kss Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εδω ειναι μια γρηγορη συγκριση με το mi3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εδω ειναι μια γρηγορη συγκριση με το mi3. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο και πραγματικα δεν ξερω ποιο να επιλεξω! Απο την μια ειμαι fan της MIUI απο την αλλη ομως εχουμε ενα κινητο με 3 GB ram και LTE παρολο που δεν μου αρεσει το interface της cyanogenmod. Θα ηθελα τις αποψεις σας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 εχει σε καλη τιμη το 16αρι η ετερναλ 364 δολλαρια περιπου. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 εχει σε καλη τιμη το 16αρι η ετερναλ 364 δολλαρια περιπου. Που είναι αυτή η τιμή βρε παιδιά; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Που είναι αυτή η τιμή βρε παιδιά; http://www.aliexpress.com/item/in-Stock-Oneplus-One-phone-LTE-4G-FDD-5-5-1080-Full-HD-Qualcomm-Snapdragon-801/1895546281.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δεν ανοίγει ο Σύνδεσμος που έβαλες Για δοκίμασε τώρα με τα άλλα λινκ. Γιατί εμένα μου δούλευει και το αρχικό οπότε δεν ξέρω τι φταίει. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σκεφτομαι να το τσιμπησω και εγω, τελωνείο δεν παιζει στα site που δίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εάν το πάρεις με dhl Έχει τελωνείο.με singapure post ή αλλά διαδικασία όχι ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λινκ παρακαλω:) http://www.aliexpress.com/item/OnePlus-One-LTE-Phone-Snapdragon-801-Quad-core-2-5G-3GB-Ram-16-64GB-ROM-5/1881556128.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι είναι η πρώτη επιλογή στο aliexpress,η παραγγελία μου έφυγε ήδη 2 μέρες μετά με tracking από Singapore post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πάντως οι φωτογραφίες που ανέβασε ο φίλος συμφορουμίτης δεν είναι κάτι ιδιαίτερο κατά την ταπεινή μου άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πάντως οι φωτογραφίες που ανέβασε ο φίλος συμφορουμίτης δεν είναι κάτι ιδιαίτερο κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό μόλις θα έγραφα και εγώ, αν και έχω μία υποψία ότι ο φίλος δεν ΄΄το έχει΄΄ το θέμα της φωτό, ίσως να μην έχει κάνει φόκους, ιδίως στην 2η Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 αυτό μόλις θα έγραφα και εγώ, αν και έχω μία υποψία ότι ο φίλος δεν ΄΄το έχει΄΄ το θέμα της φωτό, ίσως να μην έχει κάνει φόκους, ιδίως στην 2η Όντως δεν το έχω με τις φώτο. Πόσο μάλλον με τις ρυθμίσεις και τις δυνατότητες. Απλά σαν default sample τις έβαλα, ούτε ρυθμίσεις έψαξα ότι πήγα να τραβήξω τίποτα ιδιαίτερο...να δω αμα λειτουργεί και πως η κάμερα δοκίμασα. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Όντως δεν το έχω με τις φώτο. Πόσο μάλλον με τις ρυθμίσεις και τις δυνατότητες. Απλά σαν default sample τις έβαλα, ούτε ρυθμίσεις έψαξα ότι πήγα να τραβήξω τίποτα ιδιαίτερο...να δω αμα λειτουργεί και πως η κάμερα δοκίμασα. μην παρεξηγηθούμε, δεν το είπα για να σε μειώσω........ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 μην παρεξηγηθούμε, δεν το είπα για να σε μειώσω........ Μην αγχώνεσαι δεν παρεξηγούμε για πράγματα που ισχύουν. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημερα παιδες!Επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω και γω να ρωτησω κατι.Η διαφορα ασπρο-μαυρο ειναι μονο στο πισω καπακι?Θα μπορεσουμε αργοτερα να βρουμε μαυρο καπακι αν παρουμε το ασπρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εγώ ξέρω ότι άσπρο είναι μόνο το 16αρι και μαύρο το 64αρι αλλά θα κυκλοφορήσουν καπάκια με διαφορετικά χρώματα και υλικά το πότε όμως παραμένει άγνωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εάν το πάρεις με dhl Έχει τελωνείο.με singapure post ή αλλά διαδικασία όχι ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λινκ παρακαλω:) http://www.aliexpress.com/item/OnePlus-One-LTE-Phone-Snapdragon-801-Quad-core-2-5G-3GB-Ram-16-64GB-ROM-5/1881556128.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατηρω οτι απτο aliexpress το καπακι δεν γραφει απο πισω cyanogen mod .. Πιστευεις εχει καμια διαφορα? Νομίζω ότι είναι η πρώτη επιλογή στο aliexpress,η παραγγελία μου έφυγε ήδη 2 μέρες μετά με tracking από Singapore post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 πήραμε όλοι τα @@ του κινέζου ή στάθηκε τυχερός κάποιος από την παρέα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Εάν δεν κάνω λάθος, δύο πρέπει να το περιμένουν. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 gkanos πως διαχειριζεται τα 64GB το κινητο? φλασακι δεχεται? η οθονη του τι λεει απο φωτεινοτητα,πιστοτητα χρωματων? απο Lag και αλλα θεματακια (bugs) Πως παει? απο μπαταρια βγαζει 2 μερες με μετρια χρηση? απο ζεστη πως παει? ανεβαζει θερμοκρασια? wifi - gps ειναι ΟΚ? (αστο λιγο απο τα χερια και γραψε μας!!) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Υπάρχει διαθέσιμο εδω το 16άρι ,εγώ πάντως θα περιμένω ακόμη λίγο για τυχών "παιδικές ασθένειες" . Αααα να και το 64άρι , άντε να κρατηθώ τώρα . Edited June 24, 2014 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rspower Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο ? κατα τη γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο ? κατα τη γνωμη σας? Ποια δυο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rspower Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Color OS or CM11 OS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Color OS or CM11 OS cm απο μενα.και συντομα,εαν ποτε κυκλοφορησει το τηλεφωνο,θα εχουμε και αλλες εναλλακτικες Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Υπάρχει διαθέσιμο εδω το 16άρι ,εγώ πάντως θα περιμένω ακόμη λίγο για τυχών "παιδικές ασθένειες" . Αααα να και το 64άρι , άντε να κρατηθώ τώρα . Εγώ μάλλον αύριο θα το παραγγείλω από εδώ που δίνεις αδερφέ. Μήπως ξέρεις με πια έκδοση έρχεται το 64 αρι??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts