Jump to content

mhstoulas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mhstoulas

  1. One Plus One με CM12S Στην εκκίνηση ελεύθερα 2GB με αρκετό tweaking και μετά από κάποια ώρα πηγαίνει στο πιο λογικό 1,4GB.
  2. Πιστεύω ότι μέχρι 300 ευρώ βρίσκεις πολλές επιλογές πλέον με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, ίσως όχι κορυφαία αλλά και πάλι ικανοποιητικά. Φυσικά και εγώ πουλάω τη προηγούμενη μου συσκευή για να χρηματοδοτήσω την επόμενη μου αγορά, η οποία μένει στα χέρια μου συνήθως 1,5 χρόνο.
  3. OnePlus One 64GB Ίσως το καλύτερο value for money κινητό πέρσι. Μόνο η κάμερα του δεν με ικανοποιεί αλλά η αυτονομία του είναι απίστευτη.
  4. Δυστυχώς ο σειριακός ξεκινάει από 89301000χχχχχχχχχ. Διάβασα σε άλλο νήμα ότι οι κάρτες με τον σειριακό που αναφέρεις είναι οι σωστές. Αλλά που τις βρίσκεις; Πρέπει να κάνουμε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Ρωτώντας στο κατάστημα που την πήρα, δεν είχαν ιδέα για τη διαφορά. Κακή οργάνωση από πλευράς Wind.
  5. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από τους φίλους που έχουν το Oneplus One έχει δοκιμάσει το νέο 4G δίκτυο της Wind με νέα sim κάρτα F2G. Άλλαξα τη sim μου τη Παρασκευή 6/3 και δεν έχω καταφέρει να πιάσω 4G δίκτυο. Σε επικοινωνία με το τμήμα Νέων Τεχνολογιών (1231) μου είπαν δύο πράγματα: 1) ότι το 4G δεν ήταν ενεργοποιημένο για το νούμερο μου (και το ενεργοποίησαν) 2) ότι στο σύστημα τους φαίνεται ότι και η συσκευή και η sim κάρτα δεν είναι συμβατές με το 4G δίκτυο τους :lost: Η συσκευή φυσικά και ξέρουμε ότι υποστηρίζει 4G, την έχω δοκιμάσει με Cosmote & Vodafone και εμφανίζεται κανονικά η ένδειξη LTE. Είμαι στη τελευταία έκδοση 4.4.4 XNPH05Q. Κάθε συμβουλή σας είναι ευπρόσδεκτη.
  6. Καλή μας τύχη. Μαζί με τα αποτελέσματα των εκλογών θα έχουμε και μια αναμονή για ευχάριστα αποτελέσματα από το myphone!
  7. Καλησπέρα σε όλους. Έχω και εγώ μια διαθέσιμη πρόσκληση. Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ΡΜ.
  8. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πριν λίγο έλαβα και εγώ μια πρόσκληση για το oneplus. Υπενθυμίζω ότι έχει 24ωρη ισχύ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.
  9. Καλή εβδομάδα σε όλους με καλή δόση τύχης!
×
×
  • Create New...