scorpio3 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Πριν από λίγο καιρό, σε αυτό εδώ το topic είχα αναφερθεί για κάποια κολλημένα pixel στην οθόνη, μετά από περίπου δύο εβδομάδες χρήσης. Το έστειλα πίσω, το κοίταξαν και μου επέστρεψαν καινούργια συσκευή. Κανένα πρόβλημα με την αποστολή και την παραλαβή, μέσω DHL, (μία μικρή καθυστέρηση μόνο κατά την αποστολή) και τα έξοδα φυσικά όλα από την oneplus. Πολύ καλή λοιπόν η εξυπηρέτηση της εταιρίας, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει όσες είναι Ελλάδα. Το θέμα είναι ότι έχω ξενερώσει με το κινητό. Το έχω ακόμα κλειστό και σκέφτομαι να το «σκοτώσω». Αυτά για την ιστορία. ειναι κινηταρα φιλε κ μην το σκοτώσεις... ανοιξε το κ ολα καλα δεν θα έχεις πρόβλημα απλα έπεσες σε ελατωματικο....μπραβο στην oneplus.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Είναι κινητάρα χωρίς δεύτερη κουβέντα, αλλά μου την «έσπασε» :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Είναι κινητάρα χωρίς δεύτερη κουβέντα, αλλά μου την «έσπασε» :p:lol: κ γιαυτο δεν θες να το δουλέψεις???μην το φοβάσαι Edited May 6, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 κ γιαυτο δεν θες να το δουλέψεις???μην το φοβάσαι Φοβάται μην του ξανά βγάλει πρόβλημα στη πορεία και μάλλον σκέφτεται να το δώσει σαν σφραγισμένο για να έχει τη "μικρότερη απώλεια" που μπορεί πουλώντας το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Όχι καμία σχέση. Δεν είμαι τόσο γκαντέμης για να μου βγάλει νέο πρόβλημα. Απλά το είδα, το δούλεψα, και ίσως ήρθε η ώρα να πω bye. Για την εταιρεία και για το κινητό, έχω να πω τα καλύτερα πάντως. Αν μέσα στην εβδομάδα δεν βρω κάτι καλύτερο, θα το κάνω το unboxing… :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Όχι καμία σχέση. Δεν είμαι τόσο γκαντέμης για να μου βγάλει νέο πρόβλημα. Απλά το είδα, το δούλεψα, και ίσως ήρθε η ώρα να πω bye. Για την εταιρεία και για το κινητό, έχω να πω τα καλύτερα πάντως. Αν μέσα στην εβδομάδα δεν βρω κάτι καλύτερο, θα το κάνω το unboxing… :O σαυτη την τιμη κ αυτες τις επιδόσεις τίποτα...... oneplus κ εισαι καλά!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς κατά την διάρκεια φόρτισης να χρειαστεί μιλήσετε στο κινητό και να διακοπεί η φόρτιση για όσο δέχεστε μια κλήση ή για όσο κάνετε μια κλήση?? Ή να το φορτίζετε και λίγο πριν έρθει ενα sms να σταματάει η φόρτιση και αφού λάβετε το sms να ξεκινάει ξανά? Μου το κάνει εμένα και μάλιστα αν ανοίξω το 3G ΔΕΝ το κάνει!! Επίσης ανακάλυψα ότι με το 3G κλειστό αλλά με ένα φορτιστή απο nexus 7 (2012) δουλεύει ρολόι και δεν κανει τίποτα απο τα παραπάνω..... Το έχουν κι αλλοι το θεμα... Πχ https://forums.oneplus.net/threads/charging-issue.251910/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παντως τις τελευταίες μέρες έχω και εγώ τρομερό πρόβλημα με το touchscreen. Αφότου έγινε ζεστός ο καιρός, το κινητό το νιώθω πιο ζεστό και το να πληκτρολογήσω κείμενο έχει γίνει βασανιστήριο. Καταγράφει mini swipes που δεν κάνω και το swiftkey γράφει άλλα αντ'άλλων. Επίσης το scrolling έχει χειροτερεύσει αρκετά. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι η θερμοκρασία, καθώς μέχρι πριν από μία βδομάδα -πριν αρχίσουν οι ζέστες του Μαΐου- δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με CM12S. Σήμερα μόλις άρχισε να μου κάνει κόλπα το έβαλα στη κατάψυξη για ένα λεπτό. Μόλις το έβγαλα όλα δούλευαν κανονικά και ακόμα έτσι είναι 15 λεπτά αφότου το έβγαλα. Μου μυρίζει hardware issue. Τώρα που κάνει ζέστη δεν το έχει δει κανένας σας αυτό παιδιά; Ειδικά κάτω από ήλιο ή αφού το βγάλεις από τη τσέπη Παράθεση Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παντως τις τελευταίες μέρες έχω και εγώ τρομερό πρόβλημα με το touchscreen. Αφότου έγινε ζεστός ο καιρός, το κινητό το νιώθω πιο ζεστό και το να πληκτρολογήσω κείμενο έχει γίνει βασανιστήριο. Καταγράφει mini swipes που δεν κάνω και το swiftkey γράφει άλλα αντ'άλλων. Επίσης το scrolling έχει χειροτερεύσει αρκετά. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι η θερμοκρασία, καθώς μέχρι πριν από μία βδομάδα -πριν αρχίσουν οι ζέστες του Μαΐου- δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με CM12S. Σήμερα μόλις άρχισε να μου κάνει κόλπα το έβαλα στη κατάψυξη για ένα λεπτό. Μόλις το έβγαλα όλα δούλευαν κανονικά και ακόμα έτσι είναι 15 λεπτά αφότου το έβγαλα. Μου μυρίζει hardware issue. Τώρα που κάνει ζέστη δεν το έχει δει κανένας σας αυτό παιδιά; Ειδικά κάτω από ήλιο ή αφού το βγάλεις από τη τσέπη Πέρυσι το καλοκαίρι που το είχα, ήταν υπόδειγμα σε θέματα θερμοκρασίας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πέρυσι το καλοκαίρι που το είχα, ήταν υπόδειγμα σε θέματα θερμοκρασίας. Κανένα πρόβλημα θερμοκρασίας , το έχω σχεδόν χρόνο και πέρυσι το καλοκαίρι ήταν άψογο , με αρκετή χρήση GPS ντάλα ο ήλιος μέσα στο αμάξι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Μία από τα ίδια και σε μένα, πέρυσι Ιούλιο και Αύγουστο δεν σήκωσε ποτέ θερμοκρασία πάνω από 37 βαθμούς από όσο θυμάμαι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παντως τις τελευταίες μέρες έχω και εγώ τρομερό πρόβλημα με το touchscreen. Αφότου έγινε ζεστός ο καιρός, το κινητό το νιώθω πιο ζεστό και το να πληκτρολογήσω κείμενο έχει γίνει βασανιστήριο. Καταγράφει mini swipes που δεν κάνω και το swiftkey γράφει άλλα αντ'άλλων. Επίσης το scrolling έχει χειροτερεύσει αρκετά. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι η θερμοκρασία, καθώς μέχρι πριν από μία βδομάδα -πριν αρχίσουν οι ζέστες του Μαΐου- δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με CM12S. Σήμερα μόλις άρχισε να μου κάνει κόλπα το έβαλα στη κατάψυξη για ένα λεπτό. Μόλις το έβγαλα όλα δούλευαν κανονικά και ακόμα έτσι είναι 15 λεπτά αφότου το έβγαλα. Μου μυρίζει hardware issue. Τώρα που κάνει ζέστη δεν το έχει δει κανένας σας αυτό παιδιά; Ειδικά κάτω από ήλιο ή αφού το βγάλεις από τη τσέπη Λογικα το προβλημα σου φιλε ειναι και σενα οταν το βαζεις στην τσεπη που πρεπει να ειναι θεμα πιεσης ,οχι θερμοκρασιας! Δες αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=S6drgJb6OFg&app=desktop Εχω και εγω ακριβως τα ιδια προβληματα αλλα τα εχω γυρω στο μηνα δεν ειναι προβληματα με την θερμοκρασια. Απο οσο εψαξα καταλαβα οτι εχουν και αλλοι παρομοια θεματα, επικοινωνησα με την Oneplus και περιμενω απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα αλλά δεν νομίζω να είναι hardware. Εμφανίζεται μόνο όταν έχεις ενεργοποιημενο το double tap to sleep/wake απο το μενού του κινητού. Αν πχ το έχεις στην τσέπη και έχεις double tap από το nova launcher, παιζει κανονικά. Επίσης δεν είναι τυχαίο που εμφανίστηκε με την έλευση της lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα αλλά δεν νομίζω να είναι hardware. Εμφανίζεται μόνο όταν έχεις ενεργοποιημενο το double tap to sleep/wake απο το μενού του κινητού. Αν πχ το έχεις στην τσέπη και έχεις double tap από το nova launcher, παιζει κανονικά. Επίσης δεν είναι τυχαίο που εμφανίστηκε με την έλευση της lollipop Εγω το ειχα και με την κιτ κατ το θεμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγω το ειχα και με την κιτ κατ το θεμα . Aν απενεργοποιησεις το double tap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παντως τις τελευταίες μέρες έχω και εγώ τρομερό πρόβλημα με το touchscreen. Αφότου έγινε ζεστός ο καιρός, το κινητό το νιώθω πιο ζεστό και το να πληκτρολογήσω κείμενο έχει γίνει βασανιστήριο. Καταγράφει mini swipes που δεν κάνω και το swiftkey γράφει άλλα αντ'άλλων. Επίσης το scrolling έχει χειροτερεύσει αρκετά. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι η θερμοκρασία, καθώς μέχρι πριν από μία βδομάδα -πριν αρχίσουν οι ζέστες του Μαΐου- δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με CM12S. Σήμερα μόλις άρχισε να μου κάνει κόλπα το έβαλα στη κατάψυξη για ένα λεπτό. Μόλις το έβγαλα όλα δούλευαν κανονικά και ακόμα έτσι είναι 15 λεπτά αφότου το έβγαλα. Μου μυρίζει hardware issue. Τώρα που κάνει ζέστη δεν το έχει δει κανένας σας αυτό παιδιά; Ειδικά κάτω από ήλιο ή αφού το βγάλεις από τη τσέπη Ακριβώς αυτό έχω πάθει κι εγώ. Είναι καθαρά multitouch πρόβλημα και κατά πάσα πιθανότητα hardware πρόβλημα. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και μου έστειλαν ένα "touch patch" (ουσιαστικά το factory image της 11S απ' ο,τι κατάλαβα) ο,τι και καλά θα μου επιλύσει το πρόβλημα. Προφανώς αυτό δεν έγινε. Περιμένω απάντησή τους. Τη συσκευή την έχω κάπου στο μήνα. Έχω ξενερώσει! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Και μετα να σου ζητησουν να βγαλεις το καπακι και να στειλεις φωτο τα στοιχεια που γραφει. Μετα θα σου ζητησουν να τραβηξεις βιντεο με το προβλημα και να τους το στειλεις. Και μετα (αφου εχουν περασει 2 εβδομαδες και εσυ εχεις ενα κινητο που δεν λειτουργει το touch) θα δεχτουν (λογικα) να το στειλεις πισω να το φτιαξουν. Βεβαια, αυτο που θα στειλουν πισω, μπορει να βγαλει παλι προβλημα στην οθονη... Ολα τα παραπανω, ισχυουν και υπαρχουν στα 10αδες θεματα με παραπονα στο forum της Oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Και μετα να σου ζητησουν να βγαλεις το καπακι και να στειλεις φωτο τα στοιχεια που γραφει. Μετα θα σου ζητησουν να τραβηξεις βιντεο με το προβλημα και να τους το στειλεις. Και μετα (αφου εχουν περασει 2 εβδομαδες και εσυ εχεις ενα κινητο που δεν λειτουργει το touch) θα δεχτουν (λογικα) να το στειλεις πισω να το φτιαξουν. Βεβαια, αυτο που θα στειλουν πισω, μπορει να βγαλει παλι προβλημα στην οθονη... Ολα τα παραπανω, ισχυουν και υπαρχουν στα 10αδες θεματα με παραπονα στο forum της Oneplus. Βίντεο τους είχα στείλει με το που άνοιξα το ticket για να καταλάβουν πως δεν είμαι απλά ένας mid user και γνωρίζω τι μου γίνεται. Ας ελπίσω πως κάποια βήματα από αυτά που γράφεις να τα παραλείψουν γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. :mad: Ήδη μετά το "patch" που μου έστειλαν η απάντηση μου είναι άκρως εριστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Βίντεο τους είχα στείλει με το που άνοιξα το ticket για να καταλάβουν πως δεν είμαι απλά ένας mid user και γνωρίζω τι μου γίνεται. Ας ελπίσω πως κάποια βήματα από αυτά που γράφεις να τα παραλείψουν γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. :mad: Ήδη μετά το "patch" που μου έστειλαν η απάντηση μου είναι άκρως εριστική. Και εγω το ιδιο εστειλα βιντεο και φωτογραφιες με ή χωρις καπακι και τωρα μου εστειλαν ενα display patch να το φλασαρω! Σας ξαναλεω δεν νομιζω οτι ειναι θεμα θερμοκρασιας! Εγω εχω αυτα τα θεματα σχεδον ενα μηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Και εγω το ιδιο εστειλα βιντεο και φωτογραφιες με ή χωρις καπακι και τωρα μου εστειλαν ενα display patch να το φλασαρω! Σας ξαναλεω δεν νομιζω οτι ειναι θεμα θερμοκρασιας! Εγω εχω αυτα τα θεματα σχεδον ενα μηνα! Δεν θα επιλύσει κάτι το patch. Απλά θα σου φέρει το κινητό στην εργοστασιακή κατάσταση αλλά καν' το ώστε να μπορέσεις να τους επιβεβαιώσεις ο,τι έχεις πρόβλημα. Θα +φωνήσω πως δεν είναι θέμα θερμοκρασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Working closely with Synaptics, we will soon be releasing a final software fix. https://forums.oneplus.net/threads/touchscreen-issues-we-hear-you.309395/ Για καντε λιγο υπομονη (πριν στειλετε το κινητο), μπας και το λυσουν επιτελους το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 https://forums.oneplus.net/threads/touchscreen-issues-we-hear-you.309395/ Για καντε λιγο υπομονη (πριν στειλετε το κινητο), μπας και το λυσουν επιτελους το θεμα. Και πως θα το παρουν αυτο ? Εγω δεν εχω καποιο θεμα. Αν δοθει κατι σε update, θα δοθει πιστευω στην oxygen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδια ψαχνω ενα ατομο που εχει εμπειρα απο 1+1 να μιλησουμε λιγο με pm για να με κατευθύνει σχετικά με πιθανή αγορά του 1+1 και συγκριση του με ενα άλλο κινητό που έχω ήδη παραγγείλει...Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χιλια συγγνώμη για το λίγο off-topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 @fotis, να δωθει ειναι ευκολο. Να φτιαξουν το προβλημα ειναι το θεμα. Μπορουν να το δωσουν και στην Cyamogen και να βγαλουν νεα ΟΤΑ (εσυ θα περιμενεις:p), ειτε patch και φλασαρισμα μεσω recovery. Τροποι υπαρχουν. Το θεμα ειναι βεβαια: putting the One through a battery of tests and determined that there are different issues at play, some software and some hardware. Μιλαει μεν για software fix, αλλα λεει κιολας οτι το προβλημα οφειλεται και σε hardware. Τελος παντων, θα δουμε τι θα βγαλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 @fotis, να δωθει ειναι ευκολο. Να φτιαξουν το προβλημα ειναι το θεμα. Μπορουν να το δωσουν και στην Cyamogen και να βγαλουν νεα ΟΤΑ (εσυ θα περιμενεις:p), ειτε patch και φλασαρισμα μεσω recovery. Τροποι υπαρχουν. Το θεμα ειναι βεβαια: Μιλαει μεν για software fix, αλλα λεει κιολας οτι το προβλημα οφειλεται και σε hardware. Τελος παντων, θα δουμε τι θα βγαλουν. Εγω δωξα τον Θεο, δεν εχω το συγκεκριμενο προβλημα τουλαχιστον εδω κ δυο μηνες κοντα που το εχω. Επισης ζεστενεται δεν ζεστενεται, αδιαφορο μου ειναι. Ολα τα κινητα ειναι αναλωσημα, οποτε δεν αγχονομαι. Οσο για το update, θα το περασω χειροκινητα, δεν θα περιμενω ΟΤΑ. Αυτο το λαθος δεν το ξανακανω. :p Επισης, δεν παιζει να ειναι software το προβλημα, αλλα, hw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts