Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. karagalexk

    karagalexk

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      1.251


  2. evris2013

    evris2013

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      20.458


  3. georgeavl3

    georgeavl3

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.349


  4. Lux

    Lux

    Members


    • Πόντοι

      10

    • Δημοσιεύσεις

      3.639


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 09/03/2022 in Δημοσιέυσεις

  1. Γνωστό θέμα. Το φτιάχνουν Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
    1 point
  2. Το επόμενο βήμα είναι να είναι άδειο το... κουτί!!!☹️😡 Έλεος πια... ☹️
    1 point
  3. Το Poco F3 υποστηρίζει όλες τις μπάντες που εκπέμπουν Wind και Vodafone (οι οποίες είναι ίδιες και με την Cosmote). Εγώ ποντάρω πως είναι πρόβλημα από τη μεριά του παρόχου και δεν έχει κάνει κανείς τον κόπο να το κοιτάξει ως τώρα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Nick σου συνιστώ να πλακωθεις στα τηλέφωνα με το 13700 που είναι και δωρεάν (λογικά το έχεις κάνει ήδη αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και να ζητήσεις να σου ενεργοποιήσουν VoLTE 4G 5G. Δώσε έμφαση στο VoLTE.
    1 point
  4. Πρέπει να περιμένεις μερικές ώρες ίσως και μέρες για να νιώσεις την αναβάθμιση. Στην αρχή τρέχουν διάφορες διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση. Πάντως η μπαταρία προσωπικά έχει μεγάλη αναβάθμιση Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
    1 point
  5. Μακαρι θα ειναι οτι πιο vfm θα εχει υπαρξει ποτε. 8 Gen 1 1440p amoled με VRR 120hz 12gb ram ufs 3.1 5000 μπαταρια φορτιση τουμπανη γενικα οτι καλυτερο. Για να δουμε πεφτουν τα realme ευκολα 500αρικο για τελος του χρονου το βλεπω και παλι θα ειναι εξαιρετικα vfm για αυτα που δινει. Μην ξεχναμε και 3 χρονια android εκδοσεις και 4 για ασφαλεια.
    0 points
  6. Σου είπα, καtέβασε την εφαρμογή gmail από το store και δούλευε αυτή αν έχεις gmail.
    0 points
  7. Σε 2 μηνες πιστευω ναι.
    0 points
  8. @akalos Ο καρν@βαλος της wind έβαλε εικονίδιο haha στο σχόλιό μου. Ζήτα καλύτερη τιμή αν μπορείς.
    0 points
  9. Την συγκεκριμένη προσφορά με το υπάρχον δίκτυο της vodafone δεν θα έδινα πάνω από 9€/μήνα για αυτό το συμβόλαιο
    0 points
  10. αν δεν είχα ενεργές προσφορές ηδη ίσως και να ήταν καλή προσφορά
    0 points
  11. Τo dark mode στις εφαρμογές που δεν το υποστηρίζουν δεν δουλεύει και η λίστα ρυθμίσεων είναι κενή μετά την αναβάθμιση. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
    0 points
  12. Αν δεν σας κάνει κόπο στείλτε μου ένα μήνυμα όταν το τοποθετήσετε.
    0 points
  13. 0 points
  14. Διάβασα μερικά σχόλια και σε ξένα σάιτ ότι η οθόνη ενοχλεί τα μάτια. Είναι αυτό πιθανόν
    0 points
  15. Aπο την comply μιας και δεν υπήρχε στο Σκρουτζ όταν παρήγγειλα,δεν ξερω αν τα έβαλαν τώρα...
    0 points
  16. Στα public έχουν προωθητική που συμπεριλαμβάνει τα s22 και παίρνεις δωροεπιταγή για επόμενη αγορά, πχ για το 256gb βγαίνει 180€ δωροεπιταγή
    0 points
  17. Τα παρήγγειλες από την Comply ή από skroutz?
    0 points
  18. Επίσης είναι σχεδόνα αδύνατο να ενοικιάσεις αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική ( για την δεσμευση χρημάτων εγγύησης ).
    0 points
  19. Η τιμή ειναι μια χαρά για τις παροχές που δίνει. Η διάρκεια της παροχής είναι που την κάνει ασύμφορη..
    0 points
  20. Ακριβώς..Μα πάντα είχα 4g ...Από τηλέφωνα και κράξιμο άλλο τίποτα..Είμαι σίγουρος πως φταίει το δίκτυο χίλια τα εκατό...Κάλεσα πάλι τώρα .μου παν μέσα στις επόμενες 4ωρες θα με καλέσουν..και πως είμαι σε προτεραιότητα..καλά κρασααα😂Δέκα μέρες και βάλε αυτή η ιστορία..
    0 points
  21. Μόλις παρέλαβα τα comply foam,ηρθαν σε 22 μέρες απο Αμερική και πλήρωσα 5,28€ εξοδα εκτελωνισμου στον ταχυδρόμο..δεν μπορώ να τα δοκιμάσω μιας και δεν έχουν έρθει τα buds pro ακόμα...
    0 points
  22. Το ίδιο πρόβλημα έχω με την εφαρμογή της Πειραιώς στο s21+. Χθες είχε 12.3% background use! Αν τη βάλω σε πλήρη αδράνεια, δεν θα χάνω τις ειδοποιήσεις; Πχ, στις πληρωμές;
    0 points
  23. Για τις αποσυνδέσεις, δοκίμασε το παρακάτω. Μου είχε χρησιμεύσει παλαιότερα, που νόμιζα πως είχε πρόβλημα μια συσκευή και με αυτό, έστρωσε. Για το άλλο σου θέμα, δεν ξέρω να σου πω. Δεν έχω wifi calling. Επίσης αν δεν έχεις κάνει επαναφορά συσκευής μετά την αναβάθμιση, θα το πρότεινα.
    0 points
  24. Εάν το έδιναν με 2 ευρώ θα είχε αναλογικά λογική. Μισή χρονική διάρκεια, μισό κόστος. Έτσι που το κάνουν, διπλασιαζουν το κόστος.
    0 points
  25. Στη χθεσινή παρουσίαση, είχαμε και δύο νέα χρώματα για τη τελευταία γενιά των iPhone… Alpine Green για τα Pro μοντέλα και (σκέτο) Green για την απλή σειρά.
    0 points
  26. καλημερα! αν θελει κανεις να αλλαξουμε Νουμερα για το "παρε να εχεις", ας στειλει πμ. εχω κα τις 3 θεσεις κενες!! συμβαινει και αυτο!! να μην ξερω κανεναν με CU. Εγω ανανεωνω στις 16
    0 points
  27. 0 points
  28. Ποιο μοντέλο πήρε και σε τι χρώμα; Καλορίζικο!!
    0 points
  29. Ναι ίσως έφταιγε και η wind, πχ, έφτασα σε σημείο να βγαίνω στην πόρτα για να μπορώ να μιλήσω. Τώρα δε χρειάζεται αλλά για 2 μήνες, από αρχές Δεκεμβρίου μέχρι τέλος Γενάρη είχα θέμα, και εγώ και η γυναίκα μου. Πάντα ήταν οριακό το σήμα αλλά τότε υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Στο τηλ μου είχαν πει ότι δεν άλλαξε κάτι στο δίκτυο και το είχα δώσει βλάβη.
    0 points
  30. Ρε παιδιά μήπως είναι φυσιολογικά όλα αυτά κ τσάμπα σκαλιζεται την συσκευή σας. Δώστε λίγο χρόνο να σας μάθει. Καινούρια συσκευή είναι κ θα στρώσει η μπαταρία σας . Δεν πιστεύω ότι πρέπει να σκαλίζουμε τις εφαρμογές της. Τουλάχιστον σε όσα κινητά είχα. Ο κατασκευαστής πιστεύω ξέρει καλύτερα από εμάς. Η δικιά μου άποψη. 🤔
    0 points
  31. Ρε παιδιά μετά τη χθεσινή αναβάθμιση, το δαχτυλικο αποτύπωμα κάνει το διπλάσιο χρόνο να ξεκλειδώσει, συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό?επίσης άλλαξε και ο ήχος ξεκλειδωματος.
    0 points
  32. Παιδιά έσβησα το app της Πειραιώς και κέρδισα 1 ώρα SOT. Δε σας κάνω πλάκα. Ήξερα ότι είναι κακό app γιατί μου έβγαζε 7% σε background use αλλά μάλλον ήταν πολύ μεγαλύτερη η ζημια. Δοκιμαστε το μήπως σας βοηθήσει με το S22 Ultra. Είμαι χρήστης Note 9.
    0 points
  33. - Χρεωστική Πειραιώς: Hold my beer! (Λευκά γράμματα σε κίτρινο φόντο) 😖
    0 points
  34. Νέο ρεκόρ χθές Σπέτσες παλιό λιμάνι με N78!!!
    0 points
  35. Πάρε την spigen neoflex. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  36. Μετα απο 2 χρονια νεκρας λογω covid, 1η φορα το χωριο τοσο γεματο (Καθαρα Δευτερα, Παναγια Θασου) Realme 8 Gcam nightsight lightroom
    0 points
  37. Σε αυτή την τιμή πρέπει να είσαι ηλίθιος για να το αγοράσεις, τραγικό εντελώς μέχρι 250€ και πάλι πολλά είναι για redmi.
    0 points
  38. μερικες φωτογραφιες με το redmi note 10 pro
    0 points
  39. Μακάρι να μέναμε για πάντα παιδιά Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
    0 points
  40. Murder She Said 7/10 Συμπαθητική κωμική μυστηρίου με το χαρακτήρα της ντετέκτιβ Μις Μαρπλ της Αγκάθα Κρίστι. Ιδανική η Margaret Rutherford στο πρώτο ρόλο αλλά περισσότερο ενδιαφέρον είχαν οι κωμικές σκηνές που έβγαλαν γέλιο παρά η επίλυση του εγκλήματος. Much Ado About Nothing Για τους οπαδούς του Σαίξπηρ μπορεί να αρέσει. Εγώ δε κατάφερα να δω πάνω από 40 λεπτά, βαρέθηκα και την έκλεισα.
    0 points
  41. υπέροχες φίλε μου και μια με την macro camera του Poco F3 edited by photos Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
    0 points
  42. Η απαντηση της Alpha Αγαπητέ κύριε HEO, Σε συνέχεια αιτήματός σας, αναφορικά με την αποστολή της νέας αναβαθμισμένης κάρτας Aegean Bonus Visa Premium, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα έστειλε την αναβαθμισμένη κάρτα Aegean Bonus Visa που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι τα οικονομικά οφέλη της αναβαθμισμένης κάρτας σας υπερκαλύπτουν το κόστος της ετήσιας συνδρομής, όπως δωρεάν εισιτήριο για τον/τη συνοδό που ταξιδεύει μαζί σας σε απευθείας πτήση εσωτερικού ή/και διεθνή πτήση, Εκπτωτικό κουπόνι Ευρώ 25 για μία πτήση σας κ.α. Περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια της ΄νέας κάρτας μπορείτε να βρείτε στον Link Aegean Bonus Visa Premium – Πιστωτική Kάρτα | ALPHA BANK Επιπλέον από 1.4.2022 η αναλογία μετατροπής των πόντων της παλιάς κάρτας σε μίλια του Προγράμματος Miles+Bonus της Aegean αναπροσαρμόζεται σε 4 Bonus πόντοι = 3 Μίles+Bonus μίλια εξαργύρωσης. Ωστόσο, σε περίπτωση που τελικά επιθυμείτε να διατηρήσετε την κάρτα Aegean Bonus Visa υπ’ αριθ. 45** **** **** ****, δεν θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την νέα αναβαθμισμένη κάρτα. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνίας της Τράπεζας στον ακόλουθο σύνδεσμο επικοινωνία Παραμένουμε στη διάθεσή σας, Mε εκτίμηση, η πλακα ειναι οτι δεν μου λενε το κοστος συνδρομης πρεπει να το ψαξω 😛 τελος παντων, το θεμα εξαντληθηκε, καλη η καρτα δεν λεω αλλα 80 € ειναι πολλα λεφτα και οι καιροι δυσκολοι μολις ερθει θα την βαλω την καρτα στο πορτοφολι που εχω για κλεψιμο (οταν ταξιδευω εχω παντα μαζι μου ενα πορτοφολι με ληγμενες καρτες ελαχιστα χρηματα σε ευρω αλλα και ξενα σε περιπτωση που με ληστεψουν - μη γελατε εχει συμβει στο Παρισι και τους εδωσα το πορτοφολι μου με τις ληγμενες καρτες και εφυγαν αυτοι χαρουμενοι και εγω εγινα Λουης)
    0 points
  43. Και για όσους δεν έχουν Instagram είναι αυτή.
    0 points
  44. Realme8, GCam, nightsight, lightroom και με προδωσε λιγο το blur του snapseed
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...