο 1264.
    1 point
  5. Το αυτόματο πακετο ενεργοποιείται με την ανανέωση του αντίστοιχου ποσού. Αρα στην περίπτωση σου οχι αφου η ανανέωση γίνεται πριν την αλλαγή.
    1 point
  6. Και θυμιζω και τις νεες προϋποθέσεις του easy transfer: https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-COSMOTE-Mobile-Easy-Transfer.pdf
    1 point
  7. Εκανα επαναφορα εργοαστασιακων ,διαγραφη ολων δλδ.ετσι και αλλιως 4 εφαρμογες χρησιμοποιω και εχω στη συσκευη οποτε ειναι μιση ωρα υποθεση.εκανα ενημερωσεις αλλα μενει παλι στο μαιο.διαβασα στο reddit οτι συμβαινει σε πολλους τελικα Διορθωθηκε τελικα βρηκα τη λυση σε ενα φορουμ της oneplus.ηθελε ενημερωση το main componets το κατεβασα απο apkmirror και το ενημερωσα πλεον αλλαξε αμεσως σε αυγουστο.
    1 point
  8. Βασικά τώρα το αναπτύσσει το νέο δίκτυο η εταιρία! Υπομονή παιδιά δεν έχουν όλοι τις διευκολύνσεις όπως ο πρώτος πάροχος!
    1 point
  9. Συμφωνώ,αλλά κορυφή παραμένει η πράσινη. Και η μαύρη το παλεύει. Η κόκκινη απλά κρίμα
    1 point
  10. εφοσον την τελευταια μερα του διμηνου εχει μεινει ικανο υπολοιπο μπορεις να ενεργοποιησεις καποιο πακετο με διαρκεια ενα μηνα. Ο,τι μείνει από το χρηματικό υπόλοιπο θα χαθει μετα, το πακετο ομως θα μεινει μεχρι τη ληξη του σχεδον δηλ.μέχρι τις 89 μερες,αναλογα ποτε ενεργοποιηθηκε.
    1 point
  11. Αν στείλεις στο customer support και εξηγήσεις τον λόγο μόνο αυτοί μπορούν να το ανοίξουν ξανά και να το προωθήσουν για έλεγχο.
    1 point
  12. Νιγρίτα Σερρών στην συναυλία της Βανδης Voda Cosmote
    1 point
  13. τεχνικά ναι το national roaming. Βεβαια , κλησεις εκτακτου ανάγκης ήδη εξηπηρετούνται απο όλα τα δικτυα. Θελει προσοχή ομως στο capacity. Πχ, αν σε μια περιοχη πεσει VF + Cote, θα μπορέσει η Νova να εξυπηρετήσει ΟΛΟΥΣ , με αυξημένη ενδεχομένως κιολας χρήση ο καθένας? Θα υπάρχει κινδυνος αστάθειας / απώλειας και του τελευταίου λειτουργικού δικτύου ? Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ουτε η υπηρεσια του 112? Δεν λέω δεν γίνεται, προσωπικά πιστεύω οτι θα έπερεπε να υπάρχει η δυνατότητα και να ενεργοποιείται σε περιπτώσεις ανάγκης , αλλά μόνο όταν ειναι safe to do so.
    1 point
  14. Γενικά μιλώντας ως περιφερόμενος σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική και περίχωρα αυτών...ως δεύτερο δίκτυο (να με συγχωρείτε που πολλοί δε συμφωνείτε απ'ότι βλέπω) θα προτιμήσω τη Vodafone κι όχι τη Nova. Η Cosmote παραμένει η πρώτη και καλύτερη επιλογή ξεκάθαρα και με τεράστια διαφορά καί σε σήμα και κυρίως σε ταχύτητες που είναι το λιγότερο διπλάσιες έως και τριπλάσιες των άλλων δύο εταιρειών. Αυτό το βλέπω καθημερινά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Nova όπως έχω ξαναπεί θέλει ακόμη πολύ δουλειά γενικά... παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει τελευταία. Για μένα που είμαι λάτρης της τεχνολογίας η Nova είναι πολύ υποδεέστερη και πιο απαρχαιωμένη με μια χαζοεφαρμογή που κάθε τρεις και λίγο σε πετάει έξω για λόγους τάχα ασφαλείας και πρέπει ξανά και ξανά να βάζεις απ την αρχή τους κωδικούς.... χωρίς esim που για μένα με iphone είναι εντελώς απαραίτητη και με το λογότυπο να είναι άλλες φορές Wind και άλλες φορές Nova αναλόγως σε ποια εφαρμογή ή σε ποιο κινητό βρίσκεσαι... Η Vodafone απ'την άλλη παρόλο που δεν τη χώνεψα ποτέ είναι η αλήθεια (λάτρης της Telestet από τότε ως τώρα παρόλες τις αδυναμίες...) θεωρώ ότι έχει τις καλύτερες προσφορές, είναι πολύ μπροστά π.χ. στο θέμα της esim και να τονίσω ότι είναι η μόνη εταιρεία που δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιείς την esim και να την απενεργοποιείς οποιαδήποτε στιγμή ενώ η Cosmote σου δίνει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσεις μόνο μια φορά σε ένα μόνο κινητό και μετά πρέπει να ξαναπληρώσεις για επανέκδοση του qr code (αθλιότητα), επίσης έχει πολύ καλό σύστημα με αναβαθμισμένες και άμεσες υπηρεσίες και πολύ καλές εφαρμογές. Η Cosmote είναι πρώτη λόγω κάλυψης και ταχυτήτων. Σε τίποτα άλλο.... ούτε εφαρμογές ούτε υπηρεσίες.... Ήμουν σε μεγάλο δίλημμα για πάρα πολύ καιρό για το ποια θα διαλέξω να χρησιμοποιώ ως δεύτερη και παρόλο τον συναισθηματισμό μου με την Nova..... διάλεξα τελικά τη Vodafone χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Βέβαια όλες έχουν τα αρνητικά τους σημεία π.χ. στη Ραιδεστό που δεν έχω σταθερό η μόνη που έχει ίντερνετ μέσα στο σπίτι και κάνω απλώς τη δουλειά μου είναι η Vodafone. Η Nova έρχεται δεύτερη και η Cosmote τελευταία, ούτε καν σελίδα δεν μπορείς να ανοίξεις... και όλα αυτά συμβαίνουν χρόνια ... όχι τώρα... χωρίς την παραμικρή βελτίωση δυστυχώς. Αυτό όμως είναι σε μια πολύ συγκεκριμένη περιοχή. Γενικά όμως ισχύουν όλα όσα προανέφερα.
    1 point
  15. Βρίσκεται στην φάση του beta. Έχουν βγει συνολικά 3 εκδόσεις με την πιο πρόσφατη να ειναι αρκετά εντάξει σε καθημερινή χρήση ήδη. Προβλέπω μέχρι αρχές Νοεμβρίου, αλλα δεν υπάρχει λόγος βιασύνης γιατί οι αλλαγές ειναι λίγες
    0 points
  16. Εάν δεν κάνω λάθος, ουτε η βόνταφον έχει περιορισμο στο αντίστοιχο εβδομαδιαίο πακετο με 6 ευρώ.
    0 points
  17. Υπάρχει κάπου να δείχνει όλα τα πακέτα του f2g; Σκέφτομαι να έρθω και βλέπω στο site 3 ή 4. Βασικά κάτι auto combo μου βγάζει. Μόνο αυτά έχει; Ευχαριστώ!
    0 points
  18. Νομίζω ναι. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
    0 points
  19. Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα διακόψω με κάθε κόστος.
    0 points
  20. Γιατί επικαλείσαι τον Γενικό Κανονισμό Αδειών; Δεν ξέρω να έχει αλλάξει κάτι που να υποχρεώνει τον πάροχο. Πάντα μπορείς να το ζητήσεις, και εν γένει με την λήξη και μετατροπή σε αορίστου σου κάνουν κάποια έκπτωση. Για ακριβώς ίδια τιμή δεν γνωρίζω να δεσμεύονται.
    0 points
  21. Οχι δεν μπορείς, πρέπει να περιμένεις την λήξη της σύμβασης..
    0 points
  22. Και Εγώ στα Γιάννενα αυτό βλέπω κυριως με τις άλλες εταιρίες, αλλα στα Γιάννενα, όχι στα Γιαννιτσα που είναι μικρή πόλη. Ποσό κόσμο μπορεί να έχουν τα Γιαννιτσα στις 3.30 το βραδυ; Έχουν νυχτερινή ζωη και πολυ κόσμο στα μαγαζια τέτοια εποχή και δεν το ξερω; (Λογικα μικρότερο εννοεις) δεν αμφισβητώ αυτό που έχεις δει αλλά πχ το -10 από το -12 είναι μια αξιοσημείωτη διαφορά. Ισως το πολυ μεγαλυτερο που ειπα να είναι λίγο υπερβολικο αλλά μου Εχει τύχει να δω -20 εν ώρα μετρησης, ενω κανονικά ήταν στο -16 με -15. Επισης πολλές φορες το rsrq επηρεάζεται και από αλλα πράγματα, αρα δεν μπορουμε να πούμε με σιγουρια ότι είναι πάντα -2 μικρότερο όταν κανείς τεστ.
