dimitrisOS Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Δες εμένα πως είναι το twrp Έχω την 2.7 έκδοση μάλλον για αυτό, με το touch όμως γιατί μου έβγαλε πρόβλημα ; edit: Έγινε το update και όλα μια χαρά τώρα με το usb OTG Edited August 29, 2015 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έχω την 2.7 έκδοση μάλλον για αυτό, με το touch όμως γιατί μου έβγαλε πρόβλημα ; edit: Έγινε το update και όλα μια χαρά τώρα με το usb OTG Είπα και εγώ γιατί η TWRP διαβάζει σχεδόν όλα τα OTG. Ναί βασικό αυτό να έχεις πάντα την τελευταία έκδοση της TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Είπα και εγώ γιατί η TWRP διαβάζει σχεδόν όλα τα OTG. Ναί βασικό αυτό να έχεις πάντα την τελευταία έκδοση της TWRP. Εμενα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα με το touch και γενικα ως τωρα δεν αντιμετοπησα γενικα προβλημα με το touch στη συσκευη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Εμενα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα με το touch και γενικα ως τωρα δεν αντιμετοπησα γενικα προβλημα με το touch στη συσκευη μου Δεν το είπα για το touch αυτό αλλά για το ότι δεν του διάβαζε το OTG :). Τα θεματάκια πρέπει να τα είχε γιατί απ' όσο θυμάμαι ο AK κέρνελ που πέρασε δεν υποστηρίζει CM S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Δεν το είπα για το touch αυτό αλλά για το ότι δεν του διάβαζε το OTG :). Τα θεματάκια πρέπει να τα είχε γιατί απ' όσο θυμάμαι ο AK κέρνελ που πέρασε δεν υποστηρίζει CM S. Δικο μου λαθος εκανα λαθος quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Δικο μου λαθος εκανα λαθος quote Κανένα πρόβλημα φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Και για να γυρίσω στο stock kernel τι να κάνω; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Και για να γυρίσω στο stock kernel τι να κάνω; Φλασάρεις τη Ρομ από πάνω χωρίς wipe data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Φλασάρεις τη Ρομ από πάνω χωρίς wipe data. Κατεβαζω την Signed flashable rom; Και όχι την fastboot Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Κατεβαζω την Signed flashable rom; Και όχι την fastboot Όχι fastboot. Φλάσαρε τη ρομ από το σύνδεσμο που σου δίνω πιο πανω (post 4967). Edited August 30, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Όχι fastboot. Φλάσαρε τη ρομ από το σύνδεσμο που σου δίνω πιο πανω (post 4967). Ευχαριστωωωωωωω Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ευχαριστωωωωωωω Παρακαλώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farmx Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Οινόπνευμα για καθάρισμα στην οθόνη ρίχνουμε η κανει ζημιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Οινόπνευμα για καθάρισμα στην οθόνη ρίχνουμε η κανει ζημιά? Γενικά δεν Ρίχνουμε τίποτα. ελάχιστες ποσότητες σε ένα πανάκι και είναι οκ. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Έχω πάρει κάτι καθαριστικά μαντηλάκια για οθόνες alkohol free... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Οινόπνευμα για καθάρισμα στην οθόνη ρίχνουμε η κανει ζημιά? οι σε καμια περίπτωση!!! πανακι απο τα screen protector θα χρησιμοποιείς κ ελάχιστο νερό αν κ αυτα τα πανακια περνουν τελειως την λιπαροτητα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 η παρακάτω διαδικασία https://oneplus.net/fr/support/answer/how-do-i-perform-a-full-factory-reset σε ποια version θα με πάει; (όπως το παρέλαβα ή όπως είναι τώρα στην lolipop;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 η παρακάτω διαδικασία https://oneplus.net/fr/support/answer/how-do-i-perform-a-full-factory-reset σε ποια version θα με πάει; (όπως το παρέλαβα ή όπως είναι τώρα στην lolipop;) Οπως ειναι τωρα στη lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Παιδιά έχω να κάνω 2 ερωτήσεις. Έκανα το update σε 12.1, εχω official. Ποιόν browser λέτε ότι είναι καλύτερος, αυτος της cyanogen? και μετά , απο τότε που έκανα το update και είμαι συνδεδεμένος στο wifi, μετα απο λίγο αν δεν χρησιμοποιώ το κινητό , το wifi αποσυνδέεται και μόλις το πατήσω και ανάψει απλά η οθόνη ψαχνεί και ξανα συνδέεται. Γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 ... απο τότε που έκανα το update και είμαι συνδεδεμένος στο wifi, μετα απο λίγο αν δεν χρησιμοποιώ το κινητό , το wifi αποσυνδέεται και μόλις το πατήσω και ανάψει απλά η οθόνη ψαχνεί και ξανα συνδέεται. Γιατί συμβαίνει αυτό; Στο wifi της δουλειάς μου το κάνει από τότε που ξεκίνησα σ αυτή τη δουλειά, εδώ καμιά 10αριά μήνες. Δηλαδή από κιτκατ ακόμα. Στο σπίτι κανονικά, συνδεδεμένο συνεχώς... Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Οπως ειναι τωρα στη lollipop. Και ποιος είναι ο τροπος να πάω σε kitkat πάλι; μονο ένας τροπος υπάρχει; μπορω με root και χωρίς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Και ποιος είναι ο τροπος να πάω σε kitkat πάλι; μονο ένας τροπος υπάρχει; μπορω με root και χωρίς; Οι τρόποι εγκατάστασεις είναι δύο από recovery και fastboot. Δες εδώ για αρχεία. Και εδώ για εγκατάσταση από recovery ανάλογα ποιά έχεις stock ή custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια ερώτηση...... Υπάρχει ακόμα το θέμα με την οθόνη και το touchscreen? Λέω να το πάρω αλλά με κρατάει αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια ερώτηση...... Υπάρχει ακόμα το θέμα με την οθόνη και το touchscreen? Λέω να το πάρω αλλά με κρατάει αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Δεν υπάρχει πλέον :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια ερώτηση...... Υπάρχει ακόμα το θέμα με την οθόνη και το touchscreen? Λέω να το πάρω αλλά με κρατάει αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Τίποτα. Προχώρα φίλε σε αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts