Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. MIKU

    MIKU

    Members


    • Πόντοι

      7

    • Δημοσιεύσεις

      4.747


  2. paanos

    paanos

    Moderators


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      6.780


  3. aektzhs 1

    aektzhs 1

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      3.432


  4. HEO

    HEO

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      6.699


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 26/06/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Δεν έχει σχέση η κάρτα αφού δεν είναι θέμα τραπεζικού, θέμα της Cosmote είναι
    3 points
  2. Τραπεζικής ναι Δουλεύω σε τράπεζα και μερικές μέρες τώρα έρχεται συνέχεια κόσμος που κάνει παράπονα ότι η κάρτα του δεν ανανεώθηκε, ενώ έγινε η χρέωση. Προφανώς υπάρχει θέμα στα συστήματα τους. Στείλε μήνυμα ή κάλεσε 13788 (πες πρόβλημα με σήμα) για να το δουν.
    3 points
  3. Καλησπέρα, αν έχεις κινητό με 2 κάρτες sim, κάνε το εξής. Βγάλε τις κάρτες και βάλε μόνο αυτή, cosmote, κάνε μια επανεκκίνηση και δες αν έφτιαξε.
    2 points
  4. Βασικά κάλεσε το 1330 πρέπει να υπάρχει κάπου επιλογή απενεργοποίησης αυτόματου πακέτου Ή κάλεσε τις βλάβες 13738 χωρίς χρέωση Στην εφαρμογή της cosmote βλέπεις το ίδιο υπόλοιπο?
    2 points
  5. Να ενημερώσω ότι η αυτόματη ανανέωση που είχα από το λικουιντ σε εμένα καταργήθηκε μόνη της πριν από λίγο. Εγώ την είχα αφήσει επίτηδες ενεργή γιατί ανανέωνα με 8 ευρώ.Τι 8 ευρώ το μήνα τι 13 το δίμηνο. Πριν λίγο την ακυρωσανε Επίσης για όσους ενδιαφέρονται να ενεργοποιήσουν το data control στέλνετε δωρεάν Κ στο 1252. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρεωθείτε 2,2ευρω αν σας τελειώσουν τα data .
    2 points
  6. Λοιπόν reboot δεν είχα ξανά, έχω κλείσει μια βδομάδα με τη σύνδεση, όλα καλά. Κι από τηλέφωνο όλα οκ. Αυτό που μου είπατε για τις ρυθμίσεις του router που ρωτούσατε προφανώς είναι κλειδωμένο στους ρυθμίσεις που θέλουν κωδικό super admin τον οποίο φυσικά δε μπορώ να βρω. Όσον αφορά το θέμα κεραιών έχω καταλάβει ότι παίζω κυρίως σε 2 κεραίες, κι από όσο έψαξα έχω μια στα 60 μέτρα και μια στα 400 από το σπίτι. Το σήμα μου παίζει στα -75 ή στα -115dB , κι όταν τυχαίνει το δεύτερο, οι ταχύτητες είναι λίγο πεσμένες DL στα 15 και UL στα 0,4. Δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό και με πετάει σε άλλη κεραία, πάντως με reboot στο router χθες επανήλθε στη δυνατή και οι ταχύτητες κατευθείαν πήγαν στους κόφτες δηλαδή 50 και 5. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος, η μόνη στιγμή που ξενερώνω είναι ότι κάποιες φορές όταν δίνω εντολή να ανοίξει κάποια σελίδα υπάρχει ένα lag 4 5 δευτερόλεπτα που δεν γίνεται τίποτα και μετά προχωράει κανονικά. Κατά τα άλλα έριξα την τιμή αύξησα την ταχύτητα και απέκτησα απεριόριστες κλήσεις σε κινητά οπότε το θεωρώ super deal,ειδικά όταν ήμουν έτοιμος να κόψω εντελώς το σταθερό μετά από 16 χρόνια τον Οκτώβρη!
    2 points
