Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. katsiletra

    katsiletra

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      2.893


  2. aektzhs 1

    aektzhs 1

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      3.947


  3. Teiresias_

    Teiresias_

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      898


  4. dimitroula10

    dimitroula10

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      968


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 22/07/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Εδώ ξεπουλήθηκε ο ΟΤΕ στην Telecom, της Vodafone σε προβληματίζει;
    3 points
  2. Τα έχουμε πει 100 φορές, λέτε τα ίδια και τα ίδια χωρίς λόγο. Η Q είναι το ΠΑΚΕΤΟ, 8ευρη ανανέωση και εισερχόμενες 1 χρόνο μετά την τελευταία ανανέωση. Όποιος τα βρίσκει χρήσιμα μένει Q. Όποιος δεν γουστάρει δεν χρειάζεται να κάνει αναλύσεις επί αναλύσεων, και με ψυχολογικές προεκτάσεις. Πω πω την κακιά εταιρεία, πιπέρι στο στόμα. Το buy more είναι το τυρί στην φάκα για να αγοράσει κάποιος ακριβή σταθερή για το τζάμπα και η φάκα κλείνει και μετά κλάααααμα στο μαιφον. Και φταίει η εταιρεία? Έλεος.
    2 points
  3. Θέλει MB στα κανονικά πακέτα για όλους!!!!
    1 point
  4. Οκ έτσι έχουν τα πράγματα... Από την άλλη δεν σε υποχρεώνει κανείς να ακολουθήσεις την εταιρεία. Σίγουρα ο ηλίθιος τρόπος που δίνει τις προσφορές είναι προτιμότερος από το να μην τις δίνει.
    1 point
  5. Εννοεί το unlimited για έναν χρόνο με 120€ από κατάστημα frog. Ενώ για τη Nova που δεν ξέρεις καν ποιος θα την αγοράσει, είσαι σίγουρη.
    1 point
  6. Είσαι ωραίος
    1 point
  7. Ήρθε σε κανεναν η προσφορα 1000' κ απερ. ίντερνετ;
    1 point
  8. Την Τετάρτη 24 του μηνα οπου ειναι η επίσημη κυκλοφορία θα ανοίξει
    1 point
  9. Γιατί να διακόψεις φίλε;;;;Σε αυτά που πληρώνεις θα προσθέσεις στην καλύτερη 1 ευρώ και στην χειρότερη 3 εύρω
    1 point
  10. Η τελευταία beta έβαλε πλέον σε cosmote και wifi calling!
    1 point
  11. Το τηλεφωνο ειναι πραγματικα τουμπανο. Η xiaomi εχει κανει πολυ καλη δουλεια μπορω να πω. Καταρχην...πληρες πακετο και με φορτιστη οταν οι τσιφρηδες του ανταγωνισμου,δινουν μονο καλωδιο. Η θηκη ειναι σκληρη και του αφηνει ακαλυπτα σημεια,ομως υπαρχει στο πακετο. Ποιοτητα κατασκευης αριστη.βγαζει μια πολυτελεια που σιγουρα δεν περναει απαρατηρητη.αν δεν εγραφε xiaomi,θα εκανε καλες πωλησεις.θα δουμε ομως πως θα παει,γιατι αυτη την στιγμη κανω απλες εικασιες. Το υλικο της πλατης πολυ ωραιο επισης. Η οθονη χαρμα οφθαλμων. Σαφως γρηγορο και χωρις κανενα ιχνος κομπιασματος. Το software θελει λιγο να το ψαξεις ομως νομιζω οτι ειναι καλυτερο και πιο απλοποιημενο σε σχεση με πριν.κι εννοω το miui. Ηχεια φοβερα.πολυ ποιοτικα και με βαθος. Στο χερι το νιωθεις λιγο βαρυ και η πισω καμερα ενοχλει καπως κατα την χρηση. Θελει λιγο χρονο ωστε να το συνηθισεις. Μπρος στα καλλη ομως τι να πουν τα καρουμπαλα... Καρουμπαλα που ομως ζωγραφιζουν πραγματικα. Παιδια οι καμερες ειναι φοβερες. Τραβαει βεβαια με λιγο παραπανω κορεσμο,ομως αυτο διορθωνεται. Πληθωρα ρυθμισεων ωστε να παρει ο χρηστης το αποτελεσμα που θελει. Ωραιο το zoom αν και προσωπικα δεν με απασχολει και τοσο__ Στις νυχτερινες δινει ρεστα παντως. Βιντεο δεν εχω δοκιμασει. Παντως η καμερα θα βελτιωθει κι αλλο.με μελλοντικα updates. Αυτα τα λιγα λοιπον.
    1 point
  12. επειδη θελω να βαλω την προσφορα για το μονοημερο ιντερνετ, για θυμηστε μου, πως μετραει η vodafone σε αυτη την περιπτωση την ημερα? αν το ενεργοποιησω στις 24/7 (τελευταια ημερα) στις 23.50 θα μετρησει ως 23:49 της 25ης?
    0 points
  13. Και μόνο που το διεύρυνα θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα προχωρήσει. Ίσως και μέσα στο 2025
    0 points
  14. Συμφωνώ. Αφενός 3 γίγας με 4,5 ευρώ ΔΕΝ θα έπρεπε να λέγεται medium αλλά extra small... Και ΑΦΟΥ υπάρχει medium γιατί ΔΕΝ έχει large 15-30 Giga Κ extra large 100-150 Giga όπως στην ομιλία...
    0 points
  15. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει ο καιρός. Ούτε κι οι άλλες δύο πεθαίνουν, όλο και κάποιος θα τους πάρει. Οι μόνοι που έχουν πρόβλημα είναι οι εργαζόμενοι. Κανένας δεν ενδιαφέρεται στις εξαγορές ή τις συγχωνεύσεις για το ανθρώπινο δυναμικό.
    0 points
  16. Θα κάνει. Έχει ξεκινήσει διεύρυνση επιλογών,αλλά ακόμα όντως δεν έχει κάνει κάτι
    0 points
  17. Όντως είναι ακριβή η σταθερή τηλεφωνία κ χαλιά τεχνικό τμήμα.... Έχω πολλά χρόνια Vodafone VDSL100 κ ότι χρειάστηκε ήταν δίπλα μου η Vodafone ακόμα κ με τεχνικό αυθημερόν... Αλλά η Νόβα είναι αλλιώς, αγαπάς να την μισείς ένα πράγμα...🤪
    0 points
  18. Αυτά δεν είναι σωστά. Αψυχολόγητα εγώ τα χαρακτηρίζω. Θα περιμένουν οι συνδρομητές δηλαδή, πότε θα δεήσει ο καθένας στη νόβα να δώσει μπόνους. Ας φτιάξουν πακέτα, ας δώσουν εναλλακτικές ομιλίας και gb. Και άλλες, αυτές δεν φτάνουν και δεν συμφέρουν οικονομικά, για αυτό το δίκτυο που κουβαλάει. Ούτε μπορεί κάποιος να έχει δέκα νούμερα και να περιμένει σε πιο θα σκάσει το jackpot του μήνα. Ένα νούμερο έχουμε, σε αυτό μας βρίσκουν.
    0 points
  19. μαλιστα, οποτε καλου κακου μεχρι τελος του μηνα να βαλω μια καρτα 13 ευρω (πρωτη καρτα) ειναι νουμερο που το εχω δωσει στην αδερφη μου, αν γινει καμμια στραβη ποιος την ακουει 😇
    0 points
  20. No offence, αλλά εχει ένα μήνα που τα έχω γράψει αυτά. 😇 Πρόσφατα έκανα ένα Q με φορητότητα, στο οποίο για κάποιον άγνωστο λόγο έβαλαν 0,06€ την 1η ημέρα που έγινε η φορητότητα και 10€ τη 2η ημέρα. Αυτά τα χρήματα ενώ είχαν διάρκεια λήξης 2 μήνες, από την εξυπηρέτηση μου διευκρίνισαν ότι το σύστημα ΔΕΝ τα θεωρεί κανονική ανανέωση. Ακριβως όπως και στη δική σου περίπτωση τη ημέρα που ενεργοποιήθηκε στον αριθμό το buy more μπήκαν τα 1000 λεπτά κανονικά (δεν μπήκαν 15GB επειδή ήταν Q). Δεν έβαλα κάρτα στο νούμερο και την 1η του μηνος οι παροχές ΔΕΝ μπήκαν. Άρα θέλει κανονική ανανέωση!
    0 points
  21. 0 points
  22. Το rsrq είναι, το δείχνει ξεχωριστά ανά κυψέλη και συχνότητα. Νέα Φιλαδέλφεια Παρασκευή και Σάββατο άνετα ένα -17 Γύρω από το μετρό Συγγρού -18 μετά τις 5 το απόγευμα τις καθημερινές Αν θέλεις εξήγησε αυτό το φαινόμενο
    0 points
  23. 0 points
  24. Αν περάσει μέσω Odin την ελληνική έκδοση λες να λειτουργεί μετά;
    0 points
  25. Εμείς το παίρνουμε 2,5 χρόνια συνεχώς εκτός από μία φορά που ανανέωσα δοκιμαστικά και έφτασα 9€ και μου πρότεινε άλλο πακέτο. Έκανα υπομονή, μέχρι να λήξει η προσφορά και τον επόμενο μήνα ήλθε. Έτσι έμαθα να βάζω λεφτά μόνο για την ανανέωση Έχει από 3 έως 5 ημέρες την εβδομάδα. Ουσιαστικά συνεχώς. Ναι ισχύει αυτό αλλά μόνο εάν έχεις 0 υπόλοιπο την πρώτη φορά. Μετά θα βάζεις 8 και θα περάσουν μήνες. Δηλαδή 8€ πηγαίνει το πακέτο ουσιαστικά. Στο σταθερό νούμερο μας έρχεται συνεχώς. Τώρα σε ένα ξεκαρφωτο που δίνει 600+600+απεριόριστα/2,7€ δίνει και το ΠΑΚΕΤΟ που βέβαια δεν χρειάζεται. Δεν λέω να πάτε q, λέω τι συμβαίνει αν κάποιος θέλει οικονομία.
    0 points
  26. Ακόμη και στις 3,4 τα μεσάνυχτα ίδιες ταχύτητες ,σταθερό το μονοψήφιο στην καλύτερη 13mbps ,το 4G+ της πάει σαν σάπια Adsl Και δεν ξέρω πως να τους το αναφέρω να καταλάβουν για ποιον σταθμό λεω
    0 points
  27. Διαφωνώ. Εδώ ακόμα και η πράσινη το σκέφτεται. Όλοι το κάνουν,αλλά μην ξεχνάμε ότι η Vodafone φέτος έδειξε έναν πολύ βελτιωμένο ισολογισμό
    0 points
  28. Συνεχίζει να ξεπουλιέται η βονταφονάρα...
    0 points
  29. Ναι το έχουμε πει. Ακολουθούν την πολιτική του καρότου. Αυτό έγινε και τους προηγούμενους μήνες. Μικρή παράταση - κενό- καινούργια προσφορά με διάρκεια μήνα. Μην σας παρασέρνουν τα παπαγαλάκια. Αυτές οι προσφορές είναι για δυνατούς λύτες, εεε χρήστες ήθελα να πω.😄 Κάποιοι γραφτήκαμε, κάποιους μας έγραψαν.
    0 points
  30. Όχι σε κανέναν από τους 8 λογαριασμόυς...🤔
    0 points
  31. Έβαλα μι εγώ την beta . Δουλεύουν τέλεια όλα ..
    0 points
  32. Εκτιμώ ότι η τεχνολογία VoIP είναι πιο ανθεκτική σε συγκεκριμένα προβλήματα που επηρεάζουν τη διαθεσιμότητα. Έχει και τις δικές της ευπάθειες, που είναι διαφορετικής φύσης. Πχ εάν έπεφτε βόμβα σε ένα κλασικό τηλεφωνικό κέντρο δεν θα είχες τηλεφωνία για 10 μέρες, εάν γίνει το ίδιο σε ένα VoIP, σε μία ώρα θα έχεις υπηρεσία. Εάν κοπεί καλώδιο "κορμού" σε POTS θα χρειαστεί μία εβδομάδα αποκατάσταση, το VoIP δεν έχει καμία προτίμηση για την διαδρομή των πακέτων. Και η απαίτηση ρεύματος που αναφέρεις είναι λίγο παραπλανητική: Στην κλασική τηλεφωνία δίνει ρεύμα το κέντρο, ενώ στο VoIP χρειάζονται ρεύμα και τα δύο άκρα. Εάν ο χρήστης ενδιαφερθεί να φροντίσει τη δική του αδιάλλειπτη παροχή ρεύματος, πάλι αρκεί η φροντίδα του παρόχου για τη δική του πλευρά. Πάντως η κλασική τηλεφωνία είχε πάψει εδώ και καιρό να είναι ανεξάρτητη από "διαδικτυακές δυσλειτουργίες και κρασαρίσματα". Εδώ και χρόνια, τα κέντρα ήταν σε μεγάλο βαθμό υβριδικά και εξαρτώμενα από την υπολογιστική και δικτυακή υποδομή του παρόχου. Μην νομίζεις ότι είμαι αναφανδόν υπέρ του VoIP, αλλά πρέπει να παίξω και το δικηγόρο του διαβόλου, γιατί διακρίνω ότι έχεις ήδη ειλημμένη απόφαση 🙂. Εννοείται ότι κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις, αλλά αυτό ισχύει σε όλες τις τεχνικές και οικονομικές συγκρίσεις.
    0 points
  33. Εκανα λάθος παραγγελία και αντί για το pro πήρα το απλό12GB/256GB . Δε νομίζω ότι είναι και κανένα τραγικό λάθος. γιατι οι διαφορές είναι λίγες. Τo απλό έχει 3,5 jack το οποίο το χρησιμοποιώ, οπότε γλίτωσα τα λεφτά για καλώδιο. Η διαφορά στον επεξεργαστή (αν θυμάμαι καλά) ειναι σημαντική αλλά δεν ειναι κάτι που με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Αυτό που με "πόνεσε" αλλά το ήξερα όταν επέλεξα pock είναι η έλλειψη ραδιοφωνου. Έχω δεύτερο κινητό γι αυτό, αλλά ήθελα να έχω την δυνατότητα και για ράδιο χωρίς να έχω δεδομένα γιατι εκεί υπάρχουν και διαφημίσεις ή δεν υπάρχει καλό σήμα κτλ. Ερχομαι από Note 11pro 5G. To οποίο δεν ήταν κακό, αλλά δεν ξέρω, δεν το "αγάπησα" ποτέ. Το πήρα το Σαββατο. Μέχρι και αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένη. Πέρασε απευθείας το τελευταίο os. Του έκανα και μία επαναφορά μετά. Είναι σαφώς πιο γρήγορο και αρκετά πιο ελαφρύ. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την φωτογραφική του, αλλά θυμάμαι ότι το προηγούμενο απο το 11, το poco M3 εβγαζε καλύτερες φωτογραφίες από το 11. (Οσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, μιας και θυμάμαι ότι το 11 είχε καλύτερα χαρακτηριστικά.
    0 points
  34. Καλημέρα. Σωστά. Το κινητό ήταν με 4g. Είναι παλιό άλλωστε και δεν έχει 5g.
    0 points
  35. Ωραία, άρα είναι καλά η Cosmote εκεί.
    0 points
  36. Φόρτος. Για αυτό υπάρχει το 5g.
    0 points
  37. Σε οπτική επαφή με τη 202039 5G 4G+ (ούτε 4G απλό δεν είναι η ταχύτητα 💀) Όποιος πιάσει 4G/4G+ Cosmote από τον συγκεκριμένο σταθμό μόνο πρόβλημα θα φέρει 24/7 μονοψήφιο 4g/+ χειμώνα καλοκαίρι Ακόμα και σε κεντρικό δρόμο στη Λιανή Άμμο το 4G 2mbps 5g 400 από αυτό τον σταθμό και γενικά σε κεντρικό δρόμο την έκατσες σε 4G. Πάλι καλά που υπάρχει στη Βενιζέλου στη Cosmote που το 4G πάει για πλάκα τρένο ακόμα και τώρα το καλοκαίρι [χειμώνα 200mbps] Δεν ξέρω πραγματικά τι πρέπει να κάνουν ακόμα και να του ξήλωναν το 4G τι ίδιο θα ήταν
    0 points
  38. Σίγουρα υπάρχει αγανάκτηση και απογοήτευση αλλά καλό θα είναι να την κανείς τη δοκιμή και κάθε δοκιμή. Αυτό με το χρόνο είναι εντελώς λάθος σκέψη. (& τα παιδιά εδώ το χρόνο τους χαλάνε για μια λύση στο πρόβλημα). Είναι ένα νέο προϊόν, οι περισσότεροι δεν το έχουμε, και θα υπάρχουν τέτοια θέματα.
    0 points
  39. Μαλλον , τα γνωστα colpa που μονο "εδω" πιανουν, Και χαρουμενος μενει καποιος που γλιτωνει τα 6€ απτα 26€ του 5G. Γνωστα τα colpa. Δλδ: "Δε θελω να ξερω. ΜΟΝΟ να φαω!". Και η Nova κατεει να χειριζεται αυτη τη νοοτροπια της συντριπτικης πλειοψηφιας μας στη χωρα αυτη.
    0 points
  40. Σωστά το δείχνει, εν μέρει. Η #1635 είναι στο Ρέθυμνο με 2G (#101635 με 4G/5G) και μάλιστα υπάρχει και το cell 8 (16358). Απλά εκείνη έχει διαφορετικό LAC. Εγώ έβαλα το CellMapper να καταγράψει και χρειάστηκε σχεδόν να πάω μέχρι την έξοδο πάνω, για να συγχρονίσει το GPS. 🙂Της Cosmote το έγραψε το #941635, της κόκκινης μάλλον όχι.
    0 points
  41. Ανατρίχιασα...
    0 points
  42. Άγιος Ιωάννης Κυνουρίας
    0 points
  43. 3 ευρώ είναι στα σκέτα αθλητικά και full πακέτα της EON και 1 ευρώ στα EON+σταθερό/διαδίκτυο
    0 points
  44. Έχουν βάλει στον πύργο της Cosmote έξω από την Πανεπιστημιούπολη, Προάστιο λέγεται η περιοχή εκεί βασικά που είναι. Ένα sector παίζει να είναι μαζί με Vodafone, δεν είμαι σίγουρος. Γενικά N78 μόνο η συνεργάτιδα στην Πάτρα από τις δύο που μου φαίνεται έχουν πολύ δουλειά ακόμα γενικά και φυσικά Cosmote που χρωστάει και αυτή κάποιες N78 ακόμα.
    0 points
  45. Να μη σε παρω στο λαιμο μου αλλα δε νομιζω να κυκλοφορησε στην Ελληνικη αγορα χωρις NFC. Απο οτι θυμαμαι ουτε εξω στο κουτι το γραφει, στο δικο μου δεν εγραφε νομιζω, θυμαμαι γιατι το κοιτουσα και εγω.
    0 points
  46. Από τα home settings πατώντας παρατεταμένα επάνω στην αρχική οθόνη σε κάποιο κενό σημείο. Αυτό δεν λες;
    0 points
  47. Αν και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τρομερό, μόνο στο μετρό είχα κάτι θέματα πριν λίγες μέρες, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το 5g+ που έχει προσθέσει στο κινητό μας η cosmote και αυτό δημιουργεί τα προβλήματα.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...