paanos Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Η Wind το είχε ανεβάσει, για το S10. Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Έχετε όλοι στο από λάθος ημερομηνία λήξης για το tap and get. Λήγει ξημερώματα όχι μεσάνυχτα η ενεργοποίηση Αργυρός.... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Καλησπερα ενας φιλος μου εχει το πακετο καρτοσυνδεση με τα γνωστα λεπτα και Gb και του εχει μεσα και τα 8 ευρω που του βαζουν μεσα καθε μηνα :) μεσα στο mywind εχει ενα μενου που λεει χρειαζόσαστε περισσότερα και τον βαζει μεσα σε καποια πακετα , μερικα πακετα απο κατω λενε για 30 μερες αλλα λενε αυτόματη ανανέωση και καποια αλλα χρέωση στον επόμενο λογαριασμο :confused: ξερει καποιο παιδι αν μπορει να παρει καποια απο αυτα τα πακετα με τα λεφτα που του βαζει η wind καθε μηνα ( 8 ευρω ) Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Οχι ολα χρεώνονται στον επόμενο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Με αυτά τα 8€ εκτός από κλήσεις και sms ,μπορείς να πάρεις πακέτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Οχι δεν μπορείς. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατω οι σελιδες της wind και του f2g. Η q είναι ορθια ακόμη,μαλλον επειδη απομονωσε απο χτες το domain απο το wind.gr . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Στην εφαρμογή πριν λίγο, το πακέτο data #3 δίνει πλέον 6,5 gb αντί για 10 στην ίδια τιμή των 17,5 ευρώ... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι δεν μπορείς. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατω οι σελιδες της wind και του f2g. Η q είναι ορθια ακόμη,μαλλον επειδη απομονωσε απο χτες το domain απο το wind.gr . Μπαίνω κανονικά από chrome στον desktop και opera στο κινητό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Επανήλθαν στο μεταξύ,γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Στην εφαρμογή πριν λίγο, το πακέτο data #3 δίνει πλέον 6,5 gb αντί για 10 στην ίδια τιμή των 17,5 ευρώ... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπαίνω κανονικά από chrome στον desktop και opera στο κινητό.Είναι πια ξεφτίλα αυτό που κάνανε. Έπρεπε με 17,5 ευρώ να δώσουν 20gb όχι να τα μειώσουν. Άπατη θα πάει πια. Ευτυχώς να επιβάλουν οι φορείς της ΕΕ τους MVO μπας και δούμε φως γιατί είναι ξεφτίλα από ολες αυτή η συμπεριφορά. Αισχροκέρδεια όσο δεν πάει. Αν πειράξουν και το simple to on the go θα πάνε στον αγύριστο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Έχετε όλοι στο από λάθος ημερομηνία λήξης για το tap and get. Λήγει ξημερώματα όχι μεσάνυχτα η ενεργοποίηση Αργυρός.... Μπορεί να μου πει κάποιος πότε του λήγει από την ημέρα που το δικαιούται; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socrates7 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση!!Μου ειπαν οτι αν μετα τους 2 μηνες που δεν ανανεωσεις την καρτα και σου μηδενιζουν το υπολοιπο εχεις περιθωριο 1 χρονο απο τοτε που εκανες την τελευταια ανανεωση για να μην σου κανουν φραγη εισερχομενων κλησεων!!Θα μπορεις δηλαδη να δεχεσαι κλησεις κανονικα και ας μην εχεις ανανεωσει για μεγαλο διαστημα.Ισχυει αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 με βαση τις επισημες ανακοινωσεις η φραγη εισερχομενων μπαινει στους 4 μηνες.Στην πραξη συνεχιζεις προς το παρον να εχεις εισερχομενες για πολυ περισσοτερο. Σε ελαχιστους εχει μπει φραγη (σε σχεση με τις αναφορες εδω μεσα). Στους 13 μηνες + 5 μερες απο την τελευταια ανανεωση ο αριθμος καταργειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Ισχύει κανονικά η 5ευρη ανανέωση στο F2G ή έχει αλλάξει κάτι; Έχει ανακοινωθεί κάτι ότι πρόκειται να αλλάξει; Ότι πχ θα μπορείς να ανανεώνεις από 10€ και πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Δέκα και πάνω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Έχετε και εσείς πρόβλημα με την εφαρμογή; Ενώ είμαι on line μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ. Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο συχνά δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Σκέφτομαι σοβαρά την φορητότητα. Δεν μπορώ να κάνω απλά πράγματα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 (edited) Έχετε και εσείς πρόβλημα με την εφαρμογή; Ενώ είμαι on line μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ. Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο συχνά δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Σκέφτομαι σοβαρά την φορητότητα. Δεν μπορώ να κάνω απλά πράγματα. εγω προσπαθω μια ωρα να μπω απο το desktop να ανανεωσω αλλα δεν μπαινει με τιποτα..... Ξερει κανενας αν η 12ρα εχει διαφορετικη ισχυ απο την 10ρα (3μηνες αντι 2) οπως η κοσμοκαρτα? Edited February 26, 2019 by DarthStergius Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 εγω προσπαθω μια ωρα να μπω απο το desktop να ανανεωσω αλλα δεν μπαινει με τιποτα..... Ξερει κανενας αν η 12ρα εχει διαφορετικη ισχυ απο την 10ρα (3μηνες αντι 2) οπως η κοσμοκαρτα?Ουτε εμενα μπαίνει απο κινητό. Οσον αφορα την καρτα, εγω που ανανεώνω "παραδοσιακά" απο περίπτερα, πηρα 12αρα την περασμένη εβδομάδα και ληγει Απρίλη. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 εγω προσπαθω μια ωρα να μπω απο το desktop να ανανεωσω αλλα δεν μπαινει με τιποτα..... Ξερει κανενας αν η 12ρα εχει διαφορετικη ισχυ απο την 10ρα (3μηνες αντι 2) οπως η κοσμοκαρτα? Όχι, δεν έχει διαφορετική ισχύ. Ο, τι και να βάλεις, λήγει στο δίμηνο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Α μαλιστα ... Οποτε και η δεκάρα και η 12ρα ιδια ισχύ εχει . Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 (edited) εχω καιρο που το βλεπω το ρημαδι...συνηθίζω να πατάω http://www.f2g.gr και με πεταει ολο εδω https://prnt.sc/mqjqla δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι το domain το εχουν ρυθμισει εις διπλουν λαθος? γραφοντας f2g.gr δουλευει κανονικα. Βάζοντας www σε πεταει στο παλιο domain,και παράλληλα,το πιστοποιητικο ασφαλειας ειναι λαθος εκει...βλέπει το f2g.gr Edited February 26, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 εγω προσπαθω μια ωρα να μπω απο το desktop να ανανεωσω αλλα δεν μπαινει με τιποτα..... Ξερει κανενας αν η 12ρα εχει διαφορετικη ισχυ απο την 10ρα (3μηνες αντι 2) οπως η κοσμοκαρτα? Και η cosmote (whatsup, frog, κοσμοκάρτα) προσαρμόστηκε στο trust. Έγινε και εκεί 2μηνο ακόμα και με 12 ή 15 ή 20 ...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Το καρναβάλι έφτασε και το F2G είναι εδώ για να το απολαύσεις! Θες 5GB ή 100’ προς όλους μόνο με 1,5€ για 3 μέρες;; Επίλεξε το πακέτο που θες και… καρναβαλίσου ελεύθερα! https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/carnival-offers/ Διευκρινίσεις Τα πακέτα για τo «καρναβάλι» διατίθενται αποκλειστικά μέσα από το Mobile application του F2G, myF2G. Τα πακέτα αποδίδουν 5GB ή 100’ προς όλους μόνο με 1,5€ € για 3 ημέρες. Τα πακέτα θα είναι διαθέσιμα για ενεργοποίηση από Τετάρτη 27/02 (09.00πμ) έως Κυριακή 03/03 (23.59μμ). Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν μόνο ένα από τα διαθέσιμα πακέτα και μόνο μία φορά. Ενημέρωση υπολοίπου παρέχεται μέσω του http://www.f2g.gr & Myf2g Application. Τα MB καταναλώνονται ανά ΚΒ. Τα MB και ο χρόνος ομιλίας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την περιαγωγή. Ο χρόνος ομιλίας καταναλώνεται αρχικά με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια, ανά δευτερόλεπτο. Ελάχιστο προαπαιτούμενο υπόλοιπο για την κατανάλωση MB είναι το 0,01€. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Στο βασικό μου νούμερο με τα 300 συν προνομιακο που το είχα κλειστό για αρκετα και μεγάλα διαστήματα τους τελευταίους μήνες, με εχουν τρελάνει στις επιλεκτικές προσφορές. Εκτός απο τις κλασικές που δίνουν πολλά και διάφορα )τώρα μετα την αποχή απο το f2g) εχουν ερθει και διάφορα 30ημερα πακέτα για data που αξίζουν για τα ελληνικά δεδομένα. Πχ 15 γιγα 10€. Εντωμεταξύ δεν τα χρειάζομαι μιας και με καλύπτει το simple απο σταθερο και οι συνεχείς προσφορές απο το cu.. αλλά κάπως πρέπει να φαω το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7791364#post7791364 Για κοιτάξτε από εδώ και κάτω. Σε περίπτωση αυξήσεων δικαιούσθε πλέον διακοπή και επιστροφή υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Εγω δεν θα το κόψω. Έτσι όπως το σκέφτομαι 4-8 μήνες τον χρόνο θα το εχω κλειστό. οπως και το έχω. Το 20αρικο να φαω και μετά θα το ανοίγω οπότε κάτσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts