magiktigra Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ανέβασε ενα Screenshot σε ασπρο φόντο να δούμε πως φαίνεται... Έβαλα φούλ φωτεινότητα και το ζόρισα λιγάκι για να ζεσταθεί και νομίζω πως έχει κάποια διαφορά προς το καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Έβαλα φούλ φωτεινότητα και το ζόρισα λιγάκι για να ζεσταθεί και νομίζω πως έχει κάποια διαφορά προς το καλύτερο.. Έλα ρε συ, δεν υπάρχει καν λόγο να τρελένεσαι. Μια χαρά εγώ την βλέπω. 5 άτομα να δουν την συσκευή, ούτε 1νας δεν θα σου πει "ρε συ, εδώ γιατί γίνεται κίτρινο"? Καθαρά και μόνο στο μυαλό σου πλέον είναι και το βλέπεις παντού. :p Για να σε παρηγορήσω, στις super amoled οθόνες (samsung), το λευκό, φαίνεται κάπως μπλε και εκεί είναι όλη η οθόνη. :lol: Απόλαυσε την συσκευή σου που τρέχει σαν καταράκτης και όλα οκ. :) *Επίσης να πω, πως καλό θα είναι από τις ρυθμίσεις, οθόνη και φωτισμός, να μην έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "προσαρμοζόμενη φωτεινότητα" και "βελτίωση υψηλής φωτεινότητας". Έχω προσέξει πως αλλάζει καπως τα χρώματα. Δοκίμασε με φουλ φωτεινότητα να εισαι στο μενου με ενεργοποιημένα αυτά και μετά χωρίς να δεις ποσο μεγαλη διαφορα εχει. Edited March 28, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Έλα ρε συ, δεν υπάρχει καν λόγο να τρελένεσαι. Μια χαρά εγώ την βλέπω. 5 άτομα να δουν την συσκευή, ούτε 1νας δεν θα σου πει "ρε συ, εδώ γιατί γίνεται κίτρινο"? Καθαρά και μόνο στο μυαλό σου πλέον είναι και το βλέπεις παντού. :p Για να σε παρηγορήσω, στις super amoled οθόνες (samsung), το λευκό, φαίνεται κάπως μπλε και εκεί είναι όλη η οθόνη. :lol: Απόλαυσε την συσκευή σου που τρέχει σαν καταράκτης και όλα οκ. :) Όντως τώρα που είδα την super amoled του huawei ascend p1 μου, του one είναι κατάλευκη μπροστά του :P ..Πάντως όταν το άνοιξα είχε αρκετή διαφορά..τώρα δεν μπορώ να κρίνω γιατί τα μάτια μου τα βλέπουν όλα κίτρινα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Έβαλα φούλ φωτεινότητα και το ζόρισα λιγάκι για να ζεσταθεί και νομίζω πως έχει κάποια διαφορά προς το καλύτερο.. κλάϊν μάϊν, μια χαρά είναι. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 μην μετακινηθείς σε lollipop γιατί θα ξενερώσεις.. Max 4μιση ώρες αλλά έχει άλλα πράγματα που την κάνουν καλύτερη από Kitkat Ωχ μη μου λες τέτοια και εσύ... Είναι ο λογος που περιμένω την επίσημη cm12s. Έχω την κρυφή ελπίδα οτι κάτι θα έχουν ψιλοφτιαξει, όχι λες? 4,5 ώρες είναι πολύ λίγο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλησπερα, εχω ενα θεμα με το κινητο-κοσμοτε.... καθε φορα που τελειωνει το προγραμμα του ιντερνετ, στο μηνα πανω δλδ με χρεωνει 1€ για all day pass. Το 1+1 το εχω στοκ απ την αρχη οπως το πηρα. Εχετε και αλλοι αυτο το θεμα? καπου καποτε ειχε παρει το ματι μου κατι σχετικο αλλα πανε μηνες κ δν μπορω να το βρω στο θρεντ τωρα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλησπερα, εχω ενα θεμα με το κινητο-κοσμοτε.... καθε φορα που τελειωνει το προγραμμα του ιντερνετ, στο μηνα πανω δλδ με χρεωνει 1€ για all day pass. Το 1+1 το εχω στοκ απ την αρχη οπως το πηρα. Εχετε και αλλοι αυτο το θεμα? καπου καποτε ειχε παρει το ματι μου κατι σχετικο αλλα πανε μηνες κ δν μπορω να το βρω στο θρεντ τωρα. Ευχαριστω Υπηρεσια της κοσμοτε ειναι. Μπορεις να την απενεργοποιησεις. Αν δεν κανω λαθος γραφεις "end day" και το στελνεις στο 1330 η 1314. Δεν θυμαμαι. Ψαξε κ κατι αναλογο στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Υπηρεσια της κοσμοτε ειναι. Μπορεις να την απενεργοποιησεις. Αν δεν κανω λαθος γραφεις "end day" και το στελνεις στο 1330 η 1314. Δεν θυμαμαι. Ψαξε κ κατι αναλογο στο google. Καλησπερα Φωτη, το κανω καθε μηνα το end day αλλα τπτ:mad: δν μπορω να καταλαβω τι θεμα υπαρχει... αν ειναι κατι με την συσκευη ή απλα η κοσμοτε δν μπαινει στο κοπο να δωσει λυση στο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλησπερα Φωτη, το κανω καθε μηνα το end day αλλα τπτ:mad: δν μπορω να καταλαβω τι θεμα υπαρχει... αν ειναι κατι με την συσκευη ή απλα η κοσμοτε δν μπαινει στο κοπο να δωσει λυση στο θεμα Δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα υπηρεσιας στον αριθμο σου. Κανε ενα τηλ στην εξυπηρετηση, ισως μπορουν να σου την βγαλουν την υπηρεσια απο τον αριθμο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Όσον αφορά το θέμα της κιτρινίλας που αναφέρατε πριν μερικά posts, όντως όπως έγραψα παρουσιάζεται και στο δικό μου. Μια γρήγορη ψακτική που έκανα σε διάφορα fora, είδα πως δυστυχώς η αντιμετώπιση της εταιρίας στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι και η καλύτερη. "Δεν είναι πρόβλημα, έτσι είναι η οθόνη", αυτή διάβασα πως είναι η επίσημη γραμμή τους... :( Anyway, διάβασα επίσης πως μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης εξαφανίζεται (ίσως συνηθίζουν τα μάτια? :D), οπότε ΟΚ.. Θα παίξω κι εγώ με τη φωτεινότητα μήπως αυτό κάνει λίγο καλύτερα τα πράγματα... Και κάτι άσχετο, η δόνησή του είναι για τα πανηγύρια, σαν παιχνίδι κάνει :p 2 άλλες ερωτήσεις: - Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσεις τα χρώματα? Θα ήθελα να τα πειράξω λίγο.. - Είμαι με wind, και στην περιοχή που κινούμαι (νότια προάστια), δεν έχω καταφέρει να δω κάτι παραπάνω από Η+ σε ταχυτητα, ενώ έχω το LTE ενεργοποιημένο.. Η SIM μου είναι κομμένη, αν και είναι σχετικά καινούρια (πριν 2 χρόνια νομίζω την είχα πάρει, TWIN είναι). Υπάρχει πιθανότητα να φταίει αυτό? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχω κι εγώ πρόβλημα με την οθόνη και μου είπαν πως είναι φυσιολογικό αλλά τους είπα πως έχω και δυο καμμένα πίξελ και τώρα μου έστειλαν ένα αρχείο patch που μου είπαν ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημά μου και πως μεταβιβάσουν το εισιτήριό μου και στον ειδικό!!!!! Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχω κι εγώ πρόβλημα με την οθόνη και μου είπαν πως είναι φυσιολογικό αλλά τους είπα πως έχω και δυο καμμένα πίξελ και τώρα μου έστειλαν ένα αρχείο patch που μου είπαν ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημά μου και πως μεταβιβάσουν το εισιτήριό μου και στον ειδικό!!!!! Για να δούμε! Καλά, φυσιολογικό δεν είναι.. Όντως έχεις καμμένα pixels ή έτσι το είπες? Και πάλι, εφόσον είναι θέμα hardware (αν είναι), δεν καταλαβαίνω πως θα διορθωθεί με patch. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 προς τους απανταχου κιτρινιασμενους φιλους.... Εγω το αγορασα τον Γεναρη ευρωπαικο και ειχε αρκετη κιτρινιλα...μετα απο 2 μηνες δεν υπαρχει τιποτα! Γενικα φευγει με τον χρονο οποτε καντε λιγο υπομονη. Στην αρχη ηταν πολυ ημουν ετοιμος να το στειλω πισω ειδικα σε ιστοσελιδες με λευκο φοντο και κειμενο ηταν εκνευριστικο. Πλεον εχει φυγει στο 95% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 προς τους απανταχου κιτρινιασμενους φιλους.... Εγω το αγορασα τον Γεναρη ευρωπαικο και ειχε αρκετη κιτρινιλα...μετα απο 2 μηνες δεν υπαρχει τιποτα! Γενικα φευγει με τον χρονο οποτε καντε λιγο υπομονη. Στην αρχη ηταν πολυ ημουν ετοιμος να το στειλω πισω ειδικα σε ιστοσελιδες με λευκο φοντο και κειμενο ηταν εκνευριστικο. Πλεον εχει φυγει στο 95% Υπαρχουν 2 τινά. 1) συνηθιζει το ματι 2) οντως στρωνει η οθονη. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 το 1) δεν παιζει ειναι στανταρ το τεστ που κανω! Δεν ειναιι να συνηθησει φαινοταν πολυ στο κειμενο...Οντως στρωνει σιγα σιγα. Θα δειτε οτι αλλαζει και μορφη η κιτρινιλα στην αρχη ειναι πολυ εντονη στο κατω μερος απλονεται προς τα πανω μεχρι που στρωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Υπάρχει τρόπος να παρακολουθώ τα βίντεο που έχω στην gallery με εξωτερικό player? (Mx player)..έχω ήδη κάνει εκκαθάριση προεπιλογών στην εφαρμογή αλλά τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 - Είμαι με wind, και στην περιοχή που κινούμαι (νότια προάστια), δεν έχω καταφέρει να δω κάτι παραπάνω από Η+ σε ταχυτητα, ενώ έχω το LTE ενεργοποιημένο.. Η SIM μου είναι κομμένη, αν και είναι σχετικά καινούρια (πριν 2 χρόνια νομίζω την είχα πάρει, TWIN είναι). Υπάρχει πιθανότητα να φταίει αυτό? Χρειάζεσαι καινούργια SIM. Θα σου δώσουν δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα της WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 "...ενώ είναι και επίσημα ο killer του flagship killer OnePlus One..." http://www.doctorandroid.gr/2015/03/lenovo-vibe-x2-review.html Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 "...ενώ είναι και επίσημα ο killer του flagship killer OnePlus One..." http://www.doctorandroid.gr/2015/03/lenovo-vibe-x2-review.html ....Και ύστερα άλλαξε πλευρό.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Την κάμερα την περίμενα λίγο καλύτερη. Η φωτογραφίες στο native βγαίνουν ψιλοθαμπές (όχι δεν θαμπό το τζαμάκι πίσω).:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Βγηκε update για τα google service σε 7.0.99 απο 7.0.97 Ακομα δεν προσεξα/δοκιμασα αν εχει την τρελη καταναλωση που ειχε η παλια. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αναβάθμιση των υπηρεσιών Google Play; Έχω την 7.0.97 ακόμη. Δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα με τη μπαταρία, αλλά η αναβάθμιση αυτή έρχεται μέσω του play store, ή είναι αναβάθμιση συστήματος; Θα πρέπει να κάνω κάτι εγώ ώστε να μου έρθει το update, ή απλώς περιμένω μέχρι να βγει και για το δικό μου ή αναβάθμιση; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αναβάθμιση των υπηρεσιών Google Play; Έχω την 7.0.97 ακόμη. Δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα με τη μπαταρία, αλλά η αναβάθμιση αυτή έρχεται μέσω του play store, ή είναι αναβάθμιση συστήματος; Θα πρέπει να κάνω κάτι εγώ ώστε να μου έρθει το update, ή απλώς περιμένω μέχρι να βγει και για το δικό μου ή αναβάθμιση; Ισως αν κανεις ρεσταρτ την συσκευη, να περαστει η αναβαθμιση. Αλλιως γραψε "υπηρεσιες google" στο google απο το κινητο σου και ανοιξε την εφαρμογη μεσω play store και μπορεις να κανεις και απο εκει αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Χρειάζεσαι καινούργια SIM. Θα σου δώσουν δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα της WIND. Αν δε με απατά η μνήμη μου από αυτά που διάβαζα στο σχετικό forum, στη δοκιμαστική περίοδο μέχρι νομίζω 1/4 πρέπει να έχεις συγκεκριμένες SIM για το 4G της WIND. Μετά θα μπορούν όλοι να μπαίνουν...νομίζω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Ορίστε και ένα microsite (official) αφιερωμένο στο επερχόμενο weather app της Oxygen! http://cheers.oneplus.cn/weather/. Υπάρχει και ένα qr με το apk αλλά δεν έχει local. με λατινικούς χαρακτήρες. Edited March 30, 2015 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ορίστε και ένα microsite (official) αφιερωμένο στο επερχόμενο weather app της Oxygen! http://cheers.oneplus.cn/weather/ απο κινεζικα δε σκαμπαζω γρι, παρολο που εμενα με 3 κινεζες περυσι, παρ ολ ααυτα φαινεται ωραιο! Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts