Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ίδια και εδώ μετά την αναβάθμιση σε 5.1.1

https://forums.oneplus.net/threads/wifi-turns-off-when-in-sleep.306102/

http://forum.cyanogenmod.org/topic/107023-cm12121-wifi-connectivity-issuesdrops-workaround-included/

Σε άλλους αναφέρεται από παλιότερα το πρόβλημα. Δεν μπορώ να βρω λύση.

Edited by Davout

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα:)

Εχω θεμα με τον μετρητη της μπαταριας, το οποιο ξεκινησε πριν κατι μερες. Το κινητο βγαινει απο την πριζα στο 100%. Παρατηρω οτι η μπαταρια δεν πεφτει καθολου, οσο και να το σκαλιζω. Καποια στιγμη μειωνεται το ποσοστο αλλα κοντα στο 20-25% το κινητο κλεινει απο μπαταρια. Προφανως εχει αδειασει αλλα ο μετρητης δειχνει λαθος ποσοστο.

Για παραδειγμα, χθες το απογευμα στις 6, το κινητο βγηκε απο την πριζα με 100%. Αυτη την στιγμη ειναι ακομα στο 100% (οχι δεν εχω βαλει μπαταρια αυτοκινητου:p). Καποια στιγμη μεσα στη μερα θα κλεισει το κινητο απο μπαταρια δειχνωντας 20-25% αντι για 0%.

Ειμαι με Cos 12.1 απο την ημερα που βγηκε, με ξεκλειδωτο bootloader και root. Το προβλημα ξεκινησε πριν λιγες μερες (στις 3 τελευταιες φορτισεις).

Καμια ιδεα?

Δοκίμασες να το φορτίσεις "κλειστό"?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Οχι αυτο δεν το δοκιμασα. Θα το κανω και θα επανελθω.

Η μπαταρια ακομα στο 100% ειναι. Σκυλι ρε η Lollipop:lol:

Οχι αυτο δεν το δοκιμασα. Θα το κανω και θα επανελθω.

Η μπαταρια ακομα στο 100% ειναι. Σκυλι ρε η Lollipop:lol:

Αφού είσαι root δοκίμασε αυτή την εφαρμογή. :)

Δοκίμασες να το φορτίσεις "κλειστό"?

Αφού είσαι root δοκίμασε αυτή την εφαρμογή. :)

Δεν επιασε τιποτα. Το κινητο εσβησε στο 40%, το φορτισα κλειστο, το ανοιξα το σκαλισα επι 30 λεπτα και εδειχνε ακομα 100%.

Δοκιμασα και την εφαρμογη αλλα δεν δειχει να δουλευει. Θα περιμενω να ξεφορτισει παλι

It's suggested, but not necessary, to let the phone fully discharge after calibration, then charged to 100% without break

και βλεπουμε. Η μπαταρια λογικα δεν εχει προβλημα αφου κραταει μια χαρα.

Edit: Διαβαζω στο forum του OnePlus, οτι αρκετοι το ελυσαν κανωντας 3 πληρεις αποφορτισεις-φορτισεις (6 ωρες τουλαχιστον). Θα δοκιμασω και αυτο.

Edited by Viper

Edit: Διαβαζω στο forum του OnePlus, οτι αρκετοι το ελυσαν κανωντας 3 πληρεις αποφορτισεις-φορτισεις (6 ωρες τουλαχιστον). Θα δοκιμασω και αυτο.

Η πρωτη προσπαθεια φαινεται να επιασε καθως πλεον το ποσοστο της μπαταριας μειωνεται κανονικα. Ελπιζω να κλεισει στο 0% το κινητο (και οχι στο 20%/30%/40%) ωστε να σιγουρευτω οτι πλεον λειτουργει οπως πρεπει.

Λοιπόν μερικές φορές σε μενα το wifi κλείνει κατά την απενεργοποίηση της οθόνης πάρα τη ρύθμιση στο always on. Πρέπει να έχει σχέση με την ενεργοποιηθεί των προφίλ τελικά. Edited by Davout

Λοιπόν μερικές φορές σε μενα το wifi κλείνει κατά την απενεργοποίηση της οθόνης πάρα τη ρύθμιση στο always on. Πρέπει να έχει σχέση με την ενεργοποιηθεί των προφίλ τελικά.

Ειναι bug γιατι και σε εμενα το κανει που δεν εχω κανενα προφιλ παρα μονο ενα!

Ειναι bug γιατι και σε εμενα το κανει που δεν εχω κανενα προφιλ παρα μονο ενα!

σωστός,

γνωστό και μέχρι στιγμής άλυτο θέμα.........και όχι μόνο στο 1+1 αλλά νομίζω γενικά στην LL

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδια επειδη θελω να το παρω και μ αρεσει πολυ το 4κ video.εχει καλη ποιοτητα?

Πολύ καλό!

Στο Youtube έχει αρκετά δείγματα 4Κ βίντεο

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εχει επικοινωνήσει κανείς με το support της Oneplus? έχουν μια βδομάδα τώρα το τηλ μου αλλά τζίφος! και στο chat που προσπαθώ να μιλήσω μαζί τους έχουν άπειρη ουρά και δύσκολα βρίσκεις κάποιον..

Εχει επικοινωνήσει κανείς με το support της Oneplus? έχουν μια βδομάδα τώρα το τηλ μου αλλά τζίφος! και στο chat που προσπαθώ να μιλήσω μαζί τους έχουν άπειρη ουρά και δύσκολα βρίσκεις κάποιον..

Είχαν αργία που έληξε χθες νομίζω

Καλησπερα

ξερετε που μπορω να το βρω με 300-315 ευρω?

Γιατι το εχω βρει μεχρι 398 ευρω

ευχαριστω!

Δεν υπάρχει απόθεμα στο official site τους που κοστίζει 299€?

Καλημέρα παιδια, ειμαι φανταρος και εχω μαζί μου το κινητο και ξαφνικά απο χτες εχω πρόβλημα με το ghost touch, εχω την official 5.1.1 με stock kernel, όσες μέρες το ειχα έτσι δεν ειχα πρόβλημα. Τι να κανω ρε παιδια ;
Digital-Doctor.blogspot.gr

Όταν στείλω το κινητό πίσω λόγω καμένου pixel , θα μου αλλάξουν το κινητό,η μόνο την οθόνη, και αν μου αλλάζουν το κινητό θα είναι καινούριο η ανακατασκευασμενο ?

Όταν στείλω το κινητό πίσω λόγω καμένου pixel , θα μου αλλάξουν το κινητό,η μόνο την οθόνη, και αν μου αλλάζουν το κινητό θα είναι καινούριο η ανακατασκευασμενο ?

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις απάντηση σε αυτό το ερώτημα - ουτε από την OpO νομιζω.

Οτι τους βολέψει, όταν παραλάβουν (πχ μπορεί να έχουν ανακατασκευασμένα για τέτοια "χρήση").

Καλησπέρα,

Εδώ και δύο ημέρες το τηλέφωνο έχει γίνει σχεδόν άχρηστο.

Κάθε 3" κυριολεκτικά, μου πετάει μήνυμα "Unfortunately, Google Play Services has stopped working"

Παρόλο που είχε ξαναεμφανιστεί στο παρελθόν, με ένα Uninstall και re-install έφτιαχνε. Τώρα τίποτα!! Δοκίμασα κι έκανα και Update στην 5.1.1 (τόσο καιρό το απεφευγα εσκεμμενα), αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.

Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτό; τί μπορώ να κάνω;

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

• The title was changed to OnePlus One