NikoSoti Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Όλα stock κι εγώ και ακόμα δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο... Βέβαια συνήθως με double tap το ανοίγω.:) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ωραία, να μην αγχώνομαι τότε. Σπάνια το κάνει, αλλά ξέρω κι εγώ καμιά φορά τι γίνεται. Στοκ είμαι σε όλα πάντως. Και μένα. Και με double tap και με το κουμπί, το κάνει αραιά και που, μια τη βδομάδα και αν. Όλα στοκ :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Έχω βάλει ένα πρόγραμμα το fb.sync.me το οποίο σου συγχρονίζει επαφές με το Facebook και το LinkedIn. Παρότι γενικά δουλεύει καλά, μερικές επαφές μου βγαίνουν διπλές με ίδιο νούμερο τηλεφώνου και άλλο ονοματεπώνυμο (δηλαδή πχ Νίκος Παπαδόπουλος και Nikos Papadopoulos) και τα ίδια στοιχεία. Έχετε καμιά ιδέα πώς μπορώ να τις συγχωνεύσω μέσω opo; Δοκίμασα Gmail merge αλλά δεν έφτιαξε. Πιθανώς να ευθύνεται το πρόγραμμα και να δημιουργεί επαφές από τα στοιχεία που τραβάει από Facebook και LinkedIn (οι οποίες έχουν και τηλέφωνο , ρωτάω μήπως έχετε καμιά ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Δοκιμαστε launcher απο oneplus https://forums.oneplus.net/threads/contest-7-days-of-giveaways.216123/ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Δοκιμαστε launcher απο oneplus https://forums.oneplus.net/threads/contest-7-days-of-giveaways.216123/ Θυμίζει λίγο τα νέα samsung που έχουν μια σελίδα με παραθυράκια τέτοιου στυλ, ειδήσεις, facebook, twitter κλπ. Δε μου πολυάρεσε ποτέ η ιδέα. Τον δοκίμασα όμως και είναι γρήγορος αλλά λίγο δύσχρηστος. Για τα περισσότερα που πατάω μου λέει δεν διατίθεται εφαρμογή για να εκτελέσει τη συγκεκριμένη ενέργεια... Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Όταν θα αποκτήσει και υποστήριξη σε widget θα γίνει και πιο εύχρηστος. Προς το παρόν είναι μόνο για όσους ασχολούνται με τα social medias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Όταν θα αποκτήσει και υποστήριξη σε widget θα γίνει και πιο εύχρηστος. Προς το παρόν είναι μόνο για όσους ασχολούνται με τα social medias. Εγώ πάντως όπως τον έβαλα, τον έβγαλα. Αγαπάμε android λόγω παραμετροποίησης, τι να τον κάνω αυτό τον launcher που δεν έχει τίποτε να ρυθμίσεις στα μέτρα σου? Αργότερα αν τον εμπλουτίσουν το βλέπουμε, για την ώρα Νόβα και πάλι Νόβα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παιδιά πως μπορούμε να συνδέσουμε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να μεταφέρουμε αρχεία? PHOTO, video κτλ Τι εντολές δίνουμε? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παιδιά πως μπορούμε να συνδέσουμε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να μεταφέρουμε αρχεία? PHOTO, video κτλ Τι εντολές δίνουμε? εντολές? καμία εντολή.. πάρε ένα τέτοιο καλώδιο σύνδεσε τον σκληρό κατέβασε και έναν explorer και είσαι σχεδόν έτοιμος αν είσαι ροοτ κατέβασε αυτό για να υποστηρίζει ntfs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Με το καλώδιο του φορτιστή συνδεσα ένα σκληρό. Μπήκα στα αρχεία μου (βλέπω τον σκληρό) πάω να κάνω copy paste αλλά μου λέει ότι η εντολή δεν είναι σωστή. Πρέπει να κατεβάσω αυτό που λες το app για να το κάνω? Στοκ είμαι! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Με το καλώδιο του φορτιστή συνδεσα ένα σκληρό. Μπήκα στα αρχεία μου (βλέπω τον σκληρό) πάω να κάνω copy paste αλλά μου λέει ότι η εντολή δεν είναι σωστή. Πρέπει να κατεβάσω αυτό που λες το app για να το κάνω? Στοκ είμαι! με το καλώδιο του φορτιστή? και πως το σύνδεσες με το κινητό? ntfs είναι ο σκληρός? είσαι ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παλιός είναι ο σκληρός. Μάλλον νόμιζα ότι το συνδεσα αλλά δεν. Είδα USB storage στα αρχεία και νόμιζα ότι τον βλέπει. Πρέπει να πάρω το καλώδιο που μου είπες!!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παλιός είναι ο σκληρός. Μάλλον νόμιζα ότι το συνδεσα αλλά δεν. Είδα USB storage στα αρχεία και νόμιζα ότι τον βλέπει. Πρέπει να πάρω το καλώδιο που μου είπες!!!! ναι αυτό το καλώδιο πρέπει να πάρεις.. παρ'όλα αυτά θα ήθελα να μου στείλεις μια φώτο για να δω πως τα σύνδεσες μεταξύ τους με το καλώδιο φόρτισης απλά από περιέργεια :p το πουλάνε και στην Ελλάδα αυτό το καλώδιο αλλά δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 2 ευρώ.. όταν το πάρεις και το συνδέσεις θα σου βγάλει φάκελο που θα λέει usb storage αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 http://i827.photobucket.com/albums/zz196/mikepart/IMG_20141228_103642_zpsd6myfd6f.jpg Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 wow πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.. αν μαντεύω όμως σωστά η Usb θύρα δεν είναι για σύνδεση αλλά για να βάζεις άλλο στικάκι πχ για να μην σου δεσμεύει μια θύρα.. η σύνδεση με τον υπολογιστή λογικά θα γίνεται από την mini usb θύρα.. επίσης και κάτι άλλο βλέπω ότι θέλει και ρεύμα για να λειτουργήσει ο σκληρός εε? άρα και στην σύνδεση με το κινητό θα πρέπει να τον έχεις στο ρεύμα για να τον δεί το κινητό. όταν πάρεις το καλώδιο σύνδεσε πρώτα ένα usb στικάκι για να δείς ότι το βλέπει το κινητό και μετά δοκίμασε τον σκληρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έχεις δίκιο. Η σύνδεση γίνεται με τη μινι USB. Οπότε θέλει οπωσδήποτε OTG καλώδιο για να λειτουργήσει. Θα πεταχτω να πάρω ένα και θα σας ενημερώσω :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έβαλα μετά από καιρό να δοκιμάσω τον Apex Pro, μιας και τον έχω αγορασμένο και δεν μου έκατσε καλά. Γενικά η απόκρισή του , ήταν αρκετά λάγκυ και ακόμη και στο συρτάρι εφαρμογών λάγκαρε στις αλλαγές των σελίδων. Τον έχει δοκιμάσει και κανείς άλλος να μας πεί άν τελικά δεν κάθεται γενικώς καλά στο One ή για κάποιο λόγο δεν έκατσε μόνο στο δικό μου? Ο Νοβα άς πούμε πάει σφαίρα χωρίς το παραμικρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έβαλα μετά από καιρό να δοκιμάσω τον Apex Pro, μιας και τον έχω αγορασμένο και δεν μου έκατσε καλά. Γενικά η απόκρισή του , ήταν αρκετά λάγκυ και ακόμη και στο συρτάρι εφαρμογών λάγκαρε στις αλλαγές των σελίδων. Τον έχει δοκιμάσει και κανείς άλλος να μας πεί άν τελικά δεν κάθεται γενικώς καλά στο One ή για κάποιο λόγο δεν έκατσε μόνο στο δικό μου? Ο Νοβα άς πούμε πάει σφαίρα χωρίς το παραμικρό. καλησπερα εγω τον χρησιμοποιω πολυ καιρο απο το note1 , note2 και τωρα στο oneplus ειναι τρομερος και τωρα στο 1+ παει σφαιρα μαλλον δεν εκατσε καλα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Και εγώ μόνο αυτό χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και στο one, τέλειος απλός και γρήγορος. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Τι στο καλό συμβαίνει τότε? Να του κάνω μία clear cashe και μια επανεγκαταστάση λέτε μπας και νοιώσει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Όταν τραβάς βίντεο για να παίζει σε πλήρη οθόνη σε υπολογιστή πρέπει να έχεις το τηλέφωνο οριζόντιο, σωστά; Edited December 28, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Όταν τραβάς βίντεο για να παίζει σε πλήρη οθόνη σε υπολογιστή πρέπει να έχεις το τηλέφωνο οριζόντιο, σωστά; ναι.. 10χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 παιδια ειπα να κανω μια βολτα στο xda :) και τι το ηθελα γμτ... :) στην κατηγορια ONE Themes and Apps και στην υποκατηγορια Post your OnePlus One home screens ειδα αυτην την home screens και απο τοτε τρελαθηκα ... :) πως την εκανε ο μαγκας ..... την θελω και εγωωωωω.. :) τελος η πλακα , ειναι φοβερη, μπραβο του ξερει κανεις πως μπορει να εγινε ?? αυτα τα πληκτα σαν του pc που το καθενα κανει και κατι .. Τι να πω ξανα μπραβο του Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Γιατί δεν του ζητάς να την κάνει share; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Θέλει πολύ δουλειά αυτό παιδιά. Και να σου δώσει το wallpaper θα πρέπει μετα με ενα προγραμματακι να κάνεις κατι σαν αόρατα εικονίδια και να τα τοποθετήσεις στα πλήκτρα ώστε να τρέχει και η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts