LELELO Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σας, Εχω το s21 ultra και σήμερα έκανα επαναφορά στο galaxy watch. Θυμάμαι για τα sms χρησιμοποιούσα την εφαρμογή μηνύματα (όχι της google "messages") και αν δεν κάνω λάθος ότι μήνυμα έβλεπα στο κινητό έβλεπα και στο ρολόι! Τώρα που άνοιξα την εφαρμογή δεν βλέπω να συγχρονίζει. Είναι έτσι ή κάνω κάτι λάθος; Αν συγχρονίζει με ποίο τρόπο γίνεται; Στο τηλέφωνο χρησιμοποιώ την εφαρμογή της samsung και όχι της google οπότε δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τo messeges στο ρολόι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Καλημέρα. Έχω το xiaomi mi watch lite με ένα κινητό συνδεδεμένο poco m3 pro. Ενώ στο ρολόι δείχνει π.χ 200 βήματα στην εφαρμογή δείχνει περισσότερα βήματα και πάντα δείχνει περισσότερα βήματα η εφαρμογή από το ρολόι. Πώς φτιάχνεται αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Έχω ένα παλιό Ticwatch E (WearOS 2.44 / Android 8.0 / Security update 2018). Είναι αργό και κυρίως το φοβάμαι για λόγους ασφαλείας να το χρησιμοποιήσω. Αλλά το λυπάμαι να το πετάξω. Δε θα με χαλούσε να το είχα σαν πρόχειρο πχ όταν πάω γυμναστήριο μην παίρνω το OnePlus Watch 2 που αγόρασα πρόσφατα. Εσείς τι θα το κάνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιος την LTE λειτουργία σε Google pixel watch; Η Ελλάδα δεν είναι στις υποστηριζόμενες χώρες. Έχει δοκιμάσει να το χρησιμοποιήσει κάποιος με Ελληνική esim ή με κάποιον άλλον τρόπο; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts