Jump to content

d800

Members
  • Δημοσιεύσεις

    151
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About d800

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 24

d800's Achievements

  1. d800

    Realme GT Neo 2

    Εμένα πάντως, με την 05 η φωτεινότητα βελτιώθηκε αρκετά και με την 07 πολύ περισσότερο, είναι πλέον μια χαρά.
  2. d800

    Realme GT Neo 2

    Περίμενα πως και πως αυτή τη (λογικά) τελευταία σοβαρή αναβάθμιση. Η φωτεινότητα βελτιώθηκε. Δεν έγινε τέλεια, αλλά λειτουργεί πολύ καλύτερα. Τουλάχιστον το τηλέφωνο τώρα είναι λειτουργικό. Γενικά με τη λειτουργία του τηλεφώνου δεν είχα κανένα πρόβλημα, ειδικά το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσα ένα Xiaomi redmi note 11 5G το οποίο είναι στη χρήση, πολύ ενοχλητικό. Τώρα επιτέλους έχω πάλι το realme GTneo2 μου...
  3. d800

    Realme GT Neo 2

    Η φωτεινότητα έχει βελτιωθεί ελάχιστα από την προηγούμενη έκδοση, αλλά παραμένει μη ικανοποιητική. Δε μου έχει ξανατυχει τέτοιο πράγμα σε καμία συσκευή. Έχει καταστήσει το τηλέφωνο δύσχρηστο.
  4. d800

    Realme GT Neo 2

    Εγώ την έχω βάλει από την 2η μέρα που μου εμφανίστηκε. Την έχω αρκετές μέρες τώρα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η ήδη προβληματική αυτόματη φωτεινότητα, έγινε ακόμα χειρότερη. Κατά τα άλλα είναι σταθερή και δε μου έχει δημιουργήσει κανένα επιπλέον (πλην φωτεινότητας) πρόβλημα.
  5. d800

    Realme GT Neo 2

    Το ίδιο συνέβαινε όταν είχα το GT2, το οποίο όμως μετά από 3 χρόνια χάλασε το touch screen. Πήρα το Honor GS Pro. Νομίζω από τότε που έκανα την αλλαγή, άρχισε το θέμα. Θα δοκιμάζω την προταση του Arinos για χειροκίνητη προτεραιότητα.
  6. d800

    Realme GT Neo 2

    Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το δοκιμάσω.
  7. d800

    Realme GT Neo 2

    Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το κινητό, το οποίο κατά τα άλλα είναι τέλειο. Όταν συνδέεται στο αυτοκίνητο με το multimedia του αυτοκινήτου, έρχονται οι κλήσεις κανονικά, φαίνεται στην οθόνη του αυτοκινήτου, πατάω το πλήκτρο απάντησης, αλλά μου ξεκινάει τον ήχο στο τηλέφωνο και όχι μέσω της ανοικτής ακρόασης του αυτοκινήτου (ενώ βλέπεις στην οθόνη του αυτοκινήτου τις λεπτομέρειες κλήσης κλπ). Ο ήχος ξεκινάει μονίμως από το τηλέφωνο και πρέπει χειροκίνητα μέσω του τηλεφώνου να το γυρίσεις στο bluetooth. Έκανα αποσύνδεση συσκευών από bluetooth, ξανά νέα σύνδεση, τιποτα. Το πρόβλημα παραμένει. Εντωμεταξύ αυτό συμβαίνει τους τελευταίους 2 μήνες, ενώ τον πρώτο καιρό δεν το είχε αυτό το πρόβλημα. Μάλλον με κάποια ενημέρωση τον Ιούλιο-Αυγουστο έγινε. Έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Θέλω να αποφύγω δοκιμές τύπου επαναφοράς εργοστασιακών δεδομένων και στήσιμο από την αρχή αν γίνεται.
  8. Και εγώ το ίδιο με το AI search. Είναι πολύ ενοχλητικό και δεν βγαίνει (και το 9Χ το απλό που έχω το έχει).
  9. Από την Honor δήλωσαν ότι κανένα υπάρχον τηλέφωνο δε θα πάρει GMS. Μόνο τα καινούρια που θα βγούν θα έχουν. Όμως το έχω για δεύτερο πολύ καιρό τώρα και όλα δουλεύουν μια χαρά. Μπαταρία, κάμερα, εφαρμογές κυρίως από APKpure. Αναγκαστικά για πρώτο λόγω GMS (και καλής λειτουργίας των τραπεζικών εφαρμογών που πλέον χρειάζονται σωστά push services ασχέτως google) πήρα και ένα Honor 9x 4/128 έτσι για το γαμwτο μιας και αυτό είχε Kirin 710F που είχε πιστοποίηση GMS...μια χαρά δουλεύει και αυτό, ούτε αργεί πουθενά ούτε προβλήματα. Με 300 ευρώ 2 κινητά σουπερ... Μπορείς να ασχοληθείς και να βάλεις GMS αλλά κάποιο πρόβλημα έχουν με τα push services λένε όσοι είχαν βάλει.
  10. Μόλις το πήρα και το σετάρω εδώ και ώρα. Από μπαταρία και οθόνη που μπορώ να κρίνω προς το παρόν πάντως πάμε άψογα. Μόνο κάτι περίεργο. Ενώ έγραφε στα χαρακτηριστικά στο GSMArena ότι δεν έχει NFC, εν τέλει έχει...
×
×
  • Create New...