Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Mobileras

    Mobileras

    Members


    • Πόντοι

      11

    • Δημοσιεύσεις

      2.716


  2. panos.kar

    panos.kar

    Members


    • Πόντοι

      10

    • Δημοσιεύσεις

      889


  3. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      8

    • Δημοσιεύσεις

      14.003


  4. Nikolas14

    Nikolas14

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      9.896


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 16/04/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Λόγω υπερφόρτωσης του backbone των παρόχων. Στην πρώτη καραντίνα vodafone, nova, wind είχαν πολύ σοβαρό πρόβλημα με ταχύτητες 2mbps download το πολύ. Και στην cosmote είχαν πέσει οι ταχύτητες, αλλά ελάχιστα. Μετά από αυτό η wind έμαθε το μάθημά της και αγόρασε τεράστια χωρητικότητα.
    2 points
  2. Να λέω ψέμματα με τις μετρήσεις πως; Τα νούμερα και το σημα μιλάνε από μόνα τους. Ενταξει, είμαι ψεύτης. 340€ για 30 συνδέσεις 10GB και ολα απεριόριστα τα υπόλοιπα και προς ΕΕ. οι 15 με 8€ και οι άλλες 15 με 12€ επειδή έχουν επιδότηση συσκευής! έχουμε και το σταθερο αλλα 28€. 12€ βάζω εγώ παγκόσμιες κλησεις. Είμαι ψεύτης, έγινε! Χρόνια πολλά με υγεία σε σένα και την οικογένεια σου!
    2 points
  3. Πράγματι έχει κάποια διαδικασία για να μαζέψεις 30.000 πόντους και να πάρεις το 200gb αλλά Δεν χρειάζεται να βγεις για να μπορέσεις να παίξεις bigbang και να πάρεις το πακέτο. Μπορείς να είσαι κανονικά Liquid και να παίζεις bigbang και να αγοράζεις τα πακέτα του Big bag και τα όποια πακέτα έχουν προτεραιότητα έναντι του χρηματικού υπόλοιπου στην κατανάλωση. Και όχι δεν ξανά κάνεις εγγραφή την κάρτα σου γιατί όταν πας να ξαναμπείς είναι ήδη εγγεγραμμένη απο την πρωτη φορα που μπαινεις. Καλό θα είναι και από μεριά σου στην προσπάθειά σου να καταρριψεις τις υπερβολές του blizzard να μην πέφτεις Και εσύ σε κάποια λάθη τα οποία δεν υπάρχουν. Η ουσία Λοιπόν είναι οτι βάζοντας κάποιος 12 ευρώ μπορεί να είναι Liquid να παίζει το big bang χωρίς να χρειάζεται να βγει από το Liquid να έχει συμπληρώσει 30.000 πόντους και με αυτά τα χρήματα να αγοράσει 200gb και τα 0,91 ευρώ που περισσεύουν από την 12άρα κάρτα να μιλήσει Περίπου δύο ώρες και αν δεν έχεις μιλήσει τον επόμενο μήνα τα χρήματα αυτά αθροίζονται όπως επίσης αθροίζονται και τα megabyte αν παίζεις big Bang και το ανανεώνεις πριν λήξει 12€ και τους απαιτούμενους πόντους που χρειάζεσαι στο παιχνίδι για να αγοράσεις Τα 200 giga Εν τω μεταξύ σε καρτοκινητό ανταγωνισμού ο άλλος έχει μαζέψει 130 ευρώ και του λένε να τα φάει για φιλανθρωπικούς σκοπούς για να μην τα χαρισει στην εταιρεία και Καλώς αυτό, αλλά δεν έχει επιλογή για κάτι άλλο όταν στο cu μπορεί να τα φάει και για πάρτη του πλέον και για φιλανθρωπικό σκοπό εφόσον αυτό επιθυμεί
    1 point
  4. Ειναι πιο πολύπλοκο απο οτι το παρουσιαζει. Πρεπει να βγεις απο το liquid, να κατεβασεις το big bang app, να μαζεψεις 30.000 κρυσταλλους παίζοντας ενα παιχνιδι (περιπου 1 μηνα παιρνει αυτό), να εχεις 10ε υπολοιπο (χωρις φορους), να αγορασεις το πακετο του big bang που δινει 200gb για ενα μηνα με χρεωση 10ε και 30.000 κρυστάλλους, να ξαναμπεις liquid (εαν θελεις) ξανακάνοντας εγγραφή την τραπεζική σου καρτα και για λεπτά ομιλιας θα χρειαστει να εχεις εξτρα χρηματα στο υπολοιπο σου.
    1 point
  5. Δεν τα ξερω διοτι ποτέ δεν το εκανα liquid. Στο τσαφ ήμουν αλλά τελικά το βρίσκω πολύ αβολο. Εχει πραγματι χαμηλες χρεωσεις, αλλά τα διάφορα δωρεαν μπονους ανανεωσης που παιρνω απο αλλού, συν το καλυτερο σημα, συν οτι δεν γινεται να σπαταλαω χρονο για κερδος 1-2 ευρω, με αποτρεπουν.
    1 point
  6. Και οταν βγαινεις απο το liquid μετά για να ξαναμπείς θα πρεπει να ξανακάνεις εγγραφή την πιστωτική/χρεωστική σου; Επειδη αλλιως δεν μπορείς να εχεις liquid, γιαυτό ρωταω.
    1 point
  7. Και γιατι δεν τα δινει στο liquid και αναγκαζει τον κόσμο να μπαινοβγαίνει;
    1 point
  8. Μα υποτιθεται οτι "συμφερει" το liquid, αλλιώς μένεις στο κλασσικο cu...
    1 point
  9. Εαν ειναι να "βγαινεις" συνεχεια απο το liquid τότε τι σόι συμφέρον εχει να εισαι στο liquid; Ολο "συμφερει" και "συμφερει", αλλά για να πάρεις big bang, cash back κλπ. πρεπει να ΜΗΝ εισαι liquid...
    1 point
  10. Χρόνια πολλά! Καλά είναι. Εδώ που οι περισσότεροι έχουν cosmote, όταν βγαίνουν δωρεάν απεριόριστα υπάρχει πρόβλημα τις ώρες αιχμής.
    1 point
  11. Και μια χθεσινή στο σπίτι από "καλύτερο" σημείο. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  12. Κάτω από την κεραία. Υπό κανονικές συνθήκες με 4G+ έχει φτάσει και τα 210
    1 point
  13. Μπορεί να γίνει διαχωρισμός στις στατιστικές αναλύσεις ανάλογα με τον τύπο του δικτύου (E, 4G, 5G). Επίσης καταγράφει τον τύπο του δικτύου στο παρασκήνιο όποτε «ξέρει» πως μέσα στο σπίτι σου έχεις Ε, κτλ και αυτά αποτυπώνονται στους χάρτες που δίνει η εταιρεία. Γενικά υπάρχουν πολλοί παράμετροι που καταγράφονται αλλά και πολλοί τρόποι να γίνουν οι αναλύσεις για να μειώσουν τα σφάλματα και να είναι πιο έγκυρα τα αποτελέσματα. Καταγράφεται και από links.
    1 point
  14. 1 point
  15. Δε μας απασχολεί το liquid. Όντας κάτοχος και χρήστης και των 3 δικτύων, η voda έχει το χειρότερο από όλες. Κινούμενος σε όλη σχεδόν τη βόρεια Ελλάδα, το λέω χωρίς επιφυλάξεις. Και δεν με απασχολεί το αν κοστίζει 2€ παρακάτω το μήνα κλπ. Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    1 point
  16. LTE1 => SIM 1 LTE2 => SIM 2 Ακριβώς αυτό.
    1 point
  17. Σημαντικό να παρέχονται υπηρεσίες ακόμη και με φόρτο δικτύου.
    1 point
  18. Καλή Ανάσταση με υγεία.Μακαρι να βελτιωθει αυτο τ χάλι στα εκτός πολεων συντομα.Δεν υποφερεται πια!
    1 point
  19. Σχετικά με το 4G της Vodafone στην Κρητη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο αυτή τη στιγμή σας αναφέρω πως τα RSRQ φτασανε -18 -19 σε primary Cells ! Ταχύτητες 2 και 3 MBps με Carrier Aggregation που πάσχει απο γεματα κανάλια στα Signalings. Εννοείται οτι Band N78 μονο σε 2 μικρες κυψέλες που επικαλύπτονται και ειναι ουσιαστικά μη αξιοποιήσιμες. Και το καλύτερο για το τέλος, κανεις VideoCall και παγώνουν τα παντα πέφτοντας σε 2G ενω υπάρχει άριστο σήμα. Κρίμα.
    1 point
  20. Ο blizard κοβει και ραβει οπως τον βολεύει. Και στο φρογκ μπορεις να εχεις καθε μηνα ιντερνετ και δωρεάν παρακαλώ... Οχι με χρεωση οπως το liquid... Ποιος ειναι ο εξυπνος τωρα;
    1 point
  21. Δεν ειναι αυτός τρόπος σκέψης, αυτό ειναι φανατισμός… το να μηδενίζουμε τα πάντα επειδή έχει χαμηλές χρεώσεις ενα συγκεκριμένο πρόγραμμα που αν κάποιος το βάλει κατω αντικειμενικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μόνο φανατισμός ειναι… και μην ξεχνάμε κάτι, καμία εταιρεία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Πάνω απ όλα είναι το κέρδος της, και μετά όλα τα υπόλοιπα. Γιατί εδώ μέσα σε λίγο θα παρουσιάζεται από ορισμένους η Vodafone σαν μη κερδοσκοπικό ιδρυμα.
    1 point
  22. Τραγική η κάλυψη στην Αρτα. Στα μαγαζια του κέντρου εσωτερικα ή σε στενους εξωτερικους χωρους έχει edge. Τι λέτε τώρα εσείς για φθηνό Ίντερνετ και εκμετάλλευση από τους άλλους παρόχους, εδώ η Vodafone έχει αφήσει κέντρο πόλης με κάλυψη 4G μόνο εξωτερικά. Οι άλλοι δυο και ειδικά η πράσινη γαζωνουν και η vf κολλημένη σε edge λόγω κακής κάλυψης στο κέντρο της αρτας
    1 point
  23. Και οι άλλες χώρες δεν έχουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς η United στοχεύει σε άλλα θέματα και δεν ενδιαφέρεται τόσο για την καινοτομία ή για υπηρεσίες που ο μέσος καταναλωτής δεν αναζητά. Δυστυχώς δεν ανακοινώνονται νούμερα συνδρομητών πλέον αλλά αν δείτε η διείσδυση των πρόσθετων καρτών είναι υπερβολικά μικρή. Σε αυτό παίζει ρόλο σημαντικά το ότι μέχρι πρόσφατα είχαμε ελάχιστο όγκο στα προγράμματα μας και οι περισσότεροι βρήκαν λύσεις για τις συσκευές τους με ξεχωριστά συμβόλαια (θυμάστε πχ στην Nova τα 30GB με 20€ αν θυμάμαι σωστά; ). Πλεον, τα συμβόλαια αυτά λήγουν και ενδεχομένως σταδιακά να αρχίσει η επαναπροώθηση αυτών των καρτών. Όμως και παλι κρίνοντας και από την δυνατότητα που ήδη υπάρχει, και από το τι κάνουν στις άλλες χώρες (βλέπετε ότι ακολουθούν πανομοιότυπη πρακτική σε όλους τους τομείς) δεν τη θεωρώ να έρχεται σύντομα. Για την τεχνική διάσταση, που ίσως ενδιαφέρει τους περισσότερους πάντως, υπάρχουν πολλές λύσεις ώστε ένα δίκτυο να υποστηρίξει μια Extra SIM. Η βασικότερη πρακτική είναι να μετατραπεί το πρόγραμμα σε κουβά και να συνδεθεί δεύτερος αριθμος (αυτό που κάνουν οι ανταγωνιστές και παλιότερα γινόταν στην Wind για να μοιράζονται λεπτά μεταξύ κινητού και σταθερού). η άλλη είναι της προσθήκης έξτρα συμβολαιου (πχ το I4S της κόκκινης) το οποίο έχει απεριόριστα δεδομένα μόνο του και το πάγιο εκμηδενίζεται λόγω του συνδυασμού με άλλο κινητό/ σταθερό. Το δεύτερο αν και ακούγεται πιο μπελαλίδικο είναι η πιο εύκολη διαδικασία για να υλοποιηθεί μια έξτρα κάρτα. Αυτός ο μηχανισμός έκπτωσης χρησιμοποιείται τώρα όπου έχουμε τις εκπτώσεις (πχ αντί για 33€ γίνεται 27) όταν συνδυάζεις συμβόλαια.
    1 point
  24. Παιδιά, η Κέρκυρα είναι τόσο γεμάτη που το δίκτυο έπεσε. Ήμουν στο cafe Leo d oro δίπλα από το Λιστόν. Δεδομένα μηδέν από Nova μέσα έξω…με το ζόρι κλήσεις. Public Κέρκυρας είμαι τώρα απ έξω, χωρίς 5G.
    1 point
  25. Σε υπόγειο στην πόλη της αρτας. Δεν είναι τελείως υπογειο, είναι περίπου 20 εκατοστά «σηκωμένο»
    1 point
  26. Καλή ανάσταση με υγεία και αναβαθμισμένα δίκτυα!
    1 point
  27. Θέλει τεράστια αποθέματα υπομονής...όποιος έχει δυνατότητα να αλλάξει πάροχο με καλύτερη κάλυψη στην περιοχή του ας το κάνει.Κι εγώ έτοιμος ήμουν να πάω Vodafone. Κι εγώ δεν πίστευα οτι θα έβλεπα 5G απο τη Nova στη περιοχή μου,να που είδα όμως. Μακάρι να συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα.
    1 point
  28. Υπάρχουν από εποχής wind one (2010) που ο κουβάς μοιραζόταν σε κινητό και σταθερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεύτερη συνδεση κινητής (στην ουσία Extra SIM). Γίνεται και με άλλους τρόπους αν δεν υπήρχε η υποδομή. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα δούμε επειδή ούτε στα άλλα δίκτυα της UG υπάρχει κάτι αντίστοιχο. αντίθετα, περιμένουμε eSIM σε κάποια φάση γιατί ήδη δοκιμάζεται σε όλο το Group μια λύση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βατερλό, έχουμε δει παραδείγματα από άλλες εταιρίες που έχουν πάρει ατόφιες λύσεις άλλων χωρών και είχαν σοβαρά θέματα..
    1 point
  29. Ούτε εμένα μου άρεσε η 8.7 και γύρισα στην 8.1.101. Κατέβασε και μερικά .xml να δοκιμάσεις.
    1 point
  30. https://www.speedtest.net/my-result/i/5568898161 Άγιος Γόρδιος τώρα, συνεγκατασταση σε ιστό Vodafone…
    1 point
  31. Λοιπόν εκανα τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα. 5G είχε σε κάποια σημεία, μετά άρχισε να μην έχει σήμα σε πολλά τούνελ πριν τα Γιάννενα. Σε κάποια βέβαια είχε αλλά 5G δεν είδα. Γενικοτερα οι ταχύτητες ήταν 10-15Mbps… Στα ίδια σημεία άλλος πάροχος γάζωνε. Λιμάνι Ηγουμενίτσας,στην αναμονή για το καράβι.
    1 point
  32. Μαλλον δεν θα στην βρεί κανείς γιατί απλά ..δεν υπάρχει. Δεν με λένε άπιστο Θωμά (μιας και είναι επικαιρο λόγω ημερών) αλλά προσωπικά δεν πιστεύω οτι υπάρχει Φιλος μου που δουλεύει σε ανωτερη θεση στην Nova μου ειπε χτές οτι τέτοια τιμή είναι στην σφαίρα της φαντασίας. Εαν πράγματι την απόκτησαν ελάχιστα άτομα μαλλον έγινε επειδή καποιος reseller / συνεργάτης / κατάστημα έπρεπε να γράψει νούμερα πωλήσεων και μπήκε μέσα για 10-20-50 συνδέσεις για να πετύχει την στοχοθεσία του.. Επαναλαμβάνω αν δεν δω το συμβόλαιο με ολα τα στοιχεία (με σβηστά τα προσωπικά δεδομένα) εγώ δεν το πιστεύω. Εξαλλου απο φιδέμπορες που προμοτάρουν ολους τους παρόχους είναι τιγκα αυτο το φορουμ γιαυτό εχει ξεπεσει έτσι...
    1 point
  33. Έφερα πίσω από τη Vodafone (cu) τον αριθμό μου και ήθελαν έναν ακόμα που θα ερχόταν με φορητότητα από Cosmote/Vodafone. Ευτυχώς όταν πήγα στο Cu μου έδωσαν άλλον έναν αριθμό cu, έφερα αυτόν πίσω. Αλλιώς δε μπορούσε να υλοποιηθεί η προσφορά δύο αριθμών σε ένα συμβόλαιο με όλα απεριόριστα (unlimited all) με κόστος (€6,50+€6,50) αθροιστικά €13/μήνα για 24 μήνες και τους 2 πρώτους δώρο. Στα χαρτιά αυτά αναγράφονται όντως. Η τιμή κάθε συμβολαίου προ προσφοράς τιμολογηθηκε στα €48 ανά γραμμή (μετά τη λήξη της διετίας). Μεχρι στιγμής όλα λειτουργούν μια χαρά. Τόσο οι κλήσεις όσο και τα δεδομένα.
    1 point
  34. Χαίρετε. Έκανα κάποια συγκριτικά σήμερα στην Κέρκυρα. 1ο. Οδός Σολωμού https://maps.app.goo.gl/PDJTvJrULzvBfEWZ8 Cosmote Vodafone Δεν φόρτωνε καν. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί έχει Micro, όπως και η Cosmote, αλλά η VF παίζει μόνο GSM 900 2ο σημείο στη "μινα" στην είσοδο του νέου Φρουρίου https://maps.app.goo.gl/FRgHGA6MgevssTES7 Cosmote Vodafone Εδώ καλύτερα τα πράγματα... Το upload δεν ξέρω γιατί το σταμάτησε. Γενικά το MIUI 14 μας τα χαλάει. Πρέπει να βάλω πάλι custom ROM 😂 Poco X3 Pro via Tapatalk
    1 point
  35. Δεν νομίζω ότι στο νήμα της Nova δείχνονται μόνο συγκεκριμένα σημεία
    1 point
  36. Το εμπεδώσαμε Γιάννενα είναι οκ. Στα υπόλοιπα πάσχει.
    1 point
  37. Με θλίψη βλέπω εδώ μέσα σχόλια, όπως π.χ. "νοικοκυρές παλιάς κοπής", ηλικιακό ρατσισμό και διάφορα τέτοια πράγματα. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι.
    1 point
  38. Για την ακρίβεια ΝΑΙ στο 1265 ενεργοποιεί την ειδοποίηση χωρίς τηλεφωνητή και με ενημέρωση του καλούντα ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 ενεργοποιεί την ειδοποίηση χωρίς τηλεφωνητή και χωρίς ενημέρωση του καλούντα Πρέπει να προηγηθεί ακύρωση όλων των προωθήσεων
    1 point
  39. Από το περασμενο σ/κ που η βονταφον ήδη έδωσε δωρεάν ίντερνετ σε όλους για 10 μερες το ίντερνετ έχει προβληματα. Στο κοσμοτε που επίσης έδωσε για 7 μερες στους 2πλασιους συνδρομητές δεν βρίσκω κανένα προβλημα.
    1 point
  40. Για τον blizard οποίος δεν έχει liquid είναι υπάλληλος αλλης εταιρίας και πολεμάει το liquid. Νομίζω έχει ξεπεράσει και τον pavlitakis...
    1 point
  41. Πρώτον δεν είναι 400MB, είναι 1800 μαζί με τα bonus. Άλλωστε, Οι συγκρίσεις δεν αρμοζουν στο νήμα αυτό και επισης η Vodafone δίνει το ίδιο πακέτο με ίδια χρήματα αλλά για 20μερες. Ας συγκρίνουμε ομοειδή πράγματα και όχι μόνο ότι συμφέρει για να βγάλεις καλύτερη την Vodafone Ας μιλάμε επιτέλους αληθινα με αποδείξεις και όχι με λόγια του αέρα. Ακούσαμε για τις χρεώσεις του liquid τόσες φορές που νομίζω τις έχουμε μάθει απ έξω😂 Θα ήταν καλό να αφήσεις τον φανατισμό και το κόλλημα να μας αποδείξεις ότι το liquid είναι το καλύτερο. Αν ήταν έτσι, θα είχαμε όλοι liquid. Τελος είναι υποτιμητικό και συνάμα γελοίο να αναφέρεσαι σε εμας ως κορόιδα ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΛΙΚΟΥΙΝΤ. συμφωνώ με τον cmvr ότι το λικουιντ είναι πονοκέφαλος για πολλούς. Προσωπικά εχω ένα καρτοκινητο για την πλάκα μου που με τις ανανεώσεις Και με τα δώρα με μπερδεύει παρά πολυ. Τελος οι εναλλαγές που κάνει είναι απλά τραγικές. Δεν γίνονται παντου αλλά όπου γίνονται είναι τραγική και πολυ κακή η εμπειρία του δικτύου.
    1 point
  42. Σε ποιους κόφτες αναφέρεσαι;
    1 point
  43. https://www.speedtest.net/my-result/a/9197251701 Και μια μέτρηση σε 4G+ από τη Nova μετά την ενεργοποίηση χθες στη Σίνδο.
    1 point
  44. Φίλε, ο καθένας μας έχει και γνώση, έχει και κρίση. Δεν χρειάζεται καθοδηγητές. Αυτό.
    1 point
  45. Ευσεβείς πόθος όλων μας και να βγάλει και extrsim. Αλλά θα μείνουν ως πόθος και τα δύο για αρκετά χρόνια ακόμα.
    1 point
  46. Η Huawei έχει αρκετά features που δουλεύουν και δε δουλεύουν. Δε μπορώ να πω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Δυστυχώς, ο κόσμος έχει σπάσει σε Ανατολή και Δύση για ακόμη μια φορά. Εμείς ζούμε στη Δύση και έχουμε chipsets τα οποία παράγονται στη Δύση. Αν μάλιστα έχουμε εξελίξεις με την Ταϊβάν, η Qualcomm θα γίνει πλέον μονοπώλειο στη Δύση και θα κόψει κάθε συμβατότητα με ανατολικής προέλευσης εξοπλισμό. Αυτά καλά θα είναι να λέγονται και οι πάροχοι να ενημερώνονται. Πολλοί στο χώρο μιλάνε για σπάσιμο της 3gpp. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό, πιστεύω.
    1 point
  47. Δεν λύθηκε. Απλά το έχουν σταματήσει μέχρι να κυκλοφορήσει και το νέο my Vodafone web (ήδη μπορείτε να το δείτε εδώ) Θα ζητάει επιβεβαίωση με SMS στο κινητό που έχει δηλωθεί στο ebill αν είστε μόνο πελάτες σταθερής ή σε ένα από τα Vodafone κινητά αν είστε κινητής ή και σταθερής. Το σημαντικό είναι να κάνουμε παράπονα ώστε τουλάχιστον να δοθεί η επιλογή να μπαίνουμε και με το κινητό του ebill αν έχουμε κινητό (όσοι διαχειριζόμαστε συνδέσεις τρίτων) και να μη το ζητάει σε κάθε άνοιγμα της εφαρμογής, μόνο στο login. Μετά από επικοινωνία με το chat μου είπαν ότι χρειάζεται να κάνουμε αίτημα γραπτό (μέσω της ιστοσελίδας) για να λάβουν σχόλια και να το αλλάξουν.
    1 point
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...