Jump to content

nikosll

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nikosll's Achievements

  1. Στο δίπλα topic του mate 10, αναφέρεται πως μετά την αναβάθμιση η εφαρμογή της εθνικής δε δουλεύει σωστά , μπορεί κάποιος να το τσεκάρει? Μιας και της μάνας μου δεν έχει έρθει ακόμα το uptade αν είναι να μη της το κάνω καθόλου.
  2. Ρε παιδιά μετά τη χθεσινή αναβάθμιση, το δαχτυλικο αποτύπωμα κάνει το διπλάσιο χρόνο να ξεκλειδώσει, συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό?επίσης άλλαξε και ο ήχος ξεκλειδωματος.
  3. Τώρα εγώ προερχόμενος από Huawei Mate 10 pro και μετά p20 pro, τον φοβήθηκα το μικρό αισθητήρα,είναι η πρώτη μου επαφή με πιξελ, και πράγματι το software κάνει θαύματα, σε εσωτερικό χώρο τραβάει καλύτερα από το s21 ultra του κουμπάρου μου, σε πρόσωπα αλλά και σε μικρά παιδιά που κινούνται όλη την ώρα, το εντυπωσιακό είναι τράβηξα βεγκαλικα σ ένα γάμο και ενώ έμπαινε η νυχτερινή λήψη και περίμενα να βγαίνουν όλα θαμπά, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, το βίντεο δεν είναι σε κατηγορία s21 ultra αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο από τα Huawei που είχα, η σελφι επίσης κατά πολύ ανώτερη από τα προεγουμενα κινητά που είχα ειδικά το βράδυ, γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το κινητό η μπαταρία δε τελειώνει απλά, καλύτερη και από Huawei , το κινητό είναι σφαίρα αν και θα ήθελα την οθόνη του s21 πάει νεράκι η άτιμη, παιχνίδια δε παίζω βέβαια, το δαχτυλικο θα το ήθελα ένα κλικ πιο γρήγορο στα επίπεδα των προεγουμενων που είχα, το μόνο μου παράπονο που ακόμα δεν έχει λυθεί είναι η βιντεοκληση μέσω βαιμπερ που είναι σε πραγματικά άθλια επίπεδα, βοηθάει να κατεβάσεις το duo που πράγματι εχει πολύ καλύτερη ποιότητα, αλλά αυτό δεν είναι λύση, για τα 399 ευρώ που το είχα πάρει από μιντιαμαρκτ Γερμανίας είμαι υπέρ ευχαριστημένος.
  4. Ρε παιδιά σοβαρά τώρα κάθεστε και απαντάτε στον καραγκιοζη . Αφήστε τον να μιλάει στον τοίχο.
  5. Μετά από ένα δεκαήμερο χρήσης νά προσθέσω πως και στο κομμάτι μπαταρία είναι βράχος,με την ίδια χρήση με το p20 pro γυρνούσα τό βράδυ με ένα 20%, τώρα είμαι στο 40%, ένα μείον για μένα μέχρι στιγμής είναι σε video calls μέσω Viber όπου η εικόνα είναι εξωφρενικά saturated καί με αρκετά κόκκινη απόχρωση, πραγματικά κακό αποτέλεσμα ελπίζω να τό φτιάξουν σύντομα.
  6. Αυτό τό άντε γειά ελπίζω να το τηρήσεις.εχω τό κακό η αλήθεια είναι συνήθειο νά κάνω μία βόλτα καθημερινά από τό φόρουμ, σπανιότατα γράφω, μίας καί είμαι κάτοχος τής συσκευής αντί νά διαβάζω μία άποψη καί εμπειρίες ανθρώπων που έχουν τη συσκευή ξεκινάς ένα γαϊτανάκι με την ίδια κουβέντα κάθε φορά, είναι κάτι παραπάνω από κουραστικό, όπου κουραστικό κάτι άλλο θέλω νά γράψω αλλά κρατιεμαι.
  7. Έφτασε και μένα το εργαλείο, πρώτη φορά σε πιξελ, σε σχέση με το Huawei p20 pro που είχα, είναι ανώτερο παντού, εκτός από την οθόνη, είναι ένα 20% πιο φωτεινή του π20 οπότε και αναγκάζομαι να έχω τη φωτεινότητα από το 80% και πάνω και βέβαια στη ποιότητα κατασκευής, δε μου έχει έρθει η θήκη της Google ακόμα, και έτσι όπως το πιάνω χτυπάει λίγο άσχημα το πλαστικό ακόμα και στα κουμπιά στα πλάγια, ήχος πιο μπάσος και πιο δυνατός, κάμερα στο αυτόματο πιο καθαρή αλλά με πιο πολύ θόρυβο το βράδυ πάντα , στο night mode απλά δε πιστεύεις τι μπορεί να κάνει, στη μπροστά κάμερα είναι καλύτερη σε όλες τις συνθήκες. Επίσης φορτώνει πιο γρήγορα τις εφαρμογές, δεν έχω παιχνίδια, πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και για τα 400 ευρώ που έδωσα ακόμα πιο πολύ.
  8. Το περιμένω και εγώ 2 Γενάρη από Γερμανία. Πρώτη απόπειρα σε πιξελ τώρα είμαι με p20 pro, ένα πράγμα φοβάμαι μη μου λείψει η νυχτερινή φωτογραφία χωρίς night mode που πραγματικα λόγο μεγάλου αισθητήρα ήταν εξίσου φωτεινή χωρίς να πρέπει να περιμένεις. Στα υπόλοιπα περιμένω καλύτερη οθόνη, καλύτερα ηχεία, πιο σβέλτη απόκριση και εξίσου καλή μπαταρία.
  9. Ρε παιδιά μόνο σε μένα μετά την αναβάθμιση στη 10,το GPS χάλασε, κάνει 40 με 50 δευτερόλεπτα να κλειδώσει στίγμα, ενώ κλειδώνε στιγμιαία, έκανα μέχρι και hard reset παλι τα ίδια.
  10. Εάν έχετε κάποιο φίλο με wind, δοκιμάστε να βάλετε τη κάρτα, εγώ με Vodafone συμβόλαιο, και cu μέσα, είχα να πάρω αναβάθμιση από Απρίλη, βάζω της wind βλέπει του Μαΐου τη κάνω και στα καπάκια βλέπει την 9.1,και στο mate 10 που είχα πάλι το ίδιο, για κάποιο ανεξήγητο λόγο παίζει ρόλο ο παροχος.
×
×
  • Create New...