  7. Θα ρωτήσουν την εταιρεία τους αν υποστηρίζει 5G και εάν στο πακέτο δεδομένων έχει περιορισμό για περιαγωγή εντός ΕΕ. Η Cosmote πάντως στη Γερμανία υποστηρίζει 5G με την Deutsche Telekom και το όριο είναι κοντά στα 70GB/μήνα. Λογικά και το αντίστροφο θα γίνεται.
    2 points
  8. η Deutsche Telekom δεν γνωριζω σε ποια δικτυα συνδεεται αλλα η Τ-mobile ολλανδιας που εχω συνδεεται στην Cosmote και στην Nova για το 5G δεν γνωριζω αν προσφερεται για περιαγωγη απο την Deutsche Telekom
    2 points
  9. Η Volton τελικά τι θα κάνει; [άσχετο]
    2 points
  10. Επέκταση υπολοίπου μου κάνει που μάλλον θα σου τα αφαιρέσει από την επόμενη ανανέωση
    1 point
  11. Πάνω από το 88 τοις εκατό η κάλυψη του Vodafone 5G Network Στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, η Vodafone έχει επιτύχει πληθυσμιακή κάλυψη 5G που ξεπερνά το 88% και, σύμφωνα με τον σχεδιασμό ανάπτυξης, τον Μάρτιο του 2025 η κάλυψη θα ανέλθει στο 95%. Σήμερα, όλες οι πρωτεύουσες των Περιφερειών, τουλάχιστον οι δεύτερες και τρίτες σε πληθυσμό πόλεις ανά περιοχή, καθώς και 62 νησιά, διαθέτουν κάλυψη από το Vodafone 5G Network. https://www.capital.gr/epixeiriseis/3821623/vodafone-elladas-istoriko-rekor-esodon-ano-tou-1-dis-euro-dunamikes-ependuseis-se-diktua-optikon-inon-kai-5g/
    1 point
  12. αν εχουν δεδομενα στο γερμανικο ειναι μια χαρα ολα λειτουργουν σαν να ειναι στην γερμανια
    1 point
  13. Στο παρόν θέμα μπορούμε να σχολιάζουμε ό, τι αφορά την κατασκευή οπτικών ινών από την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) στο δίκτυο της θυγατρικής εταιρείας της που διαχειρίζεται το δίκτυο διανομής (ΔΕΔΔΗΕ). Οι πληροφορίες αναφέρουν πλέον πως θα βγει και στην λιανική με δικά της πακέτα. https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/h-dei-beni-ke-sti-lianiki-me-optiki-ina-anatropes-stin-tilepikinoniaki-agora/
    1 point
  14. ναι https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/timokatalogos/#?panel=note-582
    1 point
  15. Ο τρόπος που η vodafone υλοποιεί το τέλος του liquid δεν είναι απλά απαράδεκτος και πρωτόγνωρος για αυτή, αλλά μοιάζει εκδικητικός και με κακία, σαν να τιμωρεί παραδειγματικά τους πελάτες της που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν ένα προϊόν που εκείνη προσέφερε.... Πραγματικά nut case study... Έχω τον κύριο αριθμό μου στη vodafone επί 29 χρόνια (με εποχές λογαριασμών 200+€/μήνα) και πραγματικά για πρώτη φορά μένω άφωνος... Δικαίωμα τους είναι βέβαια. Η αξιοπρέπεια άλλωστε βρίσκεται στις δικές μας πράξεις, όχι των άλλων.
    1 point
  16. Θα ολοκληρώσουν τις δοκιμές μέσα στο 24 είπε ο Γρηγοράκης, όχι πότε θα το ανοίξουν εμπορικά.
    1 point
  17. Συμφωνώ απόλυτα! Παίζει ρόλο η συσκευή! Πχ σε εξωτερικό χώρο δεν έχω βρεθεί ποτέ με EDGE με S23.
    1 point
  18. Είχε ένα Pdf βέβαια δεν έκατσα να το διαβάσω genikoi_oroi_paroxis_ypiresion_kartokinitis_v16.pdf
    1 point
  19. Ακριβώς! Να πούμε εδώ ότι επειδή θα υπάρξει μάλλον μεγάλο ενδιαφέρον για τη frog, ότι η προσφορά που αναφέρεται στην online παραγγελία, ισχύει και για φορητότητες στα καταστήματά.
    1 point
  20. Υπάρχουν και τα εβδομαδιαία πακέτα ΒΒ αν σας καλύπτουν. Εγώ αυτά χρησιμοποιώ για αρχή ώσπου να δω τι θα κάνω για 3 cu- δικό μου και των παιδιών. Σε απλό Cu 100'+4GB με 2,5€. Σε φοιτητικό 500'+ 8GB με 3€ Περίπου 10 και 12 €/ μήνα αντίστοιχα. Προστίθενται και τυχόν υπόλοιπα Μεγάλα μειονεκτήματα είναι α)ότι θα πρέπει να μπαίνει υπενθύμιση για να μην ξεχαστώ και β)να ελέγχω μην εξαντληθούν και αρχίσουν οι γνωστές χρεώσεις.
    1 point
  21. Η NOVA, θα ανοίξει το 5G SA μέσα στο 2024. Μανώλης Γρηγοράκης, Chief Technology Office της Nova
    1 point
  22. Λοιπον. Σκεφτομουν χθες μιας και βαζω σε αρκετα κινητα της οικογενειας το πακετο με τα 11.5 ευρω καθε μηνα ωστε να εχουν λεπτα + δεδομενα ποιος θα ηταν ο καλυτερος τροπος και οικονομικοτερος ωστε να βγαινουν οι μηνες οσο πιο οικονομικα γινεται. Και νομιζω το παρακατω ειναι οτι καλυτερο και θα βολεψει πολλους που απλα θελουν 100-150 λεπτα ομιλιας και 2-3gb το μηνα για σερφαρισμα. Παμε να το δουμε. Βαζουμε 13αρα καρτα τον πρωτο μηνα μενουν 13 ευρω και βαζουμε το πακετο με τα 11.5 ευρω που δινει 1000 λεπτα+1.5gb δεδομενα Toν δευτερο μηνα βαζουμε 15αρα καρτα και βαζουμε τα 2 reload it. Το πρωτο απο την 13αρα καρτα βαζουμε 2GB για 1 μηνα και απο το δευτερο reload it απο την 15αρα καρτα βαζουμε 120 λεπτα προς ολους. Οποτε βγαινει ο μηνας δωρεαν με τα 2 reload it και εχουμε ομιλια+δεδομενα Τον τριτο μηνα εχουν μεινει στην καρτα 16.5 ευρω. Βαζουμε το πακετο με τα 11.5 ακομα μια φορα οποτε και μενουν 5 ευρω. Τον τεταρτο μηνα βαζουμε 18αρα καρτα. Οποτε εχουμε 23 ευρω + τα 5 που μας ειχαν μεινει. Και παμε ακομα 2 μηνες με το πακετο των 11.5 ευρω που ειναι ακριβως τα 23 ευρω. Και μενει και ενα ακομα reload it της 18αρας καρτας Με τα παραπανω εχουμε βαλει 13+15+18 δηλαδη 46 ευρω και βγαζουμε 5 μηνες ο καθε μηνας με δεδομενα+ομιλια δηλαδη 9.2 ευρω το μηνα και μας μενει στο τελος και ενα reload it απο 18αρα καρτα στο οποιο μπορουμε να βγαλουμε ενα μηνα με 150 λεπτα προς ολους η 4gb δεδομενα για 1 μηνα. Noμιζω η καλυτερη σκεψη για τον πιο φθηνο τροπο αυτη τη στιγμη στη whats up παντα ωστε να εχουμε δεδομενα+ομιλια καθε μηνα χωρις να βαζουμε καθε μηνα 11.5 ευρω πακετο και καρτα. Μπορει μεσα στην εξισωση να μπει και παρε δωσε+παρε μοιρασε αλλα μετα παμε σε κατι πολυ πιο περιπλοκο που δεν αξιζει.
    1 point
  23. Ενεργοποίησα χθες το student diy πακέτο που δίνει και δωρεάν cosmote tv family pack. Δεν έχω λάβει ακόμα το sms με το κουπόνι ενεργοποίησης. Τι κάνω;
    0 points
  24. Πήρα 13888 50λ αναμονή... ξενέρωσα Τίποτα δεν είχα κάνει έβαζα υπόλοιπο και έβαζα κανονικά το πακέτο Εντύπωση μου έκανε που δεν μπήκε Τίποτα και αφαίρεσε ενώ τα sms δεν εμφανίζονται καν. Το δοκίμασα σε άλλη συσκευή τα ίδια *Κάτι παρόμοιο είχα με την Q αλλά άλλη ιστορία ,βέβαια ούτε εκεί δεν έβγαλα άκρη
    0 points
  25. Δειτε θετικα την καταργηση: Τουλαχιστον θα καθυστερησει καποιους μηνες ακομα η καταργηση του CaahBack. Δεν ειναι λογικο να καταργησουν ΚΑΙ τα 2 μαζι. Και "απολαυστε" το μαζι με οσες τεχνικες εχουμε ηδη αναφερει (voip κλπ). Αλλιως , αντισταση μονο στα λογια: Δε θα ναι και η πρωτη φορα εαν ΟΝΤΩΣ δεν τα εφαρμοσουμε εστω οσοι τα διαβαζουμε εδω μεσα Μπορει , βεβαια, και οι ραγδαιες εξελιξεις να οδηγησουν μετα το καλοκαιρι να παρει η μπαλλα και το CashBack. Τερμα, εαν βεβαιως βεβαιως ειμαστε αποφασισμενοι. Αλλιως, κανα δυο μερες ας κλαφτουμε εδω μεσα και απο αρχες Ιουλη στα ιδια και παλι μεχρι το επομενο χτυπημα και μετα στα ιδια και παλι. Οπως προειπα δε θα ναι και η πρωτη φορα. Διςεκατομυριοστη και λιγες λεω.
    0 points
  26. Με το φόρτο που έχουν μπορεί και να μην κάτσουν να διαβάσουν τα προηγούμενα αλλά αν τα διαβάσουν μου φαίνεται κουταμάρα να επιμένω σαν μικρό παιδί. Δεν είναι μόνο για ένα τηλέφωνο εν τω μεταξύ, είπα να ξεκινήσω από ένα και μετά να κάνω τα άλλα, όμως με το ρυθμό που κάνουν να απαντήσουν και να συνεννοηθείς (άσε που μπορείς να πέσεις στον ίδιο) θα πρέπει να ζητήσω άδεια από τη δουλειά και να ασχολούμαι όλη μέρα. Δε πειράζει, οι τελευταίες ανανεώσεις θα είναι (μάλλον) και οι τελευταίες που θα δουν από αυτά τα νούμερα. Ήδη παράγγειλα τις 5ber που μου λείπανε 🙂
    0 points
  27. 0 points
  28. Θα μπορούσε να βάλει κατι τέτοιο έστω στα big bang πακέτα, λείπει ενα φτηνό πακετο ομιλιας για 30 μέρες. Αλλά δεν νομίζω ότι τους νοιάζει η διαρροή προς frog. Έχουν γίνει συγκοινωνούντα δοχεία οι εταιρείες, απλώς ανακυκλώνεται το πληθος των συνδρομητών μετά από κάθε ανακοίνωση τιμολογιακης αλλαγής. Σαν συμφωνία κυρίων μοιάζει.... Για όσους πάντως έχουν εξασφαλισμένα δεδομένα είτε από τις ανανεώσεις είτε από δεύτερη sim, υπάρχει ακόμα το πακέτο 9,90 με 400 λεπτά προς ελλάδα και εξωτερικό. Λιγο ακριβό φυσικά. Αλλά αν είσαι καλυμμένος από τα data, συμφέρει λίγο καλύτερα από το 11,80
    0 points
  29. δεν υπαρχει, πηγαινε στο frog με 3 ευρω εχεις 60+60 λεπτα μακαρι να ειχε το CU τετοιο πακετο .... αλλα που, περιμενουν να πιασουν τα κοροιδα... ΡΕ ΟΥΣΤ
    0 points
  30. Τελικά ~23€, αλλά είναι ειδική περίπτωση. Δίνουν VDSL από Αστικό Κέντρο, αλλά δεν δίνουν ακόμα οπτική σε αυτή την τοποθεσία, τη στιγμή που δίνει άλλος πάροχος. Αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που ήταν διατεθειμένοι να κάνουν για διατήρηση της γραμμής.
    0 points
  31. Συμπαθατε με ο τυπογράφος φταίει!! 😊
    0 points
  32. Παιδιά έχω δύο καρτοκινητά στη κατοχή μου, στο πρώτο έχω 30 ευρώ υπόλοιπο στο δεύτερο μηδέν. Γνωρίζετε αν μπορώ, μέσω της εφαρμογής cosmote, να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας του 2ου καρτοκινητού και να πληρώσω από το υπόλοιπο του 1ου; Όταν πάω να κάνω ανανέωση μου γράφει ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί και δεν βρίσκω να μου δίνει την επιλογή να επιλέξω το υπόλοιπο από το 1ο καρτοκινητό. Μάλλον το βρήκα. Στέλνω sms στο 1219 γράφοντας το επιθυμητό ποσό(2 ευρώ, 5 , ή 10), τη λέξη ΣΤΟ και τον αριθμό cosmote στον οποίο θα μεταφερθεί το ποσό (π.χ. 10 στο 697325684). Έτσι ανανεώνω το υπόλοιπο της 2ης γραμμής και πληρώνω για την ανανέωση του χρόνου ομιλίας.
    0 points
  33. SUMMER OFFER! 100GB ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 13,30€! ENEPΓOΠOIHΣE TO EΔΩ nvgr.gr/sum Ή ΣTEIΛE SUM24 ΣTO 1264!
    0 points
  34. Εγώ έπεσα σε βλήμα. Πήρε τηλέφωνο τον χρήστη του κινητού ενώ μιλάγαμε κανονικά στο τσατ (μάλλον είναι οδηγία, το νου σας αν διαχειρίζεστε κινητά άλλων) και του είπε σας είδα ότι ανησυχήσατε (?!?) γι αυτό και θα σας βάλω πάλι τα απεριόριστα όσο κοιτάμε γιατί χάθηκε το πακέτο, δηλαδή δεν είχε ιδέα για το τι έγινε με το liquid ή γενικά χτες. Μετά ήρθε ένα SMS για δήλωση βλάβης στο σταθερό (???) και λόγω αυτού δίνει δωρεάν internet (?!?!?). Εγώ για ομιλία του είπα του μάπα. Άσε που στην εφαρμογή δεν έχει αλλάξει τίποτα και δε ξέρω αν εφαρμόστηκε κιόλας, όχι ότι το χρειάζεται ο συγκεκριμένος. Έλεγα ότι θα βγάζαμε αυτό το μήνα να προλάβω να γυρίσω από το εξωτερικό να τους αλλάξω δίκτυο αλλά βλέπω να το ξεκινάω το συντομότερο γιατί η cosmote δεν είναι και η ταχύτερη. Φίλε-υπάλληλε της vodafone που μας διαβάζεις πες τους ότι βγάλανε τα μάτια τους μόνοι τους.
    0 points
  35. Ακριβώς το ίδιο. Και μου είχε φανεί περίεργο το πως συνδέονται τα 2.
    0 points
  36. επανέρχομαι στην απαντηση μου τωρα που το σκοτωσαν το liquid βλεπω οτι το φοιτιτικο που θα το εκοβαν εχτες εχει ακομα τα φοτιτικα πακετα βεβαια οπως ειπα θα το κανω φορητοτητα και θα παρω τα λεφτα μου πισω
    0 points
  37. Επίσης περίεργο είναι ότι πήγα κάτω από το micro της Vodafone και το 5G είναι disconnected, λες και το έχουν κλειστό. Εμένα με τον Exynos αυτές τις μέρες μέχρι 37 βαθμούς έχει φτάσει μέχρι στιγμής με 5G.
    0 points
  38. Πάει και ο Τσαμάζ Ελπίζω ο Νεμπής να δώσει ακόμα περισσότερο σημασία και στην κινητή και ας βάλει καμία παραπάνω κεραία και εννοείται στην σταθερή που μερικές περιοχές δεν έχουν ούτε γραμμές ή έχουν μόνο ADSL
    0 points
  39. Το υπόλοιπο δεν το χάνεις Για τον φίλο που έγραψε το μακροσκελές ποστ Το κέρδος πετυχαίνετε με ικανοποίηση του πελάτη Αν το πετύχεις με δυσαρεστημένο τον πελάτη, ο πελάτης φεύγει και πολύ πιθανό να μην ξαναέρθει Θα μου πεις υπάρχουν πολλά κορόιδα στην λίμνη, αυτό όμως είναι άλλο θεμα
    0 points
  40. αυτοματα ενεργοποιουν αυτο
    0 points
  41. 0 points
  42. Θα διαμαρτυρηθώ πως έφυγα επειδή είχαν πει ότι θα το κόψουν και θα απαιτήσω να με ξαναβάλουν ή να βγάλουν όλους εσάς!! 😂😂😂😂😂 Στα σοβαρά τώρα: ρώτησα και μου είπαν ότι πήρε παράταση μέχρι νεωτέρας!!! Ούτε καν γνωρίζουν ημερομηνία. Άντε τυχεροί! Άλλα 2 χρονάκια θα έχουμε liquid!
    0 points
  43. Ισχύει αυτό…η Vodafone σε 4G πάντα παίζει χαμηλότερα λόγω μεγάλης κίνησης. Collocation και μη αναβαθμισμένοι σταθμοί στη Nova πέρα από τη πόλη του Κιλκίς. Είχα ανεβεί πριν κανένα μήνα στο Δροσάτο και έχω εικόνα.
    0 points
  44. Έχει τρία χρόνια γεμάτα ακόμη. Φέτος ολοκληρώνεται το 50% του πλάνου. Οι Άραβες που έρχονται θα την απογειώσουν...! Ήδη η κάλυψη του 5G είναι εκτεταμένη! Και οι οπτικές στις 550χιλ τέλος του 2024. Πόσο πιο γρήγορα δηλαδή;;
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...