Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως τις έχεις διπλές αυτές που δε σου δείχνει;
Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως τις έχεις διπλές αυτές που δε σου δείχνει;

Εβαλα καινουργια σιμ στο κντ,οποτε αδεια,και εστειλα τις επαφες μου μεσω blutooth απο το παλιο κντ.

Μπηκα λοιπον στις επαφες του κντ,οπου δεν ειχε κατι,και επελεξα να τις κατεβασει απο αποθηκευτηκο χωρο που τις ειχε αποθηκευμενες.

Μια χαρα ολα,μεχρι που δυο φορες μεστην βδομαδα ειναι σαν να μην εχω επαφες και ξανακανω την διαδικασια να τις ξανακατεβασω...

Hyper82!

Έπρεπε να δω στο tracking των ΕΛΤΑ ε. :rolleyes:

Τσέκαρα μόνο του Singapore.

Thanks

Edited by subseven
Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One

Φιλοι μου, γεια σας και απο μένα. Το κινητό το έχω στα χέρια μου 4 μέρες. Το πήρα απο to2c με SG post και μου ήρθε ακριβως σε 15 μέρες στη Θεσσαλονίκη απλως πήγα και το πήρα απο τη Μονάδα διαλογής και όχι απο το ταχυδρομείο γιατί θα αργούσε 2 μέρες να μου παραδοθεί. Πήρα το 64 λευκό με όλα τα δώρα και ροοταρισμενο. Αλλά δεν μου έκανε αναβάθμιση οποτε ακολούθησαν τους οδηγούς που δημοσιεύτηκαν απο τον efrai. Το κινητό είναι τέλειο μέχρι στιγμής δε έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ηδη το χρησιμοποιώ ως κύριο τηλ. Κιτρινιλα κάτω δε έχει και στο δικο μου το αυτί το ακουστικό καλά ακούγεται. Στο κουτί που παρέλαβα γράφει οτι αυτή η παρτίδα φτιάχτηκε (μάλλον υποθέτω) 7-7-2014. Να σημειωσω οτι πήγα να πειραξω το .xml που δυναμώνει το ακουστικό και κόλλησε η εφαρμογή audio fx και δε μπορουσα να κάνω τίποτα στο κινητό. Οπότε ξαναπέρασαν την 25 αφού εκανα wipe data and wipe cache. Για μένα φαίνεται οκ το κινητό όπως αναφέρθηκε απο πολλους εδώ μέσα που με βοήθησαν πολύ με την εμπειρία τους πανω στο κινητό. Είναι ενα τίμιο κινητό για τα χαρακτηριστικά του και τη τιμή του.

Να σημειωσω ότι η διαφανής σιλικονατη θήκη που μου έκανε δώρο έχει κάτσει τέλεια στο κινητό.

Πολύ καλό σήμα wifi, πολύ γρήγορο 4g στη cosmote, τίμια κάμερα πολύ καλη προς άριστη για κινεζικό κινητό.

Αυτή είναι η δική μου εμπειρία μέχρι τώρα.

Κώστας

Τιμιο θα ελεγα το nexus 5 η το moto g.

Το oneplus ειναι ενα τερας δυναμης ομαλοτητας και εξελιξης ενω η μπαταρια του ειναι κορυφαια μεζι με αυτη του g2.

Το κινητο ειναι καταπληκτικο

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τιμιο θα ελεγα το nexus 5 η το moto g.

Το oneplus ειναι ενα τερας δυναμης ομαλοτητας και εξελιξης ενω η μπαταρια του ειναι κορυφαια μεζι με αυτη του g2.

Το κινητο ειναι καταπληκτικο

Όντως η μπαταρία του ειναι το κατι αλλό...απλά δεν τελειώνει. Δυο μέρες full Wi-Fi / 3G, με λίγη ομιλία και ακόμα είναι στο 33% Φωτεινότητα οθόνης στη μέση ακριβώς.

Πέρνα τις στο gmail και συγχρόνισε από εκεί, να μην ασχολείσαι με σιμ.

Nokia ήταν το προηγούμενο; Σου τις έβγαλε σε πολλαπλά αρχεία

Δεν νομιζω να τις εχει ουτε στη σιμ.

Απο lg τις περασα και καπου τις εχει αποθηκευσει και τις φορτωνει απο εκει μαλλον.

Hyper82!

Μικρά νέα απο το OnePlus:

Κυκλοφορεί βίντεο όπου δείχνει ότι η μπαταρία του αντέχει 60+ ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής συνδεδεμένο σε ενισχυτή.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται ότι υπερισχύει άνετα του G3 σε ταχύτητα. Καλά για smoothness δεν το συζητάμε.

Χθες μου έβγαλε 6 ώρες οθόνη με μικτή χρήση wifi-3g 50-50. (Δεν έχουμε LTE εδώ).

Έχω αρχίσει να το γουστάρω πάρα πολύ.

Μετά από αυτό δύσκολα θα πάω σε κάποια Android συσκευή που δεν είναι το ίδιο smooth.

Ένταξη υπάρχει το θέμα του service και της εγγύησης, αλλά αυτό το ξέραμε από την αρχή.

Αν υπάρξει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σύντομα, δεν με νοιάζει. Εκεί είναι όλο το ζουμί αφού το κόστος επισκευής δεν είναι απαγορευτικό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Από LG θα σου τις έβγαλε σε ένα .vcf. Κάντο import στα contacts του gmail και τελείωσες

Ναι,σε τετοιο αρχο μου τις εστειλε,απλα που ειναι αποθηκευμενο για να το αντιγραψω ή στην σιμ ή στο τηλεφωνο.

Στο gmail το συγχρονισα,ο θεος βοηθος!

Αν και σαν μαιλ,δεν το χρησιμοποιω το συγκεκριμενο....

Hyper82!

Ναι,σε τετοιο αρχο μου τις εστειλε,απλα που ειναι αποθηκευμενο για να το αντιγραψω ή στην σιμ ή στο τηλεφωνο.

Στο gmail το συγχρονισα,ο θεος βοηθος!

Αν και σαν μαιλ,δεν το χρησιμοποιω το συγκεκριμενο....

[Οδηγός] Συγχρονισμός επαφών τηλεφώνου σε google account :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδια μολις το πηρα κ εγω 64αρι αλλα λεει 16γιγα. Με καθαρη εγκατασταση θα ερθει στα ισα του;

Κι εσύ από το To2c το πήρες?

Θανάση όλα εντάξει με το θηρίο που πήρες; Δεν ξέρω αν διάβασες και στο νήμα των πατρινών, είμαι σε αναζήτηση συσκευής και έχω βάλει στο "στόχαστρο" και το one plus one. Δεν χρειάζεται να ρωτήσω για specs. Από που το πήρες; Υπάρχει ευρωπαϊκό site ή από κινέζικο;

Ναι κ εγω. Την φοβαμαι λιγο την διαδικασια

Μα καλά τόσο π@π@ρες είναι στο to2c νάτανε μια περίπτωση το καταλαβαινω, βάλτε τους χέρι από το βήμα που έχουν εδώ στο φόρουμ...

Που κατ'επέκταση σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει φύγει από Σιγκαπούρη, άρα μην κοιτάς στα ΕΛΤΑ. :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή το ROM link δε δουλεύει, υπάρχει κάποιο άλλο; Αν δηλαδή μου έρθει με 16 GB, κάνω αυτή τη διαδικασία που το διορθώνει και είμαι εντάξει; Αυτό διορθώνει πιθανώς και το θέμα των updates;

http://dist01.slc.cyngn.com/factory/bacon/cm-11.0-XNPH25R-bacon-signed-fastboot.zip

Αυτό είναι το λινκ ολόκληρο και νομίζω δουλεύει μια χαρά. Εμένα μου τα διόρθωσε όλα πάντως αυτή η διαδικασία... Updates, home button και μέγεθος ram.

Συμφωνώ με τον φιλο.

Εγώ προσωπικά αν μπορεί κάποιος απο Αθήνα κ μπορεί να μου το φτιαξει ρε παιδιά . να πληρωσω ρε αδερφέ κιόλας. Μιλάω για την αλλαγη της Ρομ 16 σε 64

Και την ευθύνη για τυχόν τουβλοποιήσεις του κινητού ποιος θα την έχει?

