Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες εμένα πως είναι το twrp

Έχω την 2.7 έκδοση μάλλον για αυτό, με το touch όμως γιατί μου έβγαλε πρόβλημα ;

edit: Έγινε το update και όλα μια χαρά τώρα με το usb OTG

Edited by dimitrisOS
Digital-Doctor.blogspot.gr

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω την 2.7 έκδοση μάλλον για αυτό, με το touch όμως γιατί μου έβγαλε πρόβλημα ;

edit: Έγινε το update και όλα μια χαρά τώρα με το usb OTG

Είπα και εγώ γιατί η TWRP διαβάζει σχεδόν όλα τα OTG. Ναί βασικό αυτό να έχεις πάντα την τελευταία έκδοση της TWRP.

Είπα και εγώ γιατί η TWRP διαβάζει σχεδόν όλα τα OTG. Ναί βασικό αυτό να έχεις πάντα την τελευταία έκδοση της TWRP.

Εμενα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα με το touch και γενικα ως τωρα δεν αντιμετοπησα γενικα προβλημα με το touch στη συσκευη μου

Εμενα δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα με το touch και γενικα ως τωρα δεν αντιμετοπησα γενικα προβλημα με το touch στη συσκευη μου

Δεν το είπα για το touch αυτό αλλά για το ότι δεν του διάβαζε το OTG :). Τα θεματάκια πρέπει να τα είχε γιατί απ' όσο θυμάμαι ο AK κέρνελ που πέρασε δεν υποστηρίζει CM S.

Δεν το είπα για το touch αυτό αλλά για το ότι δεν του διάβαζε το OTG :). Τα θεματάκια πρέπει να τα είχε γιατί απ' όσο θυμάμαι ο AK κέρνελ που πέρασε δεν υποστηρίζει CM S.

Δικο μου λαθος εκανα λαθος quote

Και για να γυρίσω στο stock kernel τι να κάνω;

Φλασάρεις τη Ρομ από πάνω χωρίς wipe data.

Κατεβαζω την Signed flashable rom;

Και όχι την fastboot

Όχι fastboot. Φλάσαρε τη ρομ από το σύνδεσμο που σου δίνω πιο πανω (post 4967).

Edited by kyrgeo1978

Οινόπνευμα για καθάρισμα στην οθόνη ρίχνουμε η κανει ζημιά?

Γενικά δεν Ρίχνουμε τίποτα. ελάχιστες ποσότητες σε ένα πανάκι και είναι οκ.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω πάρει κάτι καθαριστικά μαντηλάκια για οθόνες alkohol free...

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Οινόπνευμα για καθάρισμα στην οθόνη ρίχνουμε η κανει ζημιά?

οι σε καμια περίπτωση!!! πανακι απο τα screen protector θα χρησιμοποιείς κ ελάχιστο νερό αν κ αυτα τα πανακια περνουν τελειως την λιπαροτητα

IPhone 15 Pro 

η παρακάτω διαδικασία

https://oneplus.net/fr/support/answer/how-do-i-perform-a-full-factory-reset

σε ποια version θα με πάει; (όπως το παρέλαβα ή όπως είναι τώρα στην lolipop;)

η παρακάτω διαδικασία

https://oneplus.net/fr/support/answer/how-do-i-perform-a-full-factory-reset

σε ποια version θα με πάει; (όπως το παρέλαβα ή όπως είναι τώρα στην lolipop;)

Οπως ειναι τωρα στη lollipop.

Παιδιά έχω να κάνω 2 ερωτήσεις. Έκανα το update σε 12.1, εχω official. Ποιόν browser λέτε ότι είναι καλύτερος, αυτος της cyanogen?

και μετά , απο τότε που έκανα το update και είμαι συνδεδεμένος στο wifi, μετα απο λίγο αν δεν χρησιμοποιώ το κινητό , το wifi αποσυνδέεται και μόλις το πατήσω και ανάψει απλά η οθόνη ψαχνεί και ξανα συνδέεται. Γιατί συμβαίνει αυτό;

... απο τότε που έκανα το update και είμαι συνδεδεμένος στο wifi, μετα απο λίγο αν δεν χρησιμοποιώ το κινητό , το wifi αποσυνδέεται και μόλις το πατήσω και ανάψει απλά η οθόνη ψαχνεί και ξανα συνδέεται. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Στο wifi της δουλειάς μου το κάνει από τότε που ξεκίνησα σ αυτή τη δουλειά, εδώ καμιά 10αριά μήνες. Δηλαδή από κιτκατ ακόμα. Στο σπίτι κανονικά, συνδεδεμένο συνεχώς...

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Και ποιος είναι ο τροπος να πάω σε kitkat πάλι; μονο ένας τροπος υπάρχει; μπορω με root και χωρίς;

Οι τρόποι εγκατάστασεις είναι δύο από recovery και fastboot. Δες εδώ για αρχεία. Και εδώ για εγκατάσταση από recovery ανάλογα ποιά έχεις stock ή custom.

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια ερώτηση...... Υπάρχει ακόμα το θέμα με την οθόνη και το touchscreen? Λέω να το πάρω αλλά με κρατάει αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια ερώτηση...... Υπάρχει ακόμα το θέμα με την οθόνη και το touchscreen? Λέω να το πάρω αλλά με κρατάει αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δεν υπάρχει πλέον :D

Τίποτα. Προχώρα φίλε σε αγορά.

• The title was changed to OnePlus One