Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. memoriesradio

    memoriesradio

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      1.803


  2. panos.kar

    panos.kar

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      889


  3. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      13.821


  4. mips

    mips

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      1.498


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 11/04/2023 in Δημοσιέυσεις

  1. Καλορίζικο, το συζητούσαμε πριν μέρες ότι έτσι υλοποιείται.
    3 points
  2. Τεχνικά άσχετο η φθορά της sim με το σήμα και το throughput του modem. Δεν παίζει ρόλο.
    2 points
  3. https://www.speedtest.net/my-result/a/9197251701 Και μια μέτρηση σε 4G+ από τη Nova μετά την ενεργοποίηση χθες στη Σίνδο.
    2 points
  4. Ειπα να ανεβάσω μετρήσεις μιας και έβαλα τα απεριόριστα για το Πάσχα. Πέρα από τα λόγια άλλωστε ήθελα να δείξω και τι γίνεται στην πράξη. Νομίζω ότι κυριως για αυτό υπάρχει και το συγκεκριμένο νήμα, για να ανεβάζουμε τις μετρήσεις από διαφορά μερη που κινούμαστε. Μεσα στην βδομάδα θα ανεβάσω και από αρτα.
    1 point
  5. Το εμπεδώσαμε Γιάννενα είναι οκ. Στα υπόλοιπα πάσχει.
    1 point
  6. Bonus 5G μετρηση από το καστρο. Υπάρχει κεραια μεσα στο καστρο, εμφανής μάλιστα, που απ ότι έχει ειπωθεί εδώ μεσα είναι victus. Το δίκτυο μέσα στο καστρο είναι υποδειγματικό.
    1 point
  7. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και για την απάντηση σου αλλά ποιο πολύ για τις ευχές σου. Καλή Ανάσταση με υγεία σε ολους σας.
    1 point
  8. Επίσης, άλλος τρόπος να γνωρίζεις τί ενδείκνυται να φταίει, είναι η ενεργοποίηση τού ιστορικού ειδοποιήσεων εφαρμογών. Κατεβάζεις την κουρτίνα ειδοποιήσεων εφαρμογών, πατάς: "Ρυθμίσ. ειδοποιήσεων" ("Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων" δηλαδή), το οποίο βρίσκεται δίπλα από την: "Εκκαθάρ." ("Εκκαθάριση" δηλαδή) καθώς αναγράφεται στο τελείωμα τής κουρτίνας αυτής, κάτω από την τελευταία ειδοποίηση αυτής, έπειτα πατάς: "Σύνθετες ρυθμίσεις", στη συνέχεια πατάς: "Ιστορικό ειδοποιήσεων", να πατήσεις: "Ενεργό" σε περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί, και από τη στιγμή που ενεργοποιείται, παρατηρείς το ιστορικό των εφαρμογών που έχουν αλληλεπιδράσει με το κινητό. Κατά τον τρόπο αυτό, δύναται να γνωρίζεις από δύο πηγές, συμπεριλαμβανομένου τού πρώτου τρόπου που στο παρελθόν σού περιέγραψα. Εγώ σ'ευχαριστώ που παρ'όλο τον καιρό που πέρασε, με είχες στη σκέψη σου να στείλεις μήνυμα κατόπιν τής ανακάλυψης του προβλήματός σου. Να σ'έχει ο Θεός καλά αδερφέ. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε και καλή Ανάσταση σε εσένα, στην οικογένειά σου και όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ο Θεός μαζί σας.
    1 point
  9. Για την ακρίβεια ΝΑΙ στο 1265 ενεργοποιεί την ειδοποίηση χωρίς τηλεφωνητή και με ενημέρωση του καλούντα ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 ενεργοποιεί την ειδοποίηση χωρίς τηλεφωνητή και χωρίς ενημέρωση του καλούντα Πρέπει να προηγηθεί ακύρωση όλων των προωθήσεων
    1 point
  10. Για πάρτη σου μεγάλε! Αφρός! Απόσπασμα από το "Βιετνάμ" (Όλα Είναι Δρόμος)...
    1 point
  11. Τελικά όντως το πρόβλημα ήταν από ένα παιχνίδι που είχε κατεβάσει ή μικρή. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την βοήθεια.
    1 point
  12. Ανατολικά της Καλαμάτας, με άλλη καινούργια κεραία.
    1 point
  13. Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Δεν πήρε κανένας σοβαρά το liquid. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν με liquid. Προσωπικά δεν γνωρίζω κόσμο να το χρησιμοποιεί. Μόνο εδω μεσα το ακούω. Επισης αυτά του τύπου ότι όλοι θα έχουν Vodafone και ότι θα σκίσει τον ανταγωνισμό, μόνο λογικο δεν ακούγεται και μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ας σταματήσει τις εναλλαγές που κάνει σε αναβαθμισμένες κεραίες και Τότε θα μιλάμε για απλά ένα πολυ καλό δίκτυο, τίποτα παραπάνω. Το μονοπώλιο αυτή την στιγμή στις τηλεπικοινωνίες είναι η cosmote και όποιος το αρνείται είναι εκτός πραγματικότητας.
    1 point
  14. Δυστυχώς η διαχείρηση της μπαταρίας είναι πολύ χειρότερη πλέον. Το κινητό ευτυχώς είναι smooth... Τείνω να συμφωνήσω με όσους παραμένουν στην αρχική rom θυσιάζοντας τις εμηνερώσεις ασφαλείας. Κρίμα.... ήταν γαμ@το το κινητό όταν βγήκε!
    1 point
  15. Περιοχή που κινείσαι και αντιμετωπίζεις τα προβλήματα, αν επιτρέπεται; Δεν μου θίγεις καμία εταιρεία. Και εγώ την κράζω (όπως χθες και προχθές) στην Θεσσαλονίκη με τα προβληματικά σημεία της. Απλά δεν μπορώ να δεχτώ τις γενικολογίες, όπως ένας φίλος από Θεσσαλονίκη, που βγήκε και "είπε" ότι το δίκτυο είναι off στην Θεσσαλονίκη.
    1 point
  16. Στείλε φώτο να τη φτιάξω meme και αυτή 😂😂😂😂
    0 points
  17. Εγώ παίρνω αυτά τα αποτελέσματα πάνω κάτω κάθε φορά σχεδόν.
    0 points
  18. Ναι έχω. Το 400 είναι με Ν78 και το 20 είναι με Ν1 από άλλη κεραία με χειρότερο σήμα... Το πρόβλημα είναι που μια συνδέεται στην μια και μια στην άλλη αρκετά γρήγορα και κατά την διάρκεια του τεστ πολλές φορές πέφτει η ταχύτητα. Η Nova με ακριβώς τις ίδιες κεραίες δεν κάνει τέτοια... Άρα λογικά είναι ρύθμιση δικτύου
    0 points
  19. Δηλαδή εσύ ξέρεις τι γίνεται, χωρίς να το διαβάσεις; Μάλιστα, κατάλαβα, νομίζω ότι ειπώθηκαν όλα, το εξαντλήσαμε το θέμα. Well done.
    0 points
  20. Αν δεν εχει τελικα διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα τότε πέφτουμε στο σενάριο που ειχα γράψει πριν 2 χρονια, ότι δηλ πλέον ξεκιναει τον διπλασιασμό την 1η Δευτέρα κάθε έτους-πρωτοχρονιά και κανει reset, αν χρειαστει (δεν συμπέσει), την Δευτέρα του Πάσχα. Αρα για φέτος λογικά θα έχουμε στις 17/4 πάλι. https://myphone.gr/forum/topic/26782/page/535/?tab=comments#comment-6944820
    0 points
  21. Θα τα αλλάξει ο blizard τα ποσοστά.... Sent from my iPad using Tapatalk
    0 points
  22. Ας μην ανοίξουμε τώρα τέτοια ζητήματα για το πόση δημοκρατία υπάρχει κι αν υπάρχει πραγματικά δημοκρατία στον Δυτικό κόσμο, γιατί δεν θα καταλήξει πουθενά... ίσως να το κάνουμε σε άλλο τοπικ. Ούτε φαντάζομαι έπιασε ο καημός τους Αμερικανούς για το αν υπάρχει δημοκρατία στην Κίνα και για το αν οι άνθρωποι ζουν ευτυχισμένα εκεί, απλά έβλεπαν την τεράστια άνοδο της εταιρείας και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να την κόψουν.
    0 points
  23. Δεν το λες και άσχημα τιμολογιακά 24€ απεριόριστα όλα, και από παροχές απεριόριστα (πάλι) όλα στην Ε.Ε. και δωρεάν 2η sim με απεριόριστα (πάλι) τα data και MiFi...
    0 points
  24. Δεν νομιζω. Εδώ και 1 μηνα το ιδιο είναι από όταν ήρθα στην vf
    0 points
  25. Με Android συσκευή, με συνεχώς ανοιχτά τα δεδομένα, όταν συνδεθώ σε WiFi και μετά αποσυνδεθώ, δεν έχω παρατηρήσει ουδέποτε να αργεί να συνδεθεί ξανά στα δεδομένα. Άσε που υπάρχει hidden setting για ταυτόχρονη χρήση data + WiFi μαζί.
    0 points
  26. Από το κοτέτσι των Σερρών την 3094 . https://www.speedtest.net/my-result/i/5564660389 Αισθητη η διαφορά στην απόδοση χωρίς κανενα θέμα όμως με βιντεοκληση 2:30 ώρες + εε εσωτερικο χώρο ΥΓ δεν είναι 5G
    0 points
  27. Δεν μπήκαν δωρεάν τα απεριόριστα της προσφοράς. Μπήκαν με τα 12 ευρώ που πλήρωσες κατά την παραγγελία της κάρτας.
    0 points
  28. Προχωράει αλλά πρέπει ποιο γρήγορα να φύγει το καταραμένο band 20 από παντού στην περιφέρεια.
    0 points
  29. Η Nova? Μια χαρά είναι και αυτή
    0 points
  30. Ωραία, προχωράει πολύ καλά το πράγμα.
    0 points
  31. Σε πια περιοχή να στείλω τον φίλο μου να τσεκάρει. Είσαι σε εσωτερικό χώρο η εξωτερικό;
    0 points
  32. Καλημέρα σε όλους. Εγω προσωπικά είχα διαβάσει σε έντυπο τύπο πρίν χρόνια ότι η μητρική της frog σύναψε κάποιου είδους συνεργασία με την κοσμοτε. Δεν ξέρω αν και τι έχει αλλάξει από τότε.
    0 points
  33. Καλημέρα, όταν περάσει το δίμηνο από ανανέωση μετά για πόσο καιρό δέχεται το νούμερο εισερχόμενες κλήσεις; ευχαριστώ
    0 points
  34. 0 points
  35. Κάτι γίνεται στην Ξάνθη αυτή τη στιγμή και κόβονται τα δεδομένα ξαφνικά. Επανέρχεται μετά από λειτουργία πτήσης. Δεν είναι σε ένα κινητό αλλά σε 2 το ίδιο ακριβώς πράγμα. Δεν πέφτει σε 3g. Καρφωμένο 4g χωρίς ίντερνετ.
    0 points
  36. Ξαφνικά σήμερα το πρωί ενεργοποιήθηκε το RCS σε εμένα. Εννοείται κι εγώ Vodafone και τόσες ημέρες ήμουν χωρίς, με τη γνωστή ένδειξη ότι οι συζητήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή τη συσκευή. Redmi note 8 pro
    0 points
  37. Τι να σου έρθει δηλαδή? Απεγκατασταση κάνε και μετά ξανά εγκαταστάση
    0 points
  38. Όλη η Ημαθία μετά το κλείσιμο του 3G δεν έχει παρουσιάσει καμία άκυρη εναλλαγή σε 2G, το κρατάει μέχρι αηδίας στα -125. Άργησαν αλλά τα κατάφεραν.
    0 points
  39. να επιβεβαιώσω ότι το wificall έπαιξε κανονικά me to shizuku μετά το patch Απριλίου. το volte είναι έτσι και αλλιώς ενεργοποιημένο γιατί έχω cosmote !
    0 points
  40. Σχεδόν δίπλα στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  41. Συμφωνώ μαζί σου εδώ, έχω και τις τρεις ελληνικές εταιρίες…
    0 points
  42. Μιχάλη όπως τα λες είναι ακριβώς. Μην μιλήσω που δικαιολογούν τις μονοψήφιες σε σημεία που ο ανταγωνισμός έχει 300+.
    0 points
  43. Το πώς κολλάνε τα μόντεμ των κινητών και μετά δεν έχουν δεδομένα τα έχουν εξηγήσει πολλές φορές ειδήμονες... Δεν φταίνε αποκλειστικά τα κινητά από τα λίγα που έχω καταλάβει, αλλά οι ρυθμίσεις των κεραιών των παρόχων. Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  44. Ας μην φανατιζόμαστε με δίκτυα χωρίς λόγο. Άλλωστε δεν μας πληρώνουν για να τα προωθούμε. Προφανώς είχε κάποιο πρόβλημα η συσκευή του συμφορουμιτη, το οποίο επιλύθηκε. Τωρα το τι εταιρεία χρησιμοποεί ο καθένας μας δεν εχει καμία σχέση με το τι κινητό χρησιμοποεί. Γνωρίζω κόσμο που δίνει αρκετα λεφτά σε σύνδεση κινητης(30άρια κάθε μηνα) Και έχει κινητό των 300-400€ και γνωρίζω και άτομα με ακριβά κινητά που την βγάζουν με καρτοκινητο και 12-15€ τον μηνα. Τωρα το ότι η Vodafone δεν δουλεύει καλά και τρελαίνεται στις εναλλαγές στα iPhone, με συγχωρείτε αλλά μόνο πρόβλημα της Vodafone είναι. Προσωπικά εχω χρησιμοποιήσει iPhone με ελληνικά δίκτυα,βραζιλιάνικα,μεξικανικά και ένα σουηδικό και μόνο η Vodafone έχει τέτοια προβλήματα ειδικά στα iPhone.
    0 points
  45. Η καμερα και η υποστηριξη σε θεματα ασφαλειας ειναι τα μονα που θα με δελεαζαν. Και οι τιμες. Αλλα ως εκει. Τα οσα δεν μ αρεσουν ειναι περισσοτερα.
    0 points
  46. Μετά από 3,5 χρόνια στην Q, αποχαιρετάω και εγω. Τον τελευταίο χρόνο τα countdown έπαψαν να είναι συνεπή. Στο χρόνο είδα ότι ήθελα μια 12αρα ανανέωση το μήνα, από 20€ το τρίμηνο που έδινα μέχρι πέρσι. Παω λικουιντ γιατί οι παροχές του F2G small αν τις υπολογίσω με τις χρεώσεις λικουιντ βγαίνουν (400+40)*0,0065 + 400*0,0012 = 3,34€. Ακόμα και αν προσθέσω τα Tap & Get It πάει κάτω απο 4€, άρα τα μισά λεφτά η κόκκινη. Κυρίως όμως βαρέθηκα να ψάχνω πακέτα που δεν έχουν καμμια λογική. Θέλω με 8€ να κάνω τη δουλειά μου. Καλή συνέχεια!
    0 points
  47. Αφού δεν πήρα απάντηση για το παρακάτω, ενημερώνω για την εμπειρία μου με το νέο F2G: 1. Την Κυριακή άλλαξα από το παλιό στο νέο και απενεργοποίησα το Plug and Play. 2. Σήμερα το πρωί έκανα ανανέωση €8 και δεν μου ήρθε κάποιο δωρεάν πακέτο (όπως ήρθε στο φίλο @HEO παραπάνω). Ο αριθμός μου είναι παλιός όμως (πάνω από 20 χρόνια στη Wind) 3. Από τα €8 της ανανέωσης μπήκαν στην κάρτα €8/1.1 = €7,25 (δεν αφαιρέθηκε τέλος διαχείρισης / ανανέωσης €0,30) 4. Λίγη ώρα μετά την ανανέωση άνοιξαν τα Log & Win (όπως στο παλιό) και Tap & Get it (400MB για 30 ημέρες ή 800ΜΒ για 7 ημέρες). 5. Δεν υπάρχουν πλέον τα Magic Numbers, όπως είπαν και οι φίλοι νωρίτερα.
    0 points
  48. Η φωτεινότητα έχει βελτιωθεί ελάχιστα από την προηγούμενη έκδοση, αλλά παραμένει μη ικανοποιητική. Δε μου έχει ξανατυχει τέτοιο πράγμα σε καμία συσκευή. Έχει καταστήσει το τηλέφωνο δύσχρηστο.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...