Καλύτερα να είναι λίγο μπερδεμένα και να αναγκάζονται να την ψάξουν αρκετά προτού προχωρήσουν σε μοντιφιές!

Στην προσπάθεια μου να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου κατά την διάδικασία παραγγελίας από το επίσημο site της OnePlus, τώρα που τα Invitations έχουν αρχίσει και πληθαίνουν...

http://goo.gl/wJvQeT

Αν πιστεύεται ότι είναι καλογραμμένο, άρτιο και μπορεί να βοηθήσει τότε θα χαρώ να το αναρτήσετε :)

Motorola Moto G

Stock 4.4.4

Μπήκε στο πρώτο post.

Δεν ξέρω αν δοκίμασε κανείς, το αποτέλεσμα σε μένα είναι αυτό που βλέπετε.

Επειδή μ αρέσουν λίγο περισσότερο τα amoled χρώματα ανέβασα λίγο τον κορεσμό.

Στην πραγματικότητα όμως τα χρώματα των αντικειμένων είναι κατι μεταξύ των δύο. Λιγο πιο έντονα απο του iphone. Πάντως πολυ κοντά.

http://imagizer.imageshack.com/img674/1879/mXgO12.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πάντως στις παραπάνω φωτογραφιες δεν είναι μονο χρωματική η διαφορα. Κοιτάξτε ευκρίνεια.

Στο 1+ είναι μια θολούρα μια μουτζουρα. π.χ. δείτε στα αυτιά. Αλλα ντ άλλων το 1+

Ξαναλέω με βάση αυτό που βλέπω. Δεν ξέρω αν φταίει ο το software, το hardware, ο φωτισμός, η γωνία λήψης κλπ.

Πάντως στις παραπάνω φωτογραφιες δεν είναι μονο χρωματική η διαφορα. Κοιτάξτε ευκρίνεια.

Στο 1+ είναι μια θολούρα μια μουτζουρα. π.χ. δείτε στα αυτιά. Αλλα ντ άλλων το 1+

Ξαναλέω με βάση αυτό που βλέπω. Δεν ξέρω αν φταίει ο το software, το hardware, ο φωτισμός, η γωνία λήψης κλπ.

Δεν ξέρω σε τι οθόνη την βλέπεις. Στην οθόνη του Note 8 με το οποίο τράβηξα την φωτο δείχνουν πιο σκούρα τα σκοτεινά χρώματα όπως το καφέ στα αυτιά.

Θέμα ευκρίνειας δεν υπάρχει. Η οθόνη του One είναι καταπληκτική και πολύ φωτεινή. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Η προσαρμογή των χρωμάτων έγινε με τα δικά μου γούστα. Κάποιος άλλος μπορεί να αλλάξει λίγο τις ρυθμίσεις προς τα δικά του γούστα.

Φυσικά παίζει ρόλο και η γωνία. Αν βάλω το iPhone από πάνω θα δεις το αντίθετο.

Την ευκρίνεια την βλέπεις σε καθαρά σημεία .

Έπειτα η φώτο μπήκε για να δείξει τα χρώματα.

Εδώ είναι με το iPhone πάνω.

Στις δικές μου οθόνες φαίνεται μια χαρά.

http://imagizer.imageshack.com/img539/2378/jJLwwl.jpg

Edited by Te_salat

Βλακεία που δεν έβαλαν κάρτα πάντως. οχι για θέμα χωρητικότητας αλλά για λόγους ευκολίας.

Έχω εκατοντάδες φωτο στην καρτουλα μου στο s3. Θα την έβγαζα θα την έβαζα στο 1+ και τέλος. τώρα πρέπει να κατσω όλες copy στο pc και ξανα copy στο 1+

Είναι ηλίθιο όπως και να το κανουμε.

Airdroid...

Στο ίδιο WiFi οι δύο συσκευές και μέσω browser μεταφέρεις ότι χρειάζεται

• The title was changed to OnePlus One