Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. johndouk

    johndouk

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      442


  2. polaris3

    polaris3

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      437


  3. john24g

    john24g

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      49


  4. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      1.731

    • Δημοσιεύσεις

      13.820


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 13/05/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Λογοκρισία δεν θα δεχτώ από κανέναν.
    1 point
  2. Να συμπληρώσω και εγώ που εχω το ultra unlimited πρόγραμμα...καλώ σχεδόν κάθε μέρα το φιλαράκι μου σε κινητό στην Γερμανία...και δεν εχω χρεωθεί ούτε ενα cent. Είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα .
    1 point
  3. Θέλω αυτές οι δυνατότητες να έρθουν και στην εφαρμογή για Apple συσκευές. Θα χρειαστεί σίγουρα αρκετός επιπλέον χρόνος για να υλοποιηθούν όλα αυτά σε ένα άλλο οικοσύστημα. Δεν μπορώ να δώσω προς το παρόν κάποια εκτίμηση.
    1 point
  4. Όντως θα λήξει το υπόλοιπο που είχες βάλεις με κανονική ανανέωση στις 12/3. Όπως σου είπε ο powerful κάνε ανανέωση μέχρι τις 11/5. Εκτός από μετακίνηση της μπάρας στις 11/5 (κάτι που πρέπει να κάνεις το πολύ μέχρι τις 10/5), μπορείς εναλλακτικά να κάνεις και χειροκίνητη ανανέωση υπολοίπου, όντας Liquid. Για ανανέωση με cashback πρέπει να βγεις από Liquid, που δεν σου το συνιστώ αν βρίσκεσαι στο δωρεάν μήνα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να θεωρήσεις δεδομένο ότι το δωρεάν υπόλοιπο θα παραμένει διαθέσιμο για λίγα λεπτά αφού βγεις από το liquid, όπως γράφτηκε, διότι κανείς μας δεν ξέρει πόσο ακριβώς μπορεί να διαρκέσει αυτό το διάστημα αβεβαιότητας. Αν ωστόσο είσαι αποφασισμένος να ρισκάρεις την απώλεια αυτού του δωρεάν υπολοίπου, μπορείς να το δοκιμάσεις, αν βέβαια έχεις προαποφασίσει και τι πακέτο μπορείς θα αγοράσεις ή πώς αλλιώς θα αξιοποιήσεις αυτά τα δωρεάν χρήματα αμέσως βγαίνοντας από το Liquid. Αυτό όμως δεν θα σε απαλλάξει από την ανανέωση υπολοίπου μέχρι τις 11/5 και δεν ξέρω αν προλαβαίνεις με cashback.
    1 point
  5. Αυτά τα 8 ευρω δεν ανανέωσαν τα 20 πραγματικά σου ευρω , ούτε ανανεώνονται τα ιδια (θα λήξουν 33 μέρες μετά της 11/4 ότι και να κάνεις (δεν το γράφει κάπου πότε). Βάλε όπως σου είπε ο power μην χάσεις τα 20.. Τα χρήματα που σου περισέυουν μπορείς να κρατήσεις με ανανεωση 1 ευρω (cashback) η να τα ξοδέψεις σε αγορές εκτός τηλεφωνίας .... δες εδώ και ότι δεν κατάλαβες ρωτας. Επίσης και εδώ 2 παιδιά είπαν πως με έξοδο από liquid δεν χάνεις το δώρο χρηματικό ποσό για λιγα λεπτά ώστε να αγοράσεις κάτι. Για να δεις ακριβώς πόσο είναι τα δώρα και πόσο τα πραγματικά χρήματα , δες το big bang που δείχνει μονο τα πραγματικά και αφαίρεσε από το cu app που τα έχει όλα μαζι.
    1 point
  6. Εγω δεν εχω screen protector. Εχω παρει ομως screen protector no name στα 10 ευρω για της γυναικας το iPhone και ειναι μια χαρα. Για την ακριβεια της πηρα αυτο.
    0 points
  7. Υπάρχουν όλα αυτά στο αντίστοιχο θέμα. Για όποιον ταξιδεύει και όλας πολύ Ευρώπη μόνο βονταφον που έχει και απεριόριστα δεδομένα στο unlimited και στην extrasim.
    0 points
  8. Στην Πειραιώς και στην Κωνσταντινουπόλεως έχω δει κανονικά και N1 και ίσως N78. Μήπως κλάταρε το δίκτυο;
    0 points
  9. Εσύ σε ποια εταιρεία είσαι τώρα; Ουσιαστικά για αυτά που ζητάς το καλύτερο που μπορείς να έχεις στο CU είναι το πακέτο των 15€ (ουσιαστικά 20€ κάρτα) που δίνει 10GB (τα 5 δώρο με την ανανέωση) και απεριόριστη ομιλία. Αν έχεις χρόνο να ασχολείσαι μία φορά τη βδομάδα με το big bang μπορείς να έχεις (θέλει λίγο καιρό να μαζέψεις τους απαιτούμενους κρυστάλλους) 200GB με 10€. Το θέμα είναι όμως να σε καλύπτει το δίκτυο της Vodafone και να μπορείς να φας τα δεδομένα. Και αν όπως λες το θες για επαγγελματική χρήση, τσέκαρε τα μέρη που κυκλοφορείς με τα δώρα που θα έχεις για αρχή και μετά προχωράς.
    0 points
  10. Σέρρες στην πυροσβεστική Δικαστήρια Σερρών Βενιζελου στο Σκλαβενίτη
    0 points
  11. Στην Ιερά οδό με Κωνσταντινουπόλεως, κοντά στη διάβαση των τρένων. Η κεραία είναι δίπλα. Δεν έχει αναβαθμιστεί σε 5G όπως φαίνεται και δεν έχει cells στην πίσω πλευρά. 😝 Ωστόσο, παίζει αρκετά καλά.
    0 points
  12. Έξω από το μετρό Κεραμεικός. Έχει πολύ κόσμο, λόγω κάποιου φεστιβάλ με κόμικς, δίπλα στην Τεχνοπολις. Μόνιμα 5G disconnected, δεν αποκλείεται να μην έχει τελειώσει η αναβάθμιση.
    0 points
  13. Εχω αυτόν της xiaomi και ειναι σουπερ. Ταχεία φόρτιση και από άδειος γεμίζει σε 3 ώρες. Πρόσεξε γιατι δεν είναι "φλατ". Είναι ακριβώς σε μέγεθος κ σχήμα σαν ενα πακέτο τσιγάρων. https://www.skroutz.gr/s/27250732/Xiaomi-Mi-Power-Bank-3-Ultra-Compact-10000mAh-22-5W-με-2-Θύρες-USB-A-και-Θύρα-USB-C-Μαύρο.html
    0 points
  14. Έξω από το μετρό Κεραμεικός. Έχει πολύ κόσμο, λόγω κάποιου φεστιβάλ με κόμικς δίπλα στην Τεχνοπολις. Λίγο πιο πάνω, στην Ιερά οδό με Κωνσταντινουπόλεως, κοντά στη διάβαση των τρένων. Μετά έπεσε σε 2G και έμεινε κολλημένο εκεί. 😛
    0 points
  15. Με μετρια χρηση δικια μου αν φορτισω 100% βγαζει 8 ωρες οθονης το 24ωρο. Πειραγμενο το εχω οπως ολα τα κινητα μου (ξηλωνω οτι δεν χρησιμοποιω) αλλα και χωρις να το πειραξεις 6 με 6μιση ωρες θα βγαζει θεωρω.
    0 points
  16. Στροφή Μεσημερίου, Εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, στα φυτώρια της παράπλευρης οδού
    0 points
  17. Σαν το καπέλο με το φωτοβολταϊκό και το ανεμιστηράκι δεν έχει.. 😉😂
    0 points
  18. https://youtu.be/Xi3AxbB8GRg
    0 points
  19. Είδες με τα λεφτά σου τι προνόμια έχεις. ☺️ Με καλή πρόθεση το λέω μην παρεξηγηθώ.
    0 points
  20. Από ποτε η πληρωμή με καρτα είναι «προνόμιο» αποκλειστικό για εμενα;
    0 points
  21. Έχω αλλάξει 4 ή 5 ρουτερ. Ήρθε τεχνικός ο οποίος αποφάνθηκε ότι πρέπει να αλλάξουμε ρουτερ το οποίο και έκανε, αλλάξαμε άλλο ένα μετά από του τεχνικού...
    0 points
  22. Με αυτά που διαβαζω, συνεχίζω να απεχω απο αυτού του είδους τα τζαμακια. Κάθομαι στ' αυγά μου με την μεμβράνη μου. Στάλθηκε από το πληκτρολόγιό μου με τα χεράκια μου!
    0 points
  23. Έχει να κάνει με το πόσες μπάντες μπορεί να συνδυάσει το ρουτερ. Τι κινητό χρηαιμοποιησες για τις μετρήσεις; καλημέρα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  24. Εγώ πάντα προτιμούσα την Nillkin nature για να μη γίνεται γκουμουτσα το κινητό,είχε και άριστο grip. Πριν κάποια χρόνια την έκανε γκουμουτσα,κι έτσι βρήκα την πλαστική Nillkin frosted,που δεν είχε προστασία αλλά είχε το grip της nature (σαγρε στα πλάγια για να μη γλιστράει από το χέρι). Και τώρα με το 23 ultra πάω και παίρνω με κλειστά μάτια την frosted και μου έρχεται μια γκουμουτσα σιλικόνη χωρίς το grip. 1η φορά την Spigen όπως του Κωνσταντίνου κι είμαι μια χαρά.
    0 points
  25. Για την ιστορία, μου έχουν επιστραφεί τα πάγια 14 μηνών με κατάθεση ως πιστωτικό, υποτίθεται ότι είχε βρεθεί και το πρόβλημα πλέον, επανήλθε όμως. Το πιστωτικό ήταν καλή κίνηση, αλλά θέλω και τις υπηρεσίες! Θα δούμε...
    0 points
  26. Οκ εμένα το μάτι έπεσε αμέσως εκεί που ήθελα πάντως sent from my S23Ultra 12/512
    0 points
  27. Σε ανάλογη περίπτωση χρησιμοποίησα τα q star πακέτα, που αναφέρουν αναλυτικά τι ισχύει για mb και ομιλία στο εξωτερικό. Έτσι είσαι καλυμμένος 100%, γιατί στα υπόλοιπα πακέτα από προσφορές, δωράκια κλπ, δεν είναι σίγουρο τι ισχύει κάθε φορά.
    0 points
  28. Στο τέλος ξυρίζουν (επενδύσεις) τον γαμπρό! (Κόκκινη και ασπρόμαυρη) με χρονικό ορίζοντα από τα τέλη του 2025 και μετά.🤫 ΥΓ. Λογικό να βγαίνουν στο όνομα της κόκκινης μιας και η Vantage towers ανήκει στο κόκκινο group. Το κομμουνιστικό (Καμία σχέση) μιας και έχει εκλογές η χώρα μας!
    0 points
  29. εδώ δίπλα έχει ένα κατάστημα με ηλεκτρικά, έχει ένα κουτί που πετάνε τα ανακυκλώσιμα Καμμιά φορά περναω και μάζευω καμμία ηλεκτρική συσκευή για εξαρτήματα μιας που ασχολούμαι με ηλεκτρονικα και κατασκευές Πριν μέρικους μηνες είχα βρει ενα xiaomi power bank που κάποιος είχε πετάξει !!! Το πήρα το μέτρησα το φορτησα το ξεφόρτωσα το πήρα μαζι μου στο βουνο εκδρομή με την σκηνή το έβγαλα βόλτα εξωτερικό.....σκυλί μαύρο το xiaomi Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί το πέταξαν το κακόμοιρο Μπράβο στην Vodafone αν κάνει τέτοια δώρα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    0 points
  30. Καλησπέρα από Δευτέρα ο διπλασιασμός.
    0 points
  31. Πάντως όπως φαίνεται στην επαρχία εκτός Θεσσαλονίκης και Αθήνας κάνει πιο σοβαρές κινήσεις σε αναβάθμιση η Vodafone από την νοινικιάρα. Edit: Οι εναλλαγές έχουν εξαφανιστεί σε πολλά σημεία από ότι βλέπω. Καλό Αυτό. Επιτέλους δηλαδή. @olympios1 ξέρουμε όλοι μας τι προφίλ είναι αυτό οπότε άσε τα γέλια 🙂
    0 points
  32. Εντάξει, δεν ισχύει και πολύ αυτό. Τις περισσότερες καινούργιες άδειες που βγάζουν μαζί οι δύο συνεργάτιδες, στο όνομα της βονταφον βγαίνουν... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  33. Αυτές είναι επενδύσεις αδελφέ!👌🏻
    0 points
  34. Μια χαρά υπάρχουν για τον πάροχο που δεν βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για επενδύσεις.
    0 points
  35. Δεν έχεις άδικο. Κατραμιο η βονταφον έστω από τη 800αρα δίνει 15-20/25 down/up ή άλλη από το κοτέτσι με τα γνωστά αποτελέσματα. Είναι για άλλο θέμα η κουβέντα. Έχουν γίνει τραγικά λάθη από τη cosmote στην Ξάνθη. H Vodafone έπαιξε καλή μπαλίτσα στην περιοχή.
    0 points