    0 points
  23. Τώρα ίσως είναι πιο ξεκάθαρο για το πώς διαμορφώνεται το ποσό.
    0 points
  24. Τώρα τις είδα αυτές τις κριτικές. Είχα εβδομάδες να ανοίξω το myphone, γιατί έχω κουραστεί πραγματικά, το έχουν παρατήσει στο έλεός του. Αν είναι δυνατόν να κάνει πόσα λεπτά για να συνδεθεί και να φορτώσει ένα θέμα... Και πολλά άλλα bugs... Μόνο για ένα δύο νήματα σαν αυτό μπαίνω πια, κρίμα γιατί ήταν καλό κάποτε... Σχετικά με τον Ιντιάνα και την τελευταία ταινία του Φορντ πριν την σύνταξη την έχω στη λίστα σαφώς, αλλά έχω δει άσχημες κριτικές γενικά και το αναβάλω. Η προηγούμενη του 2007 ήταν οκ, αλλά ήθελε το κάτι παραπάνω για να φτάσει την αίγλη των παλιών, ειδικά με τους εξωγήινους που τελικά δεν έδειξε και πολλά και απογοητεύει τον θεατή. Αφού έβαλες 7άρι στην τελευταία, λογικά είναι αξιόλογη και όχι απογοήτευση όπως φοβόμουν. Θα τη βάλω μια ώρα αρχύτερα 🙂
    0 points
  25. Όχι δεν τα έχω λάβει ακόμα.
    0 points
  26. Σε 6 μήνες θα δεις κάποια βελτίωση βεβαίως βεβαίως!
    0 points
  27. Το Welcome και στα Χανιά στο κέντρο το βλέπω 1-2 φορές μέχρι να σχολάσω τον τελευταίο μήνα. 6 μήνες έμειναν θα τους αντέξω. Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  28. H 12747 που ανέβασες είναι στο κέντρο του αστικού ιστού των Γιαννιτσών
    0 points
  29. Συνεγκατασταση με το θηρίο της cosmote έξω από το αντίριο … είναι τούμπανο ο σταθμος αυτός πραγματικά από όλες τις εταιρίες
    0 points
  30. Ολη η καρτοκινητη κοσμοτε δουλεύει ετσι χρόνια τωρα.
    0 points
  31. Τραγελαφικό
    0 points
  32. μιλας με εξυπηρετηση και ζητας αυτα που προβλεπονται και ακυρωση οσων δεν προβλέπονται. Και επιστροφή των €,αν τελικα πηραν κατι. Στο live chat ζητα το. Και Κυριακη εχω παρει απαντηση και μαλιστα με πηραν τηλεφωνο,για να εξηγησω τι θελω. Διπλασιασαν το ποσό, και ενεργοποιησαν το cu apola 18. Για το cu kalokairistes δεν ξερω τι παιζει,αν με αυτο το πακετο ενεργοποιούνται δωρεαν τα απεριοριστα του μηνύματος. Το cu apola σίγουρα θέλει ακυρωση. Τωρα φυσικα τα νουμερα δεν βγαίνουν,θα πρεπει να το εξηγησουν. Μπορει να ειχε και καποιο μπονους 5 ευρω μέσα στο υπολοιπο.
    0 points
  33. Ακολούθησε την καλωδίωση όπως ήταν στο speedport και κούμπωσε στο Huawei έναν διαχωριστή ταφ (όχι splitter)
    0 points
  34. Πραγματικά έψαχνα σήμα με το κιάλι, άσε που το CU φοιτητικό και μη τα έχουν κάνει τόσο ασύμφορα και ακριβά που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιώδες τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ, προτιμώ να πάω στην πράσινη που θα έχω καλύτερο σήμα και το πακετάκι μου με τα 8,5 ευρώ, απλώς μένω για λίγο ακόμα μέχρι να λήξει η προσφορά της κάρτας νέων
    0 points
  35. Αυτό λέω η μαύρη από όσο θυμάμαι ήταν πιο ομαλή από την Vodafone. Η COSMOTE πολύ σωστά λόγω εξοπλισμού είναι κορυφή σε αυτό το κομμάτι. Όντως χωρίς 5G είναι κάπως καλύτερα,αλλά και πάλι η Vodafone πρέπει να το δει
    0 points
  36. Ο συναγερμός προϋπήρχε στο σπίτι και δεν ξέρω πως έχει γίνει η καλωδίωση και η σύνδεση.. Δεν βλέπω κάπου καλώδιο... Πριν που είχα κόσμοτε με το speedport, ένας μάστορας είχε ματισει ένα καλώδιο τηλεφώνου και η μία άκρη ήταν στην πρίζα στον τοίχο και απ την άλλη οι άλλες δύο άκρες πήγαιναν η μία στο dsl και η άλλη στο phone1. Και το σταθερό μου στο phone 2. Τώρα με το ftth και το huawei ρουτερ δεν ξέρω πως θα γίνει με την μια έξοδο phone... Μάλλον δεν γλιτώνω κάποιον μάστορα πάλι!!!
    0 points
  37. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  38. Ναι μέσω του app γίνεται η ανανέωση του 1€ Και online φορητότητα γίνεται, κοίτα την σελίδα του f2g Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    0 points
  39. Μια έλλειψη της εταιρείας είναι η μη ύπαρξη λίστας με τα επιλεγμένα περίπτερα ή καταστήματα λιανικής όπου πωλείται το προϊόν. Πήγα σε δύο περίπτερα της Θήβας και κανένα δεν είχε
    0 points
  40. Μα όπως έγραψα παραπάνω ήδη οι τιμές έχουν πατώσει σε σχέση με το 4. Έβρισκες στα 1300€ το 1tb fold 5.. Εξαντλήθηκε, τωρα δεν υπάρχει. Ποσο καιρο έκανε το 1tb fold 4 να παει τοσο? Βασικά νομίζω πάντα έκανε περισσότερο. Επίσης το 512 κανει 1250€ μεσα σε ενα μηνα σχεδόν απο 2000+ που ξεκίνησε. Μιλάω για το φθηνότερο eshop, αλλά η ουσία είναι οτι το βρίσκεις τοσο. Επειδή είναι μια πολύ ευαίσθητη συσκευή οι περισσότεροι φοβούνται να την αγοράσουν. Αυτοί που δε φοβούνται έχουν το fold 4. Δεν αγοράζουν κατα κανόνα το 5, που στην πραγματικότητα ειναι 4+, οπότε ποιος να το αγοράσει? Λογικά οι πωλήσεις είναι πολύ μικρές, φαίνεται και απο το thread εδω.. Σκέφτομαι να το πάρω στα 1250 και πάλι αν το πάρω θα κάνω υπέρβαση . Στα 2000, ακομα και στα 1500 ουτε που θα το σκεφτόμουν.
    0 points
  41. Έχω παρατηρήσει ότι όταν ακούω ιντερνετικό ραδιόφωνο στην Vodafone και στην Nova κάνει διακοπές. Ειδικά όμως η Vodafone το έχει ξεσκίσει
    0 points
  42. Μπορείς. Ταυτοποίηση γινεται online ανεβαζοντας selfie-ταυτότητα,και αποδοχή των εγγράφων ηλεκτρονικά. Το έχω κανει επιτυχώς Κυριακή βράδυ. Δεν δίνεις κανένα έγγραφο στον πωλητή.
    0 points
  43. Ασε που με το 2ο νούμερο που στείλανε στους καινούργιους βγαλαμε και αλλον εναν μηνα με απεριοριστα data στο δικαρτο με το δώρο του liquid + κουπόνια κλπ
    0 points
  44. Με τοσα speedtests που εχει τρεξει το φορουμ εδω το επιδομα μας λειπει 😂
    0 points
  45. Υπάρχουν δύο Motion επιλογές στην κάμερα των Google Pixels. Action Pan και Long exposure. Το ένα θολώνει το backround, κρατώντας το υποκείμενο καθαρό και η άλλη επιλογή κάνει το αντίστροφο. Θολώνει το υποκείμενο (πχ αμάξια) και αφήνει τα υπόλοιπα γύρω του κανονικά. https://flic.kr/p/2n21G8r
    0 points
  46. Μύγα δεν σηκώνεις στο σπαθί σου 😉 Πρέπει να δεχόμαστε με ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ την κριτική απο άλλους , ειδικά εαν είναι ' αυθεντικά ' και ευγενικά γραμμένη . Εν τω μεταξύ ...πετάς τη μπάλα με ' σπουδαία λόγια ' ' σημαντικότητας / σημαντικότερα ' "" ....για εντυπωσιασμό Ερωτευμένο σε είπε οχι εμμονικό 😉
    0 points
  47. Είναι σημεία όπως στους τάφους των βενιζέλων - κορακιές - και κάτω στο Μαράθι Λουτράκι που με το ζόρι βγάζεις κλήση με vf δυστυχώς. Χρόνια ολόκληρα αυτή η κατάσταση. Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...