  36. Στα κοντινα ειναι λογικο να ειναι πιο "ανοιχτοχρωμα" με το ημερησιο xml. Στα κοντινά δεν έχεις ούτε ουρανό ούτε ήλιο. Οπότε ειναι πιο σκοτεινές σκηνές από οτι ενα ημερήσιο τοπίο. Οπότε, με το στήσιμό μου, θα σου βγαινουν λιγο πιο φωτεινές από ότι θα ήθελες. Το τέλειο exposure δύσκολα θα το έχεις. Αν ας πούμε φτιάξεις τα κοντινά θα χαλάσεις τα τοπία. Εκει, λοιπόν, μπαίνει και ο παραγοντας ζωγράφος. Κάνεις ταπ και κατεβαζεις τη μπάρα της φωτεινότητας. Έτσι θα σου βγουν πιο σκουρα. Φυσικά, όλες αυτές οι μικρές λεπτομέριες, επαφίονται και στο προσωπικό γούστο του καθενός. Απλα έχε υπόψιν ότι αν ρίξεις το exposure μονιμα τότε θα εχεις αφενώς πιο σκοτεινά τοπία και αφετέρου λιγότερη λεπτομέρια με παράλληλα υψηλότερο θόρυβο στα σκοτεινά. Μην το κάνεις αυτό. Δες τες σε καλιμπραρισμένη οθόνη υπολογιστή. Κινητό κάποια στιγμή θα αλλάξεις. Δεν ειναι καλή ιδέα να στήνεις βάσει οθόνης κινητού Και να συμπληρώσω ότι δεν υπάρχει αισθητήρας που να πιάνει όλα τα χρώματα τέλεια. Έστω και λίγο color shift θα έχεις. Ειδικά όταν μπαίνει hdr. Αν και δεν είμαι σίγουρος αν το θέμα του ειναι αποκλειστικά χρώματα και όχι φωτεινότητα ή white balance που εύκολα εξαπατάται στα κοντινά. Πάντως μέρα η στοκ είναι πολύ καλή. Αν ειναι στα γούστα του φίλου ας μείνει καλύτερα με αυτήν. Με τόσο έντονο tone maping που εχει το hdr + enhanced της gcam δύσκολα να έχει τα τέλεια χρώματα.
    0 points
  37. Δεν έχει κλείσει ακόμη το 3g;
    0 points
  38. enb 1337 στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να είχε 5CA σίγουρα όταν την ίδια ώρα η Ν78 του ίδιου σταθμού δίνει 1200+ οποιοδήποτε ώρα μέσα στην μέρα.
    0 points
  39. Η συνδρομή που σου ταιριάζει καλύτερα είναι προφανώς η μικρότερη, των 8€. Φτιαξε πρωτα λογαριασμο στο cu app. Δες τι δωρα καλοσωρισματος θα σου δωσει. Και αναλογα πραττεις για τη συνεχεια Λογικά τον πρώτο μήνα τον βγάζει με τα δώρα οπότε τον επόμενο μπαίνει liquid και έχει και τον πρώτο μήνα δώρο. Στο δίμηνο λήγει το υπόλοιπο κι αν δεν ανανεώσεις το χάνεις. Εκτός κι αν εννοείς να βγεις να κάνεις cashback και να ξαναμπείς. Αλλά κι όταν θα θες να σκανάρεις νέα απόδειξη πάλι θα θέλει να βγεις και να ξαναμπείς. Όρεξη να 'χεις!! 🙂
    0 points
  40. Φτιαξε πρωτα λογαριασμο στο cu app. Δες τι δωρα καλοσωρισματος θα σου δωσει. Και αναλογα πραττεις για τη συνεχεια
    0 points
  41. Πολύ καλά, εγώ στο περίπτερο 2 είδα και 1100 σε εσωτερικό χώρο με χαμηλό Upload.
    0 points
  42. Πάρκιγκ ΔΕΘ Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  43. leroy merlin στην Πειραιώς
    0 points
  44. Στα ΕΛΤΑ άλλαξαν την διεύθυνση τράκινγκ....εάν είχατε κρατημένη την παλιά (όπως εγώ) μην προβληματιστείτε εάν δεν δίνει αποτέλεσμα...απλά χρησιμοποιήστε την καινούργια😉 https://elta.gr/track ***Βέβαια υπενθυμίζω ότι όσα έρχονται μέσω ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, η τελευταία πληροφόρηση συνήθως είναι "ΟΥΓΓΑΡΙΑ Αποστολή αντικειμένου"....και μέχρι εκεί η πληροφόρηση... ***Πως λέμε "What happens in Vegas, stays in Vega"....😁....κάτι αντίστοιχο.
    0 points
  45. Σέρρες τίποτα το σπουδαίο Σε αυτή την περιοχηξ βλέπω n78 και αυτή max 500mbps με average γυρω στα 250. Στο κεντρο σερνεται με μονοωηφια ακομα παντως τις ωρες αιχμης